- 1χ06:
- Μα δλδ το μισό επ. δεν ήταν και τίποτα άλλο, πήδημα στα δάση/λίμνες/αγρούς, πήδημα σε κάμαρες, πήδημα ακόμα και σε αίθουσα πτωμάτων, ταριχευμένων βεβαίως βεβαίως... Οκ εντάξει κι έναν Ροβέρε να προσπαθεί να κάνει κοννέ με τον 'βασιλιά' Κάρολο της Γαλλίας για εισβολή στη Ρώμη κι εκθρονισμό του Πάπα ως συνήθως... Κατ'άλλα ένας γάμος (Σάντσια- Τζόφρε... να δεις που αυτοί κάνουν αντιγραφές, να μου το θυμηθείς ), ένας καυγάς που τον προκάλεσε ο σκατοτενεκές κι έφαγε και τις χρονιάς του απ'τον Πάπα (τι σου έφταιξε ρε ο πρώην της μάνας σου, δλδ μόνο ο Πάπας να περνάει καλά;! η μάνα όχι!), μιλάμε το χαστούκι πολύ το ευχαριστήθηκα να αγιάσει το χέρι σου Ροδρίγο, ... Καλά μιλάμε τον παραλληλισμό της γεωγραφικής εισβολής της Γαλλίας (και της Νάπολής) με το πόδι/γάμπα της Φαρνέζε δεν θα τον σχολιάσω ο άλλος δοκίμασε την νύφη του αδελφού του σαν καλός σκατοτενεκές/αρχιστράτηγος που είναι... Αφού την θες ρε κι εσύ τόσο πολύ γιατί δεν την παίρνεις; Α ναι ξέχασα , είναι νόθα , θα σου βγει το όνομα , μη χειρότερα δλδ η γλυκιά μας κι αθώα Λουκρέτζια καλά περνάει κι αυτή με τον σταβλίτη/Νάρκισσο , πάλι καλά που άλλος κούτσαινε και το γλιτώσαμε το σκάνδαλο , να ναι καλά το βούτυρο... κι η άλλη η Ούρσουλα αντί να πει κι ευχαριστώ για την ελευθερία/χαρά/ηδονή πήγε κι έγινε καλόγρια... Γυναίκες σου λέει ο άλλος μετά, αχ κι εκείνος όταν λέει ότι θα την καταδιώκει κι ότι δεν θα μπορεί να ελευθερωθεί απ'αυτόν Αχ και τα μαύρα πως του πάνε... Επιτέλους είδε κι η Λουκρέτζια την οικογένεια της, όσο να πεις μια ανησυχία την είχα...
+7
Panos Theo
Aurora Sinistra
Lisette de Lapin
Laura Mandley
Mirabelle Salvatore
Cassandra Black
Morgan le Fay
11 απαντήσεις
The Borgias
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: The Borgias
Βρε Κώννι, (που βρίσκεσαι; ) τι ήταν αυτό το 6ο, 'φωτιά και λάβρα' δλδ , δεν αντέχω άλλο άναψα.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°52
εδώ είμαι καλέ
ε μα και συ, τον τίτλου του επισοδίου δεν τον είδες; πήδημα θα είχε
Borgias in love, τέρμα
σκατοτενεκές, ναι, ναι, ναι. γουστάρω.
του τσέζαρε του πάνε τα πάντα. μετά από καμμία βδομάδα θα κάνουμε εμφάνιση βοργίες μαζί, γω τσέζαρε, συ λουκρέτσια, ναι;
πόσο το χάρηκα που η ούρσουλα έφυγε.-
ε μα και συ, τον τίτλου του επισοδίου δεν τον είδες; πήδημα θα είχε
Borgias in love, τέρμα
σκατοτενεκές, ναι, ναι, ναι. γουστάρω.
του τσέζαρε του πάνε τα πάντα. μετά από καμμία βδομάδα θα κάνουμε εμφάνιση βοργίες μαζί, γω τσέζαρε, συ λουκρέτσια, ναι;
πόσο το χάρηκα που η ούρσουλα έφυγε.-
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°53
^Eγώ για να πω την αλήθεια μου και την αμαρτία μου ψιλοστεναχωρέθηκα, (πρόσεχε τις τομάτες )
Ναι, ναι συμφωνώ, αλλά πρέπει να φυλάξω και τον ιππότη μου να τον βάλω ξανά μετά,
ξέρεις δύσκολα τον αποχωρίζομαι αυτές τις μέρες
ο Σκατοτενεκές πάντως είναι καλός από ομορφιά , σαν ηθοποιός επίσης , αυτήν την συμπεριφορά να μην είχε.
Ναι, ναι συμφωνώ, αλλά πρέπει να φυλάξω και τον ιππότη μου να τον βάλω ξανά μετά,
ο Σκατοτενεκές πάντως είναι καλός από ομορφιά , σαν ηθοποιός επίσης , αυτήν την συμπεριφορά να μην είχε.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°54
Η Ούρσουλα καλά έκανε και ξεκουμπίστηκε, έτσι κι αλλιώς δεν την πήγαινα, καμιά δεν αγγίζει τον Τσέζαρε πέρα απ τη Λουκρέτσια
- We seed the stars:
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°55
Μirabelle Salvatore έγραψε:^Eγώ για να πω την αλήθεια μου και την αμαρτία μου ψιλοστεναχωρέθηκα, (πρόσεχε τις τομάτες )
δες τον και στο The White Queen, ΘΕΟΣ
Cassandra Black έγραψε:Η Ούρσουλα καλά έκανε και ξεκουμπίστηκε, έτσι κι αλλιώς δεν την πήγαινα, καμιά δεν αγγίζει τον Τσέζαρε πέρα απ τη Λουκρέτσια
χρόνια πολλά σε αγαπάμε!
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°56
^^ Χρόνια Πολλά κι από εδώ Γιάννα μου , κι εμείς σε αγαπάμε Κρίμα το κορίτσι όμως στο άνθος της ηλικίας του να γίνει μοναχή...
^Παίζει κι εκεί;! Ρε όντως είναι καλός, και με το μαλλάκι αφέλεια, κούκλος κούκλος...
^Παίζει κι εκεί;! Ρε όντως είναι καλός, και με το μαλλάκι αφέλεια, κούκλος κούκλος...
- 1Χ07:
- Έλα είδα και το 7ο για απόψε... χεχεχε... κι ενώ η Γαλλία εισβάλλει στο Μιλάνο με τα κανόνια της (καλά μιλάμε το μακελειό, για να μην μιλήσω για το blood, πόσο τεράστια η διαφορά όμως απ'τις σειρές του BBC , τώρα το διαπιστώνω αυτό) κι στη συνέχεια στη Φλωρεντία , με ανοιχτές αγκάλες όμως... Ο στατοτενεκές συνεχίζει να δοκιμάζει τις χαρές της ζωής, κι ο Καίσαρας επισκέπτεται την Αδελφή του ελέους Μάρθα;! Μπλιαχ το Ούρσουλα έγινε Μάρθα... κι εκεί που πήγε να την αγγίξει και δεν τον άφησε ... Αχ είπα έλα να αγγίξεις εμένα αγαπημένε, μα τι μανάρι με τα μαύρα δεν αντέχω Εντωμεταξύ να βλέπεις τον Άιρονς να λέει ορισμένες λέξεις in english που φαίνεται η ελληνική τους σημασία , ή εκεί που είχε η άλλη περίοδο και λέει "Δεν θα μας επιτραπεί η είσοδος απόψε." ΘΕΌΣ ! Μπράβο Λουκρέτσια κορίτσι μου, μια χαρά τον τακτοποίησες τον σύζυγο με την γλυστρίδα θα του ξεπαστρέψεις και το άλλο πόδι, τον πελαργό όμως απ'τον Νάρκισσο δεν τον γλύτωσες Μανία που έχει όμως αυτό το παιδί με την ελονοσία αμάν, κι οι σκηνές με την Φαρνέζε που πάει στο Πεζάρο πολύ μου άρεσαν , Αχ κι ο γλυκός αδελφός εκεί προ των πυλών να προστατέψει την αδελφούλα του... Αχ... Έλα ρε η μικρή περιμένει παιδί;! Σ-Ω-Π-Α
Εντίτ: αυτός ο Γάλλος βασιλιάς πολύ μου την δίνει...
Έλα ρε ο Ροδρίγο έχει κι αυτός εξομολογητή;! Θα μου πεις τις δύσκολες ώρες πως να περάσει κι αυτός, ζητά συγχώρεση για τις αμαρτίες του
Εν τω μεταξύ ο Καίσαρας ζητά πολεμικό έλεγχο κι ο Πάπας την δίνει στον Ιωάννη ;! καλά , είναι μετά καλά του ο holly father ; or not ;
ο κουφός κι άλαλος πατέρας του κουνιστού Αλφόνσο μας άφησε χρόνους κι αυτός, άντε ζωή σε μας... πάντως η νόθα αδελφή τέλεια, με πλούσια προσόντα, τα δοκιμάζει ο σκατοτενεκές είπαμε... Άρε κακομοίρη Τζόφρε κι εσύ...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°57
we are denied entry then
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°58
^ΘΕΌΣ ! ! ! ΧΑΧΑΧΑ
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°59
τελείωσα 1η σεζόν
ντάξει απλά αγαπώ Cesare:inlove: μετά συμπαθώ τη Lucrezia και αντιπαθώ τον Juan.
ντάξει απλά αγαπώ Cesare:inlove: μετά συμπαθώ τη Lucrezia και αντιπαθώ τον Juan.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°60
Εγώ πάλι τα'χω χαμένα (είμαι ένα επ. πριν τελειώσω την 1η σεζόν κι ειλικρινά τα'χω χαμένα)
Oυφ, αισθάνομαι μια ανακούφιση τολμώ να πω , μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν (ωραία μπορώ να λιώσω με Μέρλιν όσο θέλω ) ξεκινώντας την 2η σεζόν αύριο πάλι...
- 1χ08:
- Έλα , απέδρασαν τελικά τα κοριτσόπουλα, αλλά δυστυχώς την πλήρωσε ο νεαρός χωριάτης και έφαγε το μαστίγωμα της χρονιάς του, κρίμα το παιδί... Καλά κι η Λουκρέτσια με την μαντμαζέλ Φαρνέζε δεν πήγαν και πολύ μακριά, τις πρόλαβε ο Κάρολος ο οποίος κακομοίρης κι αυτός καταγοητεύτηκε απ'την νεαρά κι έχει γίνει χαλί να τον πατήσει... Εν τω μεταξύ η Ρώμη στο έλεος της, κι ένας Πάπας ανένδοτος, 'Θα μείνουμε εδώ!' , ωραία χρυσέ μου μείνε να δω τι θα καταλάβεις , να σε εκθρονίσει κι ο άλλος ο Ρόβερε που καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι κι αυτός! Βρε ουστ από εκεί , προδότη κι εσύ! Καλέ είδαμε τον Μικελέτο , που χάθηκε αυτό το παιδί;! Έβαψε το παιδί ξανθούν;! Να χαρώ εγώ Δούκα και Αρχιστράτηγε τις δεξιότητες σου και τις πολεμικές σου τεχνικές που γενικεύονται όλες σε μία μόνο λέξη: Υποχώρηση. Πάντως πλάκα πλάκα ήταν η πρώτη φορά σε όλα αυτά τα επ. που φοβήθηκα μην πάθει τπτ ο σκατοτενεκές, και τι κουκλί που ήταν με την πανοπλία , και πως του πήγαινε το κόκκινο φτερό, Αχ τι κουκλάκι Επίσης χάρηκα/μ'άρεσε πολύ η σκηνή που συναντήθηκε με την αδελφή του... Ο Καίσαρας όπως πάντα με τα πορφυρά/μαύρα/δερμάτινα (oh Holy mother of God deliver me from this man ) κάνει ότι περνάει απ'το χέρι του να βοηθήσει κι αυτός την 'αγαπημένη' του μοναχή αλλά κι αυτή δεν υποχωρεί, παραμένει ταγμένη στα θεία... Βρε τον Ροδρίγο τελευταία στιγμή είπε να αλλάξει εμφάνιση, σε τι θα τον βοηθήσει αυτό, άγνωστον...
Oυφ, αισθάνομαι μια ανακούφιση τολμώ να πω , μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν (ωραία μπορώ να λιώσω με Μέρλιν όσο θέλω ) ξεκινώντας την 2η σεζόν αύριο πάλι...
- 1χ09:
Μώρε μπράβο τον Αλέξανδρο/Ροδρίγο, με την ταπεινή του ενδυμασία (γυμνός στα μάτια του Θεού) κατάφερε να φέρει 'στα μέτρα του' , εκεί που θέλει τον Κάρολο της Γαλλίας , εξασφαλίζοντας του στέψη/θρόνο κι διέλευση στην Νάπολη , όπου χρειάστηκε να υποστεί όλη αυτό το αποκρουστικό θέαμα της πανώλης;! ohhh Holy mother ειλικρινά σε εκείνο το σημείο μου ήρθε να ξεράσω, πως μπόρεσα και συγκρατήθηκα ... ο αγαπητός Καρδινάλιος δεν μπόρεσε τελικά να συγκρατηθεί και πήρε εκδίκηση για τον εξευτελισμό και την κακοποίηση της αγαπημένης του αδελφής, εύγε τέκνον μου, i'm so proud of you Καλά την στιγμή δε που κάνανε επίδειξη για την απόδειξη της ανικανότητας του Σφόρτσα ήμουν έτσι αφού μπήκε κι η μάνα μου μέσα, της εξήγησα με λίγα λόγια, το είδε και ξεκαρδίστηκε κι εκείνη , χώρια το λάχανο που έπεσε μετά... κι έτσι ακυρώθηκε αυτός ο ευτυχής γάμος... Οι ατάκες - γκριμάτσες του Άιρονς όλες θεϊκές απ΄την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος , εκείνο το ' θα μείνει στην ιστορία της σειράς , η εκείνο το '
i missed those hands, i missed this face... ωωωω Χριστέ μου έτοιμη να σωριαστώ να πέσω κάτω είμαι... ωωω ξεχειλίζω από 'αδελφική' αγάπη κι όχι μόνο... And finally the last scene, with the whole family (περίεργο αλλά μου 'λειψε ο σκατοτενεκές σ' αυτό το επ. στεναχωρήθηκα που τον είδα μόνο στην τελευταία σκηνή ) με την γέννηση του παιδιού της Λουκρέτσια αλλά και με την μάζωξη όλης της οικογένειας , της χαράς/ευτυχίας που είναι αγόρι, (δεν σχολιάζω την στιγμή που η Μάρθα έδωσε το παιδί στον Καίσαρα, the 7 Heavens) μιλάμε είχε ένα βλέμμα μόλις του είπε πως είναι αγόρι... λες κι ήθελε να πέσει πάνω στην αδελφή να την φάει... χεχεχε... πως συγκρατείται δεν ξέρω... Και μετά όλοι εκεί στο bed μαζεμένοι , τι συγκίνησης... μιλάμε ακούγοντας αυτό... (ειδικά τα τελευταία λεπτά μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο, θυμίζει πολύ Tudors, μιας που ο composer είναι the same )
(To αγαπώ/λατρεύω )
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°61
Aurora Sinistra έγραψε:τελείωσα 1η σεζόν
Unburden your soul κι εσύ
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Laura Mandley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 4034
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°62
Morgan Le Fay έγραψε:Mirabelle Salvatore έγραψε:^Εμείς πάντα συμφωνούμε Dear , α ξέχασα να αναφέρω,
- Σπόιλερ:
αυτός ο Αλφόνσο γιος του βασιλιά της Ισπανίας, αυτός ο κουνιστός μωέ, που κουνάει την αχλαδιά σίγουρα, μη μου πείτε πως είναι ο 2ος σύζυγος μετά τον Σφόρτσα (για την Λουκρέτσα λέω )
όχι, άλλος αλφόνσοςLaura Mandley έγραψε:Αχού εγώ μισώ το 5οΚόννι,θυμάσαι?
Εννοείται ότι συμπαθώ τον Ντελλα Ρόβερε,τον έχω σε εκτίμηση γιατί είναι ικανός αντίπαλος.Και λατρεύω το στυλάκι του.Έχει αυτό το αυστηρο,το επιβλητικό:blasé:
Ο Ροντρίγκο μπορεί να είναι καλός αλλά δεν είναι αληθινός.Τον αγαπάω,αλλά δεν τον εκτιμάω.Και αν δεν τον έπαιζε τόσο γαμάτα ο Άιρονς αμφιβάλλω αν θα τον συμπαθούσα.Θα ήταν καλός αν ήταν από εκείνους τους αρχόντους που ζουν μόνο για να προκαλούν τζέρτζελο και μετά ψοφάνε,αλλά για Πάπας δεν κάνει.Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα
Ο δεύτερος κύκλος θα είναι αφιερωμένος στην εξέταση του χαρακτήρα του Χουάν.Και γω τον βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρων και αισθάνομαι ότι θα αλλάξει.Θα γίνει πολύ στοιχειωμένος χαρακτήρας
Θέλω να δω
my sweet summer child
διαφωνώ μαζί σου για το αν ο ροδρίγος έκανε για πάπας. αν ο πάπας ισούται της καλωσύνης, τότε συμφωνώ. αν ισούται της σωστής ηγεσίας... διαφωνώ, ο ροδρίγος έσπειρε
τι μισείς στο 5ο επισόδιο; δεν θυμάμαι, τον σφόρτσα λες;
Σόρρυ,τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό
Ναι,τον Σφόρτσα
Όχι ρε, καμιά σχέση με καλοσύνες και φούμαρα.Για μένα πρώτα απ' όλα πάει το φαίνεσθαι.Το χουμε ξανασυζητήσει και ξέρεις την εμμονή μου μ' αυτό το πράμα.Για μένα είναι θέμα στοιχειώδους εξυπνάδας και αυτοσεβασμού.Ο Ντελλα Ρόβερε δεν είναι κανα πρότυπο αλλά τις βρωμιές του ξέρει να τις καλύπτει και να σου πω την αμαρτία μου εγώ στις historical depictions πάντα επηρεάζομαι και από τα γενικά που ξέρω για τον κάθε χαρακτήρα και ο Βοργίας ποτέ δε μ' άρεσε(εκτός από δω )
Και καλό μου κανένας δε γίνεται Πάπας επειδή πάει με το σταυρό στο χέρι.Είναι θέμα καθαρού γούστο.Σαν τους πίνακες ζωγραφικής.Και μένα πάντα μ' άρεσε ο Ντελλα Ρόβερε
Περιμένω αυτό το ξέρεις τι για τον Χουάν.Είναι πασίγνωστο άλλωστε.Απλά γουστάρω να κάνει λίγο τζέρτζελο και να δείξει κάτι καλό πριν.
Καλά Ναταλία έχω λιώσει με τις περιγραφές σου
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°63
^έλα μωρή
θα γουστάρεις 2ο κύκλο εσύ, σε βλέπω
βασικά με το historical depictions, το ξέρεις και γω έχω θέμα, για αυτό και πήγα ΤΕΛΕΙΩΣ αδιάβαστη να δω βοργίες. έχω βαρεθεί να επηρεάζομαι επειδή δεν έβαλαν αυτό ή εκείνο μέσα μετά πήρα και διάβασα κλπ να εκτιμήσουμε κάτι για αυτό που είναι. ο φρανσουά είχε πει σε συνέντευξη: you can't play history. the script is your truth.
βασικά με το historical depictions, το ξέρεις και γω έχω θέμα, για αυτό και πήγα ΤΕΛΕΙΩΣ αδιάβαστη να δω βοργίες. έχω βαρεθεί να επηρεάζομαι επειδή δεν έβαλαν αυτό ή εκείνο μέσα μετά πήρα και διάβασα κλπ να εκτιμήσουμε κάτι για αυτό που είναι. ο φρανσουά είχε πει σε συνέντευξη: you can't play history. the script is your truth.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°64
Που είσαι "Φάτα Μοργκάνα" (μου επιτρέπεις να σε φωνάζω έτσι οκ; δεν φταίω εγώ, ο ιππότης στην υπογραφή μου το βγάζει ) ξεκίνησα 2ο κύκλο και αν όχι η δεσποινίς Λάουρα από πάνω, εγώ γουστάρω
- 2χ01:
- Έλα ρε Μικελέτο, όχι το παπαδοπαίδι κι εσύ, είπαμε να τον δηλητηριάσουμε τον άλλον , να τον λυγίσουμε , να τον κάνουμε να 'πάει' με τα δικά μας τα νερά αλλά όχι να πνίξουμε και νέο άνθρωπο. Σαν ένας άλλος Κλάους Μικαέλσον κι εσύ, εκείνος έπνιξε σε συντριβάνι , εσύ σε πηγάδι... Αχ ένας χρόνος πέρασε και τα μαλλάκια του Καίσαρα μάκριναν, αχ και πόσο του πάνε τα μαύρα τα ράσα (οκ καταντάει κουραστικό, το'χω ξαναπεί, ζω για την στιγμή που θα του κάνουν κοτσιδάκια και θα του βγει το μαλλί μπούκλες-σπαστό, αχ εκεί θα σωριαστώ )... Καλά μιλάμε η έκφραση του πάπα την στιγμή που ήταν στην μπανιέρα με την άλλη καθώς έφτανε η περιβόητη ερωμένη Τζούλια και όταν υποδέχτηκε τον πρέσβη με το μωρό στην αγκαλιά καθώς κουνιόταν , άπαιχτος μιλάμε , ξεράθηκα στο γέλιο "όχι, όχι μην κλαις ο πρέσβης φταίει για όλα" Αχ κ. Πρέσβη μας κακομαθαίνετε... η έκφραση του Άιρονς επίσης "we are one, united, we are family" να το λέει γρυλίζοντας για να το βάλουν μέσα στο μυλό τους οι άλλοι οι σκατοκέφαλοι (παρντόν Καίσαρα δεν το ήθελα)... καλέ έναν χρόνο τώρα πότε πρόλαβε και ομόρφυνε ο σκατοτενεκές, για τον ρόλο του σωματοφύλακα Άραμη κούκλος θα ήταν ποποπο ομορφιές.. Επίσης πότε πρόλαβαν τα δυο αδέλφια και μισήθηκαν τόσο πολύ σε ένα χρόνο, τους έβλεπα εκεί να ξιφομαχούν ... Ταμπλάς μου ήρθε της κακομοίρας έλεος , ειρήνη μην ρε παιδιά, να'ναι καλά ο Μικές (Μικελέτος εν συντομία ) Κι εσύ βρε ζουζούνι-σκατοτενεκέ μου δεν παίζεις δίκαια , καρφιά ρε στον αδελφό σου, ;;!! Κόντεψε να τον σκοτώσει η φοράδα, τον Θεό σου δεν έχεις κι εσύ... Του την έφερε μια χαρά στον χορό μετά ο Καίσαρας κι την έκανε την "Ηχώ" να ξεκαρδιστεί στα γέλια με το στραβοπάτημα και το πέσιμο του "'Αρη" ... Αμ πως! Κι ενώ βλέπουμε τον Ιανό/Πάπα σε νέες περιπέτειες και τρίγωνα (according to the instructions from Ηera) με τον Βιτόριο που δεν ήταν Βιτόριο αλλά Βιτόρια και μετά έγινε Αφροδίτη και με την Τζούλια... Ο βασιλιάς Κάρολος στην Νάπολη παίρνει το αίμα του πίσω, "εμ αρρώστησα , εμ θα την πληρώσει κάποιος την νύφη" ... ο πάπας δεν μας κάνει όποτε ο νυν πρίγκιπας Αλφόνσος που καλόφαγε θα έχει την τιμή, εμείς τι φταίμε όμως να ακούμε τα ουρλιαχτά του ;;;!!! μου λέτε...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°65
το διάβασα το σχολιάκι κ στο αφόιαφ κ σ απάντησα εκεί
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°66
^Ναι γλυκιά μου , το είδα, οκ
- 2χ02:
- Γιατί ρε θείο;;;!!!! Γιατί ρε σκατοτενεκέ θείο να είσαι τόσο αδίστακτος με το ανίψι σου;;;!!!! Οκ ας το πάρουμε όμως το episode απ'την αρχή... Ώστε ο father Πάολο έφτασε στη Ρώμη με σκοπό να δει το μονάκριβο του και να χαρεί την απόλυτη ηδονή με την μάνα του, (δια μέσου βεβαίως του κόκκινου φωτακίου/η αλλιώς πορνείου που κάνει μπαμ in Rome) , ενώ την ίδια ώρα ο πάπας χαίρεται/αναζωογονείται με την Αγία τριάδα αλλά ταυτόχρονα τον απασχολούν και τα οικονομικά ; Τι παράξενο... Και θέτει και την Τζούλια επικεφαλής του ταμείου κάνοντας τον Καρδινάλιο να ξινίσει... Ο Ρόβερε δεν τρώει τίποτα φοβούμενος μην δηλητηριαστεί πάλι από κάτι, μια χαρά τις έχει τις αντοχές του όμως , εφόσον πετάει μια χαρά το στιλέτο, την γλύτωσε... Αχ Καίσαρα, αχ Καίσαρα, δεν αντέχεις χωρίς την αδελφή Μάρθα κι εσύ, πόσο σε καταλαβαίνω Θέλεις διακαώς το μοντέλο σου απεικονισμένο... Αχ κι ενώ η κρυφή συνάντηση βαίνει καλώς στο σπίτι της μάνας έρχεται κι ο τρελαμένος, με άγριες διαθέσεις σκατοτενεκές να ζητήσει εξηγήσει και κυρίως να διαπράξει το έγκλημα του πατροκτόνου που αυτοκτόνησε αλλά τελικά δεν αυτοκτόνησε, απλώς τον 'βοήθησαν' παρά την θέληση του να κρεμαστεί... Κρίμα, ζωή σε λόγου μας... Αμήν... Μικέ;;;!!! Μικέ;;;!!! που είσαι ;;;!!! Πάει τον κρεμάσανε τον πατέρα,.. αν ναι ξέχασα , ασχολείσαι με την πόρνη στο ποτάμι... ο Καίσαρας όμως τι καλός μωέ... πρόθυμος να βοηθήσει την αδελφούλα του αλλά τελικά του βγήκε ξινό του Νάρκισσου... Λάτρεψα την σκηνή με τον Χουάν αλλά μπρατσέτε με Λουκρέτσια (να σε δω εγώ Βοργία πότε θα επιλέξεις πορτρέτο για να την βάλεις την κουλούρα επιτέλους) αλλά όσον κι αν με θλίβει το γεγονός ότι θα αποχωριστώ την όμορφη μουρίτσα σου σε αυτήν την σεζόν δεν βλέπω την ώρα να αφήσεις κι εσύ τα εγκόσμια με όλα τα κακά που έχεις κάνει να οδεύσεις εις τον Κύριον για εξομολόγηση μόνιμη των αμαρτημάτων σου...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°67
^θα σου απαντώ εναλλάξ στα φόρουμς
τώρα εδώ
οι εντυπώσεις σου είναι άξιες για βραβείο πούλιτζερ, πραγματικά
τώρα εδώ
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Panos Theo- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 301
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°68
στο Ασσασσινς κρεεντ υπαρχει αυτη η οικογενεια (ενα παιχνιδη)
Φετος το κυπελλο θα ειναχρυσοκοκκινο
- Σπόιλερ:
- οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°69
το ξέρουμε
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°70
Morgan Le Fay έγραψε:^θα σου απαντώ εναλλάξ στα φόρουμς
τώρα εδώ
Ωωωω τέκνον μου σε ευχαριστώ, In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti, Amen
Ρε Κώννι δεν είμαι καλά, υποψιάζομαι ότι με το που θα τελειώσει η 2η σεζόν θα κάνω εμφάνιση Juan Borgia,
- 2x03:
έτσι για να τον τιμήσω, τόσο κόλλημα δλδ
Τέλος πάντων ας επανέλθουμε στο ψητό...
Βρε βρε το κακόμοιρο το κορίτσι, η Λουκρέτσια, το σοκ που έπαθε το τσαμένο, το λυπήθηκα κρίμα... Τι να κάνει κι αυτό, αμ το άλλο το δόλιο το baby κι αυτό, ουά ουά όλη την ώρα... Χάρηκα την αγκαλίτσα του αδελφούλη όμως , αχ Καίσαρα Δικαιολογημένα όμως κι η μικρή να κρατήσει μούτρα, "ρώτα τον Χουάν" καλά λέει το κορίτσι, ρωτήστε τον beauty σκατοτενεκέ που δεν ομολογεί κιόλας να μάθετε, ποποπο τον πάπα γυαλιά καρφιά το έκανε το τραπέζι... ούτε την φρουτιέρα δεν άφησε όρθια, αμ εκεί μετά που πήγε για δήθεν συγχώρεση απ'τον πατέρα λέω "Οhhhh Juan come to hug me , please!" τι έχω πάθει , δεν είμαι καλά... Το πήρε το αίμα της πίσω η μικρή όμως, το άφησε το κερί σε κρίσιμο σημείο , έπεσε ο πολυέλεος μας πήρε και μας σήκωσε μουαχαχαχα, ο Χούαν που κατάλαβε μετά τσιμουδιά, μπράβο σκατοτενεκέ, για να μάθεις να φέρεσαι σαν σωστός θείος, μην ξυπνάς και το bebe... έφυγε όμως το μανάρι για Ισπανία σε δύσκολη στιγμή (αχ και πως του πάνε κι αυτουνού τα κόκκινα, αχ) τώρα που χρειαζόμαστε τις πολεμικές μεθόδους του... Οι πονηρές ιδέες του Καίσαρα όμως φαίνεται ότι αποδείχτηκαν πιο αξιόπιστες , με ψεύτικα κανόνια τον έκανε τον Γάλλο Βασιλιά να χεστεί πάνω του και να υποχωρήσει, μπράβο μεγαλοφυϊα μου εσύ, Έγινε κι η χριστιανική ταφή του Νάρκισσου, ο Καίσαρας ανακάλυψε πως ο Βιτόριο είναι Βιτόρια, ο Ρόβερε ξεκίνησε να τρώει κανονικά, (κι είχα μια ανησυχία) κι ο Μικές συνεχίζει να σκοτώνει κι όποιον πάρει ο χάρος γενικότερα... Συμμάχησαν κι οι Σφόρτσα με τον Κάρολο αλλά δεν τους βγήκε σε καλό, δυστυχώς... και γενικά η ζωή συνεχίζεται ήρεμα κι αρμονικά ρε αδελφέ στη Ρώμη , τώρα που επήλθε κι η salvation
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°71
- Σπόιλερ:
- και γω έτσι λέω, να κάνω εμφάνιση χουάν, τον συμπάθησαν ποστ μόρτεμ
κ συμπαθώ και τον ηθοποιό
λουκρέτσια: όντως, πολύ πονηρό το τρικ. μεγαλώνει το κορίτσι μας
μικές=θεός. δεν χρειάζεται να πει κουβέντα ο τσέζαρε, αμέσως τα πιάνει ο μικές.
καίσαρας: το πρώτο βήμα (ας πούμε), από τα πολλά του τσέζαρε, ήταν αυτό με τα κανόνια. στην 3η σίζον θα δεις πως πραγματικά είναι Ο ηγεμόνας. σε μια φάση κάποιος λέει: rome is not pope borgia only. it is cesare borgia as well.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°72
- Σπόιλερ:
- Ρε άσε το κόλλημα, και στα boopers τις γλυκούλης είναι μωρέ, μου είπες παίζει και στο the white queen, ωραία θα τον χαρώ κι εκεί ; μη μου πεις κάνει πάλι τον κακό;
μόνο μεγαλώνει, πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα που λέμε
μόνο τα πιάνει, μιλάμε ο τύπος είναι επαγγελματίας (δολοφόνος) Κάτι τέτοιους παρακαλάνε να τους έχουν στη μαφία.
για τον Καίσαρα δεν έχω τίποτα άλλο να πω, με έχει εντυπωσιάσει αυτό το παιδί με τα πολλά προσόντα του κι όχι μόνο
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°73
*Τώρα αυτό είναι διπλό ποστ ή όχι; anyway αν είναι you know what to do:Ρ
Το'χω πάρει σβάρνα το εργάκι κι αγωνίζομαι να το τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ, και μου
τα'λεγε μια ψυχή, είναι πόρωση τόση ιστορία
Το'χω πάρει σβάρνα το εργάκι κι αγωνίζομαι να το τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ, και μου
τα'λεγε μια ψυχή, είναι πόρωση τόση ιστορία
- 2χ04:
Βρε τον κακομοίρη τον Καίσαρα τι έπαθε; πάει , καταστράφηκε το μοναστήρι του/αβαείο του, χάθηκε κι η μούσα/μοντέλο του, κρίμα πολύ στεναχωρέθηκα για την Ούρσουλα, γιατί είχα μια αμυδρή υποψία πως θα την παντρευόταν στο τέλος (hahaha i'm just kidding) ...όμως εκείνος τι έκανε; έκατσε στα αυγά του; Ο-Χ-Ι ! και βέβαια όχι, συγκέντρωσε μια ντουζίνα καθήκια ή αλλιώς πιο σεμνά μισθοφόρους και πήρε το αίμα του πίσω το μανάρι, κατέσφαξε κι βασάνισε καμιά δεκαριά Γάλλους (με την βοήθεια του Μικέ βεβαίως βεβαίως ) και ανατίναξε και τα κανόνια τους με την βοήθεια και της 'βροχής/κεραυνού του Θεού' ...τύφλα να έχει ο Δίας εδώ που τα λέμε Ενώ ο πάπας χαιρόταν για άλλη μια φορά τις απόλυτες ηδονές της ζωής, τι είναι αυτός ο Ροδρίγκο μωρέ παιδάκι μου, πρώτα η αναζωογονητική Τριάδα μετά η Δούκισσα που δεν κακόπεσε τελικά, μόνο ο Μιλανέζος δούκας έφαγε το κέρατο αλλά για την σωτηρία της Ρώμης πρέπει να γίνονται κάποιες θυσίες ρε αδελφέ Ζήτησε κι ο Κάρολος ιδιωτική ακρόαση και σε τι του βγήκε , ; αποσύρθηκε κι αυτός με την άμαξα του σε μια γωνιά να αφήσει τα εγκόσμια κι αυτός επιτέλους... κρίμα μωέ να μην υποφέρει κι αυτός... Η Τζούλια ζητά οδηγίες απ'την γυναίκα του πάπα για τα άπορα (Μνησθιτί μου Κύριε ) κι ο Ροντρίγκο αφήνει στη θέση του την Λουκρέτσια, άλλο και τούτο, ειδικά εκεί με τον παραλληλισμό της μαγειρικής/νερού έσκασα στο γέλιο: Μάθημα 1ο: "πως να μάθει ένας καρδινάλιος να φτιάχνει κέικ " Αλλά πιο πολύ ευχαριστήθηκα το τέλος, ο Καίσαρας να απειλεί τον πατερούλη του, αχ άτιμο αρσενικό τον τούμπαρες με την Δουκέσσα Μ'αρέσει που του έκανες και μθμ Πάπα για την εκδίκηση, ο μικρός λέμε σε ξεπέρασε...
Εντίτ: fuck, μου'λειψε ο σκατοτενεκές σε αυτό το επεισόδιο!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Laura Mandley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 4034
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°74
Morgan Le Fay έγραψε:^έλα μωρή
Δε το λέω από άποψη πόσο κοντά είναι στην αλήθεια,αλλά από άποψη παρουσίασης χαρακτήρα.Και οι χαρακτήρες στους Βοργίες είναι πολύ ισορροπημένοι.Απλά ο Ροντρίγκο δεν είναι Ντελα Ρόβερε ρε.Ήταν κακόγουστα εγωιστής και επιδεικτικός
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
"Γιατί όχι;"
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°75
ναι ρε
@Νάταλι, άχου το χρυσό μου! ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!
@Νάταλι, άχου το χρυσό μου! ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...