+46
geowizard
Magic Is Might
Katherine Black
Violleta Black
Ignotus Peverell
Helena Malfoy
Nearly Headless Nick
Penellope Clearwater
Alviva Black
Cassiopeia Black
Phineas Nigellus Black
Μia Melanie Hawkins
Lisette de Lapin
Eleanna Lovegood
Lena Duchannes
Maria Lovegood
Jace Wayland
Perenelle Flamel
_LadyGrace_
Aurora Sinistra
Druella Black
mjhp4ever
EleniArmstrong-Potter
Sleepless Soul
Angelika-Lavender Black
Harry Potter Black
Amelia Blackfoot
Hermione Black
Phyllida Spore
Ariana Lestrange
Leonie Vernier
Laverne de Montmorency
FLEUR258
Romilda Vane
anthian9
Lily Luna Potter
Maria Granger
Andros the Invincible
Αstοria Greengrass
Gellert
elliza
Eloise Prewett
Isabelle Lightwood
didaki
Alicia Spinnet
Mysterious Wizard
50 απαντήσεις
Ο διπλανός
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Ο διπλανός
Εγω τωρα καθομαι με μια στριμενη μου αρχετε να την πνιξω!Ολη την ωρα κοιταει στα τεστ απο εμενα και μου μιλαει!Μια φορα μαλιστα μου ειπε οτι θα διαβαζω εγω τα μισα και εκεινη τα αλλα μισα και θα αντιγραφει η μια απο την αλλη!Γινονται αυτα τα πραγματα οχι πειτε μου!Και αυτος ο δασκαλος...δεν μας αφηνει να διαλεξουμε με ποιον θελουμε εμεις!
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°27
Κάθε χρόνο αλλάζω διπλανή.Μόνο στο δημοτικό είχα μια σταθερή με την οποία τσακονόμασταν που και που και χωρίζαμε το θρανίο αλλα στο τέλος πάντα τα ξαναβρήσκαμε.Πέρσυ είχα κάτσει με μια κοπέλα που δεν κάναμε και τόση πολλή παρέα αλλα δεθήκαμε πολύ στη διάρκεια της χρονιάς.Φέτος στην αρχή της χρονιάς καθόμουν με μία φίλη μου και περνούσαμε πολύ καλά.Είχαμε συνολικά τρία θρανία.Ένα που καθόμασταν στην αρχή της χρονιάς αλλα μετακομίσαμε επειδή είχε ζέστη και καθόμασταν εκεί μονο οταν είχε κρύο επειδή ηταν δίπλα στο καλοριφέρ, ένα κατω απο τον ανεμιστήρα πίσω πίσω που καθόμασταν οταν δεν είχαμε σκοπό να προσέχουμε και ένα που ήταν πρώτο θρανίο και καθόμασταν όταν θέλαμε να προσέχουμε(βασικά αυτό άρεσε σε μένα εξαιτίας αυτών που κάθονταν πίσω μας).Επικοινωνούσαμε μέσω μηνυμάτων που γράφαμε στο θρανίο(στα αγγλικά όμως για να κάνουμε και εξάσκηση).Στα μέσα της χρονιάς άλλαξα σχολείο και έτσι αναγκαστηκά κάθησα στην μόνη άδεια θέση δίπ΄λα σε μια κοπελίτσα που ενώ στην αρχή μου φαινόταν πολύ απόμακρη τώρα έχω αρχίσει να την συμπαθώ.Η καινούρια μου διπλανή έχει στο θρανίο ένα σωρό σκονάκια που μου χρησιμεύουν και εμένα που και πού.Συνήθως όμως εγώ είμαι αυτή που τη βοηθάω αφού εκείνη αν και είναι αρκετά έξυπνη δεν διαβάζει.
_LadyGrace_- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011
Magical Identity
Today's thought: some things are worth fighting for, some feelings never change
- Δημοσίευση Ν°28
εχεμ, εγω εχω 4 χρονια πλαι μου την Μαριανελη (γνωστη ως Perenelle Flamel)..κλαφτα
καταρχας με αντιγραφει συνεχεια
με ενοχλει και δεν με αφηνει να προσεξω
μου ζωγραφιζει(/σκιζει-διαλυει) ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
και μου σπαει τα νευρα καθημερινα
αλλα θα κατσουμε μαζι και φετος γιατι πεθαινω στο γελιο
Perenelle Flamel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8686
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: better run, better run...
- Δημοσίευση Ν°29
_LadyGrace_ έγραψε:εχεμ, εγω εχω 4 χρονια πλαι μου την Μαριανελη (γνωστη ως Perenelle Flamel)..κλαφτα
χεμ χεμ.
έχω να πω τα ίδια ακριβώς πράγματα, άντε γιατί άντε.
τα μούτρα σου δεν τα βλέπεις
εμένα με ρώτησες αν θέλω να κάτσω δίπλα σου;
Τρολ
*
*
" t h i n k i n g "
- :
Hufflepuff Fiction Team
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°30
Δημοτικο δεν θυμαμαι με ποιον καθομουνα παρα μονο στην εκτη που καθομασταν σε ομαδουλες τριων θρανιων που ηταν ΥΠΕΡΟΧΑ.Αλλα μετα μας διαλυσαν γιατι καναμε την πιο πολλη φασαρια εγω η ειρηνη,η βαλια,ο στεφανος,ο νικολας,και εγω
Στο γυμνασιο στην Α΄ στην αρχη καθομουν με τον Στεφανο και μιλουσαμε λιγο αλλα μετα αλλαξε τμημα.Μετα καθομουν με τον Μανο με τον οποιο δεν μιλαω πια και καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που τον γνωρισα.Βρομιααααρης
Στην Β' καθομουν με την Νικη η οποια ειναι τελειως οτι να ναι ατομο και περνουσαμε γαματα.Δηλαδη τετοιο γελιο που ριχναμε...
Στην φετινη χρονια καθομουν συνεχεια με διαφορετικο ατομο αλλα η βαση μου ηταν το θρανιο με τον Αγη.Που μας εκαναν συνεχεια παρατηρησεις.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομως.Και μπλεχνανε συνηθως εμενα την τυχη μου μεσα!Και με αυτον εριχνα γελιο αλλα δεν ηταν τοσο καλα οσο με την Νικη.Αλλα νταξει ειχα και τα αλλα παιδια και ιδιαιτερα την Ινα που οταν καθομασταν μιλουσαμε για τα παντα και γελουσαμε και συνηθως μας χωριζαν.
Αυτα.
Στο γυμνασιο στην Α΄ στην αρχη καθομουν με τον Στεφανο και μιλουσαμε λιγο αλλα μετα αλλαξε τμημα.Μετα καθομουν με τον Μανο με τον οποιο δεν μιλαω πια και καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που τον γνωρισα.Βρομιααααρης
Στην Β' καθομουν με την Νικη η οποια ειναι τελειως οτι να ναι ατομο και περνουσαμε γαματα.Δηλαδη τετοιο γελιο που ριχναμε...
Στην φετινη χρονια καθομουν συνεχεια με διαφορετικο ατομο αλλα η βαση μου ηταν το θρανιο με τον Αγη.Που μας εκαναν συνεχεια παρατηρησεις.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομως.Και μπλεχνανε συνηθως εμενα την τυχη μου μεσα!Και με αυτον εριχνα γελιο αλλα δεν ηταν τοσο καλα οσο με την Νικη.Αλλα νταξει ειχα και τα αλλα παιδια και ιδιαιτερα την Ινα που οταν καθομασταν μιλουσαμε για τα παντα και γελουσαμε και συνηθως μας χωριζαν.
Αυτα.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°31
Στην πρώτη και τη δευτέρα δημοτικού καθόμουν με μία Αλεξάνδρα, ούτε που τη θυμάμαι, πάντως περνάγαμε σχετικά καλά, αν και μου έδινε μόνο το 1/3 του θρανίου γιατί ήμουν πιο κοντή Στην τρίτη δε θυμάμαι με ποιον καθόμουν, στην τετάρτη έκατσα με το Σίμο και μιλάγαμε συνεχώς, στην Πέμπτη με το Στέλιο και ζωγραφίζαμε το θρανίο και στην Έκτη με τη Χαριτίνη Γενικά, λίγα θυμάμαι από το δημοτικό.
Στη Α' Γυμνασίου καθόμουν με τη Φωτεινή και τη βοηθούσα συνέεεεεχεια στα διαγωνίσματα -.- Μετά όμως άλλαξε σχολείο. Στη Β' Γυμνασίου έκατσα με τον Αδριανό που περνάγαμε ΤΖΑΜΙ και γελάγαμε συνεχώς Στην Γ' Γυμνασίου έκατσα κανα 3μηνο μόνη μου και μετά με τον ξάδερφό μου τον Ορέστη, όπου ήμασταν πρώτο θρανίο πίστα και κάναμε την περισσότερη φασαρία σε όλο το Γ3
Στο Λύκειο όμως τα τμήματα έγιναν τέσσερα και έτσι ο Αδριανός και ο Ορέστης πήγαν στο Γ4 και εγώ ξέμεινα στο Γ3 Στην Α' Λυκείου καθόμουν με την Ευαγγελία, πολύ ήρεμο κοριτσάκι, αλληλοβοηθιόμασταν στα διαγωνίσματα και με άφηνε να ζωγραφίζω στα βιβλία της και της δάνειζα τις εργασίες των Αρχαίων Στη Β' Λυκείου συνεχίσαμε να καθόμαστε για κανα 2μηνο με την Ευαγγελία, μετά όμως αλλάξαμε τάξη και αποφάσισε να κάτσει με την Κατερίνα, thus leaving me by myself Όντας μόνη είχα όλη την άπλα για τον εαυτό μου, αρκετό χώρο για να ζωγραφίσω και απρόσμενες επισκέψεις από διάφορους συμμαθητές μου, συνήθως το Μίλτο ή το Γιάννη Την ίδια χρονιά στην κατεύθυνση καθόμουν με το Γιώργο. Τον οποίο Γιώργο εξανάγκασα σα δεκτικό άτομο που είμαι να κάτσει μαζί μου και στα Γενικής και στα Κατεύθυνσης φέτος Σπάνια διαβάζαμε για τις Πανελλήνιες, συνεχώς μιλάγαμε και μας έκαναν παρατήρηση (μας είχαν αλλάξει και θέση κιόλας ) και γενικά περάσαμε πολύ ωραία. Ανταλλάσαμε και σκονάκια και τον βοήθησα και στα Μαθηματικά Γενικής και έτσι για κάποιο παράξενο λόγο καταλήξαμε και οι δύο με 20άρια στον έλεγχο
Πάντως από όλες τις σχολικές χρονιές, μακράν φέτος ήταν η καλύτερη γιατί απλά με το Γιώργο ήταν γαμάτα στην τάξη και δε βαριόσουν ποτέ Και επίσης όπως καταλάβατε, τα πάω καλύτερα με αγόρια ως διπλανούς, παρά με κορίτσια
Στη Α' Γυμνασίου καθόμουν με τη Φωτεινή και τη βοηθούσα συνέεεεεχεια στα διαγωνίσματα -.- Μετά όμως άλλαξε σχολείο. Στη Β' Γυμνασίου έκατσα με τον Αδριανό που περνάγαμε ΤΖΑΜΙ και γελάγαμε συνεχώς Στην Γ' Γυμνασίου έκατσα κανα 3μηνο μόνη μου και μετά με τον ξάδερφό μου τον Ορέστη, όπου ήμασταν πρώτο θρανίο πίστα και κάναμε την περισσότερη φασαρία σε όλο το Γ3
Στο Λύκειο όμως τα τμήματα έγιναν τέσσερα και έτσι ο Αδριανός και ο Ορέστης πήγαν στο Γ4 και εγώ ξέμεινα στο Γ3 Στην Α' Λυκείου καθόμουν με την Ευαγγελία, πολύ ήρεμο κοριτσάκι, αλληλοβοηθιόμασταν στα διαγωνίσματα και με άφηνε να ζωγραφίζω στα βιβλία της και της δάνειζα τις εργασίες των Αρχαίων Στη Β' Λυκείου συνεχίσαμε να καθόμαστε για κανα 2μηνο με την Ευαγγελία, μετά όμως αλλάξαμε τάξη και αποφάσισε να κάτσει με την Κατερίνα, thus leaving me by myself Όντας μόνη είχα όλη την άπλα για τον εαυτό μου, αρκετό χώρο για να ζωγραφίσω και απρόσμενες επισκέψεις από διάφορους συμμαθητές μου, συνήθως το Μίλτο ή το Γιάννη Την ίδια χρονιά στην κατεύθυνση καθόμουν με το Γιώργο. Τον οποίο Γιώργο εξανάγκασα σα δεκτικό άτομο που είμαι να κάτσει μαζί μου και στα Γενικής και στα Κατεύθυνσης φέτος Σπάνια διαβάζαμε για τις Πανελλήνιες, συνεχώς μιλάγαμε και μας έκαναν παρατήρηση (μας είχαν αλλάξει και θέση κιόλας ) και γενικά περάσαμε πολύ ωραία. Ανταλλάσαμε και σκονάκια και τον βοήθησα και στα Μαθηματικά Γενικής και έτσι για κάποιο παράξενο λόγο καταλήξαμε και οι δύο με 20άρια στον έλεγχο
Πάντως από όλες τις σχολικές χρονιές, μακράν φέτος ήταν η καλύτερη γιατί απλά με το Γιώργο ήταν γαμάτα στην τάξη και δε βαριόσουν ποτέ Και επίσης όπως καταλάβατε, τα πάω καλύτερα με αγόρια ως διπλανούς, παρά με κορίτσια
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Lena Duchannes- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8003
Ημερομηνία εγγραφής : 31/05/2012
Magical Identity
Today's thought: Imperfection is underrated!
- Δημοσίευση Ν°32
οντως το τοπικ ειναι πολυ ωραιο
στην πεμπτη και στην εκτη δημοτικου κα8ομουν με μια φιλη μου με την οποια δεν βαζαμε γλωσσα μεσα μας!! (αλλα δυστιχως φετος πηγε σε αλλο σχολειο και δεν την εχω μαζι μου )
φετος κα8ομουν με την κολλητη μου
περνουσαμε πολυ μαματα. Στα κυρια μα8ηματα προσεχαμε αλλα στα ασημαντα π.χ 8ρησκευτικα, γερμανικα... κ.α σχολιαζαμε τα παντα και τους παντες
επισης φετος ειχα κα8ησει και με μια αλλη κοπελα γιατι ειχε γινει μια παρεξιγιση και τελος παντων κα8ησαμε μαζι. Με αυτη ειχαμε γραψει σε ΟΛΟ το 8ρανιο . Οχι μονο με μολυβι αλλα και με posca, με στυλο, με μπλανκο και με μαρκαδορο
μετα βεβαια σβηστηκαν
στην πεμπτη και στην εκτη δημοτικου κα8ομουν με μια φιλη μου με την οποια δεν βαζαμε γλωσσα μεσα μας!! (αλλα δυστιχως φετος πηγε σε αλλο σχολειο και δεν την εχω μαζι μου )
φετος κα8ομουν με την κολλητη μου
περνουσαμε πολυ μαματα. Στα κυρια μα8ηματα προσεχαμε αλλα στα ασημαντα π.χ 8ρησκευτικα, γερμανικα... κ.α σχολιαζαμε τα παντα και τους παντες
επισης φετος ειχα κα8ησει και με μια αλλη κοπελα γιατι ειχε γινει μια παρεξιγιση και τελος παντων κα8ησαμε μαζι. Με αυτη ειχαμε γραψει σε ΟΛΟ το 8ρανιο . Οχι μονο με μολυβι αλλα και με posca, με στυλο, με μπλανκο και με μαρκαδορο
μετα βεβαια σβηστηκαν
.
.
.
- *:
- A single metaphor can give birth to love
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°33
Στην πρωτη δημοτικου δεν γνωριζομασταν τα παιδια μεταξυ μας, οποτε εκατσα αρχικα με διαφορα κοριτσακια που δεν μιλουσαμε και οι μονες συναλλαγες που ειχαμε ηταν μαρκαδορων και μετα καθομασταν σε ομαδες των 5 και δεν συμπαθουσα καθολου αυτους που καθομουν
Απο δευτερα δημοτικου και μετα καθομουν καθε χρονια με την κολλητη μου. Πεντε χρονια περασαμε θεικα. Με ψιλη κουβεντα, ανταλλαγες χαρτιων με συζητησεις και ζωγραφιες, ακυρα σκουντηγματα στα καλα του καθουμενου, γελια, κουτσομπολιο, σχεδια πανω στο θρανιο και γενικα χαζα παιδια χαρα γεματα Με αυτην δεν εχουμε μαλωσει ποτε, οποτε δεν εχει τυχη να χωρισουμε το θρανιο στην μεση για αυτο τον λογο και δεν μας πειραζαν οι ζωγραφιες, οποτε ζωγραφιζαμε και η μια στην πλευρα της αλλης
Τωρα, στο γυμνασιο, στην αρχη καθισα με ενα κοριτσι που πηγαιναμε μαζι δημοτικο γιατι δεν ηξερα τα παιδια, και μετα μονη μου. Το να καθεσαι μονος σου ειναι θεικο. Εχεις την ησυχια σου, εαν θες προσεχεις το μαθημα, εαν θες μιλας με τον μπροστινο, πραγμα που μου εγινε συνηθεια τους τελευταιους μηνες. Πραγματικα δεν βαζαμε γλωσσα μεσα μας, λιγοτερο μιλαγα με την διπλανη μου, οταν ειχα διπλανη
Απο δευτερα δημοτικου και μετα καθομουν καθε χρονια με την κολλητη μου. Πεντε χρονια περασαμε θεικα. Με ψιλη κουβεντα, ανταλλαγες χαρτιων με συζητησεις και ζωγραφιες, ακυρα σκουντηγματα στα καλα του καθουμενου, γελια, κουτσομπολιο, σχεδια πανω στο θρανιο και γενικα χαζα παιδια χαρα γεματα Με αυτην δεν εχουμε μαλωσει ποτε, οποτε δεν εχει τυχη να χωρισουμε το θρανιο στην μεση για αυτο τον λογο και δεν μας πειραζαν οι ζωγραφιες, οποτε ζωγραφιζαμε και η μια στην πλευρα της αλλης
Τωρα, στο γυμνασιο, στην αρχη καθισα με ενα κοριτσι που πηγαιναμε μαζι δημοτικο γιατι δεν ηξερα τα παιδια, και μετα μονη μου. Το να καθεσαι μονος σου ειναι θεικο. Εχεις την ησυχια σου, εαν θες προσεχεις το μαθημα, εαν θες μιλας με τον μπροστινο, πραγμα που μου εγινε συνηθεια τους τελευταιους μηνες. Πραγματικα δεν βαζαμε γλωσσα μεσα μας, λιγοτερο μιλαγα με την διπλανη μου, οταν ειχα διπλανη
_LadyGrace_- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011
Magical Identity
Today's thought: some things are worth fighting for, some feelings never change
- Δημοσίευση Ν°34
Perenelle Flamel έγραψε:_LadyGrace_ έγραψε:εχεμ, εγω εχω 4 χρονια πλαι μου την Μαριανελη (γνωστη ως Perenelle Flamel)..κλαφτα
χεμ χεμ.
έχω να πω τα ίδια ακριβώς πράγματα, άντε γιατί άντε.
τα μούτρα σου δεν τα βλέπεις
εμένα με ρώτησες αν θέλω να κάτσω δίπλα σου;
Τρολ
ελα που δεν θες
- Σπόιλερ:
- οχι βρες αλλη καλυτερη και πες μου
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°35
Από το δημοτικό ΚΑΘΕ χρονιά καθόμουν με μία φίλη μου,την οποία γνωρίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.Και ΚΑΘΕ χρονιά,2-3 βδομάδες μετά την έναρξη των μαθημάτων μας χώριζαν γιατι μιλούσαμε ασταμάτητα και συνεχώς τσακωνόμασταν
Φέτος λέω να καθίσω με την κολλητή μου,αν και επειδή κουβαλάει τα ίδια μυαλά με μένα,είμαι σίγουρη ότι πάλι μόνη μου θα καταλήξω.
Αλλά μ'αρέσει πολύ να κάθομαι μόνη μου.Έχεις την ησυχία σου,βάζεις την τσάντα σου στη διπλανή καρέκλα και απλώνεις όπου θές τα βιβλία σου
Φέτος λέω να καθίσω με την κολλητή μου,αν και επειδή κουβαλάει τα ίδια μυαλά με μένα,είμαι σίγουρη ότι πάλι μόνη μου θα καταλήξω.
Αλλά μ'αρέσει πολύ να κάθομαι μόνη μου.Έχεις την ησυχία σου,βάζεις την τσάντα σου στη διπλανή καρέκλα και απλώνεις όπου θές τα βιβλία σου
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°36
Στο δημοτικό πάντα έπιανα πρώτο θρανιο[ναι ,ναι το ξερω ειμαι τεράστια φυτούκλα... ] και παρακαλούσα να κάθομαι μονη μου πραγμα που πετυχαινε.
μεχρι την εκτη μου μας έβαλε σε ζευγαρακι των 4 να κατσουμε.
όπως ήταν φυσικο στα διαγωνισματα όλο το θρανιο εγερνε προς τα πάνω μου και ήταν ομολογουμενος η χειροτερη χρονια.
Τελος παντων στην 1η γυμνασιου την πρωτη και δευτερη μερα καθισα διπλα στην πρωην κολλητη μου και νην εχθρο μου με την οποία μαλιωτραβιόμαστε 'ασχημα όλη την ώρα.
Τελος παντων αυτη αλλαξε τμημα και εγώ κάθισα με μια πρώην..χμ πως να το πω;;;
Με μια κοπελα η οποία εκανε πολυ παρέα με ενα ψωνιο που τα πηγαίναμε απάισια...
Αυτα μεχρι τωρα δνε ξερει τι θα γινει αργότερα
μεχρι την εκτη μου μας έβαλε σε ζευγαρακι των 4 να κατσουμε.
όπως ήταν φυσικο στα διαγωνισματα όλο το θρανιο εγερνε προς τα πάνω μου και ήταν ομολογουμενος η χειροτερη χρονια.
Τελος παντων στην 1η γυμνασιου την πρωτη και δευτερη μερα καθισα διπλα στην πρωην κολλητη μου και νην εχθρο μου με την οποία μαλιωτραβιόμαστε 'ασχημα όλη την ώρα.
Τελος παντων αυτη αλλαξε τμημα και εγώ κάθισα με μια πρώην..χμ πως να το πω;;;
Με μια κοπελα η οποία εκανε πολυ παρέα με ενα ψωνιο που τα πηγαίναμε απάισια...
Αυτα μεχρι τωρα δνε ξερει τι θα γινει αργότερα
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Angelika-Lavender Black- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 7303
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011
Magical Identity
Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.
- Δημοσίευση Ν°38
Τωρα στην πρωτη λυκειου καθομαι με ενα παιδι.... μα τι παιδι.
Ηταν η μονη κενη θεση.
Ηταν η μονη κενη θεση.
Fairytales are more than truth
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
- *οσομ*:
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°39
Δευτερα γυμνασιου καθομαι με ενα κοριτσι που καναμε αρκετη παρεα περυσι
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°40
[οφτοπικ] ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα κοινωνικη[οφτοπικ]Colin Creevey έγραψε:Πολύ κοινωνική είσαι ρε!
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°41
Φέτος κάθομαι με μια καινούρια κοπέλα που έχω πάρει υπό την προστασία μου, όχι αστεία!!
Την αγαπώ ήδη.
Την αγαπώ ήδη.
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°42
Φέτος κάθομαι με την ίδια που καθόμουν και πέρσυ.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°43
Ariana Lestrange έγραψε:Φέτος κάθομαι με την ίδια που καθόμουν και πέρσυ.
και γω με τον ίδιο.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°44
Διπλανή μου στης γενικής είναι η κολλητή μου. Τα λόγια είναι περιττά.
Στην κατεύθυνση φέτος κάθισα με μια πολύ καλή κοπελίτσα. Πολύ τη συμπαθώ.
Στην κατεύθυνση φέτος κάθισα με μια πολύ καλή κοπελίτσα. Πολύ τη συμπαθώ.
meet me in montauk
Carl
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°45
Κάθομαι με μία που κάνουμε παρέα, αλλά δυστυχώς δεν είναι η κολλητή μου και δυστυχώς δεν είναι αυτή που καθόμουν πέρυσι. Στην κατεύθυνση κάθομαι με μία καινούργια.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°46
Εμάς κατεύθυνση και γενική παιδεία μας έχουν σε ένα τμήμα, οπότε κάθομαι με τη Μελ(ίνα) , την οποία λατρεύω.
Με αφήνει να βάφω το θρανίο, μου λέει πότε βγαίνουμε (3 χρόνια κι ακόμα να μάθω τι ώρα χτυπάει το κουδούνι) και γενικά είναι φοβερή. Και σήμερα μου 'φερε και βιβλίο να διαβάσω την ώρα των θρησκευτικών γιατί ΒΑΡΙΕΜΑΙ στα θρησκευτικά. Και μου είπε πως θα μου φέρει την Κόλαση του Δάντη για να γράψουμε κι από εκεί στο θρανίο. Lalala~ I adore her
Να σημειωθεί πως έχει αρκετή υπομονή. Της έχω πει όλες τις ατάκες απ' το trainspotting πάνω από 10 φορές και ακόμα αντέχει. Στη θέση της άμα άκουγα συνέχεια το "who needs reasons when you've got heroin?" θα 'χα φρίξει.
Με αφήνει να βάφω το θρανίο, μου λέει πότε βγαίνουμε (3 χρόνια κι ακόμα να μάθω τι ώρα χτυπάει το κουδούνι) και γενικά είναι φοβερή. Και σήμερα μου 'φερε και βιβλίο να διαβάσω την ώρα των θρησκευτικών γιατί ΒΑΡΙΕΜΑΙ στα θρησκευτικά. Και μου είπε πως θα μου φέρει την Κόλαση του Δάντη για να γράψουμε κι από εκεί στο θρανίο. Lalala~ I adore her
Να σημειωθεί πως έχει αρκετή υπομονή. Της έχω πει όλες τις ατάκες απ' το trainspotting πάνω από 10 φορές και ακόμα αντέχει. Στη θέση της άμα άκουγα συνέχεια το "who needs reasons when you've got heroin?" θα 'χα φρίξει.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°47
Angelika-Lavender Black έγραψε:Τωρα στην πρωτη λυκειου καθομαι με ενα παιδι.... μα τι παιδι.
Ηταν η μονη κενη θεση.
Ναι,γιατι αμα ειχε αλλου θεση,θα καθοσουν αλλου
Mia Melanie Hawkins έγραψε:
ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα κοινωνικη
Χαι φαιβ σισ'
Isabelle Lightwood έγραψε:Φέτος κάθομαι με μια καινούρια κοπέλα που έχω πάρει υπό την προστασία μου, όχι αστεία!!
Την αγαπώ ήδη.
Αβαντα
Μου πηρε την θεση
---
Στο θεμα μας τωρα...
Φετος δεν ξερω κανεναν και πηγα να κατσω μονη μου ωραια και καλα
Και πριν προλαβω να βγαλω την τσαντα μου ερχεται και καθεται ενα κοριτσι διπλα
Δεν την ξερω,δεν με ξερει
- RAULSON:
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°48
Εγω καθομαι με την κολλητη μου και περναμε ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°49
Εγώ κάθομαι κλασσικά με την κολλητή μου και περνάμε και φέτος γμτα. xD
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°50
Αυτό.-Jace Wayland έγραψε:Εγω καθομαι με την κολλητη μου και περναμε ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
Επειδή καθόμαστε και σε καθαρό θρανίο, έχουμε αρχίσει να το γεμίζουμε με quotes, στίχους, ζωγραφιές και αρχίζει και γίνεται όπως το περσυνό, επικό θρανίο που είχαμε φτιάξει.
Στις ώρες τις γενικής που δεν πολυπροσέχουμε (π.χ. θρησκευτικά, χημεία) διαβάζουμε anita blake και άλλα trash fictional που φέρνει ή κοτσομπολεύουμε τα ψώνια της τάξης ή μαντεύουμε τα ζώδια και τους ωροσκόπους από συμμαθητές-καθηγητές-χαρακτήρες βιβλίων.