Μπορεί μερικές στιγμές μου να τις ξανά έχω αναφέρει σε προηγούμενα τόπικ παλαιώτερων ετών αλλά είναι επικά ρε παιδί μου.<3
1. Οι δύο υπέροχοι περίοδοι που έχω περάσει στον κοιτώνα.Ιανουάριο με Μάιος του 2009.Gryffindor Tales με Τομ,Τζαιτ,Λιζακι,Κυριάκο, και άλλους πολλούς!! Και Οκτώμβριος 2009 με Μάρτιο 2010,απίστευτες συζητήσεις με Ανθιαν9,Μινερβα Μακ Γκονακαλ,Χρήστο.
Τότε ένιωθα πως ο κοιτώνας ήτανε πραγματικά κάτι σαν ζεστό σπίτι.<3
2. Η περίοδος που ήμουν επιμελήτρια,Οκτώβριος 2009 με Δεκέμβριο 2010.Τι όμορφη εποχή.Μου άρεσε πολύ,ειδικά στην αρχή και ειδικά η συνεργασία με Ειρήνη και Ρέα,oι rem επιμελήτριες.
3.Το αγαπημένο μειτινγκ των Χριστουγέννων του 2011.Γίνεται να το ξεχάσει κανείς?
Ήτανε απλά μαγικό!
Θα βάλω φυσικά και το μείτινγκ του Ιουλίου του 2011 στην τελευταία ταινία.Οι φωτογραφίες επικές,και το μισό μολλ να μας κοιτάζει και να ρωτάνε από που είμαστε.
4.Οι πρώτες μου συνομιλίες με μέλη στο τηλέφωνο.Θυμάμαι πραγματικά με κάθε μέλος την πρώτη φορά που μίλησα μαζί τους.
Θυμάμαι με Ανθή,που εκείνη την μέρα είχε γίνει κιόλας συντονίστρια,με Λίζα,που ήτανε κάπου σε μια βάρκα(?) δεν είμαι σίγουρη πάντως δεν είχε κάρτα πολύ,με Νικολάκη,που είχε και γενέλθια εκείνη την ημέρα και πήρα να του κάνω έκπληξη και είχε χαρεί
,με Ρέα (ειδικά μια μέρα που πήρε κ με ξύπνησε και φώναζε σήκωωω Μαριααα ώρα να ξυπνήσεις) απλά το θυμάμαι ακόμα και γελάω
,με Ναθανιελ ωωω θεε μου και δεν είχα ιδέα κ ποιος ήτανε και απλά άρχιζε και γέλαγε,με Αντρέα που μου έσουρε ένα κάρο ανέκτοδα..ΑΑΑχ παρασύθηρκα από τις αναμνήσεις μου.
5.Φέτος τον Μάρτιο 2013 που έγινα συντονίστρια.
Χάρηκα πάρα πολύ,γιατί παρόλο που ήμουνα στο φόρουμ από το 2008,και γενικά ήμουν υπεύθυνη ως επιμελήτρια,και δεν είχα δώσει ποτέ δείγμα άσχημης συμπεριφοράς,δεν είχα περάσει ποτέ από το πόστο του συντονιστή.Βέβαια δεν το επιδίωξα κιόλας,αλλά πάντα ήθελα να συμμετάσχω λιγάκι στην βοήθεια συντοντισμού του φόρουμ και επιτέλους μου δόθηκε η ευκαιρία.
6.Ο σχολιασμός μου με την Εκάτη στα Κλεμμένα Όνειρα.
Απλά πέρναγε η μέρα μου,έβλεπα κλεμμένα και μετά το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν ήτανε"να μπω φόρουμ,να πω την αποψή μου στην Εκάτη.
"Επικό!Μια φορά δεν μπορούσα να περιμένω,και τις έστειλα μύνημα.
Αγαπάμε Εκάτη.