Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
Το τανγκό των Χριστουγέννων 7/10...Ήτανε πολύ ωραία ταινία.Αλλά ρε παιδί μου σ'όλη την ταινία μαθαίνει ο άλλος τανγκο,έτσι λέγεται και η ταινία,και ενώ περιμένεις κάτι εντυπωσιακό στο τέλος,δεν δείχνει ΟΥΤΕ ΚΑΝ τα πόδια τους!!!! Αλλά είχε πολύ ωραία μουσική.<33 Και ήτανε συγκηνιτικό στο τέλος.
Το Αν... ξανά,9/10 ομορφιάαα!!
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 25 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Ξέρω πως δύο σελίδες πριν το ξανάγραψα, αλλά τώρα θέλω να ξαναγράψω:
A Royal Affair. Βασισμένο σε 2 λογοτεχνικά βιβλία και σε ιστορικά γεγονότα, πρόκειται για την βασιλεία του Δανέζου Κάρολου 7ου και της Αγγλίδας πριγκίπισσας που παντρεύτηκε και έκανε βασίλισσα, την Καρολίνα Ματθίλδη, η οποία αργότερα σύνηψε ερωτική σχέση με τον βασιλικό γιατρό Στράουσσε, ο οποίος αργότερα πήρε θέση εξουσίας. Ακούγονται οι κακοί της υπόθεσης, αλλά δεν είναι. Μου θυμίζει Joe Wright, εποχή ρε παιδί μου, το πως θα έπρεπε να γυρίζονται οι ταινίες εποχής. Τι όμορφη ταινία. Νιώθεις πολύ περίεργα αφού την έχεις δει. Όλα είναι τόσο φρέσκα... αλλά και τόσο γνώριμα και τετριμμένα μαζί. Πολύ περίεργη αίσθηση πράγματι.
Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα. προσπαθήστε να μην κάνετε μονοδιάστατη ανάγνωση της ταινίας όταν την δείτε, θα την αδικήσετε. Σας δίνω το τρέηλερ και το soundtrack:
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Laurence Anyways, του Xavier Dolan, 10(!!!!!) Δεν είμαι αντικειμενικός γιατί ο άνθρωπος από τις τρεις ταινίες που έχει βγάλει έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας με τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Αλλά σίγουρα αξίζει πολύ καλή βαθμολογία αυτή η ταινία όχι τόσο για το θέμα που πραγματεύεται, την ψυχολογία και το περιβάλλον ενός τρανς ατόμου, όσο για τον τρόπο που το προσεγγίζει. Ξεπερνιούνται τα συνηθισμένα στερεότυπα που πολλές φορές ακόμα και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος μας προβάλλει, και παρουσιάζεται η εικόνα ενός άντρα που θέλει να ζήσει με την κοπέλα του... ως κοπέλα και ο ίδιος. Παρουσιάζονται έτσι τα δίπολα ανάμεσα στο κοινωνικό και το βιολογικό φύλο, καθώς και στο κοινωνικό φύλο και τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ενώ ταυτόχρονα δίνεται και μία εικόνα των αντιδράσεων από το περιβάλλον. Με αρκετές ευρηματικές σκηνές και πάλι, έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα που δεν απογοητεύει το κοινό. Και έναν ακόμα λόγο να λατρεύουμε τον χαρισματικό σκηνοθέτη
από Phineas Nigellus Black Δευ Μαρ 11, 2013 7:41 pm
Vanilla Sky εντάξει υπέροχη ταινία, αν και πολύ φακντ απ κατάφερε να μπει στις αγαπημένες μου! wall street καλουτσικια, είχε μερικές σκηνές στην παραλία πχ όπου βάζαν τις φωνές μετά και ήταν τόσο τ τραγικό ο σιν θεός, μακάρι να μην καταντούσε έτσι, θα μπορούσε να είναι από τους καλύτερους ηθοποιους του εικοστού πρώτου αιώνα... chain reaction η ταινία αυτή με κατάφερε να μισήσω τον φριμαν και αυτό το πούρο όλο σβηστό στο στόμα το είχε πια in bruges βλακεία, αν και το τέλος μου άρεσε και η φλερ (αν δεν κάνω λάθος ήταν τόσο θεά!) burn after reading μεγάλη βλακεία χωρίς νόημα, το μόνο καλό ήταν αυτό που έφτιαχνε στο υπόγειο του ο κλουνει (ιφγιουνοουγουαταιμιν τσσσς) the contract εδώ από την άλλη αν και ήταν ο κακός πάλι ο φριμαν τον αγάπησα! the firm πολύ ωραία ταινία και έξυπνη