.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+14
Narcissa
Alex7
darkdemon
EL.J girl
Rose Black
Seven
Wanderer
Hemione94
Madame Maxime
Darkness
Witch-King
*Dora*
Ms Skellington
SiMoS
18 απαντήσεις

Τα σημερινα παιδια

Narcissa
    Narcissa
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 11154
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status:
    Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 Empty Απ: Τα σημερινα παιδια

Δημοσίευση από Narcissa Κυρ Ιουν 29, 2008 1:18 pm

Rose Black έγραψε:Ίσως και οι γονείς να φταίνε κάποιες φορές. Αν λέει ο πατέρας μα***α 10 φορές τη μέρα τι θα κάνει το παιδί? Δυστύχως τα παιδιά αποροφούν πιο πολύ τα αρνητικά στοιχεία!

και οι γονείς σαφώς. Happy

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 Marked_by_Sugargrl14

The only one I can count on...is me

Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
    Alex7
    Alex7
    παίκτης/ρια Quidditch
    παίκτης/ρια Quidditch

Αριθμός μηνυμάτων : 709
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought:

Δημοσίευση από Alex7 Κυρ Ιουν 29, 2008 1:36 pm

Seven έγραψε:
    Alex7 έγραψε:αυτος που τον χτυπησε οι γονεις του για τη ανατροφη που του εδωσαν

κατσε ρε συ που κολλαν οι γονείς τώρα?Η ανατροφή των γονέων ήταν οι οι επιλογές του ως άτομο?Μην ταυτίζετε κάθε αρνητικό στον άλλον με την ανατροφή των γονέων.Εγώ π.χ. που είμαι στην εφηβεία βρίσκω λογικό να διαφωνώ με τους δικούς μου σε καποια θέματα (κ όχι χωρίς λόγο).Μη σου πω ότι στο ατύχημα μπορεί να έπαιζε ρόλο και η λάθος αντιμετώπιση του γονέα.

Φιλικά πάντα

Φιλε μου το παιδι δεν γεννιεται και λεει ειμαι κκος θα καπνισω θα παρω μηχανακι.οι γονεις πρεπει να μαθουν στα παιδια τους να ξεχωριζουν το καλο απο το κακο.εγω θα παω 1 γυνασιου φεος και δε θελψ να καπνισω η να παρω μηχανακι.αυτα πρεπει να σουπει ενας γονιος οτι ειναι κακα για την υγεια σου και οτ δε πρεπει να τα κανεις.ενα μικρο παιδι οτι βλεπει διαφορετικο του αρεσει και θελει να το δοκιμασει.ο γονιος πρεπει να του δειξει τη κακη πλευρα αυτου που θελει να κανει ωστε να κταλαβει το παιδι να μην το κανει.

Ελπζω να εινα κατανοητος
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Κυρ Ιουν 29, 2008 2:11 pm

παιδια εγω πιστευω οτι φταιει η κοινωνια και η οικογενεια
    Αν ενα παιδι βλεπει τον πατερα να βριζει την μητερα και μετα να την χτυπαει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ εκεινο πως νομιζεται οτι θα συμπεριφερθει;

Λογικα θα ειναι επιθετικο και βιαιο και σιγουρα θα προσπαθησει να βρει κατι που θα τον κανει να ξεχναει ολα αυτα που ζει στο σπιτι του και επειδη τα περισσοτερα παιδια ειμαστε και λιγο γκαγκα, βρισκουμε τον παραδεισο και την χαρα στα ναρκωτικα

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 2w13
    C. Addicts for the win.
    Seven
    Seven
    Member of Order Of Merlin 1st
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 968
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2008

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Seven Κυρ Ιουν 29, 2008 2:55 pm

Alex7 έγραψε:Φιλε μου το παιδι δεν γεννιεται και λεει ειμαι κκος θα καπνισω θα παρω μηχανακι.οι γονεις πρεπει να μαθουν στα παιδια τους να ξεχωριζουν το καλο απο το κακο.εγω θα παω 1 γυνασιου φεος και δε θελψ να καπνισω η να παρω μηχανακι.αυτα πρεπει να σουπει ενας γονιος οτι ειναι κακα για την υγεια σου και οτ δε πρεπει να τα κανεις.ενα μικρο παιδι οτι βλεπει διαφορετικο του αρεσει και θελει να το δοκιμασει.ο γονιος πρεπει να του δειξει τη κακη πλευρα αυτου που θελει να κανει ωστε να κταλαβει το παιδι να μην το κανει.

Ελπζω να εινα κατανοητος

Κατανοητός έγινες.Αλλά όταν βλέπεις π.χ. τον οποιονδήποτε να καπνίζει ή να οδηγεί μηχανάκι δε μπορείς άμεσα να κρίνεις εαν πρόκειται για αποτέλεσμα κακής διαπεδαγώγησης ή προσωπική του επιλογή (στην οποία έχει και δικαίωμα να προχωρήσει).Αυτά Happy

'' I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy.''

EL.J girl
    EL.J girl
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 7702
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...

Δημοσίευση από EL.J girl Κυρ Ιουν 29, 2008 2:59 pm

Παιδιά δεν φταίνε μόνο οι γονεις όταν οι γονεις είναι αυστηροί δεν είναι απαραίτητο οτι και τα παιδιά θα είναι μαζεμένα. Είναι σαφώς και τα ΜΜΕ που παίζουν καθοριστικό ρόλο αλλά κυρίως η κοινωνία καταστρέφει τα παιδια!!!

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 Untitled-2

Always...:
    darkdemon
    darkdemon
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 695
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/01/2008

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από darkdemon Κυρ Ιουν 29, 2008 5:43 pm

παιδια εγω δν καταλαβαινω τα φταει η κοινωνια κ.α...........για αυτο θα πω φταιει η παγκοσμιοποιηση!!!!!!
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Κυρ Ιουν 29, 2008 5:44 pm

darkdemon έγραψε:παιδια εγω δν καταλαβαινω τα φταει η κοινωνια κ.α...........για αυτο θα πω φταιει η παγκοσμιοποιηση!!!!!!

Τι exactly you mean?

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 2w13
    C. Addicts for the win.
    harrinaaaaa
    harrinaaaaa
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 513
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2008

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από harrinaaaaa Κυρ Ιουν 29, 2008 10:49 pm

εγω νομιζω οτι φταιει ο μιμιτισμος οτι δλδ φταιμε και οι γονεις σε μερικα θεματα αλλα το περισσοτερο βαρος το εχει η κοινωνια και τα μμε γτ τα παιδια αποροφουν πολυ ευκολα και αμεροληπτα ολα οσο λεει και δειχνει τα μμε αρα πιστευω πρωτα ειναι η κοινωνια μετα τα μμε και μετα η οικογενεια και συνεπως οι παρεες του παιδιου!!!!

Σημασία δεν έχει ποιος θα πει πρώτος το σ' αγαπώ μα ποιος θα 'χει τη δύναμη και το κουράγιο να νικήσει τα αδιέξοδα και
    να το κρατήσει ως το τέλος...!Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 720970zajiz14p04
    *Dora*
    *Dora*
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 1296
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από *Dora* Δευ Ιουν 30, 2008 1:15 am

νομίζω ότι η τελευταία απάντηση ήταν η πιο σωστή..εξάλλου τα ΜΜΕ λέγονται και 4η εξουσία..τώρα για το αν φταίει η παγκοσμιοποίηση δεν ξέρω..σίγουρα παίζει το ρόλο της αλλά σε καμία περίπτωση δε φέρει την απόλυτη ευθύνη γιατί έχει και πολλά θετικά..

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 6a00d83451f25369e20133f25ea22e970b-800wi
    EL.J girl
    EL.J girl
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 7702
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...

Δημοσίευση από EL.J girl Δευ Ιουν 30, 2008 1:31 am

Συμφωνω, την χρονια που μας περσε έγραψα και μια έκθεση για τα ΜΜΕ και πως επηρεαζουν την νεολεα... δεν υπάρχει τιποτα χειροτερο απο την λαθος πληροφορηση παιδια...

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 Untitled-2

Always...:
    Anjelina Johnson!
    Anjelina Johnson!
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 1030
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Anjelina Johnson! Δευ Ιουν 30, 2008 12:13 pm

Πάντως εγώ πιστεύω ότι κυρίως φταίει το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγαλόνει ένα παιδί

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 Patrick-dempsey-versace-2-1
    Μia Melanie Hawkins
    Μia Melanie Hawkins
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7030
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012

Magical Identity
    Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.

Δημοσίευση από Μia Melanie Hawkins Πεμ Οκτ 18, 2012 10:56 am

Οι έφηβοι είανι ανεξέλενκοι και έχουν ελάχιστες ομοιότητες με το πως ήταν οι γονεις τους όταν ήταν παιδια.Αλλά αυτο ειναι απολυτως φυσικο ,διοτι μεγάλωσαν με άλλα ερεθισματα και σε πολύ διαφορετικό περιβάλλον.

Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 Tumblr_mg0k3wjWFM1r3o83uo1_500Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 Tumblr_ml74h1hcQT1rljoyfo1_500
    Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..

Everything looks better when the sun goes down.:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ Νοε 02, 2013 11:41 pm

Τα τελευταία χρόνια,οι έφηβοι έχουν αλλάξει.
    Για παράδειγμα: δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον τους,τα κορίτσια ντύνονται προκλητικά,τα αγόρια καπνίζουν κλ
    Όλα αυτά,γιατί;Για να παίξουν μαγκιά;

Εγώ πιστεύω ότι φταίει το οικογενειακό περιβάλλον,το Internet,η τηλεόραση.Πολλά παιδιά ερεθίζονται και επηρεάζονται και για αυτό φταίει η κοινωνία giveup 
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Νοε 03, 2013 12:30 pm

Ναι! Έχεις δίκιο! Δεν γίνεται να βλέπεις την άλλη που πάει στο τμήμα μου και κατεβαίνει τα Σάββατα με το οκτάποντο και το μίνι λίγο μακρύτερα από το μποξεράκι μου, ε εντάξει, είπαμε, να κρατάμε λίγο τα προσχήματα! Ή πόσο μάλλον όταν άρχονται με μίνι στο σχολείο, να πω εντάξει, δεν σε νοιάζει, τουλάχιστον στο σχολείο ρε γμτ μην πας έτσι! :/ Έχουμε γενικά ξεφύγει όλοι μας! Βλέπεις τον άλλο τρίτη γυμνασίου κατεβαίνει κάτω με το τσιγαράκι το στριφτό, την μπυρίτσα στο χέρι, μια χαρά... Πας στις τουαλέτες του σχολείου και μυρίζει τσιγαρίλα. Προχθές αποβληθήκανε δυο μαθητές ακριβώς γιατί κάπνιζαν στις τουαλέτες! Εγώ στην πρώτη γυμνασίου φοβόμουν να πάω τουαλέτα, γιατί ήταν εκεί όλα τα γομάρια/νταήδες και φούμαραν. Ή επίσης, βλέπεις τους άλλους και είναι όλοι μέρα στο ίντερνετ! Ούτε διάβασμα ούτε τίποτα! Ας τολμάγαν οι γονείς μας να μην διαβάσουν μια μέρα για το σχολείο! (Στους άλλους συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ, που όλη την μέρα μέσα είμαι!)
    Τι να πεις...
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τρι Ιαν 28, 2014 7:32 pm

Εχει φάση που καθομαστε και μιλαμε για την "καταντια" των σημερινών παιδιων, ενω ειμαστε 2-4 χρονια μεγαλυτεροι ξερω γω. Razz  Να μην παρεξηγηθώ, απλά θυμηθηκα και δικες μας παρομοιες συζητησεις με φιλες μου στην 3η γυμνασιου π.χ για παιδια της 1ης γυμνασιου, και εκφρασεις του στυλ "εχουν ξεφυγει" , "εμεις δεν ειμασταν ετσι" και αλλα τετοια. :P 

Που στην πραγματικοτητα, καθε γενια νομιζει οτι η "νεα γενια" ειναι χειροτερη/ πιο αγενης/πιο χαλια γενικοτερα.
    "Τετιμπόηδες" παλιοτερα, "κοιμησμενοι" τωρα. Razz  Καθε γενια εχει τα δικα της να λεει για την επομενη.

Προσωπικά με εκνευριζει που ακούω απο μεγαλυτερους να λένε για τους νεους ποσο κοιμησμενοι και απαθεις και αδιαφοροι ειμαστε, ενώ οι ιδιοι ειναι ετσι στην ηλικια που βρισκονται και περιμενουν απο τους αλλους, τους νεοτερους να ειναι αλλιως και να αλλαξουν εκεινοι τα δικα τους λαθη.
    Φυσικά και υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις, νέων που ειναι "περα βρεχει", αλλά αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι, ή οτι οι μεγαλυτεροι ειναι σωνει και καλα ποιο συνειδητοποιημενοι.
    Και με ενοχλει η λογικη του τυπου "περιμενουμε απο την νεα γενια να αλλαξει τον κοσμο". Δηλαδη, μετα τα 30-50 ξερω γω, εκανες οτι ηταν να κανεις, εξαντλησες ολη την επαναστατικοτητα σου και την ορεξη να αλλαξεις τα πραγματα προς το καλυτερο και τωρα τι; Περιμενεις να πληρωσουν οι αλλοι τα σπασμενα για σενα; Εσυ τι κανεις για να διορθωσεις την κατασταση;
    Καθεσαι στον καναπε σου και παρακολουθεις γκρινιαζοντας και περιμενεις παθητικά να καλυτερεψουν τα πραγματα. Και μετα απορεις που και η επομενη γενια θα γινει σαν και σενα, με μονη διαφορα οτι θα γκρινιαζει μεσω ιντερνετ ας πουμε.
    Για μενα θα επρεπε να προσπαθουν ολοι για το καλυτερο, χωρις να κανουν διακρισεις αναμεσα σε νεους και γερους. Στο κατω κατω ολοι σε αυτο τον κοσμο ζουνε και εχουν ευθυνη και μεριδιο στο να τον αλλαξουν.
    Δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος, ηθελα να σχολιασω αυτα που ακουω κυριως για τους νεους απο τους καπως πιο μεγαλους, "της προηγουμενης γενιας" .

ghgh
    hhg
    hy
    Τα σημερινα παιδια - Σελίδα 3 2yv6ngk
    Reveal your secrets:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 2:35 am