Επίσης ναι έχει ΠΟΛΛΑ ιστορικά στοιχεία
+24
FLEUR258
Amycus
Luna Lovegood Longbottom
Elizabeth Swan
Sheldon Cooper
Lisette de Lapin
Minerva McGonagall
GinnyHermione
Mirabelle Salvatore
Morgan le Fay
Jace Wayland
Cassandra Black
RemousLoupin
Lena*
Druella Black
Roxanne Derwent
Alviva Black
Mysterious Wizard
Bella Black
Romilda Vane
Nearly Headless Nick
Ariana Lestrange
aimilia potter
Μia Melanie Hawkins
28 απαντήσεις
Τουρκικες σειρές
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Τουρκικες σειρές
^Κοίτα υπάρχουν σκηνές που είναι μελό αλλά πρώτον παλεύεται, δεν κλαίνε όλοι μονίμως τη μοίρα τους και δεύτερον η πρωταγωνίστρια είναι ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ, θα σ' αρέσει
- We seed the stars:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°27
καλώς.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°28
Κορίτσια αξίζει πιστέψτε με ...κυρίως για τον γιο της πρώτης γυναίκας του Σουλειμάν, τον Μουσταφά κι έναν αξιωματικό που θα ερωτευτεί δυο γυναίκες δυο φορές - μιλάμε το μανάρι αλλά θα εμφανιστεί σε επόμενα επ. όχι ακόμα. Θα κάνει μπαμ απ'το μουστάκι του και μόνο αλλά είναι μανουλομάνουλο, μπροστά του ο Μποράν δεν πιάνει μία...
- Σπόιλερ:
- ο Σουλειμάν έχει ενδιαφέρον , κάπου διάβασα στο ίντερνετ ότι τώρα παίζεται κι η τρίτη σεζόν καθότι συνεχίζεται το σίριαλ και θα χει ένα κάρο επ. μάλιστα θα παίξει κι η Σιλά όπου θα κάνει μια πριγκίπισσα απ΄'την Περσία και θα γίνει το νέο αντικείμενο του πόθου του Μεγαλοπρεπη οπότε όπως καταλαβαίνετε η Χουρέμ θα πάρει πόδι...
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°29
Alviva Black έγραψε:Μου την σπανε οι τουρικες σειρες αλλα πιο πολυ μου την σπανε οσοι γεμιζουν με σχολια το fb και ποιος ξερει τι αλλο βριζοντας τες.- Ενα μεγαλο ποσοστο τις μισει επειδη ειναι τουρκικες και οχι επειδη δεν εχουν ωραια υποθεση η καλους ηθοποιους η τελοσπαντων κατι για το οποιο θα αξιζε να τις μισησουν.
Ελεος πια ! Δηλαδη τοσα χρονια δεν βλεπουμε αμερικανικα ? Δεν βλεπουμε ''ελληνικες'' σειρες και σοου που βασιζονται σε ξενα ? Ηρθαν τα τουρικα και αρχισε η ''επανασταση''.Ρατσιμος στο φουλ !
Εμενα δεν μου αρεσουν γιατι ολες πανω κατω εχουν την ιδια υποθεση.Ενα ζευγαρι που περναει περιπετειες ωστε στο τελος να ειναι μαζι.
Και σαν να μην εφτανε αυτο,μολις καποιος κανει μια ερωτηση,περιμενεις πεντε λεπτα μεχρι να απαντησει ο αλλος!
Μονο το ''Ezel'' αξιζε !Ηταν πραγματικα υπερχο ! Ειχε διαφορετικη υποθεση απ'ολα τ'αλλα.Ανατροπη,ερωτηματικα...Ποτε δεν μπορουσες να μαντεψεις τι θα γινει στην συνεχεια.Δεν βαριοσουν ουτε μια στιγμη.Με καλους ηθοποιους και μουσικη ! Τα ειχε ολα ! Ισως η καλυτερη σειρα που εχω δει ποτε.-
εντιτ: Το μονο ''κακο'' που ειχε ηταν οτι σε μερικες σκηνες εβαζε για πολυ ωρα μουσικη
- RAULSON:
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
Για όσες βλέπουν Σουλεϊμάν:
Ο Μεχμέτ μεγάλος δεν είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ;
Είναι το απόλυτο μανάρι ρε φίλε.
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Άλλωστε, το αύριο είναι μια άλλη μέρα...
- Δημοσίευση Ν°31
Roxanne Derwent έγραψε:Για όσες βλέπουν Σουλεϊμάν:
Πωωωω μα διαβάζεις τις σκέψεις μου. Ήμουν έτοιμη να το πω, αλλά λέω άσε καλύτερα γιατί θα μου φέρουν ντομάτες στο κεφάλι. Βλέπω Σουλεϊμάν μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο. Ο άνθρωπος είναι ΚΟΥΚΛΙ.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°32
Αγαπάμε Σουλειμάν, λατρεύουμε Χουρρέμ και είμαστε Χουρρεμικοί μέχρι αηδίας, και συμπαθούμε-θαυμάζουμε Βαλιντέ
Αν και, μάλλον η Χουρρέμ είναι έτσι και στην πραγματική τους ζωή γιατί οι φήμες λένε ότι και καλά νοσηλεύεται για υπερκόπωση, ενώ τη σούταραν από τη σειρά γιατί έκανε συνέχεια παράπονα για το μισθό που έπαιρνε, για το ότι ο Σουλειμάν πληρωνόταν περισσότερο, πόσταρε στο τουίτερ για το θέμα αυτό και συμπεριφερόταν ενοχλητικά ντιβέ στις πρόβες
Η νέα Χουρρέμ με μια πρώτη ματιά, απογοητευτική http://exoumenea.blogspot.gr/2013/05/blog-post_30.html
Αν και, μάλλον η Χουρρέμ είναι έτσι και στην πραγματική τους ζωή γιατί οι φήμες λένε ότι και καλά νοσηλεύεται για υπερκόπωση, ενώ τη σούταραν από τη σειρά γιατί έκανε συνέχεια παράπονα για το μισθό που έπαιρνε, για το ότι ο Σουλειμάν πληρωνόταν περισσότερο, πόσταρε στο τουίτερ για το θέμα αυτό και συμπεριφερόταν ενοχλητικά ντιβέ στις πρόβες
Η νέα Χουρρέμ με μια πρώτη ματιά, απογοητευτική http://exoumenea.blogspot.gr/2013/05/blog-post_30.html
Mischief managed.
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°33
^Δεν μ'αρέσει καθόλου Αν δεν φέρουν την παλιά,εγώ Σουλειμαν δεν ξαναβλέπω
Sheldon Cooper- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 912
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2012
Magical Identity
Today's thought: In the halloween everything is scary beware
- Δημοσίευση Ν°34
απλα τα απεχθάνομαι ειμαστε ελληνες και βλεπουμε τουρκικα αυτην την φαση του χρονου τα τουρκικα εχουν φτασει να ειναι περισσοτερα απο τα ελληνικα οποτε βλεπω να αρχιζει τουρκικο αμεσως αλλαζω καναλι
the danger is always in halloween be carefull or scream you choose
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
Gregory J.Potter έγραψε:απλα τα απεχθάνομαι ειμαστε ελληνες και βλεπουμε τουρκικα αυτην την φαση του χρονου τα τουρκικα εχουν φτασει να ειναι περισσοτερα απο τα ελληνικα οποτε βλεπω να αρχιζει τουρκικο αμεσως αλλαζω καναλι
Αμερικάνικα βλέπεις ?Με αυτήν την λογική δεν θα έπρεπε να βλέπουμε ούτε αμερικάνικα που,αν έχεις προσέξει,είναι περισσότερα από τα τούρκικα.
Μπορεί να μην μου αρέσουν τα περισσότερα τούρκικα αλλά και πολλά καινούρια ελληνικά δεν πάνε πίσω...Εγώ όταν βλέπω να αρχίζει κάτι που δεν έχω ξαναδεί,το παρακολουθώ για λίγο είτε είναι τούρκικο,ελληνικό,αμερικάνικο,αυστραλικό και αν δεν μου αρέσει αλλάζω κανάλι.
Και βασικά δεν καταλαβαίνω αυτόν τον διαχωρισμό.Τούρκικα & ελληνικά.Τι σημαίνει : 'Σου αρέσουν τα τούρκικά ; ' ? H ερώτηση θα έπρεπε να είναι : 'Σου αρέσει ο Σουλεϊμάν ; Ο Μοιραίος Έρωτας ; ' .Τι σημαίνει 'Eμένα μ'αρέσουν τα ελληνικά,αυτά βλέπω.'Αν σου αρέσουν όλες οι ελληνικές σειρές,εντάξει,αλλά αν όχι ...
Το ότι είσαι,είμαι,είμαστε Έλληνες σημαίνει ότι πρέπει να απεχθανόμαστε τα τούρκικα ?Όπως ίσως έχω ξαναπεί δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει κάποιο κανονικό επιχείρημα γιατί δεν του αρέσουν τα τούρκικα.Οι περισσότεροι τα μισούν επειδή είναι από μία άλλη χώρα,την Τουρκία.Και τις αγαπημένες τους σειρές άμα τις είχαν φτιάξει στην Τπυρκία με άλλο μάτι θα τις έβλεπαν,είμαι σίγουρη.
Τα αμερικάνικα που,όπως είπα,είναι περισσότερα δεν είδα να τα βάζει κανείς όλα στο ίδιο σακούλι και να λέει 'Σου αρέσουν τα αμερικάνικα ; 'Ακόμα και τα τόπικ μου έχουν φτιαχτεί διαφορετικά είναι.(Δεν κατηγορώ αυτούς που έχουν φτιάξει τα τόπικ,προς Θεού.)
Εγώ λοιπόν είμαι περήφανη που έχω δει τούρκικα Ας προσέξουν οι haters μην πετύχουν κανένα τούρκικο καθώς κάνουν ζάπινγκ και επηρεαστεί ο ελληνισμός τους.
- RAULSON:
Elizabeth Swan- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1245
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2012
Magical Identity
Today's thought: I' d rather be a friendless loser , than have a bunch of friends who secretly hate me
- Δημοσίευση Ν°36
Εγώ έχω δει μερικά επεισόδια από κάποια τούρκικα σήριαλ , αλλά τα περισσότερα ήταν βαρετά στο φουλ Πάντως το πιο ωραίο τούρκικο που έχω δει μέχρι στιγμής , είναι το :Ezel
- immortality:
Luna Lovegood Longbottom- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°37
Πωωω..τις μισω τις Τουρκικες σερες...
μας υποβαθμιζουν!
Αντι η Ελλαδα να εχει δικες τις σειρες και τα λευτα να πηγαινουν σε Ελληνες παραγωγους πηγαινουν σε Τουρκους...και εκτος απο αυτο δεν ειναι καθολου ωραιες και ολες σχεδον ειναι ιδιες....
Το μονο καλο ειναι οτι απασχολουν τις γιαγιαδες..!
μας υποβαθμιζουν!
Αντι η Ελλαδα να εχει δικες τις σειρες και τα λευτα να πηγαινουν σε Ελληνες παραγωγους πηγαινουν σε Τουρκους...και εκτος απο αυτο δεν ειναι καθολου ωραιες και ολες σχεδον ειναι ιδιες....
Το μονο καλο ειναι οτι απασχολουν τις γιαγιαδες..!
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
Alviva Black έγραψε:
Εγώ λοιπόν είμαι περήφανη που έχω δει τούρκικα Ας προσέξουν οι haters μην πετύχουν κανένα τούρκικο καθώς κάνουν ζάπινγκ και επηρεαστεί ο ελληνισμός τους.
Αχ, σε λατρεύω.
Εν τω μεταξύ έβλεπα το τρέιλερ απ' το 'Ένα αστέρι γενιέται" και λέω, όπα, ωραίο θέμα έχει. Και απογοητεύτηκα οικτρά. Πάλι. Δεν πειράζει.
Το Θανάσιμη Ομορφιά είναι τόσο γελοίο, άνετα το βλέπω μόνο για να κοροϊδεύω τις ερμηνείες και το ντραμα ιφεκτ που προσπαθούν να κάνουν με τα βιολιά στο μπάκραουντ.
Όσο για το Σουλεϊμάν, η καινούρια Χιουρρέμ είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.
Δε βγάζει αυτό το μπίτσι ρε παιδί μου, αυτό της ανωτερότητας.
Δε μας κάνει.-
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
Luna Gr. έγραψε:Πωωω..τις μισω τις Τουρκικες σερες...
μας υποβαθμιζουν!
Πραγματικά πιστεύεις πως σειρές που προέρχονται από την Τουρκία μας υποβαθμίζουν περισσότερο από όσο υποβαθμιζόμαστε μόνοι μας ?
- RAULSON:
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°40
Δεν είναι ότι μας υποβαθμίζουν,δεν το πιστεύω αυτό,αντίθετα θεωρώ πως οι παραγωγές τους είναι εξαιρετικές και τα λεφτά που επενδύουν είναι αρκετά και φαίνεται.Ειδικά στον Σουλεϊμάν (τα δύο-τρία επεισόδια που έτυχε να δω) μου έκαναν εντύπωση τα κοστούμια που δεν θύμιζαν σε τίποτε φτηνιάρικα απο βεστιάριο της συμφοράς,τα σκηνικά όλα σε φυσικούς χώρους και όχι σαν τα δικά μας κόντρα πλακέ που σε μερικά πλάνα έκλειναν την πόρτα και κουνιόντουσαν όλοι οι πίνακες μέχρι την κουζίνα,οι εκατοντάδες κομπάρσοι,άλογα,μικροαντικείμενα,λεπτομέρειες,μουσική και πόσα άλλα.Προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.Alviva Black έγραψε:Πραγματικά πιστεύεις πως σειρές που προέρχονται από την Τουρκία μας υποβαθμίζουν περισσότερο από όσο υποβαθμιζόμαστε μόνοι μας ?
Αυτό που με εκνευρίζει είναι η έλλειψη διάκρισης και το "μπούκωμα." Πολλά τούρκικα και δεν έχεις επιλογές για κάτι άλλο.Το ξέρω ότι τα κανάλια παίρνουν επιχορηγήσεις και δεν πληρώνουν πνευματικά δικαιώματα εφόσον δεν τα μεταγλωτίζουν,αλλά και πάλι,θα μπορούσε να υπάρχει κάποια μεγαλύτερη ποικιλία,μεγαλύτερη γκάμα.Τώρα είτε τούρκικα θα δεις είτε τα πεντακόσια CSI που μόνο το Περτούλι δεν έχει κύκλο ακόμα.Εναν "Ντοστογιέφσκυ" έβλεπα στην ΕΡΤ1 και την έκλεισαν.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°41
Δεν μου αρέσουν καθόλου οι τούρκικες σειρές
α)Δεν ξέρω,δεν μου αρέσει καθόλου η γλώσσα τους,δεν μπορω καν να την ακούω.Ούτε η μουσική τους α πα πα.
β)απ'ότι έχω δει τα περισσότερα εχουν ως θέμα τους ενα ερωτευμενο ζευγαρι με εμποδια δραματικο και μπλα μπλα μπλα,πολύ κλισέ.Ενώ εγώ προτιμώ τις κωμοδίες.
γ)Γενικώς βλέπω ελληνικά. Ας πούμε και Αμερικάνικές σειρές δεν έχω δει καμία.Ούτε καν φιλαράκια.Όχι από κάποια πεποίθηση.Έτσι.Καμία φορά μου την δίνουν τα πολλά επισόδεια,καμιά φορά μου την δίνει που πρέπει να διαβάζω υπότιτλους...Τι να μου πω.
Αυτά
α)Δεν ξέρω,δεν μου αρέσει καθόλου η γλώσσα τους,δεν μπορω καν να την ακούω.Ούτε η μουσική τους α πα πα.
β)απ'ότι έχω δει τα περισσότερα εχουν ως θέμα τους ενα ερωτευμενο ζευγαρι με εμποδια δραματικο και μπλα μπλα μπλα,πολύ κλισέ.Ενώ εγώ προτιμώ τις κωμοδίες.
γ)Γενικώς βλέπω ελληνικά. Ας πούμε και Αμερικάνικές σειρές δεν έχω δει καμία.Ούτε καν φιλαράκια.Όχι από κάποια πεποίθηση.Έτσι.Καμία φορά μου την δίνουν τα πολλά επισόδεια,καμιά φορά μου την δίνει που πρέπει να διαβάζω υπότιτλους...Τι να μου πω.
Αυτά
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°42
Πριν χρονια παρακολουθουσα Τα Συνορα της Αγαπης και το ιδιο και την αρχη του 1000 και 1 Νυχτες αλλα μετα το παρακαναν. Ειναι τραγικο αυτο που γινεται στην Ελληνικη τηλεοραση. Και το θεμα ειναι οτι εχουν και τηλεθεαση!! Δεν φταινε τα καναλια. Φταινε αυτοι που καθονται και τα βλεπουν!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
^Τι να κάνουν κι οι άνθρωποι της 3ης ηλικίας ; πως να περάσουν την ώρα τους;
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
harrys latsis- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
εγω μονο το Εζελ εχω δει κ αυτο τυχαια το ειχα πετυχει μια φορα κ στη συνεχεια κολλησα. μ αρεσει γιατι ηταν διαφορετικο απ τις υπολοιπες σειρες σε ορισμενα θεματα, ναι μεν το κυριο θεμα της ηταν η αγαπη αλλα εδειχνε κ μια αλλη πλευρα της ζωης την οποια οι περισσοτεροι απο μας δεν γνωριζουμε καν...πολυ εξυπνη σειρα, πως να μην ειναι βεβαια αφου την εχουν εμπνευστει απτον "κομη του μοντε κριστο"
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°45
Οι ανθρωποι της 3ης ηλικιας το μεγαλυτερο μερος της ζωης τους το εζησαν χωρις την πολυτελεια τηλεορασης. Γενικα εχω αγανακτησει με τα τουρκικα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Sheldon Cooper- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 912
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2012
Magical Identity
Today's thought: In the halloween everything is scary beware
- Δημοσίευση Ν°46
κοιτα αμερικανικα βλεπω πολλα αλλα μην ξεχναμε την ιστορια τουρκια εναντια την ελλαδα και οι ανθρωποι της 3ης ηλικιας που εχουν ζησει πολεμο θα πρεπει να ντρεποντε η απαντηση μου η οχι μαλλον η αποψη μου.Alviva Hprwhg έγραψε:Αμερικάνικα βλέπεις ?Με αυτήν την λογική δεν θα έπρεπε να βλέπουμε ούτε αμερικάνικα που,αν έχεις προσέξει,είναι περισσότερα από τα τούρκικα.Gregory J.Potter έγραψε:απλα τα απεχθάνομαι ειμαστε ελληνες και βλεπουμε τουρκικα αυτην την φαση του χρονου τα τουρκικα εχουν φτασει να ειναι περισσοτερα απο τα ελληνικα οποτε βλεπω να αρχιζει τουρκικο αμεσως αλλαζω καναλι
Μπορεί να μην μου αρέσουν τα περισσότερα τούρκικα αλλά και πολλά καινούρια ελληνικά δεν πάνε πίσω...Εγώ όταν βλέπω να αρχίζει κάτι που δεν έχω ξαναδεί,το παρακολουθώ για λίγο είτε είναι τούρκικο,ελληνικό,αμερικάνικο,αυστραλικό και αν δεν μου αρέσει αλλάζω κανάλι.
Και βασικά δεν καταλαβαίνω αυτόν τον διαχωρισμό.Τούρκικα & ελληνικά.Τι σημαίνει : 'Σου αρέσουν τα τούρκικά ; ' ? H ερώτηση θα έπρεπε να είναι : 'Σου αρέσει ο Σουλεϊμάν ; Ο Μοιραίος Έρωτας ; ' .Τι σημαίνει 'Eμένα μ'αρέσουν τα ελληνικά,αυτά βλέπω.'Αν σου αρέσουν όλες οι ελληνικές σειρές,εντάξει,αλλά αν όχι ...
Το ότι είσαι,είμαι,είμαστε Έλληνες σημαίνει ότι πρέπει να απεχθανόμαστε τα τούρκικα ?Όπως ίσως έχω ξαναπεί δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει κάποιο κανονικό επιχείρημα γιατί δεν του αρέσουν τα τούρκικα.Οι περισσότεροι τα μισούν επειδή είναι από μία άλλη χώρα,την Τουρκία.Και τις αγαπημένες τους σειρές άμα τις είχαν φτιάξει στην Τπυρκία με άλλο μάτι θα τις έβλεπαν,είμαι σίγουρη.
Τα αμερικάνικα που,όπως είπα,είναι περισσότερα δεν είδα να τα βάζει κανείς όλα στο ίδιο σακούλι και να λέει 'Σου αρέσουν τα αμερικάνικα ; 'Ακόμα και τα τόπικ μου έχουν φτιαχτεί διαφορετικά είναι.(Δεν κατηγορώ αυτούς που έχουν φτιάξει τα τόπικ,προς Θεού.)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°47
Gregory J.Potter έγραψε:
- Σπόιλερ:
κοιτα αμερικανικα βλεπω πολλα αλλα μην ξεχναμε την ιστορια τουρκια εναντια την ελλαδα και οι ανθρωποι της 3ης ηλικιας που εχουν ζησει πολεμο θα πρεπει να ντρεπονται η απαντηση μου η οχι μαλλον η αποψη μου.Alviva Hprwhg έγραψε:Αμερικάνικα βλέπεις? Με αυτήν την λογική δεν θα έπρεπε να βλέπουμε ούτε αμερικάνικα που, αν έχεις προσέξει, είναι περισσότερα από τα τούρκικα.
Μπορεί να μην μου αρέσουν τα περισσότερα τούρκικα αλλά και πολλά καινούρια ελληνικά δεν πάνε πίσω... Εγώ όταν βλέπω να αρχίζει κάτι που δεν έχω ξαναδεί, το παρακολουθώ για λίγο είτε είναι τούρκικο, ελληνικό, αμερικάνικο, αυστραλικό και αν δεν μου αρέσει αλλάζω κανάλι.
Και βασικά δεν καταλαβαίνω αυτόν τον διαχωρισμό. Τούρκικα & ελληνικά. Τι σημαίνει: 'Σου αρέσουν τα τούρκικά;'? H ερώτηση θα έπρεπε να είναι: 'Σου αρέσει ο Σουλεϊμάν; Ο Μοιραίος Έρωτας;'. Τι σημαίνει 'Eμένα μ' αρέσουν τα ελληνικά, αυτά βλέπω'. Αν σου αρέσουν όλες οι ελληνικές σειρές, εντάξει, αλλά αν όχι...
Το ότι είσαι, είμαι, είμαστε Έλληνες σημαίνει ότι πρέπει να απεχθανόμαστε τα τούρκικα?
Όπως ίσως έχω ξαναπεί δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει κάποιο κανονικό επιχείρημα γιατί δεν του αρέσουν τα τούρκικα. Οι περισσότεροι τα μισούν επειδή είναι από μία άλλη χώρα, την Τουρκία. Και τις αγαπημένες τους σειρές άμα τις είχαν φτιάξει στην Τπυρκία με άλλο μάτι θα τις έβλεπαν, είμαι σίγουρη.
Τα αμερικάνικα που, όπως είπα, είναι περισσότερα δεν είδα να τα βάζει κανείς όλα στο ίδιο σακούλι και να λέει 'Σου αρέσουν τα αμερικάνικα;'. Ακόμα και τα τόπικ μου έχουν φτιαχτεί διαφορετικά είναι. (Δεν κατηγορώ αυτούς που έχουν φτιάξει τα τόπικ, προς Θεού.)
Καταρχην να μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
Game of Thrones, House, Gossip Girl, Greys Anatomy, Hannibal, The Borgias, The Tudors (...) απο την μια πλευρα και απο την αλλη τι; Εζελ, Φατμαγκιουλ, Σουλειμαν, Πειρασμος, Σιλα, Το κοριτσι που αγαπησα, κισμετ.
Γιατι δεν μου αρεσουν τα τουρκικα;
1. Γιατι μιλανε τουρκικα. Δεν μου αρεσει η γλωσσα και -πειτε με παρανοικη- αλλα θεωρω οτι ειναι ενας τροπος για να μας κανουν "πλυση εγκεφαλου".
2. Με εξαιρεση μερικους ηθοποιους, οι υποκριτικες ικανοτητες των υπολοιπων ειναι χειριστες. Τουλαχιστον απο οτι εχω δει.
3. Οι περισσοτερες σειρες εχουν σχεδον την ιδια υποθεση. Μια περιπλοκη ιστορια αγαπης που εχει προβληματα και γυρω απο το ζευγαρι υπαρχουν συμμοριες με οπλα.
Επειδη προσωπικα δεν μου αρεσουν ουτε οι ελληνικες ουτε οι τουρκικες σειρες εχω σταματησει να βλεπω τηλεοραση. Και ακομα και αν εβλεπα δεν θα θιγοταν ο ελληνισμος μου απο μια διαφημιση. Αλλα συμφωνω με τον Gregory... οι παππουδες μας και οι γιαγιαδες μας που τα βλεπουν θα επρεπε να ντρεπονται. Ο Σουλειμαν για παραδειγμα ηταν αυτος που πολιορκησε το νησι μου. Και τωρα χιλιαδες ελληνιδες ειναι "κολλημενες" μαζι του λογω της σειρας. (Και ο Iwan Rheon ωραιος ειναι αλλα καμια φαν του game of thrones δεν ειπε ποτε οτι αγαπαει τον Ramsay Bolton. Γιατι ξερουμε που υπαρχει η διαχωριστικη γραμμη.) Το μονο που θα παραδεχτω για τον Σουλειμαν συγκεκριμενα ειναι οτι μ αρεσουν τα κοστουμια που φορανε. Αν και καποια φαινονται λιγο κιτς. Τα φορεματα των γυναικων παντως απο οτι εχω δει ειναι πολυ ωραια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°48
Ναι γεια σας, θέλω να θάψω την Ιφέτ.
Καταρχάς, εκνευρίζομαι που ο μ@λακας ο Τζεμίλ της έχει κάνει τα άπειρα, τη βίασε, την άφησε έγκυο, τη χώρισε, κι αυτή εξακολουθεί να τον αγαπάει. Είναι σαν να σου λένε "δεν πειράζει που δε σε σέβεται, κατά βάθος σ' αγαπάει".
Επίσης εκνευρίζομαι που η άλλη έκοψε τις φλέβες της για έναν άντρα και το θεωρεί και κατόρθωμα γιατί τον έκανε έτσι να την αρραβωνιαστεί. Μπράβο κοπελιά, μεγάλο σεβασμό έχεις για το άτομό σου. Αλίμονο αν φτάναμε να σκοτωθούμε για έναν άντρα.
Αυτή η σειρά είναι ύμνος στις abusive relationships (σαν το Twilight ένα πράμα) κι όταν προσπαθείς να το εξηγήσεις στους κατά τ' άλλα ενήλικες που το βλέπουν, σου λένε "έλα μωρέ, αφού συμβαίνουν κι αυτά". ΝΑΙ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ. Ήμαρτον πια.
Καταρχάς, εκνευρίζομαι που ο μ@λακας ο Τζεμίλ της έχει κάνει τα άπειρα, τη βίασε, την άφησε έγκυο, τη χώρισε, κι αυτή εξακολουθεί να τον αγαπάει. Είναι σαν να σου λένε "δεν πειράζει που δε σε σέβεται, κατά βάθος σ' αγαπάει".
Επίσης εκνευρίζομαι που η άλλη έκοψε τις φλέβες της για έναν άντρα και το θεωρεί και κατόρθωμα γιατί τον έκανε έτσι να την αρραβωνιαστεί. Μπράβο κοπελιά, μεγάλο σεβασμό έχεις για το άτομό σου. Αλίμονο αν φτάναμε να σκοτωθούμε για έναν άντρα.
Αυτή η σειρά είναι ύμνος στις abusive relationships (σαν το Twilight ένα πράμα) κι όταν προσπαθείς να το εξηγήσεις στους κατά τ' άλλα ενήλικες που το βλέπουν, σου λένε "έλα μωρέ, αφού συμβαίνουν κι αυτά". ΝΑΙ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ. Ήμαρτον πια.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
^Την ίδια ακριβώς άποψη έχει και η θεία μου, αλλά ακόμα δεν σταμάτησε να το βλέπει.
Θάψε παιδί μου, θάψε,
Εγώ απλώς ήρθα να αφήσω αυτό εδώ και να φύγω.
Θάψε παιδί μου, θάψε,
Εγώ απλώς ήρθα να αφήσω αυτό εδώ και να φύγω.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°50
Cassandra Black έγραψε:Eίναι το κλασσικό μοντέλο πια που η γυναίκα πρέπει να τρώει ξύλο,να υπομένει το κέρατο,να ανέχεται καρτερικά τα πάνδεινα αλλά να μένει εκεί γιατί έτσι προστάζει η θρησκεία,η συνήθεια,ο κόσμος,η κοινωνία,οι συγγενείς,η αξιοπρέπεια και τα λοιπά.Το χειρότερο είναι ότι όλο αυτό το πακέτο επικίνδυνης παθητικότητας το μεταφράζουν ως "μοίρα" ή "πεπρωμένο" το οποίο η γυναίκα πρέπει να εκπληρώσει σε μια διαδρομή αυτοσυνειδησίας.Δίνουν διαστάσεις ηρωΐδας σε μια γυναίκα που θα καταφέρει να τα υπομείνει όλα ενώ ταυτόχρονα προστάζουν πως αυτή είναι η θέση της.Κάπου το πράγμα ξεφεύγει απο το απλό ερωτικό δράμα -όπως θέλουν να το παρουσιάσουν- και τελικά ξεπερνά τα όρια της κοινωνικής παθογένειας.
- Σπόιλερ:
Ναι γεια σας, θέλω να θάψω την Ιφέτ.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___