Εσείς έχετε πάει σε παζάρια βιβλίου; Τι βιβλία είχαν; Ποικιλία; Κάνατε καλές αγορές; Βρήκατε καλές τιμές; Είπατε "θυμάμαι δέκα χρόνια πριν που αγόρασα αυτό το βιβλίο και δεν το μετανιώνω, ήταν η αγορά της ζωής μου";
Συζητήστε, και αν ξετρυπώσετε κάποιο παζάρι στην πόλη σας, γράψτε το εδώ για να ενημερωνόμαστε!!
Εγώ πήγα στο Παζάρι Βιβλίων στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ. Είχε στοκ -70%, οι τιμές ξεκινούσαν στα 0,50? μέχρι τα 15 που ήταν εγκυκλοπαίδειες μαζεμένες με cd/dvd, άτλαντες και υλικό.
Αγόρασα 2 θεατρικά ενός Βίνσεντ κάτι που πρέπει να τον θυμάμαι από δω και πέρα γιατί τον κάναμε σε ένα μάθημα υποκριτικής, που μου κόστισαν 5 και 5.
Αγόρασα αρχαία ελληνικά λυρικά ποιήματα, 2,5. Κάτι που πάντα ήθελα να ψάξω και τώρα ήταν μεγάλη ευκαιρία.
Του Ζαν Πωλ Σαρτρ, το έργο Νεκρασόφ. 4?
Canto Castrato, του Σέσαρ Άιρα που μιλάει για έναν τραγουδιστή καστράτο του 18ου αιώνα, την διαφθορά στην ευρώπη και την σεξουαλικότητα. Περιμένω πως και πως να το διαβάσω. 6?;;
Ένα νομικό ζήτημα, του John Maddox Roberts. Ρωμαϊκό fiction, όσοι πιστοί προσέλθετε.
Και από τον λίγο προγενέστερο του Σαίξπηρ, Κρίστοφερ Μάρλοου, ο Εβραίος της Μάλτας. 3?
Πήγε κανείς από Θεσσαλονίκη στο Παζάρι;;