Darkness έγραψε:Αυτά είναι όλα εικασίες και συνεπώς βλακείες. Το μέλλον μας το φτιάχνουμε εμείς όχι τα όνειρά μας. Τα όνειρά μας είμαστε εμείς με τις έγνοιες, τους φόβους, τις επιθυμίες, τις εμμονές μας.
Τα σέβη μου.
Darkness έγραψε:Αυτά είναι όλα εικασίες και συνεπώς βλακείες. Το μέλλον μας το φτιάχνουμε εμείς όχι τα όνειρά μας. Τα όνειρά μας είμαστε εμείς με τις έγνοιες, τους φόβους, τις επιθυμίες, τις εμμονές μας.
Rose Black έγραψε:
Πόσο χρονών είναι αν επιτρέπεται?
Rose Black έγραψε:οκ, μικρή είναι ακόμη. Εμένα λέει ότι μπούρδα της κατέβει, λόγω 80 χρόνων...
Είτε γιατί λόγω συμπτώσεων πιστεύεις ότι κάποια όνειρα βγήκαν, είτε γιατί από μικρός έχεις μάθει να κάνεις αυτό.Sev έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω και στα ζόδια και στα όνειρα?
<3EvELiNa<3 έγραψε:εγώ συνήθως τα βρίσκω μόνη μου!!!πάντως τα ζώδια κάποιες φορές τα πιστεύω!!!ας πούμε οι Λέοντες...άντρες κυρίως(σόρι αν είναι κάποιος εδώ μέσα!)...είναι πολύ καθίκια!!!και πολύ γυναικάδες!μου έρχεται να τους σπάσω τα μούτρα...αν όχι όλοι τότε οι περισσότεροι!grrrrrrr νευρίασα πάλι!
jate έγραψε:Ειχα δει και ονειρο με το Harryworld..
jate έγραψε:Εγω παντα ξερω πως ειμαι σε ονειρο..Αντε 2-3 φορες να μν το καταλαβω..Και οτν κατι δν παει καλα λεω"Ξυπνα τωρα!"
Ας πουμε βλεπω αυτον που μου αρεσει και λεω"Νικολετα εισαι στο ονειρο σου!Πηγαινε και διεκδικησε τον"και περνω φορα τον πιανω και τον φιλαω..
Παντως οτν ειμαι σε περιοδο που δν ειμαι ερωτευμενη βλεπω οτι ειμαι με ενα αγορι στον υπνο μου,ξυπναω και ειμαι ερωτευμενη μαζι του..
.
jate έγραψε:Το εχει το ονομα και αν δν κανω λαθος γεννηθηκαμε ακριβως την ιδια μερα του ιδιου ετους..