από Berenice Τετ Σεπ 23, 2009 3:18 pm
Πωω Μαρία δεν υπάρχουν τα όνειρά σου
Το χθεσινό μου ήταν περίεργο..Έχω πολλά κενά δυστυχώς :P
Αρχίζει(?) και υποτίθεται ότι δεν έχουμε μάθημα.Οπότε μαζεύομαστε σο σπίτι μιας φίλης μου και χαζεύουμε. :P Κάποια στιγμή βαρέθηκα και ήθελα να φάω κάτι γλυκό.Φεύγω από εκεί και πάω στο ζαχαροπλαστείο.Εκεί γίνεται Ο χαμός!
Μπροστά μου εξυπηρετούν δύο πελάτες οι οποίοι αγόρασαν αυτοκίνητο
αλλά όταν πήγαν να φύγουν αφήσαν εκεί την απόδειξη και άρχισα να τους υποψιάζομαι για έγκλημα :P Ζητάω 2 γαλακτομπουρεκάκια τα μικρά και διευκρινίζω ότι δεν θέλω 2 κιλά,αλλά 2 κομμάτια.Κι αυτός βάζει κιλά αλλά τα βρήκαμε. :P Πληρώνω και φεύγω.Και έξω βλέπω τους 2
εγκληματίες και καλά και ένα παιδάκι 3 χρονών περίπου.Και μιλούσανε γαλλικά έξω από το αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει από το ζαχαροπλαστείο
Και πρέπει να ήταν το ζευγάρι και το παιδί τους γιατί το παιδί τους έμοιαζε,έλα όμως που ήταν και οι δύο άντρες :P Φεύγω λοιπόν γρήγορα για να μην κααλάβουν πως ξέρω και μετά από λίγο συνειδητοποιώ ότι ξέχασα να πάρω τα γαλακτομπουρεκάκια μου!
Γυρνάω πίσω,βλέπω ένα κουτί πάνω στον άγκο του ζαχαροπλαστείου,το παίρνω και φεύγω.Γυρνάω σπίτι και ανακαλύπτω ότι δεν είναι τα δικά μου γλυκά!Είναι ένα τσουρέκι και από κάτω έχει βουτήγματα και μόνο 1 γαλακτομπουρεκάκι!
Παίρνω το κουτί λοιπόν και αποφασίζω να πάω στο σχολείο να κεράσω τους καθηγητές με τα βουτήματα
Αλλά πάω σε άλλο σχολείο και έχουμε ενα μπέρδεμα εκεί.Ξαφνικά βρίσκομαι να γυρνάω από το σχολείο μαζί με έναν φίλο μου.Έλα όμως που μεταμορφωνόταν ή κάτι τέτοιο!
Βασικά μπορεί και να τον μπέρδευα
Ένιγουει μία προχώραγα με τον φίλο μου και μία με την γιαγιά μου. :P Φτάνω σπίτι και η μητέρα μου μου στέλνει μήνυμα ότι έγινε βρικόλακας
Λέω στην γιαγιά μου να τρέξει να σωθεί και εγώ ξεκλειδώνω να μπω στο σπίτι.Έρχεται η μάνα μου και μου λέει ότι μου κάνανε πλάκα.
Και μετά ξύπνησα :P