Ειδα το Μπατμαν 1 και 2.
Το πρωτο ηταν τελειο!!καλα, και το δευτερο ηταν τελειο αλλα το πρωτο ειχε πιο πολλες ατακες. Ομως το δευτερο ειχε τον Joker.
Υπεροχος!
( εχει μπει στο τοπ λιστ των κακων μου, πρωτος πρωτος, περασε και τον Καπτεν Χουκ.
)
Απο χαρακτηρες τωρα... Θα σκασω αμα δε το πω, ο Αλφρεντ ηταν ιδιος η ΜακΓκοναγκαλ. Στις εκφρασεις, στο προσωπο σε ολα. Μηπως ειναι αδερφια η κατι?
Και σα χαρακτηρας ομως, μου τη θυμισε. Ειδικα εκει που του λεει ο Μπατμαν (πριν γινει Μπστμαν
) οτι θελει να γκρεμισει το σπιτι τουβλο τουβλο, το υφος του ηταν τοσο ΜακΓκοναγκαλ. Και οποτε κατσαδιαζε τον Μπατμαν για "τον ¨οικο των Γουιλ" και "το ονομα του πατερα του" ηταν σα να εβλεπα μπροστα μου την Γκριφιντορινα να κανει Piertotum Locomontor.
Τον αγαπησα κι'αυτον.
Ειχε και την αγγλικη την προφορα, το κλασικο χαμηλων τονων προφιλ-ανφας-κι απ'τα δυο υφακι των μπατλερ σε ταινιες, πολυ μ'αρεσε.
Βεβαια ειχε και το αγγλικο το "χιουμορ" που και που αλλα στις περισσοτερες σκηνες εβγαινε ωραιο.
Ο μηχανικος του Μπατμαν. Ρομπιν (
. Τον ειχα δει στο τραίιλερ και γι'αυτο κολλησα και ηθελα να δω την ταινια.
Τι καλουλης ηθοποιος, αδυναμια του'χω. (πρωτοτυπο
,για το μισο καστ μεχρι τωρα, τα ιδια λεω
)
- Σπόιλερ:
Να δειτε bucket list , να τον λατρεψετε και σεις
Ο τυπος με τη μασκα-σκιαχτρο. Τι αντιπαθουκλας
. Τον μισησα στο in time, τον μισησα κι εδω. (Βεβαια στον In time το σωσε λιγο στο τελος, να λεμε και του στραβου το δικιο αλλα και παλι.
αντιπαθητικος
)
O μιστερ 'I make my own luck'.
Υποκριτηηηης
. Ετσι ξερω και γω να προκαλω την τυχη μου.
Ντροπη και αισχος
. Ειναι το ακριβως αντιθετο του Jocer, ο καλος που δε συμπαθησα.
Ενω καλυτερος κακος απο τον Jocer,ε, οσο κακος κι'αν ειναι, σε μαγνητιζει ρε παιδακι μου, δε γινεται να μην σου κανει εντυπωση!
ο αστυνομος. Αυτος μου θυμισε τον Λουπιν, αν ζουσε και εφτιαχνε οικογενεια.
- Σπόιλερ:
Αν αφηνε και μουστακι σαν και του Αστυνομου, ιδιοι θα'τανε
Ετσι θα την προστατευε κι'αυτος.
Ατιμη Ρόουλινγκ!
Ποιον αφησα απεξω? Α, ναιι τον Μπατμαν.
Παρολο που ειναι φιγουρατζης και κτητικος
(σαν και τον αλλον στη σκηνη με το μπαλκονι. "Can I borrow her?" Και τι ειναι, κουτακι με ζαχαρη?
Και η αλλη παει;!;
) εχει κατι εκφρασεις που δε μπορεις να μην το συμπαθησεις! Να μην πω για τη φωνη νταλικιερη.
Γενικα, την πρωτη ταινια μπορει να την ευχαριστηθηκα περισσοτερο αλλα η δευτερη με εβαλε σε σκεψεις στο τελος.
Περιμενω να δω και την τριτη, για να βγαλω πορισμα.
- Σπόιλερ:
Υ.Σ: Οσοι το διαβασατε ολοκληρο, ζηταω συγνωμη