+14
Narcissa
Alex7
darkdemon
EL.J girl
Rose Black
Seven
Wanderer
Hemione94
Madame Maxime
Darkness
Witch-King
*Dora*
Ms Skellington
SiMoS
18 απαντήσεις
Τα σημερινα παιδια
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°1
Τα σημερινα παιδια
Λοιπον,οπως ολοι πιστευω εχετε προσεξει,τα σημερινα παιδια ειναι τελειως διαφορετικα απο παλια.Τι εννοω;Βγαινεις πχ στον δρομο και βλεπεις ακομα και τα παιδια του νηπιαγωγειου να βριζουν.βλεπεις σχεδον ολους τους εφηβους να καπνιζουν,αλλοι παιρνουν ναρκωτικα κλπ.Η σημερινη νεολαια παει απο το κακο στο χειροτερο.Τι πιστευετε οτι το προκαλει αυτο?τι συνεπειες θα υπαρχουν στο μελλον?Υπαρχει καποιος τροπος να μειωθει ο αριθμος των ατομων που κανουν ολα αυτα?και αν ναι ποιος?
The Composer
C.Addicts United
Ms Skellington- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2732
Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Τα σημερινα παιδια
επισης τα σημερινα παιδια νοιαζονται πιο πολυ για το περιβαλλον και ειναι πιο ανοιχτομυαλα
"Count Dracula may not seem like the ideal husband. Of course he's deathly pale, but he's a vegetarian, and they all seem to look like that."
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°3
για το ανοιχτομυαλα θα συμφωνησω αλλα για το οτι νοιαζονται για το περιβαλλον θα διαφωνησω.δεν νοιαζονται ολοι...αν βγεις μια βολτα εξω θα δεις οτι κανουν οτι ακριβως και οι μεγαλοι.πετανε σκουπιδια κλπ.δε λεω καποιοι δεν το κανουν αλλα οι περισσοτεροι το κανουν...αν εννοεις και για πηγες ενεργειας τοτε δεν ξερω...rockfreak έγραψε:επισης τα σημερινα παιδια νοιαζονται πιο πολυ για το περιβαλλον,και ειναι πιο ανοιχτομυαλα
The Composer
C.Addicts United
Ms Skellington- Μάντης
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°4
εννοω οτι σε γενικες γραμμες ειναι πιο ευαισθητοποιημενοι
"Count Dracula may not seem like the ideal husband. Of course he's deathly pale, but he's a vegetarian, and they all seem to look like that."
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°5
και παλι δεν ειναι ολα...
The Composer
C.Addicts United
Ms Skellington- Μάντης
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°6
σε γενικες γραμμες λεω.και περισσοτερο απο τους ενηλικες
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°7
λογικο ειναι.νοιαζονται για το μελλον του πλανητη που τους φιλοξενει...rockfreak έγραψε:σε γενικες γραμμες λεω.και περισσοτερο απο τους ενηλικες
The Composer
C.Addicts United
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1296
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
βέβαια..αλλά ο σίμος έχει δίκιο...είμαστε αλλού κι αλλού!!εγώ νομίζω ότι φταίει ο τρόπος ζωής μας..πιο παλιά τα παιδιά έπαιζαν πολύ περισσότερο, δεν είχαν το άγχος που έχουμε σήμερα για τα πάντα...είχαν ελεύθερο χρόνο ενώ σήμερα από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού τρέχουν στα φροντιστήρια!!!το πρόγραμμά μας είναι συχνά περισσότερο φορτωμένο κι από αυτό ενός ενήλικα!
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°9
Αυτό που φταίει είναι ότι εμείς αντίθετα με τους μεγαλύτερους δεν έχουμε αναγκαστεί να βιώσουμε καταστάσεις φτώχειας και έλλειψης αγαθών. Έτσι, δεν εκτιμάμε κάποια πράγματα στη ζωή όπως θα έπρεπε να κάνουμε και καταφεύγουμε σε αηδίες...
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°10
Ακουστε φαση:πηγα για μπανιο σημερα και καθομουν μεσα στην θαλασσα πισω μου ηταν δυο παιδια 11 με 12 χρονων.Εγω ειχα ξαπλωσει πανω στο στρωμα και τους ακουγα.Μεσα σε 5 λεπτα ειχαν πει ο ενας τον αλλο 20 φορες μαλακα και κανω στην αδερφη μου ''πρωτη φορα ακουω τοσο πολυ αυτην την λεξη'' και με το που παω να στεγνωσω βλεοω εναν Ζερβα(ξερει ο Σεβ)που ειναι ισα με εμενα ηταν για μπανιο με την αδερφη του και τον γκομενο της.ο γκομενος της αδερφης του τον πιραζε και αρχιζει αυτος να λεει στον γκομενο Μαλακα και Μαλακα τουλαχιστον 50 φορες ολοι η παραλια τους κοιταγε.Σημερα καταλαβα πραγματικα οτι το βρησημο εχει γινεοι πλεον τροπος ζωης///...
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
ναι όντως..η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίζω πολύ..ειδικά για κοπέλα........κυρίως όταν νευριάσω..
Darkness- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°12
Όλοι βρίζουμε λίγο πολύ. Είμαι 16 χρονών, αλλά βλέπω και τους συμμαθητές μου που είναι 2 χρόνια μικρότεροι πως κάνουν, χερότερα κι από μένα. Πιστεύω ότι το βρίσιμο είναι μια εκτόνωση, όταν θέλεις να αποβάλλεις τα νεύρα που σου προκαλεί το άγχος, τα μαθήματα, τα φροντιστήρια, πολλές φορές οι οικογενειακές καταστάσεις. Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα σημερινά παιδιά είναι ο φόβος. Βγαίνεις έξω και απομακρύνεσαι από τα άτομα που δεν έχεις ξαναδει, ειδικά όταν είναι άντρες, υποπτεύεσαι τον καθενα χωρίς να ξέρεις αν είναι καν άτομο το οποίο έχει κάποιο παρελθόν, γιατί πολύ απλά δεν τον ξέρεις. Τα παιδιά στα παλιά χρόνια, δεν το είχαν αυτό. Δεν φοβόντουσαν να βγουν έξω το βράδυ γιατί ήξεραν ότι δεν κυνδίνευαν. Όχι όσο τώρα τουλάχιστον.
Κάθε νύχτα η νεράιδα της βλακείας χτυπά κάποιους με το ραβδάκι της...
Εσένα, σε έχει σαπίσει στο ξύλο!!!
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°13
ναι σωστά..κι εγώ κατά βάθος χαίρομαι που θα μείνω Ηράκλειο γιατί έχω συνηθίσει με τους δικούς μου, αν και θα μένω σε άλλο σπίτι βέβαια..αλλά όσο να' ναι νιώθεις μια ασφάλεια..και θα είναι και δύσκολο ξαφνικά από Ηράκλειο να πάω Αθήνα..είναι τώρα αυτή κατάσταση?να φοβάμαι να φύγω???
Darkness- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°14
Λογικό είναι να νιώθεις έτσι. Κάθε αρχή και δύσκολη, δε λένε?
Κάθε νύχτα η νεράιδα της βλακείας χτυπά κάποιους με το ραβδάκι της...
Εσένα, σε έχει σαπίσει στο ξύλο!!!
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°15
Witch-King έγραψε:Ακουστε φαση:πηγα για μπανιο σημερα και καθομουν μεσα στην θαλασσα πισω μου ηταν δυο παιδια 11 με 12 χρονων.Εγω ειχα ξαπλωσει πανω στο στρωμα και τους ακουγα.Μεσα σε 5 λεπτα ειχαν πει ο ενας τον αλλο 20 φορες μαλακα και κανω στην αδερφη μου ''πρωτη φορα ακουω τοσο πολυ αυτην την λεξη'' και με το που παω να στεγνωσω βλεοω εναν Ζερβα(ξερει ο Σεβ)που ειναι ισα με εμενα ηταν για μπανιο με την αδερφη του και τον γκομενο της.ο γκομενος της αδερφης του τον πιραζε και αρχιζει αυτος να λεει στον γκομενο Μαλακα και Μαλακα τουλαχιστον 50 φορες ολοι η παραλια τους κοιταγε.Σημερα καταλαβα πραγματικα οτι το βρησημο εχει γινεοι πλεον τροπος ζωης///...
Καλά αυτός ο Ζέρβας είναι και λίγο βλάκας, αλλά η αδερφή του τα σπάει φίλε...
Όντως, σήμερα το βρισίδι πάει σύννεφο. Κι εγώ βρίζω συχνά, επειδή θυμώνω συχνά, αλλά δε λέω τον άλλον "μαλάκα" στα καλά του καθουμένου...
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°16
Παιδια εγω δεν καταλαβαινω τον λογο που ολοι λενε μεταξυ τους τυο μαλακα μαλακα μαλακα μαλακα................
Δηλαδη ειναι ωραιο να λες
"Ελα ρε μ*. Που σε ρε μ*
"Εγω που ειμαι; Εσυ ρε μ* ....
Δηλαδη ειναι ωραιο να λες
"Ελα ρε μ*. Που σε ρε μ*
"Εγω που ειμαι; Εσυ ρε μ* ....
C. Addicts for the win.
Hemione94- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 927
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°17
παιδιά εμείς εδώ στην Ελλάδα το μ***** το έχουμε για κομπλιμέντο.....
Πριν καιρό όταν οι καρδιές μας ήταν συντονισμένες σαν μία, σε είχα ρωτήσει αν θα με κρατάς αγκαλιά όταν φοβάμαι....
Τώρα που πέρασε ο καιρός και όλα αυτά μοιάζουν με παλιές,ξέθωρες φωτογραφίες,τώρα που φέρνω στο μυαλό μου
εκείνες τις στιγμές, εκείνες τις μέρες....Ένα μόνο έχω να πώ.
Κράτησες όλες σου τις υποσχέσεις.Έδωσες περισσότερα απο όσα είχα φανταστεί οτι μπορώ να πάρω.
"Λεφτά και καλοπέραση" το σλόγκαν του αιώνα μας,
"Πίστη και δικαιοσύνη" το σλόγκαν του κοιτώνα μας
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°18
Μια λεξη θα σου πω και θα καταλαβεις ΛΙΑΠΗΣ.Αυτος ο ξαδερφος μου το μαλακα το εχει οπως εμεις τα γεια σουSev έγραψε:Witch-King έγραψε:Ακουστε φαση:πηγα για μπανιο σημερα και καθομουν μεσα στην θαλασσα πισω μου ηταν δυο παιδια 11 με 12 χρονων.Εγω ειχα ξαπλωσει πανω στο στρωμα και τους ακουγα.Μεσα σε 5 λεπτα ειχαν πει ο ενας τον αλλο 20 φορες μαλακα και κανω στην αδερφη μου ''πρωτη φορα ακουω τοσο πολυ αυτην την λεξη'' και με το που παω να στεγνωσω βλεοω εναν Ζερβα(ξερει ο Σεβ)που ειναι ισα με εμενα ηταν για μπανιο με την αδερφη του και τον γκομενο της.ο γκομενος της αδερφης του τον πιραζε και αρχιζει αυτος να λεει στον γκομενο Μαλακα και Μαλακα τουλαχιστον 50 φορες ολοι η παραλια τους κοιταγε.Σημερα καταλαβα πραγματικα οτι το βρησημο εχει γινεοι πλεον τροπος ζωης///...
Καλά αυτός ο Ζέρβας είναι και λίγο βλάκας, αλλά η αδερφή του τα σπάει φίλε...
Όντως, σήμερα το βρισίδι πάει σύννεφο. Κι εγώ βρίζω συχνά, επειδή θυμώνω συχνά, αλλά δε λέω τον άλλον "μαλάκα" στα καλά του καθουμένου...
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°19
δεν ειναι μονο το μ*****ας.ολοι σχεδον που ειναι στην ηλικια μου ολη μερα με τον χριστο,τον Θεο και την παναγια στο στομα ειναι...δεν ειναι ειρωνια να βριζει το δημιουργημα το δημιουργο?
The Composer
C.Addicts United
Wanderer- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...
- Δημοσίευση Ν°20
Εγώ δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το πως μιλάνε τα παιδιά, αρκεί να μη κάνουν άλλα πράγματα...
Lady Wonder
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°21
ναι σ' αυτό δεν έχεις άδικο αλλά ο τρόπος ομιλίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!εδώ σ' εμάς κάνει άσχημη εντύπωση το ότι βρίζουμε..φαντάσου τι θα σκέφτεται κάποιος μεγαλύτερος όταν μας ακούει...εγώ δεν καταλαβαίνω και κάτι άλλο...πώς είναι δυνατόν παιδιά πρώτης γυμνασίου να καπνίζουν σαν φουγάρα...βασικά νευριάζω όταν το βλέπω γιατί νομίζουν ότι κάτι κάνουν..
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°22
Ναι ρε. Έγιναν ξαφνικά μάγκες όλοι οι σπόροι...
Wanderer- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...
- Δημοσίευση Ν°23
Εγώ δε ξέρω κανένα 1η γυμνασίου να καπνίζει....
Lady Wonder
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°24
εμας πολλοι απο την πρωτη καπνιζουν.να φανταστειτε οι τουαλετες ειναι γεματες γοπες...ermionaki έγραψε:Εγώ δε ξέρω κανένα 1η γυμνασίου να καπνίζει....
The Composer
C.Addicts United
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°25
κι εμάς το ίδιο..μέχρι την τρίτη γυμνασίου γίνεται χαμός...για το λύκειο δεν το συζητάμε καθόλου...ο λυκειάρχης είχε πει ότι θα έβαζε μια εβδιμάδα αποβολή σε όποιον έπιανε να καπνίζει στις τουαλέτες γιατί είχαν φράξει νομίζω....χαμός!!!!!!και στην πολυήμερη κάποιοι έπαιρναν κούτες από το αεροδρόμιο!!!