Rose Black έγραψε:Ίσως και οι γονείς να φταίνε κάποιες φορές. Αν λέει ο πατέρας μα***α 10 φορές τη μέρα τι θα κάνει το παιδί? Δυστύχως τα παιδιά αποροφούν πιο πολύ τα αρνητικά στοιχεία!
και οι γονείς σαφώς.
Rose Black έγραψε:Ίσως και οι γονείς να φταίνε κάποιες φορές. Αν λέει ο πατέρας μα***α 10 φορές τη μέρα τι θα κάνει το παιδί? Δυστύχως τα παιδιά αποροφούν πιο πολύ τα αρνητικά στοιχεία!
Seven έγραψε:Alex7 έγραψε:αυτος που τον χτυπησε οι γονεις του για τη ανατροφη που του εδωσαν
κατσε ρε συ που κολλαν οι γονείς τώρα?Η ανατροφή των γονέων ήταν οι οι επιλογές του ως άτομο?Μην ταυτίζετε κάθε αρνητικό στον άλλον με την ανατροφή των γονέων.Εγώ π.χ. που είμαι στην εφηβεία βρίσκω λογικό να διαφωνώ με τους δικούς μου σε καποια θέματα (κ όχι χωρίς λόγο).Μη σου πω ότι στο ατύχημα μπορεί να έπαιζε ρόλο και η λάθος αντιμετώπιση του γονέα.
Φιλικά πάντα
Alex7 έγραψε:Φιλε μου το παιδι δεν γεννιεται και λεει ειμαι κκος θα καπνισω θα παρω μηχανακι.οι γονεις πρεπει να μαθουν στα παιδια τους να ξεχωριζουν το καλο απο το κακο.εγω θα παω 1 γυνασιου φεος και δε θελψ να καπνισω η να παρω μηχανακι.αυτα πρεπει να σουπει ενας γονιος οτι ειναι κακα για την υγεια σου και οτ δε πρεπει να τα κανεις.ενα μικρο παιδι οτι βλεπει διαφορετικο του αρεσει και θελει να το δοκιμασει.ο γονιος πρεπει να του δειξει τη κακη πλευρα αυτου που θελει να κανει ωστε να κταλαβει το παιδι να μην το κανει.
Ελπζω να εινα κατανοητος
darkdemon έγραψε:παιδια εγω δν καταλαβαινω τα φταει η κοινωνια κ.α...........για αυτο θα πω φταιει η παγκοσμιοποιηση!!!!!!