Λοιπον... Εμμ... Ειδα ονειρο και εγω...
Πλιζ μην ριξετε ντοματες. :P
Ηταν πολυ συντομο. Ενιγουει, αρχιζω. :P
Στην αρχη ειδα οτι επαιζε ποδοσφαιρο ΑΕΚ-ΠΑΟ. :P Κερδισαμε εμεις με 4-0.
Να σας περιγραψω λιγο το τελευταιο γκολ. Ενας παικτης του Παναθηναικου προσπαθει να βαλει γκολ. Εχει φτασει στην περιοχη και κανει ενα πολυ δυνατο σουτ που χτυπαει το δοκαρι. Ομως αυτος νομιζει οτι εχει βαλει γκολ και πανηγυριζει μονος του. :P Εντωμεταξυ ομως η μπαλα απο το μεγαλο σουτ που εκανε εχει διασχισει ολο το γηπεδο και πηγαινει προς την αντιθετη κατευθυνση και μπαινει γκολ για εμας. :P Φοβερο να το βλεπεις. :P
Μετα αλλαζει το σκηνικο, οπου μιλαω με τον Λευτερη στο τηλεφωνο. Με ειχε παρει τηλεφωνο για να μου χρονια πολλα για την εθνικη γιορτη που ηταν εκεινη την ημερα, κατι τετοιο δεν θυμαμαι και πολυ καλα. :P Παντως Κουαρκ, εχεις πολυ απαλη και ηρεμη φωνη. :P
Μετα ξαναλλαζει το σκηνικο, και βρισκομαι να ανεβαινω με εναν συμμαθητη μου στην Ακροπολη. :P Αλλα δεν κρατησε και πολυ και μετα το σκηνικο ξαναξανααλλαξε. :P
Εκει λεει ειχε ερθει ο Σιμος στην Αθηνα. :P Και ειχε γραψει και το πρωτο του ολοκληρωμενο ποιημα και το διαβαζα για να του πω την γνωμη μου.:P Ηταν πραγματικα καταπληκτικο και εκει που εφτανα στο τελος, ξυπνησα. Δεν καταφερα να διαβασω ολο. Και ηταν τοσο ωραιο...
Οκ προφανως επειρεαζομαι και εγω πολυ σαν την Μαρια. :P :P
Παντως αυτο με το γκολ ηταν κορυφαιο. :P Μου αρεσε παρα πολυ!!