Το εχω ξαναπει,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.και οπως επισης εχω ξαναπει,το 99,9 της συστασης μας ειναι ιδιο..
Ο ρατσισμος δεν απορρεει απο λογικη..ειναι απλα μια θεωρια που το χειροτερο δεν ειναι οτι υφισταται,αλλα μεταδιδεται..
Ειμαι χαρουμενος που δεν καταγομαι απο οικογενεια ρατσιστων..
Κατι για τους αλβανους..Φιλε ρατσιστη,εσυ που καταδικαζεις τον απεναντι σου κρινοντας απο την εθνικοτητα του,μαθε οτι οι Αλβανοι ειναι παγκοσμια το νουμερο 1 συγγενικο φιλο στους Ελληνες..Δευτεροι ειναι οι Τουρκοι,κυριως της μικρας Ασιας.
Ζουσες ρε ηλιθιε την εποχη της τουρκοκρατιας,να ξες αν οι προγονοι σου ειχαν σχεσεις με αλλοεθνεις?μπορει και εσυ να εχεις ξενη ριζα...
αλλα δεν κατηγορω κανενα ρατσιστη..Θυματα ειναι και αυτοι,θυματα του απαισιου εκπαιδευτικου συστηματος που κοιταει να ενισχυσει το εθνικο και οχι το φιλανθρωπικο φρονημα..Μερικοι υπηρξαν ατυχοι γιατι στις ταξεις του δημοτικου,οταν ακομα καλλιεργουσαν χαρακτηρα τους πετυχαν κανα δυο εθνικιστες καθηγητες και τους εκαναν...Συμφωνω με την παραπανω αποψη,οτι για να καταρριφθει ο ρατσισμος πρεπει να αλλαξουμε εμεις..
Σεξισμος!μια ακομα απο τις αντιληψεις που εχουν διαφθειρει την εποχη μας..η εξυμνηση του φαλλοκρατισμου σε ολο της το μεγαλειο..Γιατι πλεον μια δοαφημιση για να πουλησει πρεπει να περιεχει εναν αντρα που μετα την χρηση του διαφημιζομενου προιντος θεωρειται επιτυχημενος?
Παραδειγμα η διαφημιση του ΑΧΕ.καταρχην αν προσεξετε δειχνει τις γυναικες ημιγυμνες ,να απασχολουνται στο γυμναστηριο,και μολις περναει ο χρηστης του αποσμητικου τρεχουν απο πισω του..Και εμεις το δεχομαστε..και δυστυχως υπαρχουν καποιοι ομοφυλοι που που το απολαμβανουν κιολας..
Πολυ ενδιαφερον τοπικ..ευχομαι να συνεχισει να αναπτυσσεται..