Celil&Guzide = this ship sails itself,
δλδ με συγχωρείτε τώρα που έφυγε η Tatia απ'το προσκήνιο, ξαποστείλτε το παιδί στην Instambul πριν πάρει το κορίτσι το άλλο το καπί.
Μανάρι μου κι όταν έμαθε η άλλη πως ο άντρας των ονείρων της είναι δεσμευμένος με την χορεύτρια,Αχ,
Χαρακτηριστική αντίδραση γυναίκας που χάνει μέσα σε δευτερόλεπτα τα πάντα,
Αχ μ'αρέσει ο χαρακτήρας της Guside, είναι ντροπαλός, εύθραυστος, ταιριάζει τόσο με τον Celil ,
ελπίζω αν όχι οι πρωταγωνιστές που δεν το βλέπω... αυτοί τλχστν να μείνουν μαζί στο τέλος, Ζητάω πολλά;
Πάει, κάνανε έφοδο η Μποσελβίκοι, ξεκληρίστηκε η οικογένεια ολόκληρη, ευτυχώς οικογένεια Mahmut, σώα, Osman , OSMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN;;;;!!!!
Μη μου σκοτώσετε τον μικρό είναι αγαπημένος μου απ'όλους,
(μετά τον Seyit βέβαια και τον Celil)
...
Kρίμα Misha έφυγες πριν της ώρας σου πλην σου πληρωθούν οι αμαρτίες και εξομολογηθείς.
Petro σε μισώ και σ'αγαπώ ταυτόχρονα, ήταν ανάγκη να βάλουν τόσο ωραίο άντρα για επαναστάτη;!
Τι ρωτάω κι εγώ τέτοιες ώρες, Κρίμα για την Tatia , αλλά με συγχωρείτε επόμενο ήτανε, Αμάν!
Αφού έλεγα πότε θα έρθει ο χάρος να την πάρει...
Κι εκεί που έσπαγα την κεφάλα μου ήταν με το taming μεταξύ των δυο αμαξών , που το πάτε το κορίτσι στην Τούρκικη πλευρά έλεος;! Έλεος!
Η κηδεία στην βροχή, τι θρήνος, τι οδυρμός, δεν μπορώ, μου κόπηκε η όρεξη , δλδ δεν αντέχω,
Και μέσα σ'όλα μου'γινε κι η βαρόνη κατάσκοπος κι όταν έμαθε ότι ζει ο άλλος... Χμμ... σιγά μωρή μη μας πάθεις και τίποτα.
Sura&Seyit = αχ μέλια μέλια, δεν μπορώ, περισσότερο χαμάμ στη συνέχεια please...
Τάδε έφη Ναταλία για το Seyit & Sura episode 6!