από Nearly Headless Nick Σαβ Αυγ 29, 2015 2:21 pm
1. Η Κιβωτός των Στοχασμών. Είναι τα πάντα εκεί μέσα. Διαβάζω παλιές συζητήσεις, τσακωμούς, γεγονότα. Χαζεύω περιόδους όπου ήμουν διαφορετικός, είτε δεν ήμουν καν ενεργός. Νομίζω πως αυτή η γωνιά κρατά το HarryWorld δυνατό. Το παρελθόν κι η ιστορία είναι πάντα εκεί για να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες.
2.Το Μπομπατόν. Στεναχωριέμαι όταν πέφτει κι αν μπορούσα θα έκανα να υπάρχει περισσότερος κόσμος και κίνηση. Ήθελα τόσο πολύ να μπω σε σχολή, που πλέον στο μυαλό μου είναι κάτι το οποίο δύσκολο επιτυγχάνεις.
3.Το αίθριο. Παρόμοια κατάσταση με τη κιβωτό.
4.Οι Χαριποτερικές ενότητες. Αυτές τις αγαπώ! Βλέπω απορίες, θεωρίες, γνώμες, γράφω τη δική μου και συγκρίνω. Είμαστε Χαριποτερικό φόρουμ, θα ήταν περίεργο να μη γινόταν αυτό.
5.Το Υπουργείο Μαγείας! Αφενός έχει αυτό που προανέφερα για τη κιβωτό και το αίθριο, αφετέρου νομίζω πως όλο το χιούμορ του team ξεχύνεται μέσα στο ποστ του υπουργείου και φτιάχνει μία ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Κι ύστερα διότι πάντα είμαι περίεργος που ξεκίνησα να διοργανώνεται ο όποιος θεσμός/διαγωνισμό.
6.Το Χάφλπαφ! Θυμάμαι πως ήταν τη πρώτη φορά που μπήκα. Πόσο διαφορετικό ήταν τότε το HarryWorld, κι όμως το Χάφλπαφ δε θα έλεγα πως άλλαξε. Ίσως ανανεώθηκε, αλλά προσφέρει την ίδια ζεστασιά και αγάπη.
7.Το Φλόρις και Μπλοτς! Τα βιβλία είναι κάτι που έχω στα χέρια που από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Συχνά μπαίνω και διαβάζω περιλήψεις βιβλίων που δε ξέρω και βλέπω γνώμες (κυρίως της Γιάννας
) των υπολοίπων.
8.Το ραγισμένο τσουκάλι. Ο καθένας εκεί γράφω ό,τι τον απασχολεί και τα βγάζει από μέσα του. Είναι η ενότητα που μπορείς να κάνεις τα πάντα!