από Hecate Παρ Απρ 24, 2020 12:03 am
Έχω δει αρκετές, ή μάλλον αρκετά επεισόδια από πολλές όταν μάθαινα Ισπανικά, δεν τις θυμάμαι όλες, δεν μου άρεσαν όσο περίμενα και δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο, σε αντίθεση με τον ισπανικό κινηματογράφο που δεν θα τον βαρεθώ ποτέ.
Από κωμωδίες έχω δει όσο άντεξα από τα Aqui no hay quien viva, Los Serranο & Mis Adorables Vecinos τα οποία εκτελέστηκαν γυρίστηκαν και στα ελληνικά ως Πολυκατοικία, Ευτυχισμένοι Μαζί & Λατρεμένοι μου Γείτονες αντίστοιχα. Δε μου άρεσαν σε καμία εκδοχή τους, έβγαζαν μια φτήνια/υπερβολή/υστερία αλλά ειδικά το ελληνικό Λατρεμένοι μου Γείτονες ήταν τόσο κακό που θα έπρεπε να έχουν διώξει τον πρέσβη μας από την Ισπανία ή να έχει επέμβει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν ξέρω, ένα μνημόνιο ακόμα, κάτι.
Στο φροντιστήριο είχανε μεγάλο κόλλημα με το El Internado (7 κύκλοι, έχω δει 4?) το οποίο είναι η πρώτη ισπανική σειρά που είδα, κάποια στιγμή στο μέλλον θα την πιάσω απ' την αρχή. Επίσης βλέπαμε το El Barco (3 κύκλοι, άντεξα 2) αλλά όχι με τη λατρεία του Internado.
Από τις πρόσφατες που κάνουν πάταγο έχω δει μόνο Casa de Papel, δυο χρόνια μετά απ' όλους τους υπόλοιπους. Τις απόψεις μου τις έχω γράψει στο αντίστοιχο τόπικ, μου φαίνεται πιο δεμένο (τουλάχιστον οι πρώτες 2 σεζόν που έδειχναν ένα ολοκληρωμένο σενάριο) απ' όσες έχω δει ως τώρα και μου αρέσει περισσότερο υποκριτικά.
Elite δεν θα δω ποτέ. To Toy Boy έχει ενδιαφέρουσα υπόθεση αλλά κακές κριτικές. Το Las Chicas del Cable φαίνεται ενδιαφέρον, θα το ξεκινήσω... κάποτε.