ΜΕ ΤΑ ΣΌΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΌΜΟΡΑ !!!!
- 2χ05:
Κι ενώ ο Πάπας, που έχει πάρει μεγάλη φορά και 'διατάζει' στέλνεις τους πρεσβευτές του από εδώ κι από εκεί (καημενούλη Καίσαρα ), οδεύει προς την Φλωρεντία , για το κάστρο των Μεδίκων για να ακούσει τον άλλο τον αισχρό κουζουλό κι αυτόν με το λεξιλόγιο... τον πως τον είπαμε; Σαβουρογαμίλουκα?! δεν το θυμάμαι το σωστό i apologise for that... ο Καίσαρας κατευθύνεται προς το Κάστρο στο Φόλρι για να μεταπείσει την Σφόρτσα , ούτως ώστε να οδηγηθεί μετανιωμένη στην Ρώμη ή αλυσοδεμένη. Κι ενώ πρέπει να επισπέύσει την επίσκεψη του, Ό-Χ-Ι ! Εκείνος κάθεται εκεί και το απολαμβάνει, βρε Καίσαρα κι εσύ ;;!!! με το Κατερινάκι κι εσύ, αφού βλέπεις είναι κακάσχημο, και που να την δεις την νύχτα, θα κάνεις εμετό , τώρα εσύ πως 'έκανες ότι έκανες μαζί της' αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... Φαίνεται θα το είχες μεγάλη ανάγκη κι ενώ μέσα στο κάστρο έχει αναθερμανθεί η κατάσταση απέξω έχουμε το Brokeback mountain aka Μικέ/Αυγουστίνο ... Holy father of God , τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου εκεί μέσα Περιμένατε τώρα εσείς να υποταχθεί το Κατερινάκι ? 'Ο-Χ-Ι βέβαια , είπαμε γονατίζει όποτε την βολεύει και στον Καίσαρα υποκλίθηκε γιατί... είναι Ο Καίσαρας όπως και να το κάνουμε... Καλή επιλογή ξαδέλφη να καλέσεις τον Τζιοβάνι , την πλήρωσε την νύφη, είχαμε και μια τιμή της αδελφής να αποκαταστήσουμε... η οποία μικρή τον τελευταίο καιρό είναι απασχολημένη με κάποιο φιλανθρωπικό έργο και κάνει βόλτες στα μπουρδέλα.... Μα την Αγία Τριάδα τι άλλο θα δω...?! Ότι ήταν να δω το είδα τα τελευταία λεπτά του επ. που πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη, δεν άντεξε ο σοβάς στο ναό και τους πήρε όλους και τους σήκωσε εκεί μέσα... κρίμα το μικρό που έχασε την ζωή του, ωραία η σκηνή με τον Πάπα να βγάλει το παιδί έξω... αλλά κι η αγωνία μου μέχρι το μανάρι μου να ξεφύγει και να βγει απ'τα τείχη της πόλης... Αχ δόξα το Θεό γλύτωσε...
Έλα ρε βρέθηκε νεαρός εθελοντής να δηλητηριάσει τον Ροδρίγκο;! νομίζω πως χαμένο πήγε, πρόλαβε άλλος, ο κεραυνός ο Θεός ... θα σας γελάσω...
Εντιτ: η μάνα του Μικέ όλα τα λεφτά... ξεκαρδίστηκα/έλιωσα πάλι λέμε
Βρε Χουάν που είσαι, ;;;!!! μου λείπεις 2 επ. τώρα , ακόμα προσπαθείς να διαλέξεις σύζυγο;;;!!!
Αμάν , έλα από εδώ, πέρνα Ελλάδα, εμείς προσφερόμαστε, από βασιλικό σόι δεν είμαστε αλλάδεν φαντάζομαι να σε πείραξε ποτέ αυτό, σωστά;
Ε άμα σε κάνω ΠΕΡΉΦΑΝΗ, δεν θέλω τπτ άλλο απ'την ζωή μου