pancy_parkison έγραψε:πριν λίγο καιρό είδα την κηδεία του πατέρα μου ... εφιάλτης..
και εγώ το έπαθα αυτό!
φρικτό!
pancy_parkison έγραψε:πριν λίγο καιρό είδα την κηδεία του πατέρα μου ... εφιάλτης..
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ελιωσααααααααααααα!!!rockfreak έγραψε:Eίδα ένα όνειρο σήμερα όλα τα λεφτά!
Eίχα πάει με το σχολειό στη waterland η οποια βρισκόταν σε ένα υπόγειο και είχε μέσα μια φουσκωτή πισινα! Tο βραδυ,αυτό το μέρος γινόταν bar και ιδιοκτητης ήταν ο Βασίλης Τσιβιλίκας,ο οποιος με προσέλαβε να δουλέψω στο bar.Μια μέρα που γύριζα σπίτι φορώντας γούνα(!),έρχεται πίσω μου και ρίχνει ένα νόμισμα στον αέρα.Μου λέει αν είναι κορόνα με παντρεύεσαι,αν είναι γράμμα το κάνουμε!Και πέτυχε κορόνα!Οποτε πήγαμε σπίτι μου και οι συγγενείς μου(που όλος τυχαίως ήταν Τούρκοι)άρχισαν να ετοιμάζονται για το γάμο...Ο οποιος τελικά δεν έγινε αλλα εμείς πήγαμε τριήμερο ταξίδι του μέλιτος(μαζί με το κανονικό μου σόι αυτή τι φορα.)Τελικά καταλήξαμε όμως να κάνουμε βόλτα στην "Aριστοτελους" με τους Τούρκους(πάλι?)συγγενείς μου,δίχως τον Βασιλάκη,με εμενα να βρίσκομαι σε αναπηρικό καροτσάκι. Εκείνη τι στιγμή με πλησιάζει ο Θανάσης(RemousLoupin)και μου λέει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να άφησε την καθηγήτρια του έγκυο! :lol1:
Και μετά νομίζω ξύπνησα...
rockfreak έγραψε:Εκείνη τι στιγμή με πλησιάζει ο Θανάσης(RemousLoupin)και μου λέει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να άφησε την καθηγήτρια του έγκυο! :lol1:
rockfreak έγραψε:Eίδα ένα όνειρο σήμερα όλα τα λεφτά!
Eίχα πάει με το σχολειό στη waterland η οποια βρισκόταν σε ένα υπόγειο και είχε μέσα μια φουσκωτή πισινα! Tο βραδυ,αυτό το μέρος γινόταν bar και ιδιοκτητης ήταν ο Βασίλης Τσιβιλίκας,ο οποιος με προσέλαβε να δουλέψω στο bar.Μια μέρα που γύριζα σπίτι φορώντας γούνα(!),έρχεται πίσω μου και ρίχνει ένα νόμισμα στον αέρα.Μου λέει αν είναι κορόνα με παντρεύεσαι,αν είναι γράμμα το κάνουμε!Και πέτυχε κορόνα!Οποτε πήγαμε σπίτι μου και οι συγγενείς μου(που όλος τυχαίως ήταν Τούρκοι)άρχισαν να ετοιμάζονται για το γάμο...Ο οποιος τελικά δεν έγινε αλλα εμείς πήγαμε τριήμερο ταξίδι του μέλιτος(μαζί με το κανονικό μου σόι αυτή τι φορα.)Τελικά καταλήξαμε όμως να κάνουμε βόλτα στην "Aριστοτελους" με τους Τούρκους(πάλι?)συγγενείς μου,δίχως τον Βασιλάκη,με εμενα να βρίσκομαι σε αναπηρικό καροτσάκι. Εκείνη τι στιγμή με πλησιάζει ο Θανάσης(RemousLoupin)και μου λέει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να άφησε την καθηγήτρια του έγκυο! :lol1:
Και μετά νομίζω ξύπνησα...
Me έγραψε:το σαββατο ειδα οτι εκανα πολεμο νευρων στο γιετι (πηγαινα πισω του, το χτυπαγα στην πλατη και ετρεχα) και αυτο με κυνηγαγε και με βρηκε οταν καθομουν και μιλαγα με τη διπλανη μου που κρατουσε ενα τηλεκοντρολ. γω τρομαξα, κρυφτηκα πισω της και αρχισα να φωναζω "πατα το μεγκα, πατα το μεγκα"
Me έγραψε:χτες στον υπνο μου ο βολντι βιασε την ερμιονη (οχι οτι του αντισταθηκε και πολυ), την οποια κυνηγαγε για μερες και τη βρηκε επειδη ειχε κανει πομπο το κοκκαλακι των μαλλιων της (καφε και χρυσο τσιμπιδακι ητανε) και το ονειρο τελειωσε οταν η ερμιονη ηταν 5 μηνων εγκυος και καθοταν με μια μαυρομαλλα που ηταν 8 μηνων εγκυος απο τον χαρι.
επισης ο βολντι φοραγε μασκα με σκαλισματα και δν φαινοταν το προσωπο του
ειναι το πρωτο οφισιαλ χπ ονειρο που ειδα
Hecate έγραψε:κανω c/p 2 ονειρα που ειχα γραψει πριν καιρο σε αλλο φορουμMe έγραψε:το σαββατο ειδα οτι εκανα πολεμο νευρων στο γιετι (πηγαινα πισω του, το χτυπαγα στην πλατη και ετρεχα) και αυτο με κυνηγαγε και με βρηκε οταν καθομουν και μιλαγα με τη διπλανη μου που κρατουσε ενα τηλεκοντρολ. γω τρομαξα, κρυφτηκα πισω της και αρχισα να φωναζω "πατα το μεγκα, πατα το μεγκα"Me έγραψε:χτες στον υπνο μου ο βολντι βιασε την ερμιονη (οχι οτι του αντισταθηκε και πολυ), την οποια κυνηγαγε για μερες και τη βρηκε επειδη ειχε κανει πομπο το κοκκαλακι των μαλλιων της (καφε και χρυσο τσιμπιδακι ητανε) και το ονειρο τελειωσε οταν η ερμιονη ηταν 5 μηνων εγκυος και καθοταν με μια μαυρομαλλα που ηταν 8 μηνων εγκυος απο τον χαρι.
επισης ο βολντι φοραγε μασκα με σκαλισματα και δν φαινοταν το προσωπο του
ειναι το πρωτο οφισιαλ χπ ονειρο που ειδα
SiMoS έγραψε:κατ αρχην ποιον ρωτησες jate και εβγαλες το τοπικ απο τον κοιτωνα?ερχονται οι ραβεν mods στον κοιτωνα σου να σου παιρνουν θεματα?τα spam posts τα ειχα αφησει γτ ειχε γινει ολοκληρη κουβεντα...οπως δεν ερχονται οι αλλοι να σας παρουν τοπικς γτ το δικο μας ηταν το αρχικο ετσι δε θα το κανεις κι εσυ!
Nathaniel έγραψε:Καζαμίας 2008: Αν δείτε ότι φιλάτε τον McGregor σημαίνει ότι είστε σε ένα φορουμ για τον Χαρι Ποτερ κι ότι έχετε στην υπογραφή σας κάποιον που φορά μπλουζάκι με τον αριθμό 666 σε αρχαιοελληνικό τρόπο γραφής...
Nathaniel έγραψε:Καζαμίας 2008: Αν δείτε ότι φιλάτε τον McGregor σημαίνει ότι είστε σε ένα φορουμ για τον Χαρι Ποτερ κι ότι έχετε στην υπογραφή σας κάποιον που φορά μπλουζάκι με τον αριθμό 666 σε αρχαιοελληνικό τρόπο γραφής...
CassandraBlack έγραψε:Nathaniel έγραψε:Καζαμίας 2008: Αν δείτε ότι φιλάτε τον McGregor σημαίνει ότι είστε σε ένα φορουμ για τον Χαρι Ποτερ κι ότι έχετε στην υπογραφή σας κάποιον που φορά μπλουζάκι με τον αριθμό 666 σε αρχαιοελληνικό τρόπο γραφής...
(ο Σάκης των Rotting Christ είναι :P )
η μανα μου ειχε δει οτι ο πεθερος της της ειπε οτι σε 5 μερες θα πεθανει ενας...και πραγματι μετα απο 5 μερες...πεθανεpancy_parkison έγραψε:τελευταια βλεπω συνεχεια προφητικα όνειρα..ότι βλέπω γίνεται..μακάρι να γίνει και αυτό που είδα χθες..αλλα που??
rockfreak έγραψε:η μανα μου ειχε δει οτι ο πεθερος της της ειπε οτι σε 5 μερες θα πεθανει ενας...και πραγματι μετα απο 5 μερες...πεθανεpancy_parkison έγραψε:τελευταια βλεπω συνεχεια προφητικα όνειρα..ότι βλέπω γίνεται..μακάρι να γίνει και αυτό που είδα χθες..αλλα που??