Δεν αναφέρομαι στο γνωστό τραγούδι. Μιας που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, είναι καιρός να αναπολήσουμε κάποιες στιγμές, που μας εχουν μείνει ρε παιδί μου και τις νοσταλγούμε πολύ! Για παράδειγμα, με θυμάμαι παιδί να παίζω με τον αδερφό μου και τα παιχνίδια κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με θυμάμαι να κάθομαι βράδυ στο σαλόνι, και να διαβάζω το Χάρι Πότερ βλέποντας μόνο από το φως που είχαν τα φωτάκια του δέντρου! Ακόμα, με θυμάμαι Ιανουάριο στο γραφειο μου, να είμαι καθισμένος στην καρέκλα μου, τυλιγμένος με μια κουβέρτα να περιηγούμαι στο HW, όταν είχα πρωτοεγγραφεί εδώ. Ενώ το πιο πρόσφατο, με θυμάμαι να κάθομαι στο τζάκι, να ακούω" Όταν Έχω Εσένα "και να γράφω ποιήματα! Είναι στιγμές που αναπολώ και ανυπομονώ να ρθει 14, να δ΄σω το προφίσενσυ να βρω πάλι την ξεγνοιασιά μου! Αναφέρετε και στιγμές που θα θέλατε να ζήσετε αυτά τα χριστούγεννα, αν θέλετε!
+2
Safira
anthian9
6 απαντήσεις
Είναι στιγμές....
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Είναι στιγμές....
Αχχχ, τι ωραίο Χριστουγεννιάτικο τόπικ!
θα επιμεληθούμε να μεταφερθεί στην ειδική Χριστουγεννιάτικη ενότητα, μόλις ανοίξει. <3
Είναι στιγμές που κάθομαι και αναπολώ τα υπέροχα Χριστούγεννα πέρσι.
Που ήμουν με την Καραμελίτσα και την Ιωάννα στον Μύλο και ήμασταν όλες τόσο-τόσο χαρούμενες! είχαμε ξεχάσει και Πανελλήνιες, και τα πάντα και περπατούσαμε κινούμενες στον ρυθμό της εορταστικής μουσικής που ξεχυνόταν από τα μεγάφωνα. :santa_dance:
Θυμάμαι και πόσο χάρηκα όταν σε είδα μέσα στο πλήθος με την κόκκινη ζακέτα σου... και την ατέλειωτη αγκαλιά μετά Θυμάμαι κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί, είτε δίπλα-δίπλα στα θρανία, είτε στις καφετέριες και τα μπαρ που ήταν στολισμένα...
Θυμάμαι την ομαδική εκδρομή στον Μύλο. Τα χαμόγελα όλων των φίλων μου. Να χορεύουμε "τα παπάκια στη σειρά"... Τις φωτογραφίες... (που ανάθεμα σε όποιον μου έκλεψε το κινητό με την κάρτα μνήμης!
Θυμάμαι την υπέροχη αίσθηση όταν μαζεύτηκαν χιλιάδες τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο... Και εκείνες οι κουβέρτες και οι τεράστιες σακούλες γεμάτες ζεστά ρούχα έξω από την εκκλησία...
θα επιμεληθούμε να μεταφερθεί στην ειδική Χριστουγεννιάτικη ενότητα, μόλις ανοίξει. <3
Είναι στιγμές που κάθομαι και αναπολώ τα υπέροχα Χριστούγεννα πέρσι.
Που ήμουν με την Καραμελίτσα και την Ιωάννα στον Μύλο και ήμασταν όλες τόσο-τόσο χαρούμενες! είχαμε ξεχάσει και Πανελλήνιες, και τα πάντα και περπατούσαμε κινούμενες στον ρυθμό της εορταστικής μουσικής που ξεχυνόταν από τα μεγάφωνα. :santa_dance:
Θυμάμαι και πόσο χάρηκα όταν σε είδα μέσα στο πλήθος με την κόκκινη ζακέτα σου... και την ατέλειωτη αγκαλιά μετά Θυμάμαι κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί, είτε δίπλα-δίπλα στα θρανία, είτε στις καφετέριες και τα μπαρ που ήταν στολισμένα...
Θυμάμαι την ομαδική εκδρομή στον Μύλο. Τα χαμόγελα όλων των φίλων μου. Να χορεύουμε "τα παπάκια στη σειρά"... Τις φωτογραφίες... (που ανάθεμα σε όποιον μου έκλεψε το κινητό με την κάρτα μνήμης!
Θυμάμαι την υπέροχη αίσθηση όταν μαζεύτηκαν χιλιάδες τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο... Και εκείνες οι κουβέρτες και οι τεράστιες σακούλες γεμάτες ζεστά ρούχα έξω από την εκκλησία...
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Safira- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6682
Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω,
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°3
αχ ανάβεις φωτιές...
θυμάμαι... έμενα μικρή στην γιαγιά μου, μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα, επειδή ήμασταν μακρυά από το σπίτι ανησυχούσα και ρωτούσα την μαμά μου πως θα με έβρισκε ο αι Βασίλης... και μου είπε οτι θα με βρει και οτι πάντα ξερει που βρίσκομαι και την άλλη μέρα ειχα το δώρο μου κατω απο το δεντρό... Θυμάμαι την χρονιά που ήρθαν ολοι οι δικοί μου και φάγαμε την γαλοπούλα που κανε η μητέρα μου... πως στόλιζα το δέντρο μόνη μου, θυμάμαι τα πρωία Χριστούγεννα στο σπίτι μου, που έριχνε χιόνι.. αχ τόσο πολύ χιόνι και τώρα ούτε νιφάδα! θυμάμαι τοτε που η μητέρα μου έσπασε το ποδι της και δεν πήγαμε πουθενά..
και τους φίλους μου που τόσο αγαπώ να παίζουμε χιονοπόλεμο να γελάμε να πίνουμε σοκολάτα βιενουα στην καφετερία..
ναι μου λείπουν ολα αυτα και τα αναπολώ με τόσο ζήλο..
Αλλα δεν στεναχωριέμαι γιατι ξέρω ότι θα έρθουν και καλύτερα Χριστούγεννα.
θυμάμαι... έμενα μικρή στην γιαγιά μου, μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα, επειδή ήμασταν μακρυά από το σπίτι ανησυχούσα και ρωτούσα την μαμά μου πως θα με έβρισκε ο αι Βασίλης... και μου είπε οτι θα με βρει και οτι πάντα ξερει που βρίσκομαι και την άλλη μέρα ειχα το δώρο μου κατω απο το δεντρό... Θυμάμαι την χρονιά που ήρθαν ολοι οι δικοί μου και φάγαμε την γαλοπούλα που κανε η μητέρα μου... πως στόλιζα το δέντρο μόνη μου, θυμάμαι τα πρωία Χριστούγεννα στο σπίτι μου, που έριχνε χιόνι.. αχ τόσο πολύ χιόνι και τώρα ούτε νιφάδα! θυμάμαι τοτε που η μητέρα μου έσπασε το ποδι της και δεν πήγαμε πουθενά..
και τους φίλους μου που τόσο αγαπώ να παίζουμε χιονοπόλεμο να γελάμε να πίνουμε σοκολάτα βιενουα στην καφετερία..
ναι μου λείπουν ολα αυτα και τα αναπολώ με τόσο ζήλο..
Αλλα δεν στεναχωριέμαι γιατι ξέρω ότι θα έρθουν και καλύτερα Χριστούγεννα.
- Σπόιλερ:
- καταπληκτικό τοπικ μπράβο σου που το σκέφτηκες!
- ♥❤♥:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°4
Αχ αχ αχ, πήγα σήμερα σούπερ μάρκετ και μα θυμήθηκα όταν ήμουν ακόμα μικρούλης,που έτρεχα γλακυτός στο μέρος με τι παιχνίδια και χάζευα όλη την ώρα, ενώ τώρα κάνω μεταβολή και πίσω! Επίσης θυμάμαι να περιμένω ανυπόμονα πότε θα βάλει διαφημίσεις παιχνιδιών στην ΤΒ για να δω, ενώ τώρα αλλάζω κανάλι! Ωραίες εποχές και τούτες, πιο ξέγνοιαστες.... <3
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°5
....που η αληθεια μοιαζει ψεμα, ειναι στιγμεεεες
που ακουγαμε χριστουγενιατικα πριν μπουν τα Χριστουγεννα και δυο μηνες μετα, που γραφαμε ομαδικο τρολλ-γραμμα στον Αγιο Βασιλη, που χιονισε και ειχαμε βγει ολοι στο δρομο, χωρις να εχουμε συνεννοηθει και που για να κατεβεις την κατηφορα επρεπε να φοράς αλυσιδες αυτοκινητου στα παπουτσια σου για να μην γλυστρισεις απο τον πάγο. Που τα χερια μας ειχαν παγωσει και δεν νιωθαμε το κρυο, που φοραγαμε τρεις στρωσεις ρουχα και παλι ειχαμε γινει μουσκεμα, που βγαζαμε βιντεο και 'χριστουγεννιατικες" φωτογραφιες χωρις λόγο, που ειχαμε αφησει το στολισμα για τελευταια στιγμη και δεν ειχαμε μπαλες που να μας αρεσουν. Που πηγαμε να παρουμε και χασαμε τα λεφτα. Και που την επομενη μερα, ο Κ. βρηκε οσα ειχαμε χασει +10 στο δρομο για το σχολειο. Και που τελικα δεν ηξερε που ειχε βαλει το γραμμα και που ακομα περιμεναμε τις φωτοτυπιες. Που γι'αυτο γραφαμε αλλο, και καθε χρονο το χαναμε και γραφαμε καινουριο
Που χαζοχαιρομασταν γιατι μπηκαν Χριστουγεννα.:merry:
που ακουγαμε χριστουγενιατικα πριν μπουν τα Χριστουγεννα και δυο μηνες μετα, που γραφαμε ομαδικο τρολλ-γραμμα στον Αγιο Βασιλη, που χιονισε και ειχαμε βγει ολοι στο δρομο, χωρις να εχουμε συνεννοηθει και που για να κατεβεις την κατηφορα επρεπε να φοράς αλυσιδες αυτοκινητου στα παπουτσια σου για να μην γλυστρισεις απο τον πάγο. Που τα χερια μας ειχαν παγωσει και δεν νιωθαμε το κρυο, που φοραγαμε τρεις στρωσεις ρουχα και παλι ειχαμε γινει μουσκεμα, που βγαζαμε βιντεο και 'χριστουγεννιατικες" φωτογραφιες χωρις λόγο, που ειχαμε αφησει το στολισμα για τελευταια στιγμη και δεν ειχαμε μπαλες που να μας αρεσουν. Που πηγαμε να παρουμε και χασαμε τα λεφτα. Και που την επομενη μερα, ο Κ. βρηκε οσα ειχαμε χασει +10 στο δρομο για το σχολειο. Και που τελικα δεν ηξερε που ειχε βαλει το γραμμα και που ακομα περιμεναμε τις φωτοτυπιες. Που γι'αυτο γραφαμε αλλο, και καθε χρονο το χαναμε και γραφαμε καινουριο
Που χαζοχαιρομασταν γιατι μπηκαν Χριστουγεννα.:merry:
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°6
Μεταφέρεται στην Χριστουγεννιάτικη ενότητα!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°7
Θυμάμαι όταν ήμουνα μικρούλα την πρωτοχρονιά που το χα άχτι να βρίσκω κάθε χρόνο το φλουρί. Αλίμονο σε όποιον το έβρισκε πριν από μενα! ( είχα δολοφονικές τάσης από τότε )
Επίσης θυμάμαι ότι περίμενα πάνω στις σκάλες κάθε χρόνο περιμένοντας τον Αϊ Βασίλη. Κάθε χρόνο όμως αποκοιμιομουνα .
Τέλος με θυμάμαι μπροστά στον φούρνο με τις ώρες μέχρι να γίνουν τα μελομακάρονα!(κεραυνοβολος έρωτας από τότε!)
Επίσης θυμάμαι ότι περίμενα πάνω στις σκάλες κάθε χρόνο περιμένοντας τον Αϊ Βασίλη. Κάθε χρόνο όμως αποκοιμιομουνα .
Τέλος με θυμάμαι μπροστά στον φούρνο με τις ώρες μέχρι να γίνουν τα μελομακάρονα!(κεραυνοβολος έρωτας από τότε!)
- Mon cote artistique♥ :
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°8
Εμένα πάλι αυτό το χει ο αδερφός μου, γιατί για έναν περίεργο λόγο, θυμάμαι πως αυτός που κέρδιζε κάθε χρόνο το φλουρί, ακόμα και τώρα (και εννοείται όχι μόνο οι 4 μας, αλλά μαζί με γιαγιάδες, ξαδέρφια σόγια κ.λ.π.) αυτοί που κερδίζουν το φλουρί είναι εγώ και ο μπαμπάς μου!Violleta Black έγραψε:Θυμάμαι όταν ήμουνα μικρούλα την πρωτοχρονιά που το χα άχτι να βρίσκω κάθε χρόνο το φλουρί. Αλίμονο σε όποιον το έβρισκε πριν από μενα! ( είχα δολοφονικές τάσης από τότε )
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°9
Θέλω το πρωί της Πρωτοχρονιάς να παίξω επιτραπέζια(κατά προτίμηση αυτό που θα βρω κάτω από το δέντρο) ή χαρτιά στο τραπέζακι του σαλονιού με το τζάκι αναμένα
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°10
Θυμάμαι κάθε χρόνο να παίζω stratego με τον μπαμπά μου ή με συμμαθητές και πάντα να χάνω, αλλά δεν πειράζει, γιατί πάντα περνώ ωραία!
Louna fw- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1378
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
Αχ, ωραίο τόπικ!
Θυμάμαι τότε που ήμουν μικράκι να κάθομαι στην πολυθρόνα στο τζάκι και να περιμένω τον Άγιο Βασίλη, αλλά ποτέ δεν κατόρθωνα να μείνω ξύπνια...
Θυμάμαι τα πρώτα μου Χριστούγεννα, ενώ έμενα σε ένα μικρό χωριο, σε μεγάλη πόλη (Αθήνα) 9 χρονών, όλα στολισμένα, φωτάκια, αγιοβασίληδες, μαγαζιά με παιχνίδια παντού, είχα μαγευτεί στην κυριολεξία!
Θυμάμαι τις χριστουγεννιάτικες γιορτές που κάναμε στο σχολείο, τι όμορφα που ήταν!
Θυμάμαι τα πρώτα Χριστούγεννα του ανηψιού μου, με το φορμάκι-ξωτικάκι που του είχαμε πάρει. Λατρεία!
Θυμάμαι τότε που ήμουν μικράκι να κάθομαι στην πολυθρόνα στο τζάκι και να περιμένω τον Άγιο Βασίλη, αλλά ποτέ δεν κατόρθωνα να μείνω ξύπνια...
Θυμάμαι τα πρώτα μου Χριστούγεννα, ενώ έμενα σε ένα μικρό χωριο, σε μεγάλη πόλη (Αθήνα) 9 χρονών, όλα στολισμένα, φωτάκια, αγιοβασίληδες, μαγαζιά με παιχνίδια παντού, είχα μαγευτεί στην κυριολεξία!
Θυμάμαι τις χριστουγεννιάτικες γιορτές που κάναμε στο σχολείο, τι όμορφα που ήταν!
Θυμάμαι τα πρώτα Χριστούγεννα του ανηψιού μου, με το φορμάκι-ξωτικάκι που του είχαμε πάρει. Λατρεία!