+84
Helga Hufflepuff
Mr. Filch
Harry Potter
Punk'sNotDeadGC9
The Grey Lady
Dimitris el Mago Secreto
sabinosss
elliza
Minerva McGonagall
just reaper
anthian9
dentakis
Curse
fiona 2009
CRS Sereniti
Rea
Leonie Vernier
eLeNa!!!@*:-)
elisabeth-chan
Luale Banshee
dimitris_t
Godric
The Voice of Eternity
ElenaHP
Dementor95
Morgan le Fay
Fleur Delacour
Poisonous_touch
Isabella Ermioni Cullen
E-vampire
Necro-Chriss
SaD_AnGeL
Foto...
FoNikos21
Merlin the Great
AliceCullen
Mary Jane
Anastasia Black
volkano
FLEUR258
Scorpion
Tom Marvolo Riddle
Nathaniel
Hecate
Pansy Parkinson
nemesis22
Albus Dumbledore
Albus_The_Wise
*Dora*
magica4
Xenia Radcliffe
Oceanborn
EL.J girl
Lilith
panospro
@RtVaVa
Minister for Magic
horklum
BaGGoS
Cassandra Black
dark witch
Master Lumos
FayR0
Lily
Madame Maxime
aiswp0s
Berenice
Hemione94
harrinaaaaa
Anjelina Johnson!
Narcissa
Witch-King
jimmy Granger
<3EvELiNa<3
elena!
Rowena Ravenclaw
darkdemon
Seven
Darkness
RemousLoupin
Ms Skellington
Wanderer
SiMoS
Rose Black
88 απαντήσεις
Όνειρα
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°476
Απ: Όνειρα
Το ιδιο είπατε στο περίπου
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°477
Αυτή για τη ζάχαρη λέει άγχος, εγώ λέω αλλαγές :P
Statler
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°478
Ημουν σε μια σκηνη και εκει εκαναν καποιοι προβα τον ''Ζορο''.Επαιζε η Καθριν Ζετα Τζοουνς,αλλα ο Αντονιο Μπαντερας δεν επαιζε.Τον ρολο του το ειχε παρει ενας ξανθος νεαρος.Και εγω μετα εμαθα οτι πεθανε ο Αντονιο και ημουνν ετοιμη να βαλω τα κλαματα καθως εβλεπα μια αφισα του ξανθου με την Καθριν.Και μετα ειδα πως πηγα σε ενα αλλο μαγαζι αλλα ολοι οι ανθρωποι κοινουνταν αργα και δεν με ακουγαν οταν τους μιλαγα.
Τοτε ειδα την γιαγια μου που εχει πεθανει και μου λεει''Τι κανεις?''''Μια χαρα γιαγια,εσυ?''''Πολυ καλα,ηρθα να σε παρω μαζι μου'μου λεει''Που μαζι σου?''''ρωατω.Στον αλλο κοσμο'''μου απαντα.''Οχι βρε γιαγια'' τις λεεω ''μια χαρα ειναι και εδω!''''Ενταξει τοτε θα παρω αλλους'' Και μετα ολα αρχιζαν να κοινουντα κανονικα.Αλλα ξαφνικα εγκριγνετε ενα ηφαιστειο και γινεται σεισμος,Και αρχιζουν να πεφτουν σπιτια ουρανοξηστες.Εγω προσπαθοσα να σωθω και να σωσω την φιλη μου και την αδερφη μου!Μετα αρχισε να φυσαει πολυ και πηρε ο αερας σπασμεμα γυαλια και χτυπηθηκα στα χερια.Μετα πηγα και βρηκα τον μπαμπα μου,που ευτηχως ηταν ζωντανος.Με ρωτησε να ηθελα να με παει επισκεψη σε μια φιλη μου.Και εγω του ειπα ενταξει.Τελος περασα πανω απο πολλα γκρεμισμενα και πηγα σε ενα χωριο που ειχε χιονια.Εκει προσπαθουσα με αλλους ανθρωπους να περασουμε μεσα απο μερικα τσουναμι.Ετσι λεει δεν θα κυνδευνευαμε οποτε ερχοταν τσουναμι και θα ξεραμε να πεασουμε μεσα απο το νερο και να σωθουμε!
Να ενα πολυ ακυρο.... :
Τοτε ειδα την γιαγια μου που εχει πεθανει και μου λεει''Τι κανεις?''''Μια χαρα γιαγια,εσυ?''''Πολυ καλα,ηρθα να σε παρω μαζι μου'μου λεει''Που μαζι σου?''''ρωατω.Στον αλλο κοσμο'''μου απαντα.''Οχι βρε γιαγια'' τις λεεω ''μια χαρα ειναι και εδω!''''Ενταξει τοτε θα παρω αλλους'' Και μετα ολα αρχιζαν να κοινουντα κανονικα.Αλλα ξαφνικα εγκριγνετε ενα ηφαιστειο και γινεται σεισμος,Και αρχιζουν να πεφτουν σπιτια ουρανοξηστες.Εγω προσπαθοσα να σωθω και να σωσω την φιλη μου και την αδερφη μου!Μετα αρχισε να φυσαει πολυ και πηρε ο αερας σπασμεμα γυαλια και χτυπηθηκα στα χερια.Μετα πηγα και βρηκα τον μπαμπα μου,που ευτηχως ηταν ζωντανος.Με ρωτησε να ηθελα να με παει επισκεψη σε μια φιλη μου.Και εγω του ειπα ενταξει.Τελος περασα πανω απο πολλα γκρεμισμενα και πηγα σε ενα χωριο που ειχε χιονια.Εκει προσπαθουσα με αλλους ανθρωπους να περασουμε μεσα απο μερικα τσουναμι.Ετσι λεει δεν θα κυνδευνευαμε οποτε ερχοταν τσουναμι και θα ξεραμε να πεασουμε μεσα απο το νερο και να σωθουμε!
Να ενα πολυ ακυρο.... :
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°479
Δεν έχω λόγια....
Αυτό δεν είναι όνειρο, είναι υπερπαραγωγή :P
Το έχεις και εσύ το κολληματάκι σου με τον Αντόνιο
Αυτό δεν είναι όνειρο, είναι υπερπαραγωγή :P
Το έχεις και εσύ το κολληματάκι σου με τον Αντόνιο
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°480
Ετσι ειναι ολα τα ονειρα μου ....Ρωτα την Ρεα και την Ειρηνη που τους τα λεεω :P :P
H αληθεια ειναι πως εκεινη την ταινια μου αρεσε αρκετα!
H αληθεια ειναι πως εκεινη την ταινια μου αρεσε αρκετα!
- <3:
For you...
elisabeth-chan- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 219
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°481
το ποιο παραξενο ονειρο που ειδα ηταν ¨ξαφνικα εκει που εβλεπα ενα ονειρο αυτο κοπικε στην μεση και μπηκα σε ενα δωματιο το οποιο ηταν ολα ασπρα και στην μεση ειχε εναν καναπε στον οποιο καθοταν ενα κοριτσακι και ενα αγορι το οποιο ηταν κσαπλομενο στα ποδια της και αυτη χαιδευε το κεφαλι του αγοριου και οταν με ειδε να πλισιαζω μου ειπε ¨εχεις την μυρα στα χερια σου και μπορεις να την αλλαξεις οποτε θες αυτο μην το ξεχνας" μετα επεστρεψε το ονειρο μου εκει που το ειχα αφισει.... οποιος θελει το πιστευει
Anastasia Black- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2348
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Σουτ!
- Δημοσίευση Ν°482
ήμουν διπλα απο μια λιμνη και διαβαζα, και εκει που καθόμουν κατι άστραψε στο κέντρο της λιμνης.Παω ποιο κοντα στην οχθη και ηταν ενα ασημενιο μεταγιον.βουταω στο νερο αρχιζω να κολυμπώ γρήγορα να το προλάβω πριν βυθιστει.το πιανω βγενω εξω και το κοιτώ. ηταν απ'αυτα που ανοίγουν.
το ανοίγω και μέσα ειχε την φωτογραφία ενος κοριτσιού 16-17 χρονών πολυ ομορφου και ενα γράμμα. πιγα να ανοιξω το γραμμα και ακουω απο πισω μου καποιον.γυρναω και ηταν το κοριτσι της φωτογραφίας. της λεω ποια εισαι? και μου λεει οτι την λενε Χρυσα.την ρωταω τι κανεις εδω και μου απαντάσει μα άδω πέθανα και χαμογελούσε νοσταλγικά. ειχα μινει κάγκελο εγω και λεει εδώ πνίγηκα χαμογελώντας ακόμα. τότε ξύπνησα.
το ανοίγω και μέσα ειχε την φωτογραφία ενος κοριτσιού 16-17 χρονών πολυ ομορφου και ενα γράμμα. πιγα να ανοιξω το γραμμα και ακουω απο πισω μου καποιον.γυρναω και ηταν το κοριτσι της φωτογραφίας. της λεω ποια εισαι? και μου λεει οτι την λενε Χρυσα.την ρωταω τι κανεις εδω και μου απαντάσει μα άδω πέθανα και χαμογελούσε νοσταλγικά. ειχα μινει κάγκελο εγω και λεει εδώ πνίγηκα χαμογελώντας ακόμα. τότε ξύπνησα.
Σαν όραμα εξαπλώθηκα κι αφήνω πίσω όαση...
BDC
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°483
Έλεγε ήμουν στην αυλή της γιαγιάς μου και έψαχνα να βρω ένα βίντεο όπου τραγουδούσα στο Φέιμ Στόρι(?) κάτι τέτοιο.Αλλά δεν το έβρισκα..Αλλάζει η σκηνή και αποφασίζω να λέω την μοίρα Και είχα ένα τραπεζάκι και από την μία καθόμουν εγώ και από την άλλη αυτός που του έλεγα την μοίρα.Βασικά ήταν χειρομαντία.2 πρέπει να ήρθαν.Στην πρώτη είπα κάτι για κτίρια.Αλλά είχα τρομάξει.Έβλεπα και καλά 3 κτίρια στο χέρι της.Και έφυγε κλαμμένη Και ήρθε κι άλλη αλλά δεν θυμάμαι τι της είπα.
Αλλάζει πάλι η σκηνή και είμαι σε κάτι σαν γάμο.Αλλά δεν είμαι ούτε νύφη,ούτε καλεσμένη ούτε τίποτα.Απλά βλέπω τι παίζεται.Μετά ήμουν με την νύφη σε μια αυλή.Και ο γαμπρός είπε πως θα πάει βόλτα.Και η νύφη είπε να μην πάει κι αυτός δεν άκουσε.Πρέπει να έγινε κάτι σαν ατύχημα όλο ευθεία από εκεί που καθόμασταν.Ήταν κάτι σαν αλάνα αλλά είχε πόρτα με κάγκελα που ήταν κλειδωμένη.Φαινόταν ένα αυτοκίνητο.Είχε μαζευτεί κόσμος και λέγανε για ένα κοριτσάκι και για έγκλημα και γιατί η πόρτα και τα παράθυρα είναι κλειστά.Εγώ έφυγα από εκεί και πήγα σε ένα μαγαζί που δούλευε μια γνωστή μου.Ψώνισα κ.τλ. αλλά έπρεπε να το κρύβω από τους άλλους γιατί είχε το χωριό(?) πένθος.Μετά ήρθαν κι άλλοι κι εγώ έψαχνα για κουβέρτες ακι σεντόνια Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σπίτι.Έφτιαχνα τα πραγματά μου(?) και έψαχνα σε μια συρταριέρα.Μία θεία μου μου έλεγε ότι ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα.Της απάντησα αλλά δεν θυμάμαι τι.Πάμε να ξεκινήσουμε να φύγουμε και ήθελα να ακούσω μουσική αλλά δεν είχα μπαταρία Και ξύπνησα
Αλλάζει πάλι η σκηνή και είμαι σε κάτι σαν γάμο.Αλλά δεν είμαι ούτε νύφη,ούτε καλεσμένη ούτε τίποτα.Απλά βλέπω τι παίζεται.Μετά ήμουν με την νύφη σε μια αυλή.Και ο γαμπρός είπε πως θα πάει βόλτα.Και η νύφη είπε να μην πάει κι αυτός δεν άκουσε.Πρέπει να έγινε κάτι σαν ατύχημα όλο ευθεία από εκεί που καθόμασταν.Ήταν κάτι σαν αλάνα αλλά είχε πόρτα με κάγκελα που ήταν κλειδωμένη.Φαινόταν ένα αυτοκίνητο.Είχε μαζευτεί κόσμος και λέγανε για ένα κοριτσάκι και για έγκλημα και γιατί η πόρτα και τα παράθυρα είναι κλειστά.Εγώ έφυγα από εκεί και πήγα σε ένα μαγαζί που δούλευε μια γνωστή μου.Ψώνισα κ.τλ. αλλά έπρεπε να το κρύβω από τους άλλους γιατί είχε το χωριό(?) πένθος.Μετά ήρθαν κι άλλοι κι εγώ έψαχνα για κουβέρτες ακι σεντόνια Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σπίτι.Έφτιαχνα τα πραγματά μου(?) και έψαχνα σε μια συρταριέρα.Μία θεία μου μου έλεγε ότι ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα.Της απάντησα αλλά δεν θυμάμαι τι.Πάμε να ξεκινήσουμε να φύγουμε και ήθελα να ακούσω μουσική αλλά δεν είχα μπαταρία Και ξύπνησα
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°484
Ανια πολυ παραξενο ονειρο :hmm: !
Νικολετα,εισαι το δυδυμο μου στα ονειρα !
Λοιπον,ειδα ειχα βγεο βολτα με την φιλη μου την Ελενα μαζι με την αδερφη μου.Την ρωτησαμε αν μετα θελει να ερθει να κατσουμε σπιτι αλλα ειπε οτι δεν μπορει γιατι πρπει να παει ναβοηθησει τον αδερφο της σε μια ασκηση.Αλλα μετα οταν γυρησαμε εμεις σπιτι την ειδαμε να ειναι απενταντι σε εναν κηπο μαζι με κατι αλλα κοριτσια και να τρωνε μπριζολες.Τοτε η αδερφη μου θυμωσε και εφερε εξω στο μπαλκονι ενα τραπεζι και εφερε φαγητα.Ξαφνικα το τραπεζι με τα κοριτσα μετακινηθηκε και ηρθε μεσα στο απιτι μας....Η Αδερφη μου ειχε θυμωσει πολυ και δεν εδινε σημασια στα κοριτσια αλλα εγω τις χαιρετησα.Μετα ηρθε η Ελενα και ρωτησε την αδερφη μουτι εχει αλλα εκεινη δεν ηθελε να της πει..Μετα το σκηνηκο αλλαξε και λεει ειζχαμε μαζευτει πολλα ατομα για να παμε να σωσουμε τους φιλους του αδερφου μαις φιλης μου.Αρχηγος μας ηταν ο Ζορο(Σοφια δεν θελω σχολιο :P ).Ξεκηνησαμε λοιπον και βρηκαμε ενα ερημοο σπιτακι.Ο ζορο πηγε απο μπροστα και εγω απο πισω.Ξαφνικα ανοιξα το παραθυρο και ειδα δυο ατομα κουκουλομενα με σελοφαν και σκοινια στα χερια.Τα ζεδεσα με ενα μαχιαρι...αλλα δεν ανοιξα μια σηρωμενη πορτα να δω τι εχει παρακατω.Μετα ηρθε και ο Ζορο και μου ειπε πως τα παιδια τα κραταγε αιχμαλωτα μια γριουλα και την σκωτωσε.Και εγω του λεεω οτι παλι καλα που ηταν και αυτος μαζι μας γιατι εγω φωβομουν,και χωρις εκεινον απλα δεν υπαρχω.Και υστερα τον ακγαλιασα αλλα λεει ηατν πολυ ψηλος,τουλαχιστον,2.20 !Και μετα μας ειπε να παμε να φαμε καπου.Και μας ρωτησε που θελουμε...Στα Γκουντς ή ψητο κοτοπουλο.Και εμεις ειπαμε στα Κουντς κοντα στην Κορινθο,αλλα μετα θα πηγεναμε να φαμε και ψητο κοτοπουλο.!
Νικολετα,εισαι το δυδυμο μου στα ονειρα !
Λοιπον,ειδα ειχα βγεο βολτα με την φιλη μου την Ελενα μαζι με την αδερφη μου.Την ρωτησαμε αν μετα θελει να ερθει να κατσουμε σπιτι αλλα ειπε οτι δεν μπορει γιατι πρπει να παει ναβοηθησει τον αδερφο της σε μια ασκηση.Αλλα μετα οταν γυρησαμε εμεις σπιτι την ειδαμε να ειναι απενταντι σε εναν κηπο μαζι με κατι αλλα κοριτσια και να τρωνε μπριζολες.Τοτε η αδερφη μου θυμωσε και εφερε εξω στο μπαλκονι ενα τραπεζι και εφερε φαγητα.Ξαφνικα το τραπεζι με τα κοριτσα μετακινηθηκε και ηρθε μεσα στο απιτι μας....Η Αδερφη μου ειχε θυμωσει πολυ και δεν εδινε σημασια στα κοριτσια αλλα εγω τις χαιρετησα.Μετα ηρθε η Ελενα και ρωτησε την αδερφη μουτι εχει αλλα εκεινη δεν ηθελε να της πει..Μετα το σκηνηκο αλλαξε και λεει ειζχαμε μαζευτει πολλα ατομα για να παμε να σωσουμε τους φιλους του αδερφου μαις φιλης μου.Αρχηγος μας ηταν ο Ζορο(Σοφια δεν θελω σχολιο :P ).Ξεκηνησαμε λοιπον και βρηκαμε ενα ερημοο σπιτακι.Ο ζορο πηγε απο μπροστα και εγω απο πισω.Ξαφνικα ανοιξα το παραθυρο και ειδα δυο ατομα κουκουλομενα με σελοφαν και σκοινια στα χερια.Τα ζεδεσα με ενα μαχιαρι...αλλα δεν ανοιξα μια σηρωμενη πορτα να δω τι εχει παρακατω.Μετα ηρθε και ο Ζορο και μου ειπε πως τα παιδια τα κραταγε αιχμαλωτα μια γριουλα και την σκωτωσε.Και εγω του λεεω οτι παλι καλα που ηταν και αυτος μαζι μας γιατι εγω φωβομουν,και χωρις εκεινον απλα δεν υπαρχω.Και υστερα τον ακγαλιασα αλλα λεει ηατν πολυ ψηλος,τουλαχιστον,2.20 !Και μετα μας ειπε να παμε να φαμε καπου.Και μας ρωτησε που θελουμε...Στα Γκουντς ή ψητο κοτοπουλο.Και εμεις ειπαμε στα Κουντς κοντα στην Κορινθο,αλλα μετα θα πηγεναμε να φαμε και ψητο κοτοπουλο.!
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°485
......και μετά ήρθε η Χιονάτη μουτρωμένη γιατί δεν της έδιναν σημασία οι εφτά νάνοι και εκεί ήταν και ο πρίγκηπας και έπινε κόκα-κόλα :P
Σόρι, αλλά με τα δικά σου όνειρα και της Νικολέτας διασκεδάζω πολύ :P
Αλλά εσύ δεν ξέρεις να λες την μοίρα :P
Σόρι, αλλά με τα δικά σου όνειρα και της Νικολέτας διασκεδάζω πολύ :P
Αλλά εσύ δεν ξέρεις να λες την μοίρα :P
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fleur Delacour στις Κυρ Σεπ 20, 2009 3:28 pm, 1 φορά
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°486
:P Σιγα.....εχει πλακα να μας πειραζεις !
Θα μαθω να την λεεω :P !
Αυτο ηταν το ονειρο της Παρασκευης.Θα πω και του Σαββατου. :P
Οκ...Αυτο ειναι τελειος μαγικο ...
Μαζευτηκαμε εγω,η αδερφη μου,δυο φιλες μου,μια λεοπραδαλη 2 τιγρεις που μιλαγαν και 1 γερακι που μηλαγε και καταστρωσαμε σχεδιο για να παμε να σωσουμε ενα κοριτσακι που το εειχε απαγαγει ο Βολτι!Πηραμε σκουποξυλα και αρχησαμε να πεταμε.Ξαποστασμε σε ενα ερημο δασσος που τα δεντρα αντι να ειναι καφε ηταν κγρι.Εγω χαζευα με το ραβδι μου και επιδηωρθωσα κατι λαμπες.Ξαφνικα ανοιξε ενα πηγαδι που συνδεοταν με μια παραγκα.Μπηκαμε ολοι μεσα και βγηκαμε σε εκεινη την παραγκα.Το γερακι πηγε πρωτο μεσα και ειδε μεσα τον Βολντι και τον Σνειπ.Και υποτιθετε οτι παλια ο Βολντι ειχε τρομοκρατηθει με ενα γερακι...Ετσι το γερακι ειπε'''χαχα Βολντι επεστρεψα τρεξε να κρηφτεις''.Ο Βολντι στην αρχη τρομαξε αλλα μετα ειδε εμας απο μακρια και αρχισε να ριχνει καταρες.Τοτε ακολουθησε μια μαχη.Εμεις ημασταν στο κντρο ακι οι θανατοφαγοι και ο Βολτι στα παλγια.Ενα αγορι ξαφνικα καταφερε να τους αποχαυνωσει ολους τους θανατοφαγους,αλλα ο Βολτι το σκωτωσε.Δεν ειχαμε ομως χρονο για κλααμτα...!Η αδερφη μου βρηκε την κοπελιτσα και ξεκινησαμε να φυγουμε.Αλλα εγω δν μπορουσα να σηκωσω το σκουποξυλο στον αερα και του ελεγα'αντε χαζο σκουποξυλο,πετα' :P 'Καταφερα να το σηκωσω και ολοι αρχισαμε να πεταμμε με ταχυτητα φοτος,εκτος απο το γερακι και τις λεοπραδαλες,που κουτουλησαν και μετα τις σκωτωσε ο Βολντι.Πεταγαμε πανω απο βουνα αλλα για ενα περιεργο τρπο ο Βολντι κοινυγαγε μονο εμενα :P .
Θα μαθω να την λεεω :P !
Αυτο ηταν το ονειρο της Παρασκευης.Θα πω και του Σαββατου. :P
Οκ...Αυτο ειναι τελειος μαγικο ...
Μαζευτηκαμε εγω,η αδερφη μου,δυο φιλες μου,μια λεοπραδαλη 2 τιγρεις που μιλαγαν και 1 γερακι που μηλαγε και καταστρωσαμε σχεδιο για να παμε να σωσουμε ενα κοριτσακι που το εειχε απαγαγει ο Βολτι!Πηραμε σκουποξυλα και αρχησαμε να πεταμε.Ξαποστασμε σε ενα ερημο δασσος που τα δεντρα αντι να ειναι καφε ηταν κγρι.Εγω χαζευα με το ραβδι μου και επιδηωρθωσα κατι λαμπες.Ξαφνικα ανοιξε ενα πηγαδι που συνδεοταν με μια παραγκα.Μπηκαμε ολοι μεσα και βγηκαμε σε εκεινη την παραγκα.Το γερακι πηγε πρωτο μεσα και ειδε μεσα τον Βολντι και τον Σνειπ.Και υποτιθετε οτι παλια ο Βολντι ειχε τρομοκρατηθει με ενα γερακι...Ετσι το γερακι ειπε'''χαχα Βολντι επεστρεψα τρεξε να κρηφτεις''.Ο Βολντι στην αρχη τρομαξε αλλα μετα ειδε εμας απο μακρια και αρχισε να ριχνει καταρες.Τοτε ακολουθησε μια μαχη.Εμεις ημασταν στο κντρο ακι οι θανατοφαγοι και ο Βολτι στα παλγια.Ενα αγορι ξαφνικα καταφερε να τους αποχαυνωσει ολους τους θανατοφαγους,αλλα ο Βολτι το σκωτωσε.Δεν ειχαμε ομως χρονο για κλααμτα...!Η αδερφη μου βρηκε την κοπελιτσα και ξεκινησαμε να φυγουμε.Αλλα εγω δν μπορουσα να σηκωσω το σκουποξυλο στον αερα και του ελεγα'αντε χαζο σκουποξυλο,πετα' :P 'Καταφερα να το σηκωσω και ολοι αρχισαμε να πεταμμε με ταχυτητα φοτος,εκτος απο το γερακι και τις λεοπραδαλες,που κουτουλησαν και μετα τις σκωτωσε ο Βολντι.Πεταγαμε πανω απο βουνα αλλα για ενα περιεργο τρπο ο Βολντι κοινυγαγε μονο εμενα :P .
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°487
Γιατί περίεργο λόγο; Θα ήθελε να αγοράσει τα δικαιώματα για τα όνειρά σου να τα κάνει ταινίες. Όλα τα λεφτά θα ήταν
Οι λεοπαρδάλεις που μιλούσαν, εσύ που έφτιαξες τις λάμπες του δάσους και η ατάκα του γερακιού είναι οι πιο ουάου στιγμές
Κοίτα στην αρχή αν είχες δει και τον Λευτέρη θα ήταν σαν ανέκδοτο, "Μαζευτηκαμε εγω,η αδερφη μου,δυο φιλες μου,μια λεοπραδαλη 2 τιγρεις που μιλαγαν και 1 γερακι που μηλαγε και ένας Πόντιος (Λευτέρης)....).
Θερμή παράκληση: Μη σταματήσεις να ποστάρεις τα όνειρά σου. Τα λατρεύω
Οι λεοπαρδάλεις που μιλούσαν, εσύ που έφτιαξες τις λάμπες του δάσους και η ατάκα του γερακιού είναι οι πιο ουάου στιγμές
Κοίτα στην αρχή αν είχες δει και τον Λευτέρη θα ήταν σαν ανέκδοτο, "Μαζευτηκαμε εγω,η αδερφη μου,δυο φιλες μου,μια λεοπραδαλη 2 τιγρεις που μιλαγαν και 1 γερακι που μηλαγε και ένας Πόντιος (Λευτέρης)....).
Θερμή παράκληση: Μη σταματήσεις να ποστάρεις τα όνειρά σου. Τα λατρεύω
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°488
Λες να ηθελε αυτο :P ??Πολυ πιθανον!
Μια φορα τον ειχα δει και τον Λευτερη ...Αληθεια !
Και την Ειρηνη εχω δει αλλη μια φορα .....
οκ!!Στο υποσχομαι!
Μια φορα τον ειχα δει και τον Λευτερη ...Αληθεια !
Και την Ειρηνη εχω δει αλλη μια φορα .....
οκ!!Στο υποσχομαι!
- <3:
For you...
Poisonous_touch- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 11028
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.
- Δημοσίευση Ν°489
FLEUR258 έγραψε:Και την Ειρηνη εχω δει αλλη μια φορα ....
Γουατ?
Με ειδες στο ονειρο σου?
Πως ημουν?
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Everyone has a story behind.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°490
Αληθεια......
Δεν ηταν σπουδαια σκηνη :P .
Ψωνιζες κασκοολ απο μια βιτρινα και εγω ξαφνικα σου εφερα το κινητο μου γιατι λεει σε ζητουσε καποιος απο ενα χωριο.Και μετα εγω εφυγα και πηγα σε ενα αλλο μαγαζι...κλκλκλκλκαι συνεχιζει το ονειρο! :P
Δεν ηταν σπουδαια σκηνη :P .
Ψωνιζες κασκοολ απο μια βιτρινα και εγω ξαφνικα σου εφερα το κινητο μου γιατι λεει σε ζητουσε καποιος απο ενα χωριο.Και μετα εγω εφυγα και πηγα σε ενα αλλο μαγαζι...κλκλκλκλκαι συνεχιζει το ονειρο! :P
- <3:
For you...
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°491
Μπορει να μην ηταν σπουδαια σκηνη, παντως εκανα την εμφανιση μου. :P
Αυτο παντως με τα ψωνια, το πετυχες. Μου αρεσουν πολυ τα κασκολ.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°492
Επηρεζομαι ευκολα :P .
οαου!Δεν το ηξερα..... :P
Εκανες geust εμφανηση!
οαου!Δεν το ηξερα..... :P
Εκανες geust εμφανηση!
- <3:
For you...
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°493
Ουι.FLEUR258 έγραψε:Εκανες geust εμφανηση!
Την επομενη φορα θελω πρωταγωνιστικο ρολο.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°494
Τα εχουμε πει αυτα :8-): !
Dream team :P !
Dream team :P !
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°495
Σήμερα είχαμε χιλαρά πράγματα :P Αν και θυμάμαι πολύ πολύ λίγο :P
Έλεγε είχα μια έκθεση για τα γαλλικά,να γράψω για τους έρωτες του καλοκαιριού Κι εγώ δεν ήξερα αν έπρεπε να θίξω το θέμα προσωπικά ή να κάνω γενική ανάλυση :P Καθόμουν σε ένα τραπέζι από αυτά τα πλαστικά για το μπαλκόνι,σε έναν χώρο που έμοιαζε να είναι κοντά στο σπίτ μου,κάπου εκεί :P Είχα τηλέφωνο εκεί κοντά και κοίταζα συνέχεια την ώρα.Είχα αγχωθεί.Και με κάποιον μίλαγα(?) ή ήθελα να μιλήσω,δεν ξέρω.Αλλά είχα επισκέψεις Και έπρεπε να πάω μέσα αλλά καθόμουν στο τραπέζι και προσπαθούσα να γράψω.Είδα μια αναπάντητη μήνυμα κάτι τέτοιο και μου είπαν ότι έφυγαν (αφού περίμεναν τόση ώρα στο σπίτι και εγώ καθόμουν έξω :P ) και εγώ ήθελα να τους βρω.Και άρχισα να ψάχνω και μετά δεν θυμάμαι.Μάλλον ξύπνησα :P
στοιχείο 1:το τραπεζομάντηλο ήταν 99,9% γαλάζιο
στοιχείο 2:όταν είδα το μήνυμα/αναπ. ότι έφυγαν το ρολόι έλεγε "4:44"
Έλεγε είχα μια έκθεση για τα γαλλικά,να γράψω για τους έρωτες του καλοκαιριού Κι εγώ δεν ήξερα αν έπρεπε να θίξω το θέμα προσωπικά ή να κάνω γενική ανάλυση :P Καθόμουν σε ένα τραπέζι από αυτά τα πλαστικά για το μπαλκόνι,σε έναν χώρο που έμοιαζε να είναι κοντά στο σπίτ μου,κάπου εκεί :P Είχα τηλέφωνο εκεί κοντά και κοίταζα συνέχεια την ώρα.Είχα αγχωθεί.Και με κάποιον μίλαγα(?) ή ήθελα να μιλήσω,δεν ξέρω.Αλλά είχα επισκέψεις Και έπρεπε να πάω μέσα αλλά καθόμουν στο τραπέζι και προσπαθούσα να γράψω.Είδα μια αναπάντητη μήνυμα κάτι τέτοιο και μου είπαν ότι έφυγαν (αφού περίμεναν τόση ώρα στο σπίτι και εγώ καθόμουν έξω :P ) και εγώ ήθελα να τους βρω.Και άρχισα να ψάχνω και μετά δεν θυμάμαι.Μάλλον ξύπνησα :P
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°496
Α, όχι δεν παίζω. Τι φτηνή παραγωγή είναι αυτή;
Εγώ έχω πληρώσει για να δω υπερπαραγωγή :P
Ουουου!!!! Τα λεφτά μου πίσωωωωωωωωωωωω :P
Εγώ έχω πληρώσει για να δω υπερπαραγωγή :P
Ουουου!!!! Τα λεφτά μου πίσωωωωωωωωωωωω :P
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°497
Berenice έγραψε:Σήμερα είχαμε χιλαρά πράγματα :P Αν και θυμάμαι πολύ πολύ λίγο :P
Το τραπεζομάντηλο ηταν με οικολογικο απορρυπαντικό πλυμμένο?
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°498
Σοφία δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι είδα και ένα πούλμαν :P Αλλά μπορεί και να μην το είδα σαν όνειρο και να μου έχει μείνει σαν εικόνα
Θέλω ανάλυση :shy:
Ημουν κουρασμένη.
Δεν ξέρω Δεν το μύρισα :P
Θέλω ανάλυση :shy:
Ημουν κουρασμένη.
Δεν ξέρω Δεν το μύρισα :P
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°499
Εγω πιστεύω οτι έχεις αγχος, ψυχολογικα προβλήματα και ερπη στα χείλη!
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°500
Από που τα συμπέρανες όλα αυτά,δόκτωρ; :P Εννοώ το καθένα από πού :P