το πιο γελοιο πραγμα της υποθεσης...........στο τελος σκεφτομουν πριν ακομα ξυπνησω, αφου πεθανα/πνιγηκα πως αναπνεω?
ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<3EvELiNa<3 έγραψε:εγώ πιο παλιά που έδινα για το πτυχίο αγγλικών και γερμανικών είδα κάποια όνειρα!όταν πλησίαζε η ημερομηνία να μάθω τα αποτελέσματα των αγγλικών είδα στο ονειρό μου ότι δεν το είχα πάρει!!!κόντεψα να αυτοκτονήσω!και όταν ήταν η μέρα να μάθω είχα τρελό αγχος!βέβαια το πήρα τελικά αλλά είχα αγχωθεί λόγω του ονείρου!και παρατήρησα,γτ αυτό μου γινόταν πολλές φορές,να βλέπω δηλ αν πέρασα,ότι πάντα έβγαινε το αντίθετο από αυτό που έβλεπα!δηλ αν έβλεπα στο όνειρό μου ότι κόπηκα τότε είχα περάσει αλλά αν έβπλεπα ότι είχα περάσει τότε ήξερα με λύπη ότι δν πέρασα...όπως έγινε με το πτυχίο των γερμανικών μου...
και κάτι άλλο...
πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι μέσα στο όνειρο μου καταλαβαίνω ότι είμαι σε όνειρο και μπορώ να κάνω ότι θέλω!!!είναι τέλειο το συναίσθημα!μπορώ να το ελέγχω δηλ!
γτ γίνεται αυτό???
οταν λεω μεταλλαγμενα εννοω οτι μπορουσαν να περπατησουν,ειχαν χερια,μιλουσαν κλπ.Maniana έγραψε:Μα καλα μεταλαγμενα μωρο παιδι πολλες κοινωνικες ανησυχιες ειχες
Sev έγραψε:Σου είπα. Τουλάχιστον θα θυμόμουν ότι έχω δει όνειρο...
Seven έγραψε:Sev έγραψε:Seven κρίμα που έχασες τον τελικό. Δεν πειράζει κατά τέλη Αυγούστου όμως θα απολαύσεις άλλη νίκη...
Πέστα συνάδελφε!
Εγω τυχαινε πριν λιγο καιρο να υπνοβατω αρκετα συχνα.Το καλυτερο το ειχα κανει ενα βραδυ ειχα σηκωθει και διπλα απο το κρεβατι ειχα αφησει καποια χρηματα ειχα ανοιξει το φως λοιπον και τα μετραγα μεχρι που σε καποια φαση ξυπναω απο μονος μου και με βλεπω ορθιο με το φως ανοιχτοκαι τα λεφτα στο χερι.Εκεινη την στιγμη σεν εδωσα και σημασια.Αλλα το επομενο πρωι μου λεει ολη την ιστορια ο παταρας μου και παιθανα στα γελεια.εχω και αλλες ιστοριες αλλα βαριεμαι να γραφω τωραSev έγραψε:SiMoS έγραψε:ξερετε οτι οταν υπνοβατει καποιος δεν πρεπει να του μιλατε?υπνοβατουσε ενα παιδι απο την γειτονια και η μητερα του μας ειπε οτι αν του μιλουσε κανεις εκεινη την ωρα θα παθαινε καρδιακη προσβολη...
Ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό...
Δεν έχω υπνοβατίσει ποτέ, αλλά ο Witch-King έχει να σας διηγηθεί ιστορίες για τους νυχτερινούς περιπάτους του...
Sev έγραψε:
Υ.Γ. Άλλη μια απόδειξη ότι με κυνηγάνε οι γυναίκες...
Witch-King έγραψε:Εγω τυχαινε πριν λιγο καιρο να υπνοβατω αρκετα συχνα.Το καλυτερο το ειχα κανει ενα βραδυ ειχα σηκωθει και διπλα απο το κρεβατι ειχα αφησει καποια χρηματα ειχα ανοιξει το φως λοιπον και τα μετραγα μεχρι που σε καποια φαση ξυπναω απο μονος μου και με βλεπω ορθιο με το φως ανοιχτοκαι τα λεφτα στο χερι.Εκεινη την στιγμη σεν εδωσα και σημασια.Αλλα το επομενο πρωι μου λεει ολη την ιστορια ο παταρας μου και παιθανα στα γελεια.εχω και αλλες ιστοριες αλλα βαριεμαι να γραφω τωραSev έγραψε:SiMoS έγραψε:ξερετε οτι οταν υπνοβατει καποιος δεν πρεπει να του μιλατε?υπνοβατουσε ενα παιδι απο την γειτονια και η μητερα του μας ειπε οτι αν του μιλουσε κανεις εκεινη την ωρα θα παθαινε καρδιακη προσβολη...
Ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό...
Δεν έχω υπνοβατίσει ποτέ, αλλά ο Witch-King έχει να σας διηγηθεί ιστορίες για τους νυχτερινούς περιπάτους του...
Narcissa έγραψε:Ενα ονειρο που χα δεί...το πιο φρικτό απ όλα....βρισκόμουν σ ενα δωματιο..τριγύρω ολοι οι ανθρωποι που αγαπουσα...εξαφανιζονταν...και οι τοιχοι εκλειναν....τα παραθυρα χανονταν και γω πνιγομουν..πηγαινα να ουρλιαξω και δεν ειχα φωνη...τα ποδια μου ειχαν μεινει κολλημενα στο εδαφος...φρικη..