Στην 3η θέση,ισοβαθμώντας με 4 ψήφους έκαστος και ποσοστό 14,2% οι Jonh Dawlish και Alviva Black εκπροσωπώντας το Hufflepuff και το Slytherin αντίστοιχα.
Στην 2η θέση,με 6 ψήφους και ποσοστό 21,4% η Rachel Rivera εκπροσωπώντας το Gryffindor.
και...
Στην 1η θέση,με 14 ψήφους και ποσοστό 50% η μάγισσα του μήνα Δεκεμβρίου Beatrice Baudelaire εκπροσωπώντας το Ravenclaw!
Beatrice Baudelaire, η Κατερίνα. Πάτησε με το ραβδί της την Πύλη που οδηγεί στον κόσμο του HarryWorld στις 5/8/2010 και από τότε έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του μαγικού μας κόσμου. Μπορεί να μην είναι το μέλος το οποίο έχει περάσει από αξιώματα και αξιώματα αλλά σίγουρα η δράση της στο φόρουμ δε μένει στην αφάνεια. Η παρουσία της έχει ʽʽστοιχειώσειʼʼ το Ρέιβενκλο και είναι πλέον από τα πιο ενεργά και υποσχόμενα μέλη του κοιτώνα της. Συν τοις άλλοις, είναι γενικά ένα αγαπητό μέλος από όλους και έχει μαγέψει τους πάντες με την γλυκιά και καλόκαρδη συμπεριφορά της. Συγχαρητήρια Κατερίνα!
(από την Maria Lovegood)
"Εισαι κουκλα, εισαι τρελα και γλυκια σαν καραμελα!
Αζαπουλινα μου γλυκια, σου ευχομαι να εχεις ολα τα καλα στη ζωη σου!"
~Rachel Rivera~
"Η Κατερίνα είναι μια γλύκα! Συμπαθητική,έξυπνη(γνήσια Ράβεν παιδί μου!),αστεία και πολύ φιλική!"
~Lisette de Lapin~
Η Καθριν πολύ καλή κοπέλα υποστηρίζει τον κοιτώνα της,έχει χιουμορ και ειναι επικοινωνιακή."
~Ignotus Peverell~
"Δεν ξερεις πόσο σε συμπαθω κατερίνα μου...μιλάμε εισαι λατρεμένο μελος!!!"
~Vindictus Viridian~