Μετά απο μία μάχη όπου οι υποψήφιοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να εκπροσωπήσουν τους κοιτώνες τους, έχουμε τον μεγάλο νικητή! Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα!!
Στην 4η θέση και με 4 ψήφους, συναντάμε την εκπρόσωπο του Ravenclaw, paramu8enia!
Στην 3η θέση και με 5 ψήφους, συναντάμε την εκπρόσωπο του Slytherin, Serena Veronite!
Στην 2η θέση και με 7 ψήφους, συναντάμε την εκπρόσωπο του Hufflepuff, Severus John Snape !
και...
Στην 1η θέση με 13 ψήφους και ποσοστό 45%,η Μάγισσα του Μήνα Μαρτίου, εκπροσωπόντας το Gryffindor,
demipotter!
Η demipotter ή Δήμητρα, θα γραφτεί στο HarryWorld τον Ιανουάριο του 2013 και θα καταταχθεί στον κοιτώνα των γενναίων, το Γκρίφιντορ! Αμέσως θα γίνει ενεργό μέλος του κόκκινου κοιτώνα και θα κάνει τις πρώτες της φιλίες. Μέσα απο διαγωνισμούς και θεσμούς θα προσφέρει όσα μπορεί για να καμαρώσει πρωτιές στο πίνακα βαθμολογιών του Πρωταθλήματος. Ευπροσήγορη, με χιούμορ και χαλαρή διάθεση θα γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι τόσο του Γκρίφ όσο και του HarrryWorld ενώ δεν θα λείψουν και οι συγγένειες όπως μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει απο το γενεαλογικό της δένδρο. Μετά την αποχώρηση της Walburga Black απο επιμελήτρια, όλα αυτά τα προσόντα που έχει η Δήμητρα θα αξιοποιηθούν απο το Υπουργείο Μαγείας και τον Φεβρουάριο του 2015 θα της ανατεθεί η επιμέλεια του κοιτώνα της, θέση στην οποία ανταποκρίνεται άψογα όπως μπορεί να μαρτυρήσει και η βαθμολογική πρωτιά. Εξαιρετική επιμελήτρια, άψογη συνεργάτις και δυνατό μέλος, είναι μερικά απο τα προσόντα της που φέρνουν την Δήμητρα να κερδίζει για πρώτη φορά τον τίτλο του ΜτΜ.
Ας δούμε τι μας είπε η Δήμητρα για την εκλογή της.
Πρώτη φορά Μάγισσα του Μήνα λοιπόν. Πώς αισθάνεσαι που τα μέλη σε επέλεξαν;
Είμαι πολύ χαρούμενη επειδή πολλά αγαπημένα μου μέλη, αλλά και μέλη που δεν το περίμενα ότι θα με ψήφιζαν, μου χάρισαν τη ψήφο τους. Νοιώθω πολύ τιμημένη και δικαιωμένη για τις προσπάθειες μου να αφήσω το στίγμα μου (T.F.I.OS. mood ) σε αυτό το μαγικό φόρουμ που λέγεται harryworld!
Εδώ και μερικούς μήνες είσαι επιμελήτρια του Γκρίφ, του κοιτώνα που βγαίνει πρώτος σε βαθμολογία. Η εκλογή σου είναι και ψήφος εμπιστοσύνης για την δουλειά σου όλο αυτό το διάστημα;
Αγαπάω πολύ τον κοιτώνα μου και τα μέλη του, και κατ' επέκταση όλο το φόρουμ, και προσπαθώ να το δείχνω με κάθε τρόπο, αλλά πιστεύω ότι αυτά που έχω κάνει είναι ένα τίποτα μπροστά στη δουλειά άλλων. όμως υποθέτω ότι θα μπορούσε και να είναι.
Το "δώρο" για την εκλογή σου είναι πρόσβαση σε όλους του κοιτώνες. Πώς θα την αξιοποιήσεις;
Είχα αγοράσει πρόσβαση στο Χάφλπαφλ και στο Σλίθεριν πριν αρκετό καιρό και είχα περάσει υπέροχα. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα μπορέσω να τους ξαναεπισκεπτώ και να πάω και στο Ράβενκλοου. Θέλω πολύ να γνωρίσω όσα μέλη δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε!
Μάγοι και Μάγισσες,
η Μάγισσα του Μήνα Απριλίου
demippoter!