Π.χ. εγώ φέτος (Α' λυκείου) την βιολογία δεν την συμπάθησα. Ήξερα πως δεν μου αρέσει σαν μάθημα κυρίως λόγω της πάρα πολλής ύλης που είχαμε στο Γυμνάσιο. Από τότε, δεν ήταν από τα μαθήματα που με ελκύουν και έπρεπε να το διαβάζω περισσότερο από τα άλλα μαθήματα. Δεν μου έμενε τίποτα. Και τώρα, έγραψα 20 στις εξετάσεις και δεν θυμάμαι τίποτα πέρα από την εγκυμοσύνη νομίζω... Η καθηγήτρια έπαιξε σημαντικό ρόλο γιατί απλά ερχόταν στην τάξη, καθόταν και μας μιλούσε μέχρι το τέλος της ώρας. Ήταν και πρωί πρωί, δεν κοιμήθηκα μονάχα από σεβασμό
Πραγματικά είστε άτυχοι γιατί στο μάθημα της τεχνολογίας μπορείς να είσαι πολύ δημιουργικός. Πέρα από τις γνώσεις που σου προσφέρει γύρω από πολλούς τομείς, είναι και οι κατασκευές. Στην Β' Γυμνασίου μόνο δεν συμπαθούσα το μάθημα εξαιτίας του καθηγητή που όλο μας έβαζε απρόοπτα. Η ύλη όμως ήταν πολύ ωραία!
Φέτος νομίζω ήμουν ο μόνος από την τάξη μου που συμπαθούσα το μάθημα και έδειχνα ενδιαφέρον. Οι υπόλοιποι είτε τσακονώντουσαν με τον καθηγητή, είτε έκαναν οτιδήποτε άλλο εχτός από το να προσέχουν στο μάθημα. Παρ' όλα αυτά όταν ήρθε ο καιρός της κατασκευής (ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα) όλοι ήταν σχεδόν ενθουσιασμένοι.
Αλλά ντάξει, γούστα είναι αυτά. Απλά δεν μπορείς να λες πως δεν είναι χρήσιμο!