Half Blood Princess έγραψε:παιδια, εχω προβλημα με τα πμ!!! δεν μου τα εμφανιζει ολα και δεν μου τα στελνει ολα με αποτελεσμα να γινοντε παρεξειγησεις και χιλια δυο αλλα!!! αν μπορεσει καποιος να το κοιταξει...!! ευχαριστω!!
Και μένα μου το έχει κάνει αυτό αρκετές φορές αλλά νομίζω ότι είναι αποκλειστικά δαιμονισμός της φορουμόσιον.
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Phineas Nigellus Black έγραψε:Τέρρυ Χρυσέ μου (sic) έστω οτι θα μπορούσε να τροποποιηθεί δίνοντας περιθώριο ενός μήνα πριν την έναρξη της ψηφοφορίας και όχι απο την αρχή του μήνα, που ίσως να ήταν όντως πιο σωστό και θα συζητηθεί. Πάλι όμως η δικιά σου ψήφος δεν θα μετρούσε και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εξαίρεση μιας είχες να μπεις στο φόρουμ σχεδόν ένα χρόνο (αν δεν κάνω λάθος). Καθώς πολύ απλά δεν είχες έστω μια γενική εικόνα των μελών και της προσφοράς τους αυτόν τον μήνα στο φόρουμ.
Ξέρω καλά τα δύο από αυτά τα τέσσερα που ούτως ή άλλως εκεί έπαιζαν οι επιλογές μου. Δεν ζητάω να γίνει εξαίρεση για μένα ζητάω να γίνει αναθεώρηση, το θεωρώ λάθος να αποκλείονται από μία διαδικασία μέλη που την έχουν ζήσει από την αρχή της.
από Phineas Nigellus Black Πεμ Οκτ 02, 2014 5:43 pm
Μα αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα. Είχες μερική άποψη των υποψηφίων και μάλιστα άποψη για τα μέλη αυτά εκτός φόρουμ. Αυτό που προτείνεις δεν μπορεί να γίνει. Δεν έχει σημασία αν κάποιος ήταν μέλος στην αρχή του θεσμού, το θέμα είναι αν ήταν ενεργός τον μήνα στον οποίο επικεντρώνεται ο θεσμός.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Ακομα και να ψηφιζες λογω πραγματων που εγιναν εντος φορουμ, θα ηταν πραγματα που εγιναν στο παρελθον. Το θεμα ειναι να ψηφισεις γνωριζοντας τι γινοταν στο φορουμ με τα τεσσερα αυτα μελη τον μηνα αυτο.
Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά ένας Αντίχριστος666 μου στέλνει μαλακίες με π.μ. Είναι στάνταρ ο ανώνυμος, κάντε κάτι, έχω βαρεθεί να βρίζει την θρησκεία μου με μια πρωτόγνωρη διάθεση τύπου "στ' @αρχ***α μου".
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
anthian9 έγραψε:Ο ανωνυμία έχει δώσει άλλη έννοια στο hashtag #άζωος
σωστη σοβαρα τωρα τι παιζει με αυτον; συνδρομο πολλαπλης προσωπικοτητας; τη μια μας λεει πως ο χριστιανισμος ειναι η χειροτερη θρησκεια που υπαρχει και μετα μας λεει οτι το Χαρι Ποτερ ειναι σατανιστικο; τι στο καλο;
Cassiopeia Black έγραψε:Προφανώς δεν έχει ζωή και θέλει να τρολλάρει.
Τέλος πάντων.
γουατεβερ ομως βασικα ετσι πιο πολυ γελαμε εμεις παρα αυτος. δε θα ηθελα να σχολιασω την εικονα σε εκεινο εκει το τοπικ που ελεγε οτι το Χ.Π. ειναι σατανιστικο κοκκινα ματια; twilight το καναμε
Να κανουμε παιχνιδι "ποιος ειναι ο αδυναμος κρικος; ποιος ειναι ο sthnanonymia;" και ο υποψηφιος προς αποχωρηση να παιρνει ρανκ. δεν θα πεφτει μπαν. αλλα αμα καποιος βγαινει υποψηφιος προς αποχωρηση συνεχεια, ε κατι θα βρωμαει
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 25 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 25 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.