+7
Panos Theo
Aurora Sinistra
Lisette de Lapin
Laura Mandley
Mirabelle Salvatore
Cassandra Black
Morgan le Fay
11 απαντήσεις
The Borgias
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°101
Απ: The Borgias
ναι
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°102
Aurora Sinistra έγραψε:τέλειωσα τους βοργίες μου άρεσε πάρα πολύ σαν σειρά, να επαναλάβω οτι ο Τσέζαρε είναι θεός ,οτι μισώ τον Χουάν
- Σπόιλερ:
καλά του έκανε ο Τσέζαρε . Και φυσικά σιπάρω Τσέζαρε -Λουκρέτσια.Α και η Κατερίνα Σφότσα είναι θεάρα
^ΤΣΑΚΊΣΟΥ ΦΎΓΕ ΑΠΌ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ
- Σπόιλερ:
- εγώ απόψε θα δω 6ο, κι έχεις δίκιο είναι πολύ καλή σειρά
κι επειδή μόλις είδαμε το 6ο, το ποστ δλδ ανανεώνεται συνεχώς
- 3χ06:
- Κι επειδή δεν θέλω να αναλύσω την πρώτη σκηνή της κατάντιας- αηδίας-απελπισίας πάω στην αμέσως επόμενη που ήταν κι πολύ γούτσου-γούτσου (το'χω ξαναπεί ο Μικές με το baby έχει και πολύ φάση και τελικά έσμιξε κι δύσμοιρη μάνα με το παιδί της ) Έλα ρε απέκτησε στρατό το μανάρι , μπήκε στην Ρώμη με το έτσι θέλω , χωρίς την άδεια του μπαμπά και πήρε με το μέρος τους κι όλους τους μπάσταρδους γιους, τι άλλο θέλει δλδ (καλά ο Καίσαρας με την πανοπλια Αχ λιώνω όχι ότι ο Χουάν πήγαινε πίσω δλδ ) Τελικά οι Εβραίοι βρήκαν το κλειδί που θα τους εξασφαλίσει την εγκατάσταση τους στη Ρώμη, αλλά πόσες Λόγχες πια του Λογγίνου υπάρχουν ρε παιδιά;! Ακόμα κι εμείς μπερδευτήκαμε, πόπο ξεμπρόστιασμα ο άλλος ο ζηλιάρης ο καρδινάλιος, well done Φαρνέζε, αυτό το παιδί θα πάει μπροστά, όπως η αδελφή του Αχ καλά έλεγε ο Καίσαρας κάψ'το! Γέμισε ο τόπος πανώλη τώρα, Αμ απ'την αρχή το είχα μυριστεί εγώ, δεν μου καλάρεσε κι τόσο αυτό το κουτί Χμμμ... η σκηνή με Λουκρέτσια-Καίσαρας κι από πίσω πυροτεχνήματα, χμ...δεν ήταν κακή , δεν ήταν καθόλου κακή...
ok i'm sorry girls... αυτό το ποστ όσο πάει και μεγαλώνει, για το Θεό γράψτε κάτι επιτέλους!
αυτό το επ. δεν έπρεπε να λέγεται Lucretsia's Gambit, αλλά Mikeletto's relashionship!
- 3x07:
Διότι ο Μικελέτο γνωρίζει κανούργιο boyfriend και του 'κάνουν' στο Μιλάνο, μπλιαχ Κάτι που δεν ανέφερα στο previous ep. είναι ότι καλά αυτός ο Λούις πια το'βαλε στα πόδια κι άφησε απόρθητη την πόλη, έτσι χωρίς μια προστασία, πολύ που τον ένοιαξε, τι μας κόφτει όμως εμάς, ο κύριος είναι πλέον παρελθόν αυτός κι ο κακομοίρης ο Μπενίτο που έφυγε στο άνθος της ηλικίας του Πάντως η δολοφονία των Σφόρτσα ήταν σοκαριστική for me αν μη τι άλλο, Πολύ blood μωρέ παιδάκι μου το'χουμε ξαναπεί... Συνέχεια με το ship , ο Μικελέτο το 'κάνει' ξανά με το boyfriend -κατάσκοπο , αυτή τη φορά στη Ρώμη, και λέω κατάσκοπο γιατί φαίνεται πως το little boy δουλεύει για λογαριασμό του new king ο οποίος κέρδισε την εύνοια της μικρής Λουκρέτσια τρώγοντας στη μάπα και το δηλητήριο για να γίνει king και να παρακολουθεί όπως και το Κατερινάκι τον the Pope of Rome, βόηθα Παναγιά δλδ απ'αυτό το σημεία και μετά... Κρίμα Λουκρέτσια σε πιάσανε κορόιδο κι εσένα και τον Μικέ πολύ φοβάμαι και ποιος θα μας σώσει τώρα... Το μόνο ευχάριστο: καλέ η Τζούλια παντρεύεται καλέ το κορίτσι, κι μάλιστα Σαλβατόρε, χάθηκε εκεί να μας βάλετε έναν Ντέιμον, έναν Στέφαν τλχστν βρε αδελφέ, αυτός εκτός από καθυστερημένος (να μου ζήσεις Πάπα μου ) είναι και κακάσχημος !
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti, Amen
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°103
αχου, my proud sis <3
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°104
^νομίζω πως δημιούργησες ένα τέρας, κοντεύω να γίνω χειρότερη κι από σένα Morgana, όχι ότι δεν είμαι δλδ
- MOYAXAXAXA :
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°105
ιιιιι
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°106
Ω Χριστέ μου, συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος, σιγά-σιγά, Ω Θεέ μου...
Ουφ , πάλι καλά , αυτό ήταν μικρότερο σε διάρκεια... Όπως βλέπετε έχουμε μπει στην τελική ευθεία...
- 3χ08:
- Και το επ. αυτό ξεκινά με προετοιμασίες για το έτος του Ιωβηλαίου, καταραμένες στολές , καπέλα ράσα κτλ. όλες αυτές οι διαδικασίες με κουράζουν κρατά πολύ το επ. και ζαλίζομαι... In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti και μπλα, μπλα... Αυτό θα πει ταμείο κυρίες και κύριοι, κάνεις την κουτσουκέλα σου , πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλα σου! Ωραίος νόμος , αν αυτό εφαρμοζόταν και στις μέρες μας , δεν θα είχαμε ούτε μοιχείες, απάτες, διαζύγια, ο κάθε ένας θα ήταν πιστός ακόμα και στο σκύλο του, αν όχι στη γυναίκα του Κι ενώ το Κατερινιώ θρηνεί τον υιό, σκαρφίζεται και μια ψεύτικη Σινδονή που λίγο στοίχισε τη ζωή του μαναριού;! Είπαμε μανδάμ, να ξεκάνουμε τον έναν αδελφό , αλλά όχι και τον άλλον , έλεος , με τι θα μείνουμε μετά εμείς να χαιρόμαστε στη σειρά, ο Αλφόνσο είναι μισοριξιά , δεν έχει ωριμάσει ακόμα , πρέπει να μεγαλώσει λίγο ακόμα Αχ βρε Καίσαρα , εγώ σε μισώ και σ'αγαπώ ταυτόχρονα (που λέει κι ο Μικές, άλλο κάρο{δράμα} με πατάτες κι αυτό) αλλά εσένα ο Θεός, και τα ράσα που έβγαλες, ακόμα σε λατρεύει... Τυχαίο; Δεν νομίζω ... Holly fuck (συγγνώμη αλλά μου΄χει μείνει απ'τα bloopers) ήταν το πρώτο επ. που είδα τον Μικέ να λυγίζει, ποπο, μιλάμε η ερωτική απογοήτευση-προδοσία σε όλο το της το μεγαλείο. Ρε Μικέ , μην κλαις μωρέ, μου ραγίζεις το heart, και σε αυτό το σημείο κύριες και κύριοι είναι που διαλέγουμε το ανάλογο άσμα ε σωστή επιλογή, ταιριάζει και με την σκηνή, Πασκάλ+Μικές= Κι έτσι κυρίες και κύριοι έγινε κι αποκρυπτογράφηση της κατασκοπικής αλληλογραφίας, συμπεραίνουμε λοιπόν ότι όσο κι αν έξυπνος είναι ο Καίσαρας με τον Μικέ του, η Λουκρέτσια εθελοτυφλεί με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι αιχμάλωτη, ρε Φρειδερικό δεν τα λέμε απότομα αυτά, έπεσε τάβλα ή άλλη ...λίγο τακτ βρε αδελφέ κι εσύ, και στην τελική δεν καταλαβαίνω "τι θα πει λάθος αδελφός", αφού και τον άλλον να διάλεγε τα ίδια σκ@τά θα ήταν κι αυτός... Anyway, η μικρή θα τους κοιμίσει όοοολους και θα την σκαπουλάρει πάλι... Η σκηνή με το bed ποποπο, την λάτρεψα, o Kαίσαρας σε όλο του το μεγαλείο, και μένα να με φαντάζομαι μέσα στα σκεπάσματα, Θεοί τι όνειρο κι αυτό Εν τω μεταξύ θυμάμαι στην αρχή του επ. τον Πάπα που μιλά με τον υιό του εν ώρα ανάγκης και μετά ο υπηρέτης παίρνει το μπολ με τα ούρα και το πετά απέξω, στο μπαλκόνι, ε στα bloopers , είχε πέσει πάνω σε κεφάλι, κι ο άλλος φώναζε από κάτω... Ντροπή αγαπητέ μου, κανονικά θα έπρεπε να είναι τιμή σου να τρως στη μάπα τα ούρα του Holly Father~Αγιότατου!
Ουφ , πάλι καλά , αυτό ήταν μικρότερο σε διάρκεια... Όπως βλέπετε έχουμε μπει στην τελική ευθεία...
- 3χ09:
- Κι αφού ο Μικές διέπραξε αυτό το 'πικρό' για τον ίδιο αμάρτημα εξαφανίστηκε , (τώρα που ξανασκέφτομαι κι αυτός ο Ρόβερε εξαφανισμένος είναι εδώ και κάτι επ.)... Η μικρή Βοργία τους κοίμισε όλους τελικά και την κοπάνησε, και στον δρόμο της επιστροφής , ω τι ευτυχία, βρήκε τον αδελφό της, Χριστέ μου τι ωραίες σκηνές, τώρα που τελειώνω σιγά σιγά την σειρά λέω να αναρτώ κι από ένα βίντεο περί του ship αυτού, να λιώσω τελείως... Ο Αλφόνσο πήρε πρέφα , ξεσπάθωσε κι άρχισε κι αυτός τις απειλές, ηρέμησε και χαλάρωσε αγόρι μου , δεν σε παίρνουν αυτά μπροστά στον Καίσαρα, ηρέμησε μην φας κι εσύ το κεφάλι σου... Καλά μιλάμε την Λουκρέτσια δεν την έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί οι σωματοφύλακες , έχει δυσανασχετήσει η κακομοίρα και με το δίκιο της , αλλά τι να κάνουμε μανδάμ, είστε μια Βόργία... Και γενικότερα όλο το επ. είχε να κάνει με την έλλειψη υποστήριξης, εμπιστοσύνης , αγάπης και παράδοσης της πυρίτιδας απ'τον Πάπα στον Καίσαρα, αλλά στο τέλος ο Ροδρίγκο δεν άντεξε , και με την βοήθεια του Εβραίου-χριστιανού την έδωσε την συγχώρεση τελικά... Τι καλοί οι Άριονς/Φρανς στο τέλος, για όσκαρ κι οι δυο, μπράβο καμάρια μου...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°107
ΠΡΟΣΟΧΉ, ΠΡΟΣΟΧΉ: η σειρά τελείωσε (όπως καταλαβαίνετε την ολοκλήρωσα) γι αυτό κι ακολουθεί κι ένα ακατάπαυστο λογύδριο μαζί με κάτι gifs, εικόνες κι μπόλικα βίντεο.
Πριν αρχίσω τον εξάψαλμο, ΑΠΑΙΤΏ, ούτε παρακαλώ, ούτε επιθυμώ, ΑΠΑΙΤΏ να βγουν τα soundtrack της 2ης και της 3ης σεζόν! Ήμαρτον δλδ... και τώρα περνάω στο λογύδριο...
Aυτά από μένα, πως θα ζήσω με ένα τέτοιο τέλος, μετά απ'αυτό δεν ξέρω, τλχστν παρηγοριέμαι απ'το προφίλ μου like always...
Πριν αρχίσω τον εξάψαλμο, ΑΠΑΙΤΏ, ούτε παρακαλώ, ούτε επιθυμώ, ΑΠΑΙΤΏ να βγουν τα soundtrack της 2ης και της 3ης σεζόν! Ήμαρτον δλδ... και τώρα περνάω στο λογύδριο...
- 3χ10, the end of the original crime family :
ΜΑ ΤΙ ΠΡΆΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ;;;;!!! ΣΤΑΜΑΤΉΣΑΝΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΊΣΙΜΟ ΣΗΜΕΊΟ!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΩ ΕΓΏ ΤΏΡΑ ;;;!!!! ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΓΡΟΘΊΕΣ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΎΡΩΣΑΝ ΈΝΑ ΤΈΤΟΙΟ
ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ !!!!
Aλλά οκ ας προσπαθήσω να τα πάρω απ'την αρχή ένα-ένα...
Το τελευταίο επ. είναι εκπληκτικό, οι τελευταίες οδηγίες - συμβουλές του Μακιαβέλι προς τον Καίσαρα, η παράδοση του πριγκιπάτου απ'τον Πάπα προς τον υιό του ο οποίος μένει άναυδος απ'το απρόσμενο γεγονός... Cesare Borgia, the one, truly, future king and pope of Rome I'm so proud... H συγκέντρωση του στρατού του, η στιγμή του πάνω στο άτι, με την χρυσή πανοπλία, όλοι τον ακολουθούν, αυτήν την ύστατη στιγμή , την στιγμή της ανέλιξης , της δόξας κανείς δεν μπορεί να τον προδώσει, (αρχίζω και τον ερωτεύομαι ξανά, ξεχνώ προς στιγμήν το κεφ. Χουάν αν κι αυτό είναι ένα αγκάθι στην καρδιά που με πονά ακόμα ), οι προσευχές/ανησυχίες της Λουκρέτσιας λίγο πριν φύγει ο beloved brother για την πολιορκία (τι σκηνή Θεέ μου, με λίγη δόση κρίσης Αλφόνσο που μας τα'χει κάνει 'τσουρέκια' και εποθαλμιούμε την στιγμή της πτώσης του ) Η σκηνή / στιγμή της πολιορκίας την οποία είναι πρώτη φορά σε χρονικά που κάθομαι και παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον μια τέτοια ανάλογη σκηνή, αφού όταν μπήκε ο στρατός μέσα στο κάστρο φώναζα κι εγώ:"ΤΟ ΤΕΊΧΟΣ ΈΠΕΣΕ, ΤΟ ΤΕΊΧΟΣ ΈΠΕΣΕ" at last... αλλά δεν έλεγα μπράβο Καίσαρα, αλλά συγχαρητήρια Μικέ, αντίο θα μας λείψεις κι εσύ, ήσουν το πρωτοπαλίκαρο του πρίγκιπα, αλλά σκότωνες επίσης ωραία, με στυλ ... Το Κατερινιώ πάλι απ'την άλλη καθόλου δεν το λυπάμαι, τέτοια φυλακή και με τέτοια συνοδεία θα την ζήλευε κι η οποιαδήποτε, την ντύσανε, την στολίσανε και την στείλανε συδεροδέσμια στον Πάπα, μέχρι και διαμερίσματα της δώσανε, όχι, δεν την λυπάμαι, την ζηλεύω Οι προσπάθειες της μικρής αδελφής να κερδίσει ξανά την εύνοια του πατέρα της, η αντικατάσταση του Μικέ απ'τον Ρούφιο (πόσο θα ήθελα να συνεχιστεί η σειρά, θα ήθελα να δω το δίδυμο Καίσαρα/Ρούφιο εν δράση , είχε δίκιο τελικά το Κατερινιώ, το μέλλον για την εργασία είναι ο Καίσαρας, θέλεις να γίνεις επαγγελματίας δολοφόνος: απευθύνσου στους Βοργίες! ) Το 'ατύχημα'/δολοφονία του Αλφόνσου, εδώ παιδί μου ζήσαμε αδελφοκτονία, εδώ θα κολλήσουμε τώρα... Και at last, the last, very last scene... με το χαρακτηριστικό soundtrack που πάντα με στοιχειώνει (Cesare&Lucretsia's theme 3 season)
"You'll be naked, and clean, and innocent from the blood again, And Mine!"
Χριστέ μου κι σ'αυτό το σημείο είναι που μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο, και θέλω να πέσω κάτω
ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ!!!! Η φράση κατάσχεται από τώρα δεν το συζητώ , θα χρησιμοποιηθεί σε φικ!!!
Επίσης όπως έχουν πράξει και πιο πάνω μερικές, δεν μπορώ κι εγώ να μην βάλω αυτά που με άγγιξαν όταν τα πρωτοείδα και όταν τα πρωτοάκουσα...
Yπάρχουν τόσα και τόσα αλλά θα επανέλθω... όταν συνέλθω...
Aυτά από μένα, πως θα ζήσω με ένα τέτοιο τέλος, μετά απ'αυτό δεν ξέρω, τλχστν παρηγοριέμαι απ'το προφίλ μου like always...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°108
Αμάν ρε κούκλα μου και συ, έπρεπε να βάλεις τόσα φανβιντς να μας πιάσει μελαγχολία;
You will be naked, and clean, and bloodless again. And mine. ΤΙ ΘΕΟΣ-
Αααααχ, κάπως έτσι τελειώνει άλλο ένα ιστορικό αριστούργημα της showtime
Συνεχίζω τα βασανιστήριά μου με the white queen, νάταλι, ετοιμάσου
You will be naked, and clean, and bloodless again. And mine. ΤΙ ΘΕΟΣ-
Αααααχ, κάπως έτσι τελειώνει άλλο ένα ιστορικό αριστούργημα της showtime
Συνεχίζω τα βασανιστήριά μου με the white queen, νάταλι, ετοιμάσου
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°109
^δεν έχει ανοιχτεί σχετικό θέμα, που θα κάνω τα σχόλια μου;!
Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν ολοκληρωθεί τα 10 του 1ου κύκλου ακόμα,
εκτός κι αν υπάρχει μόνο ένας και δεν πάει σε 2ο (δεν ξέρω ενημέρωσε με)
Οπότε λέω να τελειώσω Μέρλιν πρώτα ενώ παράλληλα να βλέπω Κάμελοτ, έχω πωρωθεί άγρια λέμε
Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν ολοκληρωθεί τα 10 του 1ου κύκλου ακόμα,
εκτός κι αν υπάρχει μόνο ένας και δεν πάει σε 2ο (δεν ξέρω ενημέρωσε με)
Οπότε λέω να τελειώσω Μέρλιν πρώτα ενώ παράλληλα να βλέπω Κάμελοτ, έχω πωρωθεί άγρια λέμε
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°110
αχα, οκ
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Ignotus Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°111
Είδα και εγώ τα πρώτα 2 επεισόδεια σαν καλό παιδάκι
- 1ο και 2ο Επεισόδιο :
- Λοιπόν έχουμε και λέμε … Ο Πάπας πολύ μούρη ρε φιλέ . Ο ίδιος εχει προκαλέσει όλο τον χαμό γιατί εδωσε πολλά δικαιώματα σε κάποιους με τις απατεώνιες που έκανε για να πάρει τον πάπικο θρόνο . Πάρολα αυτά εκτός απ την λεγόμενη άγαπη του μόνο προς τον Θέο έχει και την ερώμενη , εν τέλει είναι για τις μπάτσες …
Ο Καισαρας είναι από τα πιο λόγικα και συγκροτημένα άτομα εκει μέσα . Σίπαρω απίστευτα αυτόν και την «αδερφή» του και δεν με ενδιαφέρει που είναι αδέρφια . Είχε και την καήμενη την μαημού η οποία για γευσιγνώστρια πήγε νεκρή βγήκε αλλά τουλάχιστον γλίτωσε τον πάπα και τον Καισαρ και βοήθησε στην δολοφονία του Ορσίνι .
Η Λουκρέτσια είναι πολύ ομορφη υπερβολικα καλή και αθώα αλλά πολύ όμορφη και γλυκιά . Ελπίζω να γινει κάτι με τον αδερφό της και να κόψει το συνήθειο να παίρνει μάτι . Άκομη έγω την κόβω λίγο πονηρούλα αλλα δεν ξέρω 100% …
Η μάνα του Καισαρ είναι και αυτή όμορφη . Αν και στην αρχή μου το παίζε ότι τρώει κουτόχορτο όταν έμαθε για την παράνομη σχέση του πάπα αστράψε το ματάκι . Βέβαια το αποκορύφομα ήταν όταν πήγε και ούρλιαζε την ώρα που κοσμούσαν τον πάπα και θα κάνει και το πορτρέτο της και μπράβο της της κοπελιάς !
Η Τζούλια τώρα και αυτή πόλυ όμορφη και «τυχέρη» άφου για εξομολόγηση πήγε με γκόμενο και κατάφυγιο βγήκε . Είναι όμως και αυτή μουλάρα ρε παίδι μου άφου ξέρει ότι έχει γυναίκα θα μπορούσε έστω να κόψει το πολλά πολλά με την Λουκρέτσια κατά την γνώμη μου ..
Όσο για τον αδέρφο του Καίσαρ είναι λίγο ήλιθιος , ανάγωγος και κάτα την γνώμη μου ανευθυνός να αναλάβει οποιαδήποτε φρούρα σε περίπτωση που τον προόριζουν για κάτι τέτοιο …
Ο Μικελέτο είναι πολύ άσχημος ο καήμενος αν και εκτήμο το όλο πράμα και την συνωμοσία του με τον Καισαρ πίστευω ότι θα αποδειχθεί χρήσιμοτατος στο μέλλον αν και δεν φέρθηκε καλά στην κοπελιά στο τέλος . Τι τώρα ? Κάνουμε πρώτα την δουλεία μας και μέτα σφάζουμε ;
Ο Ντελα Βόρρε να πάει να πνίγει έχω να πάω με τις παλίο συνωμοσίες που κάνει και καλή χυλόπιτα έφαγε στο τέλος .
Και Ορσίνι καλά καλά να πάθει που ψόφησε !
- Durmstrang:
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°112
Αχ τι καλά που το είδες!
Ντελλα Ρόβερε*
Και εγώ δε χάρηκα που πέθανε ο Ορσίνι, τον έπαιζε ο Τζάκομπι ο θεός αλλά τι να κάνουμε
χαχαχα, μου αρέσει πως περιέγραψες τον Μικελέτο
Περιμένω σχόλια για την συνέχεια!
Ντελλα Ρόβερε*
Και εγώ δε χάρηκα που πέθανε ο Ορσίνι, τον έπαιζε ο Τζάκομπι ο θεός αλλά τι να κάνουμε
χαχαχα, μου αρέσει πως περιέγραψες τον Μικελέτο
Περιμένω σχόλια για την συνέχεια!
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°113
Eγώ περιμένω να δω αν θα συνεχίζεις να 'υποστηρίζεις' τον Καίσαρα μετά τον 2ο κύκλο!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°114
Nα τρομάξω Ναταλί ;
- Επεισόδιο 3ο :
- Ερε μια λύσσα να παντρευτεί η Λουκρητια . Της φάγανε και τον Ντζεμ για να πληρώσει και την προίκα σε αυτόν τον Σφόρτσα που ο θεός ξέρει τι μυαλά κουβαλά και αυτός .. Λες; Λες να την κακομεταχειριστούν ; Άγνωστη προβλέπετε η τύχη της Λουκρητια . Δεν με ενοχλεί τόσο αυτό καθώς ο Καίσαρ είναι αυτός που της υποσχέθηκε τον θάνατο του Σφορτσα σε περίπτωση που τολμήσει να την ακουμπήσει . Δεν μιλάω για την ίδια υπόσχεση που έδωσε και ο Ντζεμ καθώς ο Χουάν εξασφάλισε τον θάνατο του κάτι που απ ότι φαίνεται δεν κάλυψε της προσδοκίες του , αφού τον έκανε και υπέφερε μέχρι που του χώσε το μαξιλάρι στην μάπα .. Και τι έκανε και αυτός ο κακόμοιρος χόρεψε με την αδελφή του αλλά αμέσως αφορμή έψαχναν όλοι εκεί περά από την στιγμή που έμαθαν για τα λεφτά της προίκας ακόμα και ο πάπας το θέλε και ας μην το λέγε φαινόταν στο μάτι του . Έγινε και ο Καίσαρ Καρδινάλιος και φόρεσε και το πορφυρό το χρώμα και δεν του πήγαινε καθόλου .. Το μόνο που κατάφερε ο πάπας με αυτό είναι η δυστυχία του Καίσαρ και έκανε τους άλλους Καρδινάλιους να λυσσάξουν ακόμα περισσότερο . Δεν μας έφτανε και αυτό ζητάμε τώρα και οδηγίες από την ερωμένη πώς να διήκουμε καλύτερα τον παπικό θρόνο. Πω και αυτή ρε φίλε πολύ μα πολύ ψώνιο εκεί που δοκίμαζε το φόρεμα της η Λουκρητια που καναν της κινήσεις και με το ύφος που μιλούσε ήταν για τις μπάτσες . Και καθώς τρώγαν τα αγόρια το σταφυλάκι τους ο Καρδινάλιος Ρόβερε να προσπαθεί να ακόμα να εκθρονίσει τον Πάπα . Τέλος μια ωραία στιγμή ήταν στο εξομολογητήριο εκεί που πήγε να εξομολογηθεί ο Ντζεμ και αποκάλυψε την θέληση του να αλλάξει θρησκεία τι καλός που ήταν μωρέ άδικα πήγε και αυτός ..
- Durmstrang:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°115
Ρε Κώννι που είσαι; τούτος εδώ με συναγωνίζεται...
^Αγαπητέ Παντελή εγώ σε κάποιο σημείο έκανα τον σταυρό μου
^Αγαπητέ Παντελή εγώ σε κάποιο σημείο έκανα τον σταυρό μου
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°116
Δεν συναγωνίζεσαι εσυ κοπέλα μ ! :blasé:
Η Ναταλι σταυροκοπήθηκε ..
Η Ναταλι σταυροκοπήθηκε ..
- Durmstrang:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°117
Σας ευχαριστώ :blasé:
όχι αλήθεια το'χω κάνει και πιο πάνω
όχι αλήθεια το'χω κάνει και πιο πάνω
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°118
Σας παρακαλώ ! :blasé:
Μαλιστα.
Μαλιστα.
- Durmstrang:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°119
Συνεχίζω ακάθεκτος ..
- Επεισόδιο 4ο:
Οκ λύσσαξε που λύσσαξε ο Ροδρίγος να παντρέψει την Λουκρετσια τουλάχιστον δεν μπορούσε να της βρει κάποιον ας πούμε σαν τον … Καίσαρα ;; Όχι φυσικά πήγε και μου φέρε το γομάρι από καλή οικογένεια και εδω και όσα έδωσε για την προίκα. Από την στεναχώρια του το κοριτσάκι αρρώστησε ρε αχρείε και συ τίποτα πήγε απλά ο Καίσαρας και την παρηγορούσε τον ρώτησε 5-6 φορές τι είχε ο Ντζεμ αλλά εκεί στο ψέμα την να κάνει και αυτός ο κακομοίρης . Άλλο σοκ πάλι που ο κ.Ροδρίγος δεν επιτρέπει στην Βανότσα να πατήσει το ποδάρι της στον γάμο. Ε ρε οι ποταμοί από τα δάκρυα της Λουκρετσια ΤΙ – ΠΟ –ΤΑ δεν καταλαβαίνει σε ένα σακί με πατάτες να λέγε τον πόνο της καλύτερα θα ταν με τέτοια ξεροκεφαλιά και σαν μη έφτανε και αυτό πήγε και με την ερωμένη .. Σκατα στα μούτρα του όμως μετά που αφού ο Καισαρ παραλίγο να σκίσει το ρούχο το πορφυρό πήρε την Βανότσα και πήγε στον γάμο προκάλεσε λίγο χαμό αλλά για καλό ήταν γνώρισε και την κοπελιά στον χώρο ελπίζω να την απελευθέρωση από τον μπάστακα που έχει μπλέξει και αυτή τι να κάνουμε όλοι έναν σταυρό κουβαλάμε .. Εντωμεταξύ έχω και τον άλλο που θέλει όχι θέατρο να σκηνοθετήσει αλλά άντε να μην πω τι είμαι και Χαφλ . Η σκηνή που την πήγε ο Καισαρ στο δωμάτιο της να κοιμηθεί ήταν πολύ όμορφη . Τι παντρεύτηκε και αυτή η Λουκρετσια ένα βόδι που δεν ξέρει 5 λέξεις να πει ο οποίος την κακομεταχειρίστηκε την καημένη άρε πάπα ξύλο που το θες ..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ignotus Peverell στις Δευ Αυγ 19, 2013 12:55 pm, 1 φορά
- Durmstrang:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°120
^έρε συναγωνισμός σχολίων που πέφτει... πάντως δεν μπορώ να πω, ξεραίνομαι στο γέλιο..
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°121
Είπα δεν υπάρχει συναγωνισμός ...
Χαίρομαι που σε διασκεδάζω ..
Χαίρομαι που σε διασκεδάζω ..
- Durmstrang:
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°122
Επόμενη Νάταλι ο Παντελής να πούμε
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°123
^Αυτό που το πας... ;
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°124
Είδα κι άλλο επεισόδιο
- Επεισόδιο 5ο:
- Πρώτη φορά λυπήθηκα τον Ροδρήγο και αυτό γιατί κοψοχολιάστηκε ο καημένος με το όνειρο που είδε για την Λουκρέτσια και μετά ξύπνησε με τα χέρια ψηλά αλλά για να λέμε και του τυφλού το δίκιο δεν ασχολήθηκε και πολύ μετά από αυτό. Τι χούι ειν τούτο πάλι να τους παντρέψουμε όλους σαν μην έφτανε αυτό θέλει να κάνει και άλλα κουτσούβελα αλλά τώρα με την ερωμένη.. Καλά το πε αυτή όλη την Ευρώπη θα γεμίσει με κουτσούβελα. Έρε χαμός που έχει να γίνει άμα μείνει έγκυος η ερωμένη .
Τώρα θέλει να παντρέψει και τον αγενή αδερφό του Καίσαρ που μου είναι τόσο αδιάφορος που δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ το όνομα του καλά η φάτσα του ήτανε λες και δραπέτευσε από κομικ όταν είδε το πρόσωπο της Σύλβιας . Θέλει να παντρευτεί και πριγκίπισσα η σαλαμούρα . Κατά βάθος όμως ξέρω ότι προτιμά τις του πορνείου ..
Πάμε τώρα στο ειδύλλιο του Καίσαρ – Ούρσουλας που πραγματικά είναι το κάτι άλλο, πολύ τζέντλεμαν ο Καίσαρ και ότι είπε το έκανε και μάλιστα πολύ εντυπωσιακός ήταν στην ξιφομαχία οπού και κέρδισε άξια τον ηλίθιο – ακατανόμαστο σύζυγο της Ούρσουλας . Είχαν πολύ ωραίες σκήνες εκει στο εξομολογητήριο , στο σοκάκι και στο δάσος .
Τι περνάει θεέ μου τι ; Καημένη Λουκρετσια τι σου τύχε και σένα αυτό το γουρούνι που στέκεται στα 2 πόδια και ξέρει 5 λέξεις και λένε ότι είναι και από οικογένεια … Εντυπωσιάστηκα πάντως νομίζω ότι σε μια σκηνή του είπε μια ολόκληρη πρόταση .. Η Λουκρετσία έχει μαραζώσει αφού δεν θέλει και δεν αντέχει να εκτελεί τα συζυγικά της καθήκοντα καλά έκανε και συνεργάστηκε με αυτόν από από τον στάβλο , με τον οποίο επίσης σηπάρω, είναι κλάσης ανώτερος από τον Σφόρτσα.. Σόι και αυτόν να σου τύχει ένας κι ένας είναι διαλεχτεί να πάνε να πηδήξουν από κάνα γκρεμό να σωθεί η ανθρωπότητα ..
Όσο για τον Ντελα Ροβέρε αφού δεν το βάζει κάτω δεν έχω παρά να του ευχηθώ καλή τύχη με το εγχείρημα του ..
- Durmstrang:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°125
^Ματάκια μου, εσύ έχεις πάρει μθμ από μένα, χαίρομαι, i'm so proud
Εμ τον αδελφό του Καίσαρα, τον λένε Χουάν...
Εμ τον αδελφό του Καίσαρα, τον λένε Χουάν...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong