ντάξ, και γω τη συμπάθησα την φαρνέζε, ησύχασες;
Και wicked games του James Vincent McMorrow και Βοργίες;
και πριν μου την πεις για τα γκιφς, και δεν ακούω κουβέντα.
Mirabelle Salvatore έγραψε:ΜΟΡΓΚΑΝΑ !!!! ΆΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΣΑΜΠΆΝΙΕΣ , ΤΑ ΚΡΑΣΙΆ, ΧΤΎΠΑ ΤΑ ΚΑΝΌΝΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΛΌΤΑ!!!! ΞΕΚΊΝΗΣΑ ΒΟΡΓΊΕΣ ΡΕΙ !!!!
Λεπτομερή ανάλυση/σχολιασμό των 2 πρώτων επ. θα έχετε εντός ολίγου κατά τη διάρκεια της νύχτας γι αυτήν την στιγμή έχουμε / εκτελούμε κάποιες εργασίες ...
Laura Mandley έγραψε:Μωρή το 2ο και το 3ο δε φαίνονται.Ξαναβάλτα
Και μένα είναι το ΟΤΡ μου αλλά άσε να χει και κανα παρατρεχάμενο η Λουκρέτσια,δεν ειν' κακό
Laura Mandley έγραψε:Never let me go:oho:
Iσχύει αυτό που λες
Ρε,έφτασα ένατο
Ριβιού σε λίγο
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Εμείς πάντα συμφωνούμε Dear , α ξέχασα να αναφέρω,
- Σπόιλερ:
αυτός ο Αλφόνσο γιος του βασιλιά της Ισπανίας, αυτός ο κουνιστός μωέ, που κουνάει την αχλαδιά σίγουρα, μη μου πείτε πως είναι ο 2ος σύζυγος μετά τον Σφόρτσα (για την Λουκρέτσα λέω )
Laura Mandley έγραψε:Αχού εγώ μισώ το 5οΚόννι,θυμάσαι?
Εννοείται ότι συμπαθώ τον Ντελλα Ρόβερε,τον έχω σε εκτίμηση γιατί είναι ικανός αντίπαλος.Και λατρεύω το στυλάκι του.Έχει αυτό το αυστηρο,το επιβλητικό:blasé:
Ο Ροντρίγκο μπορεί να είναι καλός αλλά δεν είναι αληθινός.Τον αγαπάω,αλλά δεν τον εκτιμάω.Και αν δεν τον έπαιζε τόσο γαμάτα ο Άιρονς αμφιβάλλω αν θα τον συμπαθούσα.Θα ήταν καλός αν ήταν από εκείνους τους αρχόντους που ζουν μόνο για να προκαλούν τζέρτζελο και μετά ψοφάνε,αλλά για Πάπας δεν κάνει.Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα
Ο δεύτερος κύκλος θα είναι αφιερωμένος στην εξέταση του χαρακτήρα του Χουάν.Και γω τον βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρων και αισθάνομαι ότι θα αλλάξει.Θα γίνει πολύ στοιχειωμένος χαρακτήρας
Θέλω να δω
Lisette de Lapin έγραψε:Είδα το 1ο επεισόδιο,μ'αρεσε πολύ,λάτρεψα τη Lucrezia(εκει που μετρουσε προβατάκια,τι γλυκιά και αθώα ),μου θύμισε GoT,θα ξανάρθω όταν δω κι άλλα επ.Ευχαριστώπολύγειασας