Χμμ είδα χτες αργά το βράδυ...ξημερώματα μάλλον ότι άνοιξε ο Λάζαρος το τόπικ και έγραψε η Μαρία αλλά δεν ήθελα να γράψω!Εδώ αισθάνομαι ότι πρέπει να γράψω τόσα πολλά που σε ένα ποστ δεν χωράνε οπότε θα τα συνοψίσω κάπως...δεν είναι ότι έχω κάποια υποχρέωση και θέλω να τα γράψω απλά αυτό μου βγαίνει και δε θέλω να περιοριστώ σε ένα μπράβο,συγχαρητήρια σ αγαπάμε όλοι και πάμε παρακάτω!Εξάλλου δεν υπάρχει άλλο τόπικ πιο κατάλληλο για κάτι τέτοιο από ένα που δείχνει ότι ανταμείβονται οι κόποι και ο χρόνος που έχει αφιερώσει μια μάγισσα στο φόρουμ παρά το oti to 2011 όπως λέει δεν ήταν καλό έτος για αυτή.
Εγώ θυμάμαι:
23/3/2011: Πέννυυυυ χρόνια πολλάαα ότι επιθυμείς να το χεις σ αγαπάμε όλοι.
Θυμάμαι ένα ταξίδι με πλοίο,θυμάμαι το σαμπουάν για τα μαλλιά,θυμάμαι χρώματα νυχιών,παραλίες,Κέρκυρα,κίτρινη μπλούζα σε αυτοκίνητο με σγουρό μαλλί,ξενύχτι,Βερολίνο,Βενετία,το πρώτο vm αρχές Ιουνίου,ζώδια και πως το 23 είναι κοντά στην αλλαγή(
),τα καλύτερα μαγαζιά με ψάρια και Νέα Υόρκη.
Ακόμη μου ρχονται και άλλα όπως Εύη,Νίκη,Ερασμία,Χρήστος,Στέφανος,Αναστασία,Άντα,Φένη,Γλυκερία ακόμα και Prevere,κιθάρες,χορούς,σκοτεινά δωμάτια,σκυλιά,βόλτες με ποδήλατα και φωνή μαμάς:"Παναγιώταααααα τι ώρα έχεις μάθημα?"
Ακόμα Ντεξτερ,γιατρούς που παίζουν κιθάρα και κάνουν σκι,εγκληματολογία,θετική-θεωρητική,δίαιτες(
),χάρτες της πόλης και φώτο του χωριού,εικόνες ενός μωρού που αρχικά είχε μαλλιά και μετά δεν είχε(
),ασκήσεις μαθηματικών(
),εμφανίσεις με πνιγμένες και μη (
),σοφίτες και ανασφάλειες καθώς και ψηλοτάκουνα παπούτσια(όχι δικά μου
) και διλήμματα όπως γυμνάσιο ή λύκειο?,ίον ή λάκτα?,Κρήτη ή Λευκάδα?
...και αυτά είναι λίγα...ευελπιστώ να μην κατάλαβαν πολλοί τι γράφω
Θέλω να καταλήξω στο ότι πάνε σχεδόν 10 μήνες από τότε και πάλι θυμάμαι τόσα πολλά!(μη πείτε ότι είναι λίγα έχω και άλλα
)
Υπήρχαν στιγμές που χαιρόμουνα και άλλες που στεναχωριόμουνα ή νευρίαζα ή απογοητευόμουν για λόγους που θα μάθετε στο επόμενο επεισόδιο-επόμενη εκλογή ως μάγισσας του μήνα
Αλλά πάντα εκτιμούσα,θαύμαζα,λάτρευα,αγαπούσα.
Οκ μάλλον κούρασα αλλά μπορώ να γράφω μέχρι αύριο αλήθεια γιατί δεν είναι κάτι σε στυλ υποχρέωσης απλά έτσι είναι.Ήθελα να πω περισσότερα στο κειμενάκι του ΜτΜ αλλά ο Λάζαρος θα με έκραζε
Οκ σταματάω απλά να πω ότι η Πρέβεζα είναι μικρότερη από μας
Οκ σταματάω απλά το Αιγαίο έχει καλύτερες παραλίες
Και συμφωνώ σε ότι λέει ο Πάνος
Να αρχίσω να λέω συγχαρητήρια τώρα μου φαίνεται πολύ κλισέ αφού όλοι ξέρουμε ότι το αξίζει απλά το επιβεβαιώνουμε με τυπικές διαδικασίες...εντάξει λοιπόν συγχαρητήρια πεννίτο(σε λέω ΚΑΙ έτσι
) και κάνεις το Ράβεν περήφανο
Σοκολατίτσα?
Επίσης χίλια μπράβο στη Μαρία που θα βγει πολύ σύντομα εντάξει τι να λέμε...και οι δύο μάγισσες έπρεπε να βγουν το ποιος θα βγει πρώτος λίγη σημασία έχει...μπράβο Μαράκι
Και επίσης συγχαρητήρια στην Άρτεμις που έγινε πρόσφατα επιμελήτρια και θα τα πάει τέλεια και στην Μαριανέλη που είναι τόσο γλυκιά που αν δεν βγει σε λίγο καιρό θα σκάσω
Οκ τα είπα