+84
Helga Hufflepuff
Mr. Filch
Harry Potter
Punk'sNotDeadGC9
The Grey Lady
Dimitris el Mago Secreto
sabinosss
elliza
Minerva McGonagall
just reaper
anthian9
dentakis
Curse
fiona 2009
CRS Sereniti
Rea
Leonie Vernier
eLeNa!!!@*:-)
elisabeth-chan
Luale Banshee
dimitris_t
Godric
The Voice of Eternity
ElenaHP
Dementor95
Morgan le Fay
Fleur Delacour
Poisonous_touch
Isabella Ermioni Cullen
E-vampire
Necro-Chriss
SaD_AnGeL
Foto...
FoNikos21
Merlin the Great
AliceCullen
Mary Jane
Anastasia Black
volkano
FLEUR258
Scorpion
Tom Marvolo Riddle
Nathaniel
Hecate
Pansy Parkinson
nemesis22
Albus Dumbledore
Albus_The_Wise
*Dora*
magica4
Xenia Radcliffe
Oceanborn
EL.J girl
Lilith
panospro
@RtVaVa
Minister for Magic
horklum
BaGGoS
Cassandra Black
dark witch
Master Lumos
FayR0
Lily
Madame Maxime
aiswp0s
Berenice
Hemione94
harrinaaaaa
Anjelina Johnson!
Narcissa
Witch-King
jimmy Granger
<3EvELiNa<3
elena!
Rowena Ravenclaw
darkdemon
Seven
Darkness
RemousLoupin
Ms Skellington
Wanderer
SiMoS
Rose Black
88 απαντήσεις
Όνειρα
Darkness- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°326
Απ: Όνειρα
Μάλιστα. Αν και δεν το διάβασα όλο, κατάλαβα τι θες να πεις. Σ' ευχαριστώ για το λινκ, Κασσάνδρα! Βέβαια, αν ξέρω καλά τον εαυτό μου δεν νομίζω να πάσχω από κανένα τέτοιου είδους σύμπλεγμα, για το μόνο πράγμα που δεν έχω κατηγορήσει τη μητέρα μου είναι για το γεγονός ότι είμαι κορίτσι.
Κάθε νύχτα η νεράιδα της βλακείας χτυπά κάποιους με το ραβδάκι της...
Εσένα, σε έχει σαπίσει στο ξύλο!!!
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°327
Λοιπον ενα ονειρο που ειχα δει σε σχεση με το Twilight. Ειναι παραξενο μην το ψαχνετε!
Λοιπον, υποτιθεται οτι εμενα ολη μου η οικογενεια ειχε πεθανει (φτου φτου φτου μακρυα απο εμας), πρωτα η μητερα μου και μετα ολοι οι αλλοι (θυμαμαι και λεπτομερειες). Λοιπον, ο James (τωρα θα μου πειτε πως ζει αυτος αλλα εγω αυτον ειδα!) με παρακολουθουσε για 1 χρονο για να με σκοτωσει στην χειροτερη φαση της ζωης μου. Με οδηγησει σε ενα μερος και εκει αποφασισε στο τελος να με κανει vampire επειδη του φαινομουν παραξενη. Με μεταμορφωσε, εγω ομως επαθα αμνησια (μην με ρωτησετε πως γινετε αυτο) και δεν θυμομουν τιποτα απο την ανθρωπινη ζωη μου. Οταν τον ειδα ενω μου ειπε να σκοτωσω κι εγω ανθρωπους (απλο, παραδοσιακα πραγματα) εγω δεν ηθελα και εφυγα. Γυριζα τον κοσμο και στο τελος πηγα και στην Αμεριη οπου βρηκα τους Cullen και τα κοπροσκυλα. Ζητησα οδηγιες απο τον Carlisle για την καινουργιο ζωη που ηθελα να ακολουθησω και εμεινα μαζι τους για 3 μερες συλλεγοντας πληροφοριες. Τοτε, ο James εμφανιστηκε (με βρηκε το γομαρι) και μου ειπε οτι ηθελε να ερθω μαζι του αλλιως.... καπουτ εγω! Εγω φυσικα ειπα οχι. Εκεινος αρχισε να βαζει βιντεο με τον χρονο που με παρακολουθουσε, εγω νευριασα. Και μετα τον ξεκανανε ο Emmet, o Jasper, H Alice & o Edward. Μετα απο αυτο ημουν καλοδεχουμενη στην οικογενεια
Α! Μπελα δεν υπηρχε!
Λιζα το βιβλιο το πηρες τελικα;
Λοιπον, υποτιθεται οτι εμενα ολη μου η οικογενεια ειχε πεθανει (φτου φτου φτου μακρυα απο εμας), πρωτα η μητερα μου και μετα ολοι οι αλλοι (θυμαμαι και λεπτομερειες). Λοιπον, ο James (τωρα θα μου πειτε πως ζει αυτος αλλα εγω αυτον ειδα!) με παρακολουθουσε για 1 χρονο για να με σκοτωσει στην χειροτερη φαση της ζωης μου. Με οδηγησει σε ενα μερος και εκει αποφασισε στο τελος να με κανει vampire επειδη του φαινομουν παραξενη. Με μεταμορφωσε, εγω ομως επαθα αμνησια (μην με ρωτησετε πως γινετε αυτο) και δεν θυμομουν τιποτα απο την ανθρωπινη ζωη μου. Οταν τον ειδα ενω μου ειπε να σκοτωσω κι εγω ανθρωπους (απλο, παραδοσιακα πραγματα) εγω δεν ηθελα και εφυγα. Γυριζα τον κοσμο και στο τελος πηγα και στην Αμεριη οπου βρηκα τους Cullen και τα κοπροσκυλα. Ζητησα οδηγιες απο τον Carlisle για την καινουργιο ζωη που ηθελα να ακολουθησω και εμεινα μαζι τους για 3 μερες συλλεγοντας πληροφοριες. Τοτε, ο James εμφανιστηκε (με βρηκε το γομαρι) και μου ειπε οτι ηθελε να ερθω μαζι του αλλιως.... καπουτ εγω! Εγω φυσικα ειπα οχι. Εκεινος αρχισε να βαζει βιντεο με τον χρονο που με παρακολουθουσε, εγω νευριασα. Και μετα τον ξεκανανε ο Emmet, o Jasper, H Alice & o Edward. Μετα απο αυτο ημουν καλοδεχουμενη στην οικογενεια
Α! Μπελα δεν υπηρχε!
Λιζα το βιβλιο το πηρες τελικα;
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°328
Μωρε, μόνο παράξενο δεν είναι το όνειρο! Και μόνο που δεν υπήρχε η Μπελα, τα λέει όλα!
Δεν το πήρα, Λίζα, άλλωστε για μια φίλη μου τους ήθελα τους τίτλους. Ίσως κάποια στιγμη, αν το πάρει να το δανειστώ για να το διαβάσω, αλλά θα δούμε.
Δεν το πήρα, Λίζα, άλλωστε για μια φίλη μου τους ήθελα τους τίτλους. Ίσως κάποια στιγμη, αν το πάρει να το δανειστώ για να το διαβάσω, αλλά θα δούμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°329
Να το διαβασεις εαν θα εχεις χρονο.
(Μπραβο στην φιλη σου!!!)
Τωρα η αμνησια και ο τζειμς πως μου ηρθαν δεν ξερω... :hmm:
(Μπραβο στην φιλη σου!!!)
Τωρα η αμνησια και ο τζειμς πως μου ηρθαν δεν ξερω... :hmm:
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°330
Για να σε "αναλάβει" η οικογένεια Κάλεν πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος, εκεί κολλάνε ο Τζέιμς(εκείνος που κάψανε είναι?) και η αμνησία.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°331
Darkness έγραψε:Για να σε "αναλάβει" η οικογένεια Κάλεν πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος, εκεί κολλάνε ο Τζέιμς(εκείνος που κάψανε είναι?) και η αμνησία.
"αναλαβει", καλο. Ναι αυτος ειναι, αυτος που πεθανε. Φαινεται οταν ειδα το ονειρο ειχα επηρεαστει απο την ζωη της Αλις (την κυνηγουσε ο Τζειμς, την μεταμορφωσε καποιος αλλος, δεν θυμαται τιποτα απο την ανθρβπινη ζωη της επειδη την ειχαν κλεισμενη σε ενα τρελοκομειο για πολυ καιρο οι γονεις της)
C. Addicts for the win.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°332
εγω και τι ονειρα δεν εχω δει! το χαρι και την ερμιονη,το βολντι να με κυνηγαει,την σμαραγδα καρυδη... επηεραζομαι ευκολα.επισης πως ημουν η ιδια μαγισσα... ανεμοστροβυλους και μετεωρητες...ακομα και τσουναμι !
αυτα σχετικα ειναι τα εντονα ονειρα μου,τα πιο ηρεμα ειναι εγω με της φιλες μους να ειμαστε λαθροεπιβατες σε πλοιο,να προσπαθουμε να βγουμε απο το πλυμμηρισμενο με νερα σχολειο και αλλα τετοια
και εφιαλτες(συμπερλανβανομενα αυτα με τον βολντι ) να με κυνηγανε αλλοι πολοι κακοι,να πνιγονται φιλοι μου και κατι παρομοια(μετα οταν ξυπναω λεω ευτηχως που ηταν ονειρο! )
αυτα σχετικα ειναι τα εντονα ονειρα μου,τα πιο ηρεμα ειναι εγω με της φιλες μους να ειμαστε λαθροεπιβατες σε πλοιο,να προσπαθουμε να βγουμε απο το πλυμμηρισμενο με νερα σχολειο και αλλα τετοια
και εφιαλτες(συμπερλανβανομενα αυτα με τον βολντι ) να με κυνηγανε αλλοι πολοι κακοι,να πνιγονται φιλοι μου και κατι παρομοια(μετα οταν ξυπναω λεω ευτηχως που ηταν ονειρο! )
volkano- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ημερομηνία εγγραφής : 04/03/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°333
εγω ειδα ονειρο πως παλευα με τον Βολτ.....
There are other ways of destroying a man and fates worse than death
Ms Skellington- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2732
Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°334
λοιπον ειναι ελεινο...
πηγαινα στα jumbo για να παρω ακουστικα και εχασα το δρομο μου και βρεθηκα σε κατι λασπονερα οπου υπηρχαν γερανοι που δουλευαν μονοι τους.
αρχισα να περπαταω στο νερο και εφυγα απο κει,σκαρφαλωσα μια μαντρα και βγηκα σε εναν χωματοδρομο οπου συναντισα κατι γνωστους μου που δε γνωριζονται μεταξυ τους με εναν παπα μονο για τους κομμουνιστες(ελεος?αυτο δεν υπαρχει καν...ετσι δεν ειναι?)
τεσπα,μετα πηγαμε ολοι μαζι στα jumbo και φαγαμε σουβλακια...
πηγαινα στα jumbo για να παρω ακουστικα και εχασα το δρομο μου και βρεθηκα σε κατι λασπονερα οπου υπηρχαν γερανοι που δουλευαν μονοι τους.
αρχισα να περπαταω στο νερο και εφυγα απο κει,σκαρφαλωσα μια μαντρα και βγηκα σε εναν χωματοδρομο οπου συναντισα κατι γνωστους μου που δε γνωριζονται μεταξυ τους με εναν παπα μονο για τους κομμουνιστες(ελεος?αυτο δεν υπαρχει καν...ετσι δεν ειναι?)
τεσπα,μετα πηγαμε ολοι μαζι στα jumbo και φαγαμε σουβλακια...
"Count Dracula may not seem like the ideal husband. Of course he's deathly pale, but he's a vegetarian, and they all seem to look like that."
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°335
Απόψε είδα ότι δύο παιδιά από την παρέα μου βγήκαν ετεροθαλή αδέλφια και μάλιστα (ενώ είναι συνομήλικοι, συμφοιτητές κλπ... ιν ρίαλ λάιφ) ότι είχαν 3 χρόνια διαφορά! Ό,τι να'ναι όμως...
rockfreak όλα τα λεφτά το όνειρό σου!
rockfreak όλα τα λεφτά το όνειρό σου!
- We seed the stars:
Anastasia Black- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2348
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Σουτ!
- Δημοσίευση Ν°336
Παιδια εγω εχω δει ΤΟ κουφο!!
Ο Βολτνι στο σπιτι του παπου μου να πολεμαει με τον Χαρι την Ερμιονη και εμενα!!!
Μια φορα ειχα δει τον δυδιμο αδερφο μου να με πεταει απο εναν λευκο βραχο στην θαλασσα και μια φορα ειχα δει εμενα και τον δυδιμο αδερφο μου τον Δημητρη να ειμαστε στην ερημο και να μπενουμε σε μια πυραμιδα!Εκει ηταν ο ταφος ενος δρακου!Εκει βρικαμε εναν κοντο αντρα με καφε μανδια και κριμενο το προσωπο και μας ειπε να του δοσουμε τα διαμαντια που κρατουσε ο Δημητρης!Αυτος ομως τα ειχε κλασει και του επεσαν!Ο αντρας θυμωσε και αρχισε να μιλαει σε μια αρχαια γλωσσα και καλεσε το πνευμα του δρακου και μας εφαγε!Μετα σου λενε κανε αδερφο να δεις καλο!!
Στην κατασκινοση που παω (Φαρμακας)ειχα δει οτι η μαμα μ μου ειχε βαλει τις φωνες γιατι ειχα παρει σε ολα τα μαθηματα 0!!!Ξυπνισα ξαφνικα και ειδα μπροστα μου ενα τυπο με μαχερι και μακρια μαυρα μαλλια και εγω φωναξα!!!!!!!Ανοιγωκλεισα τα ματια μ και καταλαβα οτι ηταν της φαντασιας μου!!Ευτυχως δεν ξυπνισε κανεις γιατι ειχα βραχνιασει και δεν ακουστικε!Παντος μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω!!
Ο Βολτνι στο σπιτι του παπου μου να πολεμαει με τον Χαρι την Ερμιονη και εμενα!!!
Μια φορα ειχα δει τον δυδιμο αδερφο μου να με πεταει απο εναν λευκο βραχο στην θαλασσα και μια φορα ειχα δει εμενα και τον δυδιμο αδερφο μου τον Δημητρη να ειμαστε στην ερημο και να μπενουμε σε μια πυραμιδα!Εκει ηταν ο ταφος ενος δρακου!Εκει βρικαμε εναν κοντο αντρα με καφε μανδια και κριμενο το προσωπο και μας ειπε να του δοσουμε τα διαμαντια που κρατουσε ο Δημητρης!Αυτος ομως τα ειχε κλασει και του επεσαν!Ο αντρας θυμωσε και αρχισε να μιλαει σε μια αρχαια γλωσσα και καλεσε το πνευμα του δρακου και μας εφαγε!Μετα σου λενε κανε αδερφο να δεις καλο!!
Στην κατασκινοση που παω (Φαρμακας)ειχα δει οτι η μαμα μ μου ειχε βαλει τις φωνες γιατι ειχα παρει σε ολα τα μαθηματα 0!!!Ξυπνισα ξαφνικα και ειδα μπροστα μου ενα τυπο με μαχερι και μακρια μαυρα μαλλια και εγω φωναξα!!!!!!!Ανοιγωκλεισα τα ματια μ και καταλαβα οτι ηταν της φαντασιας μου!!Ευτυχως δεν ξυπνισε κανεις γιατι ειχα βραχνιασει και δεν ακουστικε!Παντος μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hermione στις Τρι Μαρ 24, 2009 11:10 am, 2 φορές συνολικά
Σαν όραμα εξαπλώθηκα κι αφήνω πίσω όαση...
BDC
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°337
ε συμβαινουν αυτα...
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°338
Εγω που ειδα την καθηγητρια των γαλλικων στον υπνο μου τι πρεπει να πω;
C. Addicts for the win.
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°339
Dan_LiZa έγραψε:Εγω που ειδα την καθηγητρια των γαλλικων στον υπνο μου τι πρεπει να πω;
Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου, καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς βασιλεῦσι, κατὰ βαρβάρων δωρούμενος, καὶ τὸ σὸν φυλάττων, διὰ τοῦ Σταυροῦ σου πολίτευμα.
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°340
Τώρα τελευταία βλέπω στον ύπνο μου ότι καπνίζω. Και μάλιστα είναι τόσο αληθοφανές που νομίζω ότι είναι πραγματικότητα και τρομάζω (και μισώ τον εαυτό μου)...
- We seed the stars:
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°341
Ήμουν λέει στον πόλεμο της Τροίας και ήμουν μέσα στον Δούρειο Ίππο..Και εκεί που πηγαίναμε να μπούμε στην Τροία με φωνάζει ο Πρίαμος,κατεβαίνω και τον πλησιάζω κι αρχίζουμε να μιλάμε γαλλικά..
Το είδα αφού είχα δει την ομώνυμη ταινία και σήμερα που την πέτυχα το θυμήθηκα..
Το είδα αφού είχα δει την ομώνυμη ταινία και σήμερα που την πέτυχα το θυμήθηκα..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°342
jate έγραψε:Ήμουν λέει στον πόλεμο της Τροίας και ήμουν μέσα στον Δούρειο Ίππο..Και εκεί που πηγαίναμε να μπούμε στην Τροία με φωνάζει ο Πρίαμος,κατεβαίνω και τον πλησιάζω κι αρχίζουμε να μιλάμε γαλλικά..
πολυ κουφο!
εγω ειδα αστραπες,και μετα καπου ειχε πιασει φωτια...με κυνηγουε και ενας κακος με σουγια...καποια στιγμη μου εχωσε το μαχαιρι στις φλεβες και αρχισε να τρεχει αιμα...τελος ειδα στα ξαφικα να περναει μαι φιλη μου με ενα μηχανακι και να με κοιτει καλα καλα
αμαν αυτα τα περιπετιωδι ονειαρα μου (η μηπως να πω εφιαλτες?)
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Anastasia Black- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2348
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Σουτ!
- Δημοσίευση Ν°343
εγω που ειδα τον Αι-Βασιλη εξω απο το σχολειο μου να μας πεταει αυτοκινητακια και Barbie και η κολλιτη μου(Νεφελη) να τα εχει παρει ολα και να κανει σαν πενταχρονο πρεπει να ανησυχώ??(η Νεφελη ειναι κατι αναμεσα σε emo και gothic) :nasty: :nasty: :voldemort:
Σαν όραμα εξαπλώθηκα κι αφήνω πίσω όαση...
BDC
Mary Jane- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3128
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°344
Σκηνικό:
Εκείνος πιο όμορφος από ποτέ την περιμένει στην εκκλησία κρατώντας την υπέροχη ανθοδέσμη που ο ίδιος της έφτιαξε.
Το γαμήλιο εμβατήριο ηχεί και τα παρανυφάκια γεμίζουν τον διάδρομο ανάμεσα στους καλεσμένους με κατακκόκινα ροδοπέταλα.
Η είσοδος της εκκλησία ανοίγει και στο κατώφλι εμφανίζεται εκείνη, πανέμορφη όπως πάντα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της.
Τον πλησιάζει με αργά και γεμάτα χάρη βήματα.
Εκείνος της χαμογελαέι γοητευτικά και της προσφέρει την όμορφη ανθοδέσμη.
Της δίνει ευγενικα΄το χέρι του και εκείνη ανεβαίνει δίπλα του στο βάθρο.
Αρχίζουν οι όρκοι και...... μα τι θόρυβος είναι αυτός???
ΚΙΑΜΟΣ????
Δεν είναι δυνατόν... Πρέπει να έγινε κάποιο λάθος...
Η πόρτα της εκκλησίας ανοίγει για ακόμα μια φορά.
Δύο φιγούρες φαίνοται καθώς το άπλετο φως μπαίνει στο δωμάτιο.
Και τώρα ναι το ακούω καθαρά!
Για σένααααααααααααα!!!
Κι αν έχεις μάθει την αγάπη να εκτιμάς...μπλα μπλα μπλα... ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ....
Ε δεν το πιστεύω!
Στην πόρτα είμαι εγώ, μονίμως ερωτευμένη με αυτόν που τώρα ΑΥΤΗ παντρεύεται!! Μαζί μου είναι και ο αθεράπευτα ερωτευμένος πρώην της νύφης και τραγουδάμε παράφωνα Κιάμο πλησιάζοντας απειλητικά τα ξυραφάκια στις φλέβες μας...
''Θεέ μου τι ξεφτίλα!!'' σκέφτηκα καθώς πεταγόμουν έντρομη από τον ύπνο....
Ω ναι αυτός είναι ο καθημερινός μου εφιαλτης...(που λέει ο λόγος)
Ας σημειωθεί ότι εκεινη την μέρα ακούγαμε το συγκεκριμένο τραγούδι και συζητάγαμε για αυτό ακριβώς το ζήτημα (τον γελοίο αυτό γάμο!!)
Εκείνος πιο όμορφος από ποτέ την περιμένει στην εκκλησία κρατώντας την υπέροχη ανθοδέσμη που ο ίδιος της έφτιαξε.
Το γαμήλιο εμβατήριο ηχεί και τα παρανυφάκια γεμίζουν τον διάδρομο ανάμεσα στους καλεσμένους με κατακκόκινα ροδοπέταλα.
Η είσοδος της εκκλησία ανοίγει και στο κατώφλι εμφανίζεται εκείνη, πανέμορφη όπως πάντα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της.
Τον πλησιάζει με αργά και γεμάτα χάρη βήματα.
Εκείνος της χαμογελαέι γοητευτικά και της προσφέρει την όμορφη ανθοδέσμη.
Της δίνει ευγενικα΄το χέρι του και εκείνη ανεβαίνει δίπλα του στο βάθρο.
Αρχίζουν οι όρκοι και...... μα τι θόρυβος είναι αυτός???
ΚΙΑΜΟΣ????
Δεν είναι δυνατόν... Πρέπει να έγινε κάποιο λάθος...
Η πόρτα της εκκλησίας ανοίγει για ακόμα μια φορά.
Δύο φιγούρες φαίνοται καθώς το άπλετο φως μπαίνει στο δωμάτιο.
Και τώρα ναι το ακούω καθαρά!
Για σένααααααααααααα!!!
Κι αν έχεις μάθει την αγάπη να εκτιμάς...μπλα μπλα μπλα... ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ....
Ε δεν το πιστεύω!
Στην πόρτα είμαι εγώ, μονίμως ερωτευμένη με αυτόν που τώρα ΑΥΤΗ παντρεύεται!! Μαζί μου είναι και ο αθεράπευτα ερωτευμένος πρώην της νύφης και τραγουδάμε παράφωνα Κιάμο πλησιάζοντας απειλητικά τα ξυραφάκια στις φλέβες μας...
''Θεέ μου τι ξεφτίλα!!'' σκέφτηκα καθώς πεταγόμουν έντρομη από τον ύπνο....
Ω ναι αυτός είναι ο καθημερινός μου εφιαλτης...(που λέει ο λόγος)
Ας σημειωθεί ότι εκεινη την μέρα ακούγαμε το συγκεκριμένο τραγούδι και συζητάγαμε για αυτό ακριβώς το ζήτημα (τον γελοίο αυτό γάμο!!)
Nα μ' αγαπάς... Όσο μπορείς να μ' αγαπάς...
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°345
Είσαι μπαζούκλα ρε!!! Δεν πιστεύω οτι το πόσταρες.....
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Mary Jane- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3128
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°346
ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
όχι όχι πρέπει να μάθουν όλοι τις διεστραμμένες μας σκέψεις........
χαχαχαχαχαχα
όχι όχι πρέπει να μάθουν όλοι τις διεστραμμένες μας σκέψεις........
χαχαχαχαχαχα
Nα μ' αγαπάς... Όσο μπορείς να μ' αγαπάς...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°347
σημερα ειδα χι χι τον εντουαρντ :shy: !
ειναι απιστευτω ποσο ευκολα επηρεαζομαι μαρικες φορες !
λεει μιλαγαμε και βλεπαμε ενα αλμπουμ με παλιες φοτο του.ξαφνικα με φιλησε... :shy:
δεν μπορουσα να αναπνευσω για λιγο και μετα οταν απομακρυνθηκε τον ρωτησα αν ηταν τρελος και ηθελε να με κανει να λιποθυμησω!
εκεινος χαμογελασε πονηρα :P !
μετα ξυπνησα...
ειναι απιστευτω ποσο ευκολα επηρεαζομαι μαρικες φορες !
λεει μιλαγαμε και βλεπαμε ενα αλμπουμ με παλιες φοτο του.ξαφνικα με φιλησε... :shy:
δεν μπορουσα να αναπνευσω για λιγο και μετα οταν απομακρυνθηκε τον ρωτησα αν ηταν τρελος και ηθελε να με κανει να λιποθυμησω!
εκεινος χαμογελασε πονηρα :P !
μετα ξυπνησα...
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°348
Καλα τι μου θυμισες τωρα!
Την πρτη νυχτα που ειχα τελειωσει το βιβλιο ειχα ονειρευτει ολο το βιβλιο αλλα ολοι ηταν σε μορφη... Sims!
Την πρτη νυχτα που ειχα τελειωσει το βιβλιο ειχα ονειρευτει ολο το βιβλιο αλλα ολοι ηταν σε μορφη... Sims!
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°349
χα !
παντως ηταν ωραιο ονειρο αλλα τελειωσε γρηγορα !
εχω την εντυπωση οτι με επηρεασε η υπογραφη σου,γιατι φορουσε τα ιδια ρουχα και ημασταν στο δωματιο της μπελλας !
καλα εγω οτι θες εχω δει!
ακομα και τσουναμι,ανεμοστροβιλους,εξωγηνιους μα πανω απο διαφορους ηθοποιος !
παντως ηταν ωραιο ονειρο αλλα τελειωσε γρηγορα !
εχω την εντυπωση οτι με επηρεασε η υπογραφη σου,γιατι φορουσε τα ιδια ρουχα και ημασταν στο δωματιο της μπελλας !
καλα εγω οτι θες εχω δει!
ακομα και τσουναμι,ανεμοστροβιλους,εξωγηνιους μα πανω απο διαφορους ηθοποιος !
- <3:
For you...
Ms Skellington- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2732
Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°350
οκ προσοχη γελειο ονειρο...
δε το θυμαμαι ολο...μονο το τελος
η Μπελατριξ(Χαρι Ποτερ) επιτεθηκε σε εναν γαλαζιο απο τους ανιμορφς και ηταν σε ενα μερος απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων.ομως στο τελος ηρθαν ο Lock,Shock,Barrel απο TNBC και την εκαψαν με χιονι
δε το θυμαμαι ολο...μονο το τελος
η Μπελατριξ(Χαρι Ποτερ) επιτεθηκε σε εναν γαλαζιο απο τους ανιμορφς και ηταν σε ενα μερος απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων.ομως στο τελος ηρθαν ο Lock,Shock,Barrel απο TNBC και την εκαψαν με χιονι
"Count Dracula may not seem like the ideal husband. Of course he's deathly pale, but he's a vegetarian, and they all seem to look like that."