.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+46
geowizard
Magic Is Might
Katherine Black
Violleta Black
Ignotus Peverell
Helena Malfoy
Nearly Headless Nick
Penellope Clearwater
Alviva Black
Cassiopeia Black
Phineas Nigellus Black
Μia Melanie Hawkins
Lisette de Lapin
Eleanna Lovegood
Lena Duchannes
Maria Lovegood
Jace Wayland
Perenelle Flamel
_LadyGrace_
Aurora Sinistra
Druella Black
mjhp4ever
EleniArmstrong-Potter
Sleepless Soul
Angelika-Lavender Black
Harry Potter Black
Amelia Blackfoot
Hermione Black
Phyllida Spore
Ariana Lestrange
Leonie Vernier
Laverne de Montmorency
FLEUR258
Romilda Vane
anthian9
Lily Luna Potter
Maria Granger
Andros the Invincible
Αstοria Greengrass
Gellert
elliza
Eloise Prewett
Isabelle Lightwood
didaki
Alicia Spinnet
Mysterious Wizard
50 απαντήσεις

Ο διπλανός

Mysterious Wizard
    Mysterious Wizard
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8962
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”

Ο διπλανός Empty Ο διπλανός

Δημοσίευση από Mysterious Wizard Σαβ Ιαν 07, 2012 10:57 pm

Στην Ελλάδα όπου και ζούμε, δυστυχώς-ευτυχώς, έχουμε την ευκαιρία να μοιραζόμαστε το θρανίο μας με τη γνωστή μας παρεούλα: τον-την διπλανό/ή! Ο διπλανός 422287

Πώς πάνε οι μεταξύ σας σχέσεις με το διπλανό σας; Ο διπλανός 2822667883 Είναι κάποιος φίλος σας-γνωστός σας ή ο πιο άκυρος που καθίσατε μαζί επειδή είχαν τελειώσει οι άλλες θέσεις; Ο διπλανός 2192656187 Πιάνετε την ψιλή κουβέντα στο μάθημα; Αλληλοβοηθιέστε στα διαγωνίσματα και στην προφορική εξέταση; Σε όλη σας τη μαθητική ζωή πόσους διπλανούς/ές έχετε αλλάξει; Ποιος/α ήταν ο/η καλύτερος/η και ποιος/α ο/η χειρότερος/η απ' όλους; Ο διπλανός 539655 Έχετε χωρίσει κι εσείς το θρανίο στη μέση με το μολύβι; Ο διπλανός 872463

Πείτε τα πάντα για τα άτομα που κάθονται δίπλα μας τουλάχιστον 6 ώρες τη μέρα και τουλάχιστον για όλη την παιδική και εφηβική μας ηλικία! Ο διπλανός 30226

.
    .

Ο διπλανός Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o1_250   Ο διπλανός Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o2_250

Ο διπλανός Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o3_250   Ο διπλανός Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o4_250

...:
    Alicia Spinnet
    Alicia Spinnet
    Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
    Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών

Αριθμός μηνυμάτων : 17870
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations

Ο διπλανός Empty Απ: Ο διπλανός

Δημοσίευση από Alicia Spinnet Σαβ Ιαν 07, 2012 11:29 pm

Έχουμε και λέμε, λέμε και έχουμε.
    Από την πρώτη δημοτικού μέχρι και σήμερα, όταν ανοίγουν τα σχολεία στο θρανίο κάθομαι με το ίδιο άτομο. Την κολλητή μου. Στο δημοτικό φυσικά, είχαμε κακιασμένες κυρίες και άλλαζαν όλοι την τάξη. Έτσι αναγκαστικά ολόκληρη την χρονιά, εκτός από τον πρώτο μήνα, καθόμουν με άλλα άτομα. Και επειδή είμαι πολύ καλή, δεν συμπαθούσα κανέναν διπλανό/ή μου. Ήθελα να αλλάξουν σχολειό, τάξη, τμήμα και να μείνω μόνη μου. Συνέχεια χώριζα γραμμή στην μέση και όποτε την περνούσαν άρχιζα να φωνάζω. Το χειρότερο μου ήταν στην τρίτη δημοτικού. Η κυρία με έβαλε με τον εχθρό μου, τον οποίο μισούσα. Μέσα σε 3 ώρες κατάφερα να τον διώξω. Φώναξα ότι με ενοχλούσε κτλ. και μας άλλαξα. Δεν θυμάμαι με ποιον έκατσα μετά. Razz
    Τώρα στο Γυμνάσιο που καθόμαστε όπου θέλουμε, κάθομαι με την κολλητή μου. Δεν τσακωνόμαστε, αλλά το θρανίο είναι χωρισμένο για έναν λόγο. Γιατί γράφουμε και οι δύο πάνω σε αυτό. Και επειδή η κολλητή μου δεν έχει όρεξη να βλέπει Σελίνα, Σελίνα και Σελίνα, και ούτε εγώ αυτά τα ροκ που ακούει, το χωρίζουμε στην μέση. Όχι για θέμα χώρο. Πολλές φορές τα βιβλία μου μπορεί να βρεθούν στην μεριά της, ή το αντίθετο. Δεν έχουμε πρόβλημα σ' αυτό. Η καθεμιά βάζει τα πράγματα της όπου μα όπου θέλει.
    Μέσα στην τάξη μιλάμε πολύ, ειδικά στα χαζά μαθήματα. Σε Γερμανικά, Αγγλικά και Οικ. Οικονομία έχουμε παίξει και ξύλο με τσιμπήματα και δαγκωματιές αλλά ποτέ δεν μας λένε τίποτα, βασικά δεν μας βλέπουν καν, γιατί είμαστε καλές μαθήτριες, και τις καλές μαθήτριες τις προσέχουν μόνο στην εξέταση. Την υπόλοιπη ώρα μας αγνοούν.
    Στα διαγωνίσματα αντιγράφουμε. Βασικά πολλές φορές, μοιράζουμε το διάβασμα. Αυτή τα 10 πρώτα κεφάλαια, εγώ τα άλλα 10. Αλλιώς δεν υπάρχει λύση.
    Γενικά, το ότι τώρα στο Γυμνάσιο, κάθομαι μαζί της είναι απλά τέλειο και ειλικρινά δεν νομίζω να άντεχα 7 ώρες χωρίς αυτήν. Γελάμε, παίξουμε, και το σχολείο θα ήταν χαλιά αν δεν ήμασταν μαζί.

ΕΓΡΑΨΑ.ΠΟΛΛΑ.-

::
    didaki
    didaki
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 4236
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011

Magical Identity
    Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più

Δημοσίευση από didaki Κυρ Ιαν 08, 2012 12:06 am

Εγώ έχω αλλάξει πολλούς διπλανούς, αλλά σχεδόν πάντα καθόμουν με πολύ καλούς μου φίλους...
    Στο δημοτικό καθόμουν με μια πολύ καλή μου φίλη η οποία στην 1η Γυμνασίου έφυγε και πήγε σε άλλο σχολείο...
    Στην 1η και στη 2α Γυμνασίου με δύο αγόρια που όλο τσακωνόμασταν γιατί δε με άφηναν να προσέξω στο μάθημα αλλά πάντα σπάγαμε πλάκα και μιλάγαμε όταν είχαμε μάθημα το οποίο βαριόμουν να προσέξω! Razz
    Στην 3η και στην 1η Λυκείου που είμαι τώρα κάθομαι με την κολλητή μου η οποία πήγαινε σε άλλο σχολείο και ήρθε στην 1η Γυμνασίου ξανά στο δικό μου, όλο αντιγράφει από μένα στα Πρόχειρα και τις ασκήσεις επίσης και όταν λέει μάθημα το περισσότερο της το υπαγορεύω αλλά σπάμε πολύ πλάκα και γελάμε πολύ και είναι πραγματικά το άτομο που λατρεύω να κάθομαι! Αυτα! Very Happy Very Happy

Ο διπλανός 575986_4000954122681_1382859456_n

Durmstrang:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Κυρ Ιαν 08, 2012 12:34 am

Τι όμορφο τόπιιιικ!

Εμείς στην πρώτη και τη δευτέρα δημοτικού καθόμασταν σε μονά θρανιάκια, νιανιανια! tongue

Έχω ιστορικό στους διπλανούς ρε σεις! ti? :P

Τρίτη και τετάρτη δημοτικού, καθόμουνα με μία από τις κολλητές μου, αλλά όχι την κολλητή-αδελφή ψυχή μου! Razz Πολύ ωραία περνούσαμε, και λέγαμε βλακειούλες, μέχρι που μια μέρα ο δάσκαλός μας στην τετάρτη ήθελε να μας μιλήσει. Ζητούσε λέει, να μας χωρίσει και να κάτσουμε με δύο άλλες μαθήτριες γιατί ήταν αδύναμες και χρειαζόντουσαν υποστήριξη. Έχω διάλεξα τη φίλη μου, σόρρυ Άσπα, μου χρωστούσες χάρη. =/ :P

Στην πέμπτη δημοτικού και στη μισή έκτη καθόμουνα με την κολλητή-αδερφή ψυχή μου που προανέφερα, ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ. Μια μέρα η δασκάλα μας μας είπε πως θα μας αλλάξει όλους και θα μας βάλει αντίστοιχα καλούς με κακούς, για να αλληλοβοηθιούμαστε κλπ κλπ :ο. Τότε έκατσα με τον Ορφέα και γω, που τελικά αποδείχτηκε πολύ καλό παιδί, μωρέ μπράααβο και δεν του το'χα! :P Ντάξει, εμένα μου φερόταν σαν σωστός τζέντλεμαν και φυσικά οι φήμες ότι τα'χουμε οργίασαν! hurrah Βέβαια στο δίπλανο θρανίο είχα πάλι την αγαπημένη κοπελιά που λέγαμε, οπότε ήμουνα υπέεεεροχα! matakia

Σε όλο το γυμνάσιο καθόμουν με ανθρώπους από την παρέα μου, εναλλάξ, ανάλογα το μάθημα και ποιος είναι δυνατός στο συγκεκριμένο μάθημα. [angel]

Φέτος μας έβαλαν οι υπεύθυνοι καθηγητές σε ομάδες και θέσεις και με άλλαξαν. Πολύ μου κακοφάνηκε αρχικά που στην ομάδα μου οι τρεις στους τέσσερις ήταν αγόρια (παρόλο που ήταν οι πιο γαμάτοι της τάξεις και στοίχημα, ΧΑ, όλες θα ήθελαν να είναι στη θέση μου!), αλλά γίναμε φίλοι τελικά! Ειδικά με τον διπλανό, τον Χρήστο, λέγαμε άπειρες βλακείες εν ώρα μαθήματος και τελικά χαίρομαι αφάνταστα που η ευλογημένη η καθηγήτρια μας έβαλε μαζί! I love you

Ο διπλανός Ypo
    Eloise Prewett
    Eloise Prewett
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 18127
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥

Δημοσίευση από Eloise Prewett Κυρ Ιαν 08, 2012 12:47 am

Στο δημοτικό μας έβαζε η δασκάλα και μας αλλαζε πειριπου καθε μηνα, αρα δεν εχω κατι να θυμάμαι. Razz Θυμάμαι μονο ενα παιδι που με ειχε ταραξει στις μπουνιες. :down:

Στο γυμνάσιο καθησα πρωτη φορά με μια αγνωστη κοπελιτσα. Ησυχη μου ειχε φανεί, που να ήξερα. Καθομασταν 2 χρονια μαζι, και αν και δεν ήμασταν κολλητες περνάμε γαματα. Τοτε ημουν και σε ενα ησυχο τμημα, και ήμασταν οι πιο φασαριοζες. Γραφαμε, ζωγραφιζαμε και μιλουσαμε απειρα. Μου λείπει γαμώτο. cry

Ενηγουεη, στην τριτη γυμνασιου μας χωρισαν σε 2 τμηματα και αυτη ηταν στο άλλο. Στη νεα μου ταξη καθομουν με μια φιλη μου, που ηταν πολυ ησυχη. Αλλα αποδειχτηκε εξίσου γαματη! Θυμαμαι πρωτη φορα σε ολο το γυμνάσιο μιλουσα τοσο πολυ με ατομο και δεν ειχα φαει καμια παρατηρηση. Ημασταν υπουλες, και οταν δεν μιλουσαμε ζωγραφίζαμε ή κοιταζαμε φωτογραφίες. Τι θεά!
    Φετος για πρωτη χρονια καθομαι με την κολλητη μου. Καλα περνάμε γαματα επισης, αλλα θελω να προσεχω(που και που) και δεν με αφηνει! Δεν μιλαμε τοσο πολυ μεταξυ μας γιατι τα εχουμε πει ολα, αλλα στελνουμε σημειωματακια με την υπολοιπη τάξη, θάβουμε την υπόλοιπη τάξη, ήη βριζομαστε με την υπολοιπη τάξη. Επισης καθε βδομαδα αλλαζουμε διακοσμηση στο θρανιο. Το ζωγραφιζουμε ολοκληρο! In Love

Γενικά ειχα πολυ γαματες διπλανές. chatting

Soooooo happy.
    :.:
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Κυρ Ιαν 08, 2012 2:51 am

Εγώ πάντα περνούσα τέλεια με τους διπλανούς μου.
    Στο δημοτικό είχα κάτσει σχεδόν με όλη την τάξη κατα καιρούς αλλά η αγαπημένη μου χρονιά ήταν στην Στ' δημοτικού που καθόμασταν σε ομαδούλες 3 θρανίων και έπεφτε ΤΟ γέλιο. oh!

Από Β' γυμνασίου και έπειτα καθόμουν πάντα με την κολλητή μου οπότε ήταν θεικά.Επίσης πάντα φροντίζαμε να κάθεται μπροστά μας ο Γ.Μαζί λιώναμε στο γέλιο μαζί μας πετούσαν έξω. :P
    Γενικώς δεν είχα πρόβλημα, με όποιον και να με έβαζαν έβρισκα τρόπο να περνάω καλά και τις περισσότερες φορές τον/την έκανα σαν τα μούτρα μου. [angel] Βέβαια το ιδανικό είναι να κάθεσαι με φίλο σου ακόμα κι αν δεν μιλάς είναι αλλιώς. In Love

Στην κατεύθυνση καθόμουν με μια κοπέλα η οποία έχει το ίδιο καμμένο χιούμορ με 'μενα οπότε ήταν τέλεια. awesome

Μου λείπουν αυτά. cry Στο αμφιθέατρο είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων(στην αρχή τουλάχιστον). erimi

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    Gellert
    Gellert
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Κυρ Ιαν 08, 2012 11:18 am

Εγω στην πρωτη Λυκειου, απο τις πρωτες κιολας μερες,διοτι αλλαξα και σχολειο, επιασα κουβεντα με ενα παιδι, και ειπαμε να κατσουμε μαζι στο ιδιο θρανιο! :P

Απο τοτε (10-11 χρονια;;; ) Ειμαστε οχι κολλητοι, αδερφια! :P

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Ο διπλανός Shma
    Αstοria Greengrass
    Αstοria Greengrass
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 9367
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you

Δημοσίευση από Αstοria Greengrass Κυρ Ιαν 08, 2012 12:54 pm

απο διπλανους-διπλανες αλλο τιποτα Laughing
    στο δημοτικο καθομουν με την κολλητη μου παντα.(σημειωση:την γνωρισα στο νηπιο και εδω και 13 χρονια ειμαστε αχωριστες oh! )
    μετα στο γυμνασιο επειδη εκεινη πηγε σε αλλο σχολειο γνωρισα μια κοπελα και κατσαμε μαζι για τις 2 πρωτες ταξεις..στην 3η γυμνασιου επειδη και καλα μιλουσαμε μας χωρισαν και με εβαλαν να κατσω με εναν συμμαθητη μου πολυ χαζο cry ακομα τον μισω τον τυπο :P
    στο λυκειο ημουν παλι στο ιδιο σχολειο με την κολλητη μου αλλα δυστυχως σε αλλα τμηματα giveup οποτε στην πρωτη λυκειου εκατσα με μια κοπελα που την ηξερα απο το γυμνασιο,στην δευτερα λυκειου με εναν συμμαθητη μου,τρομερο παιδι με βοηθουσε και στα αρχαια awesome
    Τωρα στην τριτη λυκειου δεν εχει κανεις στην ταξη μου στανταρ διπλανο..Συνεχως αλλαζουμε θρανια,οποτε εχει τυχει να πιασω πρωινη κουβεντουλα με ολους τους συμμαθητες και ολες τις συμμαθητριες μου.. matakia
    βεβαια στα μαθηματα οπως την φυσικη επειδη κανουμε μαθημα στο εργαστηριο καθομαστε στα γνωστα σε ολους τραπεζια των εργαστηριων,4 ατομα μαζι joy
    εκει εχει πολυ φαση joy φετος ηταν η πρωτη φορα σε ολα τα μαθητικα μου χρονια που μου εκαναν παρατηρηση πως δε βαζω γλωσσα μεσα μου και με απειλησε καθηγητης πως θα με στειλει να κανω παρεα στον διευθυντη hehe
    γενικα μεσα στην ταξη ειμαι πολυ ομιλιτικη αλλα ποτε ξανα δε μου ειχαν πει τετοιο πραγμα Razz
    η καλυτερη διπλανη ηταν σιγουρα η κολλητη μου και τα παιδια που καθομαστε μαζι στο εργαστηριο φυσικης wiii
    ο χειροτερος ηταν αυτος ο χαζος στην τριτη γυμνασιου snob αααα και το θρανιο δε το χωρισα ποτε στην μεση :P παντα το ζωγραφιζα με μολυβι και παντα καποιος μου τα σβηνε αλλα ακομη να μαθω ποιος [whip]

sh*t happens
    but life goes on!

<3 :

(:
    Andros the Invincible
    Andros the Invincible
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6335
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Andros the Invincible Κυρ Ιαν 08, 2012 1:24 pm

Εγώ διπλανό έχω από την πρώτη γυμνασίου ένα παιδί που τον γνώρισα όταν πήγα στο στο γυμνάσιο και του πρότεινα να κάτσουμε μαζί. Φέτος όμως, στην προσπάθεια των καθηγητών για μία καλύτερη τάξη μας αλλάξανε όλου(μέχρι το νέο έτος είπανε) και με βάλανε με έναν φασαριόζη με τον οποίο όμως σπάμε πλάκα στην Ώρα του Παιδιού, την Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή. Παίζουμε τρίλιζα, Sos, μιλάμε με άλλα θρανία και γενικά σπάμε πλάκα γιατί αυτή την ώρα, μόνο μάθημα δεν γίνεται.. Μόλις ξανά επιστρέψουμε στα θρανία αύριο, θα ξανά κάτσω με τον Αντώνη, και άμα τους αρέσει. :P . Μέχρι το νέο έτος είπαμε να αλλάξουμε δοκιμαστικά :P
    Maria Granger
    Maria Granger
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
    Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι

Αριθμός μηνυμάτων : 6382
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

Δημοσίευση από Maria Granger Κυρ Ιαν 08, 2012 2:09 pm

Η διπλανή μου είναι η κολλητή μου.Με βοηθάει στα διαγωνίσματα Μαθηματικών,Χημείας και Φυσικής που δεν τα πάω καθόλου καλά και εγώ την βοηθάω σε Αρχαία,Ιστορία και Κείμενα.Μέσα στο μάθημα μιλάμε μεταξύ μας αλλά και προσέχουμε ταυτόχρονα για να κρατήσουμε το υψηλό στάτους μαςRazz.Χρησιμοποιούμε το γνωστό σε όλους τετράδιο για να επικονωνήσουμε και αν και καθόμαστε στο δεύτερο θρανίο σχεδόν ποτέ δεν μας καταλαβαίνουν.Σπάμε τρομερή πλάκα με ένα παιδί που κάθετε μπροστά και είναι το πειραχτήρι της τάξης.Τέλος άμα κάποιος πετάξει καμία χαζομάρα εγώ και αυτή θα γελάμε για κανά πεντάλεπτο τόσο δυνατά που μάθημα δεν γίνεται...

Ο διπλανός 6yearsHW3

Ο διπλανός Banner-huff
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 8875
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Κυρ Ιαν 08, 2012 2:40 pm

Υπέροχο τόπικ!! <3

Στην πρώτη δημοτικού η δασκάλα μας έβαλε αγόρια κορίτσια ti? Ξέρω ξέρω, διεστραμμένη Razz
    Τότε κάθησα με ένα παιδί τον οποίο τον ήθελα και με ήθελε για τα επόμενα 3 χρόνια, αλλά το μάθαμε τον έκτο γιατί δεν το λέγαμε ο ένας στον άλλον Razz

Πρώτη τρίτη τετάρτη καθόμουν πάντα με την κολλητή μου, αλλά όποτε μαλώναμε ζητούσαμε να αλλάξουμε θέσεις και αλλάζαμε ζευγάρια για καμιά βδομάδα μέχρι που τα βρίσκαμε και ξανακαθόμασταν μαζί Laughing

Στην Πέμπτη έγινε το εξής παράδοξο. Στο σχολείο μου στεγάζονταν 2 σχολεία, ένα το πρωί και το άλλο το απόγευμα. Αλλά στην Πέμπτη δημοτικού ενώθηκαν τα σχολεία άλλαξαν λίγο τα τμήματα και βρέθηκα εγώ με την κολλητή μου να γνωρίσουμε 2 άλλα κορίτσια και γίναμε όλες μαζί κολλητές και δημιουργήσαμε μια κλίκα. Ομολογώ ήμασταν πολύ σκύλες στα άλλα κορίτσια, δεν τους μιλούσαμε και ήμασταν και οι δημοφιλείς της τάξης. Razz

Πέμπτη Έκτη λοιπόν ο δάσκαλος μας έβαζε να καθόμαστε σε ομαδούλες των 6, και αλλάζαμε 3 φορές το χρόνο. Τύχαινε όμως κάθε φορά να είμαι με μία από τις κολλητές μου και καθόμασταν μαζί και περνούσαμε τέλεια.

Γυμνάσιο λοιπόν και η μία κολλητή μας πήγε σε άλλο σχολείο και η άλλη δεν ήταν στο τμήμα μαζί μας. Και χαθήκαμε λίγο με αυτές με τον καιρό =/ Εγώ κατέληξα να κάθομαι για άλλα 2 χρόνια με την πρώτη κολλητή. hehe Στο μεταξύ γνωρίσαμε άλλα 2 κορίτσια, γίναμε όλες μαζί φίλες και στη 3η γυμνασίου και 1η λυκείου αλλάξαμε ζευγάρια χιαστί Razz

Τώρα που είμαι δευτέρα λυκείου δεν είμαι με καμία από αυτές στο τμήμα Sad και στην αρχή κάθησα μόνη μου πρώτο θρανίο έδρα. Τους συμμαθητές μου τους ήξερα και τους συμπαθούσα αλλά όλοι είχαν ζευγάρια. Στον πρώτο μήνα όμως ήρθε ένα παιδί να κάτσει μαζί μου γιατί γράφαμε τεστ και ήθελα να τον βοηθήσω, γιατί είμαι καλή μαθήτρια πανάθεμά με και αυτός δεν είναι.
    Έκατσε, τον βοήθησα και τελικά έμεινε Laughing

Είναι μάλλον ο καλύτερος διπλανός που θα μπορούσα να έχω φέτος. Μη πάει στο ερωτικό το μυαλό σας ( roll ), ούτε καν. Απλά δείχνει με πολύ ωραίο τρόπο πως είναι ευγνώμον που τον βοηθάω και έχει αρχίσει και ο ίδιος και διαβάζει περισσότερο. Δεν μιλάει πολύ στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν για να με αφήσει να προσέξω, αλλά είναι πάντα καλή παρέα και είναι ευχάριστος. Με τους πίσω έχουμε κάνει παρεάκι και περνάμε φίνα lalala

Ακούστε τι έκανε ο καλός μου. Στα αγγλικά (τα οποία εγώ ποτέ δεν προσέχω γιατί αυτήν τη βαριέμαι και μιλάω συνέχεια και αυτή δεν με χωνεύει) του εξηγούσα χημεία γενικής που γράφαμε την άλλη ώρα. Στην τάξη να κρεμιούνται από τα φωτιστικά και αυτή βρήκε να κάνει παρατήρηση σε μένα ti? Εγώ της είπα και ένα ειρωνικό "μάλιστα" και ησύχασα. Πήγε όμως μετά ο διπλανός μου και της είπε ότι δεν έφταιγε η Όλγα, αλλά εκείνος μου είχε ζητήσει να του εξηγήσω κάτι oh! Πόσο γλυκός και καλός δηλαδή oh!
    Και δεν του το χα. Τελικά πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον πριν βγάλεις συμπεράσματα proud

Τι υπέροχο τόπικ ξαναλέω!! hurrah

Ο διπλανός Tumblr_mqrmmqgeyn1s3amqco1_500_by_phinasnigellusblack-d6g7l69

Σπόιλερ:
    Ο διπλανός Hhh11

Ο διπλανός CHAMPION
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Κυρ Ιαν 08, 2012 7:28 pm

Από το Δημοτικό δεν έχω κανέναν καλό διπλανό να θυμάμαι. Όλο με τους άκυρους καθόμουν.

Σε όλο το Γυμνάσιο καθόμουν με την πρώην κολλητή μου και είχαμε πάντα στο πίσω θρανίο τον Γιάννη με τον Νίκο ή τον Γιάννη με τον Αποστόλη, οπότε ρίχναμε τρελό γέλιο και γενικά ήταν μια τέλεια ξέγνοιαστη εποχή. <3

Στο λύκειο κάθομαι με μια πολύ καλή μου φίλη, κολλητές δεν μας λες, αν και τόση παρέα που κάνουμε, θα μπορούσες να μας περάσεις. Δεν έχει τόση πλάκα όσο στο Γυμνάσιο, γιατί καθόμαστε πρώτο θρανίο λόγο της υπέροχης γκαβομάρας και των 2. Από πίσω μας κάθονται δυο πολύ ήσυχες κοπέλες, οπότε δεν ανταλλάσσουμε και πολλές φιλοφρονήσεις. Αν και κατά καιρούς γίνεται και πλάκα, δεν είναι το ίδιο όπως στο Γυμνάσιο.

Αυτά. Razz

ΕΔΙΤ:
    *Στην κατεύθυνση κάθομαι δίπλα από έναν φίλο μου και στην ώρα των ΜΚ όλο κ κάποια βλακεία θα πει και θα προσπαθώ μονίμως να μην γελάσω και να κρατήσω χαμηλό προφίλ. tongue

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Κυρ Ιαν 08, 2012 11:10 pm

αχουυ ποσο μ αρεσει αυτο το τοπικ! καιρος να κανω ενα αφιερωμα στην κοπελια που καθομαστε μαζι 6 ολοκληρα χρονια! oh! In Love

Λοιποον την τρελη τη διπλανη μου τη γνωρισα στο Γυμνασιο και απο τοτε καθομαστε μαζι σχεδον σε ολες τις ταξεις (εκτος απο την 1η λυκειου που ηταν σε αλλη ταξη Razz ) Βεβαια στην αρχη, στην 1η γυμνασιου δεν καθομασταν μαζι οοολο το χρονο. Στην αρχη καθομουνα με μια φιλη μου απο το δημοτικο και γενικα αλλαζαμε θεσεις μεταξυ μας ολη η παρεα. Στη δευτερα ειδικα καθομασταν καθε μερα και αλλιως, αλλα παντα η γνωστη πενταδα! Μια περιοδο καθομουν μονη μου (απαπαπα τρισαθλια εποχη) αλλα απο την τριτη και μετα βρηκαμε τις βασικες μας θεσεις, ολες μαζι μια τετραδα (εμεις οι δυο οι τρελες μπροστα και οι αλλες δυο οι ακομα πιο τρελες πισω Laughing ) Και απο τοτε το πακετακι δε χαλαει σχεδον ποτε. Σε ειδικες περιπτωσεις καθομαστε και χιαστι, αναλογα με το ποιες εχουν διαβασει για το διαγωνισμα και ποιες οχι, αν εχουμε κατι να κουτσομπολευσουμε συζητησουμε που το εχουμε αρχισει απο το διαλειμα (ε τι? στη μεση θα το αφησουμε? ti? ), αν δεν εχουμε κανει ασκηση και θελουμε να αντιγραψουμε, κουτουλου κουτουλου. Στην κατευθυνση καθομαστε παλι οπως στη γενικη, αλλα εμεις πισω και οι αλλες δυο μπροστα, για να μαστε και δικαιες βρε αδερφε Razz .( Επισης στην κατευθυνση καθομαι απο τη μεσα μερια του θρανιου ενω στη γενικη απο την εξω - για τον ιδιο λογο οφ κορς οφ κορςRazz) Θρανια δε χωριζουμε στη μεση (αυτο το εκανα στο δημοτικο, αλλα και παλι μονο αν καθομουνα με καμια/κανεναν που δεν πηγαινα :P ). Κοινοκτημοσυνη λεμε hippie Laughing : τα στιλο μου ειναι και στιλο σου και ολα τα σχετικα awesome (φυλλα τετραδιου, γομες, μολυβια, κασετινες ,κουτουλου Cool :P )Πανω στο θρανιο συνηθως γινεται ενα μπαχαλο- τα τετραδια της μιας ειναι απ την πλευρα της αλληνης, μας πεφτουν μολυβια, στιλα, τα μαζευουμε μας ξαναπεφτουν και φτου κι απ την αρχη. Ωσπου να τα μαζευψουμε ολα και να τα βαλουμε μεσα στις κασετινες οπως να'ναι με αποτελεσμα καθε λιγες μερες/βδομαδες να βιωνουμε ενα ντεζαβου:
    -Ρε συ ειδες πουθενα το στιλο μου το μπλε?
    -Μπαα. Παλι τον εχασες? (εγω τους χανω συνεχεια whistling)
    *μετα απο λιγο*
    -Ωχ! Νατος ρε συ, στην κασετινα σου τον ειχαμε βαλει τελικα!
    facepalm
    Η'
    -Εχεις στιλο? hoho
    -Παλι δεν εφερες? sweatdrop smiley
    -εεε ξεχασα την κασετινα σπιτι παλι shy
    -πρωτοτυπο
    *μετα απο μια-δυο ωρες*
    -Αααα τελικα ΕΙΧΑ στιλο! δικος σου ειναι,να θυμιθεις να τον παρεις στο σχολασμα!
    - yaya rofl banghead
    wihu

Μεσα στην ταξη μιλαμε [angel] . Και οι δυο [angel] . Μη σας πω και οι τεσσερεις [angel] roll Το γνωστο τετραδιακι -που κρατας και αρχειο- το εχουν οι πισω, εμεις οι "μπροστα" Razz συνηθως βαριομαστε να γραφουμε -αφηστε που δεν διακυνδυνευουμε να κρατησουμε αρχειο No :blasé:- και επικοινωνουμε με τον κλασικο τροπο: χερακι μπροστα στο στομα, ψου ψου ψου. hehe Ή με χαρτακια, τα οποια σκιζουμε μετα σε μικρα κοματακια και τα πεταμε η μια στην αλλη. Αλλα το πολυ γελιο πεφτει οταν θελω να μιλησω στην κολλητη μου που καθετε πισω μας οποτε της δινω χαρτακι με αυτο που θελω να της πω (που ειναι συνηθως βλακειες του τυπου "γειααα! τι κανειθ? wiii ) και οι δυο διπλανες αρπαζουν το χαρτακι για να απαντησουν κι αυτες και στο τελος καταληγουμε να κανουμε τσατ με χαρτακια και οι 4 facepalm Laughing .

Με το που ειδα τον τιτλο του τοπικ σκεφτηκα την τρελη τη φιλη μου. Very Happy Τον αξιζει δικαιωματικα τον τιτλο. Απο το γυμνασιο μαζι καθομαστε. oh! Laughing Η καλυτερη διπλανη που θα μπορουσα να εχω! Τι ναυμαχιες εχουμε παιξει μαζι στο Γυμνασιο! Τι τρυλιζες! Σος! Τελιτσες! Ο,τι θες! Και το καλο ειναι οτι αμα δεν μας εχει πιασει η τρελα μας και θελουμε να κοιμηθουμε προσεξουμε, δεν παρεξηγειται ουτε η μια ουτε η αλλη! Αν καθισουμε χιαστι, ολο μπουρου μπουρου θελουν! Εχουμε συνιθισει παντως! Και περναμε τελεια!

ghgh
    hhg
    hy
    Ο διπλανός 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Δευ Ιαν 09, 2012 1:54 am

Σ'όλη μου την μαθητική ζωή άλλαξα μόνο 3 διπλανούς(+ άλλοι 2 στην κατεύθυνση). oh!

Βασικά σ'οοοοοοολο το δημοτικό καθόμουν μαζί την αδερφή μου.Υπήρχαν βέβαια κάποιες φορές στην πέμπτη δημοτικού που αλλάζαμε για να κάτσουμε με καμία φίλη μας αλλά η σταθερή μου αξία ήταν η αδερφή μου πάντα. :P

Στην έκτη η κυρία είχε έμπνευση να μας αλλάξει. yaya
    Με έβαλε με ένα αγόρι το οποίο δεν επικοινωνούσαμε καθόλου. giveup Και μετά με ξανά άλλαξε και με έβαλε με την κολλητή μου. oh! Η καλύτερη μου. oh! Περνάγαμε μια χαρά. hehe

Σ'όοοολο το Γυμνάσιο και το Λύκειο καθόμουν με την αδερφή μου πάλι. Laughing Υπήρχαν απλά κάποιες ώρες μερικές φορές που μας την βάραγε και καθόμασταν με κάποια φίλη μας. Razz
    Και να πω ότι είναι:Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΠΛΑΝΗ EVER. In Love Δεν ξέρω τι να πω...Έχω περάσει δίπλα της όλα μου τα μαθητικά χρόνια.Υπήρξαν και στιγμές που πχ είπαμε να χωρίσουμε το θρανίο,που εγώ το τράβαγα πιο εκεί κλ αλλά κατ'άλλα όλα οκ.Πάντα στα μαθηματικά προσπαθούσα να αντιγράψω από εκείνη. red face Και στην φυσική και στην χημεία,και τσαντιζόμουν όταν προσπαθούσε να τελειώσει το δικό της γραπτό και δεν προλάβαινε να μου πει. :P Τσαντιζόμουν ακόμα πιο πολύ όταν ο καθηγητής δεν ήξερε το όνομά μας και μας αντιμετώπιζε σαν κάτι το ίδιο λέγοντας:ας σηκωθεί μια Αποστολοπούλου στον πίνακα. giveup
    Αλλά αγαπούσα τις χαζομάρες μαζί της,οι πιο επικές από τι ς οποίες έγιναν στο Λύκειο. :P Παίζαμε παντομίμα,γράφαμε η μια στο βιβλίο της άλλη όταν βαριόμασταν,σχολιάζαμε τους καθηγητές ψυθιριστά κλ.Αααχ ακόμα ανοίγω το βιβλίο της Κοινωνιολογίας και γελάω με αυτά που γράφαμε. I love you Απορώ πως δεν μας είχαν πετάξει ποτέ έξω με τέτοιο γέλιο. :P

Στην κατεύθυνση αναγκαστικά είχα άλλη διπλανή αφού η αδερφή μου πήγε Θετική.Στην δευτέρα λυκείου μου πρότεινε μια κοπέλα να κάτσουμε μαζί και δέχτηκα. Razz ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ. facepalm Βλέπετε ήταν μια κακομαθημένη από ιδιωτικό. yaya Και μου έβαφε την κασετίνα χωρίς να θέλω,εκνευριζόταν όταν ήθελα να μείνω στο διάλλειμα να διαβάσω και να μην κατέβω κάτω μαζί της,μου έπερνε το βιβλίο των αγγλικών μου(ξανά έδινα lower τότε)και μου έκανε τις ασκήσεις,με έβαφε με το στιλό,το μπλάνκο κλ. facepalm Στριμένη την έλεγα και ήθελα να την πνίξω. :P Το καλό ήταν ότι ήταν άριστη μαθήτρια οπότε και εγώ δίπλα της φαινόμουν άριστη. hippie Το ουάου είναι ότι στην Τρίτη Λυκείου έγινε άλλος άνθρωπος,αλλά δεν καθόμουν μαζί της. ti? Την αγάπησα και μέχρι και τώρα διατηρώ καλές σχέσεις μαζί της. Laughing

Στην Τρίτη Λυκείου λοιπόν καθόμουν στην κατεύθυνση με μια άλλη συμαθητριά μου που ήταν τοοοοοοσο καλή. oh! Ήσυχη και καλή!<3 Αλλά αυτό ήταν και λίγο μείον γιατί σπάνια κάναμε πλάκα μαζί. Razz

Αυτάαααα. Razz

Ο διπλανός Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Laverne de Montmorency
    Laverne de Montmorency
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 6050
    Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009

Magical Identity
    Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.

Δημοσίευση από Laverne de Montmorency Δευ Ιαν 09, 2012 6:37 pm

Λοιπόοοον. Razz Στη α' δημοτικού δεν είχα φίλους και με έβαλε η δασκάλα να κάτσω με ένα άκυρο αγοράκι. Razz Σε ένα μήνα μου είχε τελειώσει όλους τους μαρκαδόρους τους οποίους έπαιρνε χωρίς να ρωτήσει. yaya Μετά έκατσα με πολλά άλλα παιδάκια γιατί η δασκάλα μας άλλαζε συνέχεια θέσεις με σκοπό να γνωρίσουμε και άλλους. Θυμάμαι που με είχε βάλει με ένα άλλο αγοράκι πολύ καλό που περνούσαμε ωραία αλλά μετά τελείωσε η πρώτη χρονιά. Στη β και στη γ δημοτικού με βάζανε συνέχεια με αγόρια για να "τα κρατάω ήσυχα" αλλά σε εκείνη την ηλικία ήταν δύσκολο αυτό και θυμάμαι ότι είχα ζητήσει σχεδόν κλαίγοντας από τη δασκάλα μου να με βάλει μια φορά με κάποια φίλη μου. Στην δ' είχα κάτσει με μια κοπέλα που τότε τη συμπαθούσα αλλά τελικά με εκμεταλλευόταν. Τότε ήμουν καλόβολη και δεν το είχα καταλάβει. Razz Στην Ε' και στη Στ' είχα κάτσει με την κοπέλα που είναι μέχρι σήμερα κολλητή μου και ήταν απ' τα καλύτερα χρόνια. Μιλούσαμε αλλά ήμαστε καλές μαθήτριες και έτσι μας άφηναν και μια φορά που πήγε η δασκάλα να μας αλλάξει κλαίγαμε. Razz Στην Α' γυμνασίου πάλι δεν ήξερα κανέναν και έκατσα με μια που μου το πρότεινε. Εκείνη τη χρονιά τα είχαμε πάει καλά αλλά η αλήθεια είναι το έπαιζε αφοσιωμένη μαθήτρια σε σημείο υπερβολής, με γλύψιμο και κλάματα όταν δεν είχε τους βαθμούς που ήθελε. Στη Β' έκατσα με την Ε. Πολύ καλή, και ήταν υπερβολικά ήσυχη δε μας έκαναν παρατήρηση ούτε μια φορά αφού μαζί της δεν μπορούσα να ανταλλάξω κουβέντα εν ώρα μαθήματος. Περίμενα διαλείματα και κενά να τη γνωρίσω, σοβαρά, αλλά τη συμπάθησα πολύ. Στη Γ΄κάθισα με τη Φ. Πολλή φάση, ζωγραφίζαμε και κάναμε βλακείες αλλά ήσυχα και δεν μας έλεγαν τίποτα. Τώρα στο Λύκειο αρχικά καθόμουν μόνη μου γιατί όλη η παρέα μου είναι σε άλλο τμήμα, μετά μου έφεραν μια κοπέλα δίπλα μου. Στην αρχή μου κακοφάνηκε που δε με ρώτησαν αλλά εντάξει, καλή είναι. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω μαζί της όπως με άλλες, είμαστε στο επίπεδο να σχολιάζουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν.
    Πιο ωραία πέρασα στην Ε' και Στ' δημοτικού και μετά στο Γυμνάσιο στη Β' και στη Γ' γιατί με τα κορίτσια αυτά είμαστε ακόμα φίλες. Παίζει να μην έχω αντιγράψει ποτέ (εκτός κάτι κλεφτές ματιές στη φυσική και μια κανονικότατη συνεργασία στη γεωγραφία στη β' γυμνασίου) γιατί δεν εμπιστευόμουν κανέναν. Laughing Αλλά πάντα βοηθούσα τις διπλανές μου στα καλλιτεχνικά. Razz

Something hidden...:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Δευ Ιαν 09, 2012 9:15 pm

Υπέροχο τόπικ.- Razz

Λοιπόοοοοοοοοον, στο δημοτικό άλλαζα ΣΥΝΕΧΕΙΑ διπλανούς/ές!
    Από το θρανίο είχε περάσει κυριολεκτικά όλη η τάξη. Razz
    Στην α' ήμουν με μια από τις τότε καλές μου φίλες, μέχρι που της δασκάλας της ήρθε να μας αλλάξει θέσεις στην τάξη και κάθε τρεις και λίγο αλλάζαμε.
    Στη δευτέρα είχα την ίδια δασκάλα, άρα γινόταν το ίδιο.
    Στην τρίτη τον περισσότερο καιρό καθόμουν με την Αλεξάνδρα, πολύ καλό κοριτσάκι και πάνω απ' όλα ήσυχο. Δεν την άκουγα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Στη συνέχεια με τη Μαργαρίτα , που 1000 φορές τη μέρα μου έλεγε να γίνουμε κολλητές. erimi ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. erimi
    Στην τετάρτη έριξα τρελό γέλιο. Αρχικά καθόμουν με την κολλητή μου, τη Μαρίνα, αλλά μετά πήγε Ναύπλιο (πω, κλάμα και κακό και από τις δύο!), οπότε έκατσα με τον Γιώργο. Όντας καθάρματα και οι δυο μας, περνούσαμε υπέροχα. Razz Γελούσαμε κάθε μέρα, αλλά μερικές φορές σκοτωνόμασταν κιόλας, κυρίως επειδή ώρες ώρες έλεγε εξυπνάδες και με εκνεύριζε (ο καλύτερος διπλανός σε όλο το δημοτικό - ευτυχώς που δε θα το δει ποτέ αυτό, θα έτρωγα το δούλεμα της ζωής μου).
    Στην πέμπτη καθόμουν ή με τη Μαριλένα ή με τη Διονυσία ή με τη Ματίνα, όπως και να 'χει με όλες μάλωνα, με καμία δεν τα πήγα ποτέ καλά, κυρίως επειδή ήμουν ΣΝΟΜΠ και επειδή δεν έσκαγαν ποτέ μέσα στο μάθημα. Έλεος πια!
    Στην έκτη καθόμουν πάλι με τη Διονυσία, αλλά μπροστά μου είχα τον Γιώργο και τον Σωτήρη, άρα λέγαμε καμιά βλακεία και περνούσε η ώρα. Razz
    Το θρανίο το χωρίζαμε με τα κορίτσια συνήθως, καμία δεν ήθελε να "μπαίνει" στο χώρο της άλλης. Razz

Στο γυμνάσιο και στα 3 χρόνια καθόμουν με την κολλητή μου, την οποία υπεραγαπώ! Βασικά, αρχικά καθόμουν με τον Τζέρι, αλλά μετά πήγε και έκατσε με τον Αλέξη (νομίζω του είπα να πάει να κάτσει αλλού για να κάτσω εγώ με την Εύη, αλλά τέλος πάντων. Razz) Δε χωρίζαμε θρανία και αρκετές φορές μιλούσαμε, αλλά επειδή ήμασταν #1 και #3 στην τάξη κανείς δε μας έλεγε τίποτα, ΧΑ! Κοροϊδεύαμε καθημερινά η μία την άλλη και τους καθηγητές! Razz Εγώ την πρόσεχα (κυρίως έδιωχνα ένα παιδί, τον γνωστό σε μερικούς από εδώ Αλέξη, που την ενοχλούσε, αφού εκείνη ήταν τόσο ήσυχη που τον ανεχόταν και δεν έλεγε τίποτα Razz) κι εκείνη με μάζευε όταν με έπιαναν τα νεύρα μου (με τον ίδιο Αλέξη συνήθως). Razz Στα διαγωνίσματα συνήθως διαβάζαμε και οι δύο, αλλά πάντα, μα πάντα βοηθούσαμε η μία την άλλη αν χρειαζόταν. Επίσης είχαμε ειδικές κινήσεις για ό,τι θέλαμε πχ για το τι ώρα ήταν, σε πόση ώρα βγαίναμε, τι θα τρώγαμε μετά και διάφορα τέτοια. Razz Από την Α' μέχρι τη Γ' γυμνασίου καθόμουν μαζί της! Πω, τι καλούλα, πόσο μου λείπει! cry
    Μερικές φορές καθόμουν και 1-2 μέρες με άλλα παιδιά για πλάκα, επειδή βαριόμουν στην ίδια θέση. Razz Αλλά το Ευάκι ήταν, είναι και θα είναι πάντα σταθερή αξία! I love you
    Στα αγγλικά (επειδή δεν ήμασταν στο ίδιο τμήμα) αρχικά καθόμουν με την Ελμίνα, αλλά μετά ήθελε να πάει στο τελευταίο θρανίο για να κοιμάται, άρα έκατσα στο πρώτο θρανίο με τον Γκας. Άλλη λατρεία από εκεί. Ο Γκας έμεινε 2 χρόνια Αγγλία και 2 Αμερική πριν έρθει στη Γ' γυμνασίου στην Ελλάδα κι έτσι τον λάτρεψα αμέσως, είχα κάποιον να συνεννοούμαι! Razz Ακόμα στα αγγλικά μιλάμε! Razz Κάθε φορά που είχαμε αγγλικά περνούσαμε υπέροχα. awesome

Στην Α' λυκείου στην αρχή καθόμουν με μια κοπέλα, που μετά αποδείχτηκε πολύ φυτό ( Razz ) κι έτσι αποφάσισα να τη στείλω στο μπροστινό θρανίο και να κάτσω με τη Νάγια. Η Νάγια , λοιπόν, είναι από τα πιο ό,τι να 'ναι άτομα στο σχολείο και γι' αυτό καθόμαστε μαζί και φέτος. Razz Ζωγραφίζουμε το θρανίο μαζί, μιλάμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, σε κάθε μάθημα (ενώ προσέχουμε παράλληλα άμα μας έρθει) και χωρίς να μας καταλαβαίνουν τις περισσότερες φορές. awesome Πέρυσι με βοηθούσε στα διαγωνίσματα των μαθηματικών και της χημείας όταν το χρειαζόμουν κι εγώ τη βοηθούσα στα αρχαία, στη λογοτεχνία, στη γλώσσα και γενικότερα σε ό,τι χρειαζόταν. Razz Όπως κι εκείνη, αν δε βαριόταν την προηγούμενη ημέρα και είχε κάνει κάνα σκονάκι της προκοπής. Razz rofl Πίσω μας είχαμε τη Φλώρα με τη Χρυσούλα και είχαμε κάνει μια τετράδα εντελώς στον κόσμο της. Razz
    Φέτος κάθομαι πάλι με τη Νάγια στα μαθήματα γενικής παιδείας, ίδιο θρανίο, αλλά η Φλώρα έφυγε και η Χρυσούλα κάθεται μπροστά με τη Γεωργία. Συνήθως η Γεωργία είναι αυτή που μαζεύει εμένα και τη Χρυσούλα όταν μας πιάνει υστερικό γέλιο και η Νάγια με σκουντάει όταν ζωγραφίζω και με κοιτάει καλά καλά ο καθηγητής (συνήθως ο μαθηματικός) του οποίου το μάθημα αγνοώ. Razz
    Στην κατεύθυνση κάθομαι με τη Μελίνα, όπως και στο ελεύθερο σχέδιο και πραγματικά απορώ πως με ανέχεται! Σήμερα πχ της έγραφα συνέχεια ατάκες από το ΧΠ και μαζί με τη Φλώρα της λέγαμε "It's the WOOD that makes it GOOD Ο διπλανός Oliverwood" . Και τέτοιες φάσεις γίνονται κάθε μέρα. Razz Στα αρχαία και στα λατινικά βοηθάμε η μία την άλλη όποτε χρειάζεται, στη φιλοσοφία αγνοούμε μαζί την καθηγήτρια και στο σχέδιο ζωγραφίζουμε και λέμε ό,τι βλακεία μας κατέβει. Razz

Γενικά νομίζω πως δεν είχα σοβαρά προβλήματα ποτέ με τους διπλανούς και τις διπλανές. Μάλλον ήμουν τυχερή σε αυτόν τον τομέα. Laughing

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17703
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Δευ Ιαν 09, 2012 11:52 pm

Εγώ πάλι κάθε χρόνο αλλάζω διπλανό.Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάθομαι με το ίδιο άτομο για όλο το χρόνο ή για τα χρόνια.Στο δημοτικό ΠΟΤΕ δεν έκατσα με κάποιον για παραπάνω από 6 μήνες.Φυσικά,εγώ επιλέγω αυτόν με τον οποίο θέλω να κάτσω και μετά ζητάω άδεια και συνήθως με αφήνουν εφόσων συμφωνήσει και η διπλανή μου.Ενώ σε μαθήματα όπως Τεχνικά και Ευέληκτη ζώνη κάθομαι με τις διπλανές τις οποίες καθόμουν παλιά Ο διπλανός 674418
    Πέρσι έκατσα με 2 διαφορετικά άτομα διότι θέλαμε πάλι να αλλάξουμε γιατί βαρεθήκαμε.Προσωπικά στην τάξη δεν μιλάμε πολύ,διότι όταν έχω εγώ όρεξη για βλακείες η διπλανή προσέχει στο μάθημα και το αντίθετο οπότε...
    Φέτος στο γυμνάσιο η διπλανή μου είναι πραγματικά ΤΡΕΛΗ.- πρέπει να με πιστέψετε,είναι καινούρια και την έχω αγαπήσει.Μέσα στην ΄ταξη και τι εν κάνουμε,την πατάω,με πατάει,τραβάμε τα μαλλιά η μία στην άλλη,χαστούκια και γενικά κάνουμε βλακίτσες αν και δεν έχουμε πάρει ποτέ παρατήρηση.Επίσης συχνά γυρνάμε και από πίσω και μιλάμε στον πισινό της διπλανής μου,εκεί να δεις γέλιο!Συχνά επίσης πέρνουμε και την κασετίνα του κρύβοντας την και τον βλέπουμε να την ψάνει σκάγοντας στα γέλια.Ώρες-ώρες όμως γίνετε πολύ ξενέρα και μου σπάει τα νεύρα Ο διπλανός 690658 .
    Στα διαγωνίσματα τώρα επειδή μας δίνουν διαφορετικά θέματα κάνουμε κανα δυό ερωτήσεις η μία στην άλλη,ενώ όταν έχουμε ίδια θέματα φυσικά και αντιγράφουμε αλλά όχι και τόσο πολύ για να μην καρφωθούμε. Ο διπλανός 235444
    Την ώρα της μουσικής,αγγλικών κλπ. κάθομαι με εντελώς διαφορετικά άτομα.Την μία μέρα με ένα.την άλλη με άλλο και την άλλη με διαφορετικό...ο,τι τύχει.
    Να προσθέσω ο,τι είναι τόσο χαζό που πήγε και έφερε να ντύσιε το θρανίο με λουλούδια και ενοείτε πως τώρα έχουμε το πιο ωραίο και μη μουτζουρομένο θρανίο της τάξης.Ήταν ΤΟΣΟ απαίσιο παλιά!Γεμάτο με poshka πως γράφεται τέλος πάντων.

Αυτάαα!

Ο διπλανός Rsz-web-photo-editor
    Phyllida Spore
    Phyllida Spore
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 9260
    Location : Απο εναν κοσμο που δεν υπαρχει...και που παραλληλα υπαρχει
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Let me be free. Let me fly!

Δημοσίευση από Phyllida Spore Πεμ Ιαν 12, 2012 9:45 pm

Τι τέλειο τόπικ... In Love
    Λοιπόν πρώτη Δημοτικού καθόμασταν σε ομάδες των τεσσάρων, από τους οποίους θυμάμαι μόνο μία βλαμμένη που μου έπαιρνε του μαρκαδόρους και μου τους πετούσε κάτω. :down: Δευτέρα καθόμουν με τον Χ. ΟΚ το παραδέχομαι μου άρεσε λιγάκι, αλλά περνούσαμε πολύ ωραία. Παίζαμε μολυβομαχίες στα Γερμανικά με αποτέλεσμα κάποια μέρα να περάσει το μολύβι του από το μάτι μου και να το ''βάψει'' ή τουλάχιστον αυτό είπαμε στην κυρία. Ούτε αίμα έβγαλε ούτε τίποτα αλλά το σημάδι το έχω ακόμη. Razz
    3.,4. και τη μισή 5. καθόμουν με τον Π. Καλά δε μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν αυτές τις ώρες. Ανέκδοτα, ιστορίες, το ένα το άλλο. Και μεγάλος ανταγωνισμός. Να φανταστείτε στην Πέμπτη είχα πάρει σε ένα τεστ Γλώσσας 10! και αυτός 10. Και άρχισε να φωνάζει μέσα στην τάξη ότι αυτό είναι άδικο και ότι εκείνος ξέχασε έναν τόνο και τίποτα άλλο. Παρ' όλ' αυτά περνούσαμε απλά τέλεια. Στην άλλη μισή Πέμπτη καθόμουν με την κολλητή μου. Το ίδιο και στην έκτη. Καλά και εκεί γινόταν ο κακός χαμός. Αλλά οι καλές μαθήτριες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. [angel] Τα οποία εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο. [angel]
    Πρώτη Γυμνασίου. Πάλι με την κολλητή μου σε μία τάξη αγνώστων. Μπροστά μας ο Α. και ο Κ. Πλάκες, αστεία, τσιμπήματα, βρισιές τα πάντα έγιναν σε αυτές τις ώρες. Και μετά με τη Ζ. Πολύ τραγούδι, μα πολύ τραγούδι με αυτήν την κοπέλα. Αδιανόητο το τι γινόταν εκείνες τις ώρες. lalala
    Δευτέρα Γυμνασίου καθόμουν με την Β. Μπροστά μας η κολλητή μου με την Β.(άλλη Β. Razz ) Στα Μαθηματικά (με μία άχρηστη καθηγήτρια) γυρνούσαν και λύναμε τις ασκήσεις παρέα, ενώ παράλληλα τις καταλαβαίναμε. Στη Χημεία καθόμουν με την κολλητή μου, στη Γεωγραφία με την Ζ. και στη Φυσική με την άλλη Ζ. (sick )
    Τώρα κάθομαι με τον Ο. Ντάξει καλά περνάμε, γύρω έχουμε τους περισσότερους φίλους μου αλλά ναι. Απλά δεν υπάρχει επικοινωνία. Οκ νομίζω αυτά ήταν όλα. giveup
    Ξαναλέω τι υπέροχο τόπικ. In Love

So, good night unto you all.
    Give me your hands, if we be friends,
    And Robin shall restore amends.
    Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 11974
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα

Δημοσίευση από Hermione Black Παρ Ιαν 13, 2012 3:13 pm

Εγώ απ' την πρώτη δημοτικού κάθομαι με τη στέφανη είτε απο μόνες μας είτε μας βάζουν μια ζωή μαζί καθόμαστε, στα βασικά μαθηματα δε μιλαμε αλλα στα αλλα δε βαζουμε γλωσσα μεσα!!!!!

Ο διπλανός Kaiksis_OLD_SCORE124
    Amelia Blackfoot
    Amelia Blackfoot
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Παρ Φεβ 03, 2012 1:24 am

Εδώ έχουμε να πούμε πολλά. :P

ΚΑΙ ΝΑΙ, κι εγώ χώριζα το θρανίο στη μέση όταν μάλωνα με τη διπλανή μου ή διπλανό μου ή έβαζα την κασετίνα μου σαν τείχος. :P
    Σε κάθε τάξη του δημοτικού άλλαζα διπλανούς οι οποίοι γίνονταν και κολλητοί μου για εκείνη τη χρονιά. Μόνο στην πέμπτη και στην έκτη είχα την ίδια διπλανή, μετά τσακωθήκαμε και άλλαξα θέση. evil

Στο Γυμνάσιο, σταθεροποιήθηκα αρκετά, είχα την ίδια διπλανή για 2 χρόνια, τον 3ο άλλαξα παραστάσεις, και μετά για 3 χρόνια στο Λύκειο ξαναβρήκα την διπλανούλα μου. fireworks

Γενικά, πάντα είχα καλές σχέσεις με όποιον καθόμουν. Φυσικά και μιλούσαμε στο μάθημα, φυσικά και αντιγράφαμε, φυσικά και αν δε μιλούσαμε γράφαμε σε post-its, φυσικά και όταν εξεταζόταν η μία η άλλη τη βοηθούσε. Ωραίες εποχές. painting
    Harry Potter Black
    Harry Potter Black
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Harry Potter Black Σαβ Φεβ 04, 2012 6:49 pm

καλα εμενα η διπλανη μου μου την σπαει αφανταστα.ειναι μεν καλο κοριτσι αλλα νταξι τωρα.

Ο διπλανός Funny-animal-gifs-toucan-i-come-out-now
    Angelika-Lavender Black
    Angelika-Lavender Black
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 7303
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011

Magical Identity
    Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.

Δημοσίευση από Angelika-Lavender Black Σαβ Φεβ 04, 2012 7:47 pm

λοιπον εχουμε και λεμε.....
    Εχω αλλαξει 35 διπλανους/ες.στην πρωτη δημοτικου καθομουν με ενα πολυ καλο κοριτσακι απο την Βουλγαρια και μιλουσαμε σε ολα τα μαθηματα για τη ζωη της στην Βουλγαρια...Μετα ομως επειδη καθομασταν πολυ κοντα στην εδρα και σπαγαμε τα νευρα της δασκαλας με αλλαξε θρανιο και με εβαλε με ενα πολυ συμπαθητικο παιδι τον Κωστα που ειχε μια συλλογη απο γομες και συζηταγαμε γι αυτες!!!!!!καναμε σχεδιακια στο θρανιο και στην φυσικη αγωγη μια φορα χαραξαμε την φραση Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΒΡΟΜΑΕΙ ΙΔΡΩΤΙΛΑ στο θρανιο!!!!!!!!
    Στην δευτερα δημοτικου καθισα με την Γεωργια!!!Ενα κοριτσι που μου εμαθε ενα νεο τροπο για σκονακια!!!!!!!Μετα καθισα με την Κατερινα και μιλαγαμε για διαφορα βιβλια...Αλλα μας αλλαξε μια σκυλα δασκαλα που ειχαμε!!!!!Και με εβαλε με τον Γιωργο Τ το χειροτερο εχθρο μου.Ενοχλουσαμε ο ενας τον αλλον συνεχεια και μας χωρισαν.Απο την τριτη εως και την εκτη δημοτικου καθομουν μονη μου.Δεν ειχε πλακα αλλα την εβγαλα.
    Στην πρωτη γυμνασιου καθισα με ενα παιδι τον Γιωργο Λ που με ανταγωνιζοταν στην Ιστορια αλλα παντα τον περναγα!!!!!!!!!!Στην Δευτερα γυμνασιου τα φτιαξαμε αλλα αλλαξα σχολειο και τωρα καθομαι με την Ειρηνη Δ που δεν τα παω καλα με το θειο της που ειναι μαθηματικος και με μισει!!!

Fairytales are more than truth
    not because they tell us
    that dragons exist...
    but because they tell us
    that dragons can be beaten.

Ο διπλανός 24fb8t0
    *οσομ*:
    Sleepless Soul
    Sleepless Soul
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 47
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012

Magical Identity
    Today's thought: Stairway to Heaver or Highway to Hell?

Δημοσίευση από Sleepless Soul Κυρ Φεβ 12, 2012 2:33 pm

απο την πρωτη γυμνασιου μεχρι την δευτερα λυκειου τωρα δλδ καθομαι με το ιδιο ατομο
    την κολλητη μου, σπαζουμε πολυ πλακα, μιλαμε, σχεδιαζουμε, ακουμε μουσικη, παιζουμε και αλληλοβοηθουμαστε κιολας
    τελευταιο θρανιο γινεταια της ποπης Razz
    νταξει προσεχουμε που και που

~ Be proud of who you are ~

Darkness
    EleniArmstrong-Potter
    EleniArmstrong-Potter
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 1082
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

Magical Identity
    Today's thought: Guitar*-*

Δημοσίευση από EleniArmstrong-Potter Κυρ Φεβ 12, 2012 3:51 pm

Απο το δημοτικό μέχρι τώρα (3η γυμνασίου) κάθομαι με την κολλητούλα μου (Lucy Weasly) oh!
    Σπάνια προσέχουμε στο μάθημα :P Όλη την ώρα γελάμε,λέμε αστεία,κάνουμε πλακίτσες...περνάμε μια χαρά! hippie

Ο διπλανός Tumblr_mfsy8g6ba91rb27vgo1_400

My guitar is not a thing.It is an extension of myself.It is who I am.

guitar:
    mjhp4ever
    mjhp4ever
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 929
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από mjhp4ever Παρ Φεβ 24, 2012 1:16 pm

στην 1η και 2α δημοτικου καθομουν με την κολιτη μου, ομως τσακοθηκαμε και σταματησαμε να ειμαστε φιλες.Στην 3η κ 4η δημοτ καθομουν με μια καινουργια με την οποια γιναμε πολυ καλες φιλες, ομως μετα αλλαξε σχολειο.Στην 5η κ 6η δημοτ καθομουν με μια αλλη καινουργια με την οποια γιναμε κολιτες και τελικα γιναμε παρεα με δυο αλλα κοριτσια και εγω καθομουν μαζι της και οι αλλες δυο πισω μας.Στην Α γυμν καθομουν για αρχη μονη μου αφου ολες οι φιλες μου πηγαν σε αλλο γυμν και τελικα εκανα μια πολυ καλη φιλη και καθομασταν μαζι.Στην Β γυμν η φιλη μου αλλαξε σχολειο και παλι για αρχη καθομουν μονη μου, ομως τελικα γιναμε φιλες με μια καινουργια και καθομασταν μαζι.Εξακολουθουσαμε να καθομαστε μαζι μεχρι πριν απο ενα μηνα, ομως τωρα εχει κανει και αλλη μια φιλη και επειδη ειναι κρυουλιαρες(σε αντιθεση με εμενα) καθονται στην αλλη ακρη της ταξης μακρια απ'το θρανιο μου, κοντα στο καλοριφερ.
    Ετσι τωρα καθομαι μονη μου =/

Ο διπλανός 8z0QNaV

My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
     - Shiki Ryougi

obey

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:24 am