+46
geowizard
Magic Is Might
Katherine Black
Violleta Black
Ignotus Peverell
Helena Malfoy
Nearly Headless Nick
Penellope Clearwater
Alviva Black
Cassiopeia Black
Phineas Nigellus Black
Μia Melanie Hawkins
Lisette de Lapin
Eleanna Lovegood
Lena Duchannes
Maria Lovegood
Jace Wayland
Perenelle Flamel
_LadyGrace_
Aurora Sinistra
Druella Black
mjhp4ever
EleniArmstrong-Potter
Sleepless Soul
Angelika-Lavender Black
Harry Potter Black
Amelia Blackfoot
Hermione Black
Phyllida Spore
Ariana Lestrange
Leonie Vernier
Laverne de Montmorency
FLEUR258
Romilda Vane
anthian9
Lily Luna Potter
Maria Granger
Andros the Invincible
Αstοria Greengrass
Gellert
elliza
Eloise Prewett
Isabelle Lightwood
didaki
Alicia Spinnet
Mysterious Wizard
50 απαντήσεις
Ο διπλανός
Penellope Clearwater- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2399
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Το να ζεις στον κόσμο χωρίς να συνειδητοποιείς τη σημασία του κόσμου είναι σαν να περιπλανιέσαι σε μια πελώρια βιβλιοθήκη χωρίς να αγγίζεις τα βιβλία
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Ο διπλανός
Με την κολλητή μου πάλι φυσικά και την περνάμε αραχτές...Τι γέλιο πέφτει εκεί μέσα...
So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams are swinging out of the blue
We let them come true
- .:
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°52
Κολλητές και τέτοιοα εγώ δε ξέρω. Εγώ πήγα κι έκατσα με τον απουσιολόγο κι εχω το κεφάλι μου ήσυχο.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°53
Επιτέλους!! Φέτος κάθομαι με μια κοπέλα που δεν την ενοχλεί να βρίζω!! Βρίζει κ αυτή!! Αχ, έρωτας με την πρώτη ματιά επίπεδο θηλυκότητα
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°54
Με φίλο μου κάθομαι. Καμιά φορά μιλάμε την ώρα του μαθήματος παρόλο που είμαστε στο πρώτο θρανίο . Εννοείτε ότι αλληλοβοηθιόμαστε στα διαγωνίσματα!
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°55
Εμάς πλέον δε μας αφήνει να καθόμαστε δύο. Είμαστε ένας σε κάθε θρανίο.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°56
Πρωτη φορα φέτος κάθομαι ΜΟ Ν Η μου απο επιλογή και περνάω τελεια.-
Απλώνομαι, εχω τη τσάντα άμεσα προσβάσιμη στη καρέκλα, οταν εχω σχέδιο απλώνω τα χαρτιά δίπλα, τελεια τελεια τελεια. Οι φίλες μου ειναι μπροστα-πίσω-δεξιά-αριστερά οποτε μια χαρα.
Απλώνομαι, εχω τη τσάντα άμεσα προσβάσιμη στη καρέκλα, οταν εχω σχέδιο απλώνω τα χαρτιά δίπλα, τελεια τελεια τελεια. Οι φίλες μου ειναι μπροστα-πίσω-δεξιά-αριστερά οποτε μια χαρα.
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°57
Μιας και είμαστε 4 στην παρέα, έχουμε πιάσει δύο θρανία το ένα πίσω από το άλλο. Εγώ κάθομαι με μία από τις άλλες τρεις, με την οποία κάνω και την περισσότερη παρέα.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°58
Λοιπόν, κάθομαι με τον κολλητό μου τον Μανώλη, αλλά περιστασιακά όταν χωριζόμαστε μπορεί να κάτσω με τον τρίφτη, το φυστίκι, με την ζάχα, όπως λάχει! (τα περίεργα ονόματα είναι παρατσούκλια από την πρώτη γυμνασίου, το δικό μου στην τάξη είναι τζακ! )
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°59
Λοιπόον στην πρώτη καθόμουν με μια φίλη μου αλλά όχι με την κολλητή μου και σε κάποια φάση ήρθε ένα παιδάκι από την Αλβανία που δεν ήξερε Ελληνικά και γι'αυτό κάνεις δεν τον ήθελε (ρατσισμός στο φουυυλ) γιατί δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε. Τεσπά τη βάρεσε στη δασκάλα να τον βάλει με εμένα κι εγώ άρχισα να κλαιω(χδ) και μετά από μια μέρα με άλλαξε και με έβαλε με μια εχθρό μου και όπως καταλάβατε δεν πετούσα κι από τη χαρά μου. Τσακωθήκαμε άγρια και με έβαλε πάλι με τη φίλη μου και όλα μέλι γάλα. Στην δευτέρα καθόμουν με την κολλητή κολλητή μου είχαμε χωρίσει το θρανίο με το μολύβι γιατί μου έπερνε όλο το χώρο και με άφηνε στη σκοτεινή γωνιά. Στην τρίτη κάθησα με μια κολλητή μου αλλά και πάλι όχι με την κολλητήηη μου και μετά η δασκάλα προς το τέλος της χρονιάς η δασκάλα με εβαλε με μια άλλη φίλη μου που δεν τα πήγενε και πολύ καλά στα μαθήματα για να την βοηθήσω. Στην τετάρτη κάθησα πάλι με την φιλη μου που είπα παραπάνω (με τα μαθηματα) και στη μεση της χρονιας ξαναεκατσα με την ααααλη φιλη μου την οχι-και-τοσο-κολλητη το τι τριλιζες και σος παιζαμε στο θρανιο δεν παιζοταν η κοπελα. Στην πεμπτη ξαναεκατσα μαζι της και πάλι παίζαμε τρίλιζες και σπάγαμε φοβερή πλάκα με τον κυριο γαλλικο που το λεγαμε κυριο μπονζουρ λες ενφανς γιατι ετσι μας ελεγε κααααθε φορα που εμπενε στη ταξη βρεξει χιονισει λιακαδισει και χαλαζιαδιασει(λεξη δικιας μου εμπνευσης). Στην εκτη εκατσα με τη δευτερη κολλητη μου και εκει μας επιασε μια τρελα 12 και τρελλαμενες με το ομωνυμο βιβλιο. Όλο ψου ψου ψου και χιχιχι ειμασταν όλη την ώρα γράφαμε χαρτάκια και τέτοια.Μονίμως δεν διαβάζαμε και λέγαμε διάβασες ιστορία? όχι, το περίμενα δεν πειράζει θα στα λέω άμα σε σηκώσει για μάθημα διάβασες γεωγραφία? ναιι!
αμάν εγώ όχι θα μου λες ετσι? ναι ρε. Στην 1η γυμνασίου έκατσα με την κολλητή μου σε όλα τα μαθήματα και κυκλοφορούσα παντούυ μαζί της γιατί ήταν κάτι παιδιά του λυκείου(το γυμνάσιο και το λύκειο ήταν στο ίδιο κτήριο) που δεν με συμπαθούσαν καθόλου λέμε αλλά αυτή την συμπαθούσαν και δεν την πείραζαν και έτσι όταν ήμουν μαζί της δεν μπορούσαν να με πειράξουν και την έβγαλα καθαρή. Στην δευτέρα δηλαδή τώρα κάθομαι με την κοπέλα που καθόμουν στο πρώτο μισό της τετάρτης δημοτικού και μου αντιγράφει αλλά δεν πειράζει την αφήνω.
αμάν εγώ όχι θα μου λες ετσι? ναι ρε. Στην 1η γυμνασίου έκατσα με την κολλητή μου σε όλα τα μαθήματα και κυκλοφορούσα παντούυ μαζί της γιατί ήταν κάτι παιδιά του λυκείου(το γυμνάσιο και το λύκειο ήταν στο ίδιο κτήριο) που δεν με συμπαθούσαν καθόλου λέμε αλλά αυτή την συμπαθούσαν και δεν την πείραζαν και έτσι όταν ήμουν μαζί της δεν μπορούσαν να με πειράξουν και την έβγαλα καθαρή. Στην δευτέρα δηλαδή τώρα κάθομαι με την κοπέλα που καθόμουν στο πρώτο μισό της τετάρτης δημοτικού και μου αντιγράφει αλλά δεν πειράζει την αφήνω.
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Ignotus Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°60
Είμαι έτοιμος να τον σουτάρω τον διπλανό μου, μου χει σπάσει τα νευρά πιάνει συνέχεια όλο το θρανίο και άμα πάω και την κασετίνα μου κοντά στη μέση μου κάνει και παρατήρηση, άσε που δε μπορώ ούτε μήνυμα να στείλω ούτε χαρτάκι να στείλω τέτοιο κατιναριό που είναι. Ω, το πήρα απόφαση θα τον πασάρω στον απουσιολόγο και θα κάθομαι μόνος μου.
- Durmstrang:
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°61
Τελικά μου είπε μια κοπέλα να κάτσουμε μαζί και περνάμε καλά ομολογώ! Το τέλειο είναι το θρανίο, που το έχουμε κάνει με αντίστροφη μέτρηση για τα χριστούγεννα!
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°62
Εγω κάθομαι με την κολλητή μου. Το τι γέλιο Ρίχνουμε ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΕ!
- Mon cote artistique♥ :
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°63
Θεε μου ποσο σε ευχαριστω που τελειωσε αυτη η χρονια.. Ειχα μια στην αρχη που δεν εβγαζε μιλια και μετα ερχεται μια που δεν ξερει την τυφλα της και καθε φορα που σηκωνα το χερι μου να απαντησω μου ελεγε ``τι ειναι τι ειναι;``
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°64
Ποσο χαρακτηριστικά θυμαμαι, στη πρωτη δημοτικου καθόμουν με ενα κοριτσάκι η οποια ηταν απο την γειτονιά μου και με συμπαθούσε τοσο πολυ ενω εγω οχι
Επίσης τριτη-τεταρτη-πεμπτη καθόμουν με την αργυρω ποσο την αγαπούσααα αλλα αλλαξε σχολειο(και τωρα ειμαστε παλι μαζι στο γυμνασιο αλλα θα ξαναφυγει )
Στην έκτη καθόμουν με την κολλητή μου, κλασσικά.
Στην πρωτη γυμνασιου θυμαμαι η κολλητη μου καθόταν με μια αλλη αχωνευτη επειδη μας εβαλαν σε θέσεις, και εγω καθόμουν με την Βάσω θεε μου τι τράβηξα μονο εγω το ξερω!
Δευτερα και τριτη καθόμαστε σε συγκεκριμένες θέσεις. Το εχουμε σίγουρο σε καθε μαθημα: στην αριστερή πλευρά, τρια τελευταια θρανία, πισω ο Στέφανος και ο νικος, μπροστα εγω με την κολλητη μου και μπροστα μας η γεωργια και η χρυσα(ειμαστε γενικώς παρεα) το τι συμβαινει μεσα στην ταξη δεν περιγράφεται...της κολασεως, ολοι μας μισούν
Επίσης τριτη-τεταρτη-πεμπτη καθόμουν με την αργυρω ποσο την αγαπούσααα αλλα αλλαξε σχολειο(και τωρα ειμαστε παλι μαζι στο γυμνασιο αλλα θα ξαναφυγει )
Στην έκτη καθόμουν με την κολλητή μου, κλασσικά.
Στην πρωτη γυμνασιου θυμαμαι η κολλητη μου καθόταν με μια αλλη αχωνευτη επειδη μας εβαλαν σε θέσεις, και εγω καθόμουν με την Βάσω θεε μου τι τράβηξα μονο εγω το ξερω!
Δευτερα και τριτη καθόμαστε σε συγκεκριμένες θέσεις. Το εχουμε σίγουρο σε καθε μαθημα: στην αριστερή πλευρά, τρια τελευταια θρανία, πισω ο Στέφανος και ο νικος, μπροστα εγω με την κολλητη μου και μπροστα μας η γεωργια και η χρυσα(ειμαστε γενικώς παρεα) το τι συμβαινει μεσα στην ταξη δεν περιγράφεται...της κολασεως, ολοι μας μισούν
- feeling nosy?:
geowizard- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3125
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°65
Πάντα κάθομαι με το ίδιο άτομο. Κάνουμε πολύ καλή παρέα αλλά δεν είναι και κολλητός μου. Πιστεύω πως έχουμε βρει τη χρυσή τομή: Προσέχουμε στο μάθημα δίχως να ενοχλεί ο ένας τον άλλον, σχολιάζουμε όμως τα πάντα, καθώς επίσης κάνουμε και πλάκες και τα πάντα. Γενικά είναι σαν να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον το πότε θέλει να προσέξει και πότε έχει.
Επίσης στο μάθημα των Αρχαίων έχουμε βρει και το πως μας βολεύει να κοιμόμαστε: Εγώ ξαπλώνω πάνω στο αριστερό μου χέρι, και αυτός πάνω και στα δύο του χέρια, αφού στηρίξει τον αριστερό του αγκώνα πάνω στον δεξί μου ώμο.
Επίσης στο μάθημα των Αρχαίων έχουμε βρει και το πως μας βολεύει να κοιμόμαστε: Εγώ ξαπλώνω πάνω στο αριστερό μου χέρι, και αυτός πάνω και στα δύο του χέρια, αφού στηρίξει τον αριστερό του αγκώνα πάνω στον δεξί μου ώμο.
Geowizard
Q' Anilia- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2514
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Everything I Try to Do, Nothing Seems to Turn Out Right
- Δημοσίευση Ν°66
Στο δημοτικό καθόμουν με διάφορα άτομα και ναι χώριζα το θρανίο με μολύβι και μάλιστα μετρούσαμε ακριβώς την απόσταση με χάρακα!
από το γυμνάσιο και μέχρι τώρα κάθομαι με την κολλητή μου με την οποία σχολιάζουμε τα πάντα που συμβαίνουν στην τάξη και έξω από αυτήν (τα παράθυρα των τάξεων μου στο λύκειο βλέπουν στο διάδρομο..δλδ μπορεί κάποιος να μπει απο το παράθυρο...με αποτέλεσμα να βλέπουμε όποιον περνάει..)παρόλα αυτά ακόμα και όταν μιλάμε τα αυτιά μας είναι στο μάθημα λες και δν μιλήσαμε ποτέ και μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση!
ακόμα πιστεύω ότι δν είναι μόνο ο/η διπλανός/ή είναι και ο μπροστά είναι και ο πίσω...το τι γέλιο πέφτει με τον απο πίσω δν λέγετε!οι χαζομάρες που κάνουμε δεν περιγράφονται!
από το γυμνάσιο και μέχρι τώρα κάθομαι με την κολλητή μου με την οποία σχολιάζουμε τα πάντα που συμβαίνουν στην τάξη και έξω από αυτήν (τα παράθυρα των τάξεων μου στο λύκειο βλέπουν στο διάδρομο..δλδ μπορεί κάποιος να μπει απο το παράθυρο...με αποτέλεσμα να βλέπουμε όποιον περνάει..)παρόλα αυτά ακόμα και όταν μιλάμε τα αυτιά μας είναι στο μάθημα λες και δν μιλήσαμε ποτέ και μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση!
ακόμα πιστεύω ότι δν είναι μόνο ο/η διπλανός/ή είναι και ο μπροστά είναι και ο πίσω...το τι γέλιο πέφτει με τον απο πίσω δν λέγετε!οι χαζομάρες που κάνουμε δεν περιγράφονται!
- lalala:
- Ο τέλειος μάγος ο μάγος ο σωστός
Ο τέλειος καθαρόαιμος γαμάτος αρχηγός
Ο τέλειος μάγος δεν είναι πουθενά
Εκτός από του Σλίθεριν την σκοτεινή γωνιά
Roland Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 4343
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014
Magical Identity
Today's thought: Fuck it all.
- Δημοσίευση Ν°67
Κάθομαι με το χαζότερο.
Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
but a minion will always be cuter
but a minion will always be cuter
Drussila Diggory- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2014
Magical Identity
Today's thought: Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
- Δημοσίευση Ν°68
Στο δημοτικό πάντα καθόμουν με την κολλητή μου όμως η κυρία πάντα μας χώριζε ή γιατί μιλούσαμε ή γιατί ήθελε να το αποφύγει και μας χώριζε όλους αγόρια-κορίτσια.
Στο γυμνάσιο κάθομαι με την κολλητή μου πάλι και πάντα στο διάλειμμα είμαστε μαζί,βέβαια υπάρχουν φορές που έχω κάτσει με το ποιο άτακτο κορίτσι στην τάξη αλλά πάντα έτρωγα τιμωρία μαζί με εκείνη οπότε το σταμάτησα
Στο γυμνάσιο κάθομαι με την κολλητή μου πάλι και πάντα στο διάλειμμα είμαστε μαζί,βέβαια υπάρχουν φορές που έχω κάτσει με το ποιο άτακτο κορίτσι στην τάξη αλλά πάντα έτρωγα τιμωρία μαζί με εκείνη οπότε το σταμάτησα
- H.P.♥:
Magorian Greyback- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8444
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013
Magical Identity
Today's thought: Just Nothing
- Δημοσίευση Ν°69
Πφφφ τι να πρωτοπω για τον διπλανό μου
Αν και δεν συνηθίζω να τα πηγαίνω καλά με τον διπλανό μου (Ξέρετε ,απλώνεται υπερβολικά ,ζωγραφιζει βλακείες στην μεριά μου) αυτός είναι από τα καλύτερα παιδιά.Αν και στην αρχή ήμασταν "τάξις και ηθική" και οι δυο στο μάθημα τώρα όλο πιάνουμε την ψυλή κουβεντούλα.Έχουμε και οι δύο φωνές τενώρου , οπότε ο ψύθιρος είναι κάτι το ακατώρθοτο, τρώμε βρύσιμο , αλλά χαλάλι
Έχω αλλάξει συνολικά 3-4 διπλανούς απόσο θυμάμαι + αυτές τις μικρές αποδράσεις όταν λείπει .
Αν και δεν συνηθίζω να τα πηγαίνω καλά με τον διπλανό μου (Ξέρετε ,απλώνεται υπερβολικά ,ζωγραφιζει βλακείες στην μεριά μου) αυτός είναι από τα καλύτερα παιδιά.Αν και στην αρχή ήμασταν "τάξις και ηθική" και οι δυο στο μάθημα τώρα όλο πιάνουμε την ψυλή κουβεντούλα.Έχουμε και οι δύο φωνές τενώρου , οπότε ο ψύθιρος είναι κάτι το ακατώρθοτο, τρώμε βρύσιμο , αλλά χαλάλι
Έχω αλλάξει συνολικά 3-4 διπλανούς απόσο θυμάμαι + αυτές τις μικρές αποδράσεις όταν λείπει .
- loyalties: