.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+40
Claire Delacour
Isabelle Lightwood
The Sorting Hat
Dragon The Grey
geowizard
Cassiopeia Black
elliza
Morgan le Fay
Lisette de Lapin
Gellert
Catherine Tonks
Arcturus Regulus Black
Amycus
anthian9
Cassandra Black
Hermione Black
Μia Melanie Hawkins
Romilda Vane
Narcissa Black
Este
Hecate
Nathaniel
E-vampire
Tom Marvolo Riddle
EL.J girl
Albus_The_Wise
panospro
stela!!
Oceanborn
darkdemon
FayR0
Hemione94
Darkness
Madame Maxime
RemousLoupin
Ms Skellington
Roni
Rose Black
SiMoS
Narcissa
44 απαντήσεις

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Empty Απ: Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις

Δημοσίευση από Cassandra Black Σαβ Φεβ 16, 2013 1:42 am

Εκνευρίζομαι τόσο πολύ όταν μεγάλοι και σοβαροί κατά τ' άλλα άνθρωποι ακούν κάποιον στο δρόμο να μιλάει τη γλώσσα του και αμέσως λένε "αυτός στάνταρ είναι παράνομος". Και ταυτόχρονα μαζεύονται απ' το φόβο τους και ανοίγουν το βήμα.
    Μα δε μίλησε σ' εσένα, δεν σε κοίταξε καν ο άνθρωπος. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? Δεν είναι όλοι οι μετανάστες εγκληματίες ούτε κοιτάνε πώς θα σφάξουν τον Έλληνα που περνάει δίπλα τους και πάει στη δουλειά του. Φτωχοί άνθρωποι είναι. Βάλε λίγο τον εαυτό σου στη θέση τους και χαλάρωσε.

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Empty Απ: Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Πεμ Φεβ 21, 2013 11:39 pm

Mia Melanie Hawkins έγραψε:Εγώ δεν νομίζω πως είμαι πολύ ρατσίστρια
    Χμμμ...

Mia Melanie Hawkins έγραψε:Έχει τρελάνει στο βρύσιμο όλους τους αλβανους και γενικά τους ξενους που ειναι στην πολη μας.Από μια πλευρά τον καταλαβαίνω γιατί κάποιοι από αυτους-για να μην πω οι περισσότεροι-είναι κλεφτες.Κλεβουν και μετά εξαφανίζονται στις χωρες τους.και ξερω κάποιους ονοματικά.

Στα μπολντ λοιπόν κρύβεται η Χρυσή Αυγή.
    "Εγώ δεν είμαι χρυσαυγίτης αλλά αυτοί μας κλέβουν", "εμείς όταν πήγαμε στις Αμερικές και στις Γερμανίες ήμασταν κύριοι(!) και μας σέβονταν(!!!), ενώ αυτοί κάνουν του κόσμου τα εγκλήματα εδώ..."
    Προσπερνώντας την προφανή ερώτηση, πόσους από αυτούς ξέρεις ώστε να μιλήσεις για περισσότερους και λιγότερους, ένα πράγμα θέλω να ρωτήσω. Θεωρείς σπουδαίο κατόρθωμα το ότι κάθεσαι και μαθαίνεις Ρώσικα; Συγχαρητήρια, το Νόμπελ Ειρήνης το χεις στο τσεπάκι σου!
    Ο Χίτλερ λάτρευε Εβραίους Μουσικούς. Το κριτήριο είναι αυτό λοιπόν;
    Γιατί ειναι τόσο δύσκολο να περπατήσεις στο δρόμο και να μην ενδιαφερθείς καθόλου για την καταγωγή κάποιου, αλλά μόνο για το γεγονός ότι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ; Τι είναι τα σύνορα αν όχι χαρακιές στο σώμα του πλανήτη;

Statler
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Παρ Φεβ 22, 2013 3:21 pm

Από ένα παλιότερο τεύχος του ΒΗΜagazino.
    Πρωτόγονες καταστάσεις
    Οι «τελετουργικές χαρακιές» στο σώμα μετανάστη προκάλεσαν αίσθηση σε διεθνές επίπεδο. Το ΒΗmagazino ερευνά γιατί η βία κατά των μεταναστών κινδυνεύει να καταχωριστεί από ορισμένους Ευρωπαίους ως «ελληνικό χαρακτηριστικό»

Απόσπασμα:
    Πέρα από τις επίσημες δηλώσεις, μια σειρά από περιστατικά προκάλεσαν βαθύ προβληματισμό. Οι φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters, όπως τις αποτύπωσε ο φακός του πολυβραβευμένου φωτορεπόρτερ Γιάννη Μπεχράκη, περιγράφουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο το πώς αισθάνεται μια μερίδα Ελλήνων για τους μετανάστες: ο 32χρονος Σουδανός Χασάν Μέκι μπορεί να κατάφερε να γλιτώσει το 2011 στην πατρίδα του από τους «άνδρες με τα στρατιωτικά ρούχα» που σκότωσαν τον πατέρα του και βίασαν τις δύο αδελφές του, αλλά στις 19 Αυγούστου του 2012, στην Αθήνα, είχε μια ανάλογα «πρωτόγονη» αντιμετώπιση. Οπως διηγήθηκε στην ιστοσελίδα 1againstracism.gr, την πλατφόρμα της εκστρατείας κατά της ρατσιστικής βίας της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, περπατούσε με έναν φίλο του, όταν μοτοσικλετιστές με μαύρα ρούχα και ελληνικές σημαίες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τον άφησαν αναίσθητο. Οταν συνήλθε ήταν μέσα στα αίματα και αργότερα συνειδητοποίησε ότι του είχαν αφήσει μεγάλες χαρακιές στην πλάτη, που θυμίζουν το γράμμα «Χ». [...]
    Φωτογραφικό υλικό από τον Γιάννη Μπεχράκη:
    Σπόιλερ:
    Σπόιλερ:
    Σπόιλερ:

Φωτογραφίες που σοκάρουν και θα έπρεπε να αφυπνίζουν.
    Ο ρατσισμός δεν είναι ποτέ αστείο πράγμα και είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να μας ανησυχεί. Και όχι μόνο να μας ανησυχεί, αλλά και να μας δραστηριοποιεί εναντίον του.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Amycus
    Amycus

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Παρ Απρ 05, 2013 12:46 am

Απο στερεότυπα άλλο τίποτα. =/

Φίλος μου χτύπησε και τα δύο του χέρια σε μιά απόκρουση στο ποδόσφαιρο αλλά μέχρι το ΚΑΤ οδήγησε ο ίδιος με την γυναίκα του συνοδηγό που και αυτή είναι χρόνια οδηγός.Στην ερώτησή μου γιατί δεν άφησε την γυναίκα του να οδηγήσει και στο πήγαινε και στο έλα (σημειωτέον του τα είχαν δέσει με νάρθηκες) η απάντηση ήταν η εξής:

-Οχι να αφήσω γυναίκα να οδηγήσει αμάξι που θα είμαι και εγώ μέσα.Τρελάθηκα νομίζεις; Αφού ξέρεις πως οδηγούν.

Ε,τι να σχολιάσεις.Τόσο ξέρει,τόσο καταλαβαίνει,τόσο λέει. =/

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Gg10
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Παρ Απρ 05, 2013 1:41 am

Amycus έγραψε:Απο στερεότυπα άλλο τίποτα. =/

Ακόμα και μια περιήγηση στο φόρουμ αρκεί για να μας πείσει για την αλλοτιποσύνη( :P ) των στερετύπων-ρατσισμού. Πχ στην ίδια "γειτονιά":

CathyBoug έγραψε:Εγώ όταν πήγα πρόπερσυ στην Κων/πολη με το που κατεβήκαμε απ'το πούλμαν είδαμε έναν τύπο να κλέβει τη τσάντα μιας γυναίκας...βέβαια οι Τούρκοι δεν πιάνονται... snob

*
    *
    *
    *
    *
    *

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Image
    Amycus
    Amycus

Magical Identity

Δημοσίευση από Amycus Παρ Απρ 05, 2013 12:33 pm

Εγώ για τους Τούρκους ξέρω πως τους αρέσουν τα παζάρια και αν είσαι και εσύ πρωταθλητής στο σπορ,πετυχαίνεις καλές τιμές.Για κλέφτες δεν ξέρω να σου πω.Λογικά,όπου υπάρχουν τσάντες θα υπάρχουν και τσαντάκηδες.Δεν είναι θέμα γεωγραφίας,είναι θέμα μόδας. :P

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Παρ Απρ 05, 2013 4:25 pm

Ε μα να βλέπεις την άλλη να κυκλοφορεί με τη Louis Vuitton στο Αμύνταιο Φλωρίνης, δεν θα την κλέψεις; :P

Statler
    Amycus
    Amycus

Magical Identity

Δημοσίευση από Amycus Σαβ Απρ 06, 2013 10:39 am

Που πας κι'εσύ κυρά μου με την τσαντάρα; Σουτιέν δεν έχεις να τα βάλεις δηλαδή; :P

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    Amycus
    Amycus

Magical Identity

Δημοσίευση από Amycus Τρι Απρ 23, 2013 1:39 pm

Τι συνειδητοποίησα βλέποντας καποιες ρομαντικές κομεντί; Κάτι εντελώς στερεοτυπικά εναντίον των γυναικών.

Βασική θέση.Εστω ότι έχουμε έναν άνδρα και μία γυναίκα που εμφανισιακά δεν "κολλάνε" αλλά στο τέλος καταλήγουν μαζί.

Περίπτωση άνδρα.Αν ο άνδρας είναι ο άσχημος της υπόθεσης,στο τέλος της ταινίας η κούκλα που είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της,θα δει τον καλό χαρακτήρα του ή την καλοσύνη του ή την ευγένειά του ή κάτι τέλοσπάντων και θα είναι μαζί,χωρίς να αλλάζει κάτι.

Περίπτωση γυναίκας.Αν η γυναίκα είναι η άσχημη της υπόθεσης,για να την ερωτευτεί ο κούκλος θα πρέπει να υποβληθεί σε μιά σειρά τραγικών μεταμορφώσεων που ξεκινάνε απο τα απλά (ρούχα,μαλλιά) και φτάνουν μέχρι τα πιο απαιτητικά (δίαιτα,πλαστικές επεμβάσεις) και τότε μόνο θα καταλήξουν μαζί.

Η γυναίκα λοιπόν θα πρέπει να αλλάξει γιατί η εικόνα της δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που το τάδε περιοδικό ή η τάδε τάση επιβάλλει σχεδόν φασιστικά ώστε να μπορέσει να βρει σύντροφο ή ο,τιδήποτε.Και σου το περνάνε με τον πιο απλό τρόπο. Αλλαξε ή εξαφανίσου.

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Τρι Απρ 23, 2013 2:27 pm

^Και να ένας από τους λόγους που δε βλέπω ποτέ ρομαντικές κομεντί. :P

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Amycus
    Amycus

Magical Identity

Δημοσίευση από Amycus Τρι Απρ 23, 2013 2:42 pm

Ενας ακόμη λόγος που τις μισώ τόσο θανάσιμα.Θα μπορούσα να κάψω κάθε εκατοστό φιλμ που περιέχει σκηνή απο ρομαντική κομεντί και για προσάναμμα θα έβαζα την Μεγκ -αταλάντου και αγγούρω γωνία- Ράϊαν! :P

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    Catherine Tonks
    Catherine Tonks
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 1833
    Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο κόσμος...;

Δημοσίευση από Catherine Tonks Τρι Μάης 21, 2013 10:24 pm

δεν ειμαι ρατσιστρια *απλα δεν αντεχω τους κ**αλβανους στη χωρα μου :P *...στη πραγματικοτητα εχω γνωρισει μια πανεξυπνη αλβανιδα, τη Τισα, η οποια ασχολειται με το συμπαν (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΜΕΝΑ) και ημασταν πολυ καλες φιλες + το οτι ειναι παρα πολυ καλο κοριτσι και ταλαντουχο. Επισης φετος στη ταξη μου ειναι ενας αλλος αλβανος, πολυ καλο παιδι, και καλος μαθητης. Αλλα στο Β4 ειναι κατι αλβανιδες που το χουν δει καπως, αυτες δε μπορω να τις συμπαθησω. Κι ενας αλλος που με το παραμικρο λεει μαμω τη κοινωνια μου, μαμω την ελλαδα κλπ.
    Οσο αφοα το σεξισμο, συμφωνω απολύτως με τη Ναρκίσα...τα αγορια συνεχως διακρινονται και οι αντρες μετρανε πιο πολυ απ'τις γυναικες...ε ρε ενας μινωικος πολιτισμος που τους χρειαζεται...(γενικα μιλαω :P )

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Tumblr_lq0tbo3onf1qh7487o1_r5_500
    Can you make it feel like home, if I tell you you're mine

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Hhh11

Σπόιλερ:
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τετ Μάης 22, 2013 12:36 am

Πιστεύω οτι τώρα τελευταία εχουμε φτάσει στο αλλο ακρο με το ρατσισμο. Ισως λογω χρυσης αυγης, κτλ, εχει γινει περισσοτερο εντονο απ'οτι παλιά, να ταυτίζουνε το ρατσισμό με την ξενοφοβία. Για μένα δεν ειναι το ιδιο πράγμα. Άλλο ειναι να ΄'φοβασαι" μη σε κλεψουν "τσαντακιδες αλβανοι" και άλλο να εισαι αρνητικός ή ακομα και εχθρικός απεναντι στους αλλοδαπους για τον α' ή β' λογο. Και για να μην παρεξηγηθω, δεν εννοώ οτι είναι σωστό να αντιμετωπιζονταιεχθρικα οι ξενοι, αλλά τουλάχιστον με ισους όρους και οχι ευνοϊκότερα απο καποιον ελληνα για παραδειγμα για να μη μας πουνε ρατσιστες! Αυτό είναι εξίσου άδικο, και πιστεύω εχει αντιθετο αποτέλεσμα απο το να αποτρεπει ρατσιστικές εκδηλωσεις. Γιατί ετσι δικαιολογημένα μετα θα πει καποιος οτι "α, ερχονται στην Ελλαδα και μας κλεβουν τις δουλειες,μας παιρνουν τις θεσεις κτλ, κτλ" (βλ. περιπτωσεις παννελληνιων -που φυσικα υπαρχουν κι αλλες αδικιες και σε ελληνικες κατηγορίες που πιστεύω θα'πρεπε να καταργηθουν και αυτες)

ghgh
    hhg
    hy
    Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τετ Αυγ 21, 2013 8:40 pm

Ο ορισμός του σεξισμού
    Πάρτε λίγα λεπτά απ' τη μέρα σας να το διαβάσετε.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Gellert
    Gellert

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Τετ Αυγ 21, 2013 8:58 pm

Επισης αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του σεξιστή. Και του ανιδεου που δεν ξερει τι εργαλειο ειναι το photoshop. Και την γιαγια μου την κανω Μονικα Μπελλουτσι σε φωτο αμα μου σκασει 3000 για μια φωτογραφιση. Σιγα τα ωα.

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Shma
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Αυγ 21, 2013 9:55 pm

Ω θεοί, πιο έφηβος πεθαίνεις (και οι δυο πλευρές)
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Τετ Αυγ 21, 2013 10:57 pm

Είναι πραγματικά αηδιαστικό να βλέπεις τέτοια άτομα,να μας αντιμετωπίζουν σαν κομμάτια κρέας,να μην καταλαβαινουν ότι αυτά που λένε είναι το λιγότερο προσβλητικά και να συνεχίζουν να θεωρούν ότι έτσι θα έπρεπε όλες να είμαστε,σαν την Μπελούτσι.
    Πράγματι θα ήταν τόσο όμορφος ένας κόσμος γεμάτος Μπελούτσι.

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Pamjim10

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 6BKOQ7P

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Pamjim11
    Gellert
    Gellert

Magical Identity

Δημοσίευση από Gellert Πεμ Αυγ 22, 2013 1:09 am

ΜΗν κατηγορειτε μονο τους αντρες ομως. Ξέρω και πολλες κοπελες που θεωρουν οτι οι αντρες ολοι θα πρεπει να ειναι μοντελα, αλλιως δεν αξιζει ουτε να τους μιλαμε. Razz

Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Αυγ 22, 2013 1:33 am

Gellert έγραψε:ΜΗν κατηγορειτε μονο τους αντρες ομως. Ξέρω και πολλες κοπελες που θεωρουν οτι οι αντρες ολοι θα πρεπει να ειναι μοντελα, αλλιως δεν αξιζει ουτε να τους μιλαμε. Razz
    ^Αυτό ακριβώς
    Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 QKxVZIY

g1ati na mhn einai san ton pitt <3 <3!
    Σπόιλερ:
    :/
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Πεμ Αυγ 22, 2013 10:55 am

Όχι,φυσικά και δεν το κάνουν μόνο οι άντρες.Kαι ξέρω και εγώ τέτοιες κοπέλες Δημήτρη,που απαιτούν ο άλλος να έχει κοιλιακούς του Ρουβα αλλιώς ούτε που τον κοιτούν.Γι αυτό και είπα κολλημένα άτομα.

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Pamjim10

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 6BKOQ7P

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Pamjim11
    Gellert
    Gellert

Magical Identity

Δημοσίευση από Gellert Πεμ Αυγ 22, 2013 12:20 pm

Σωστα. Εμενα με ειχε κερδισει πολυ η καμπανια του Dove "All women are beautifull"

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 1_photo

Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Κυρ Αυγ 25, 2013 10:47 pm

Gellert έγραψε:Σωστα. Εμενα με ειχε κερδισει πολυ η καμπανια του Dove "All women are beautifull"

Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 1_photo
    Ω θεέ μου.
    Σε είχε κερδίσει η καμπάνια του Dove, αλήθεια τώρα; και capitalism is nothing but a love story υποθέτω ε;
    All women are beautiful από τη μία και από την άλλη η διαφήμιση (διαφημίσεις) της Axe, με τη γυναίκα στην πιο σεξιστική παρουσίασή της;
    Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Photo

Η Axe και η Dove ανήκουν και οι δύο στον όμιλο Unilever. Και από εκεί συμπεραίνει κάποιος πως ο καπιταλισμός δεν έχει αξίες, δεν έχει αρχές, απλώς προσεγγίζει τον άμυαλο καταναλωτή με ό,τι μέσα διαθέτει για να του πουλήσει αυτό που, μέσα στην αφέλειά του, θα αγοράσει, όχι μόνο για τη χρηστική του αξία αλλά και επειδή το διαφημιστικό του μήνυμα είναι "ανθρώπινο". Ναι, όσο ανθρώπινος είναι και ο ίδιος ο καπιταλισμος.
    Ρατσισμός,σεξισμός,στερεότυπα,προκαταλήψεις - Σελίδα 5 Africa-drought

Επίσης σταματήστε να συγχέετε έννοιες ο σεξισμός αναφέρεται στην βία, σωματική, ψυχολογική ή λεκτική, την κάθε μορφής παρενόχληση αλλά και την στερεοτυπική παρουσίαση των γυναικών. Η πατριαρχία θέλει ορισμένες ιεραρχικές σχέσεις να επιβάλλονται στις κοινωνίες και μία από τις βασικότερες είναι ότι η γυναίκα είναι το ασθενές φύλο, ως εκ τούτου, όποια θέση και να έχει απέναντι στον άντρα αριθμητικά, αποτελεί μειονότητα, και για να περιγραφεί η ανισότητα σε βάρος αυτής της μειονότητας γεννήθηκε και χρησιμοποιείται ο όρος σεξισμός.
    Το μία γυναίκα (και ένας άντρας, γιατί δε βλέπω να αναφέρεται), να μην γουστάρει κάποιον άντρα αν αυτός δεν είναι ο Άδωνις, δεν έχει να κάνει παρά μόνο με θέματα προτύπων. Τα δυτικά πρότυπα, μέσα στην παραφροσύνη τους γεννάνε και την υπερβολή του νους υγιής εν σώματι υγιεί, προωθώντας ως σέξυ τον άντρα που θα είναι ξυρισμένος, γυμνασμένος, ψηλός, με μπράτσα πλάτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Οι υπερβολικά πολλές ώρες που θα αφιερωθούν στο γυμναστήριο προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός θα στερήσουν από τον άνθρωπο τη δυνατότητα να συμμετέχει σε άλλου είδους κοινωνικές διαδικασίες που ενδέχεται να τον ξυπνήσουν και να τον κάνουν να διεκδικήσει μία ρήξη με το σύστημα. Και πέρα από αυτό, ενισχύεται και η πατριαρχία στις περιπτώσεις που σκοπός της άσκησης καθίσταται η επίτευξη του "ωραίου", αυτό που ο αιώνας μας, μαζί με τον προηγούμενο, ονόμασαν ωραίο δηλαδή, και μακροπρόθεσμα η προσέλκυση περισσότερων ερωτικών συντρόφων.
    Καμία dove δε θα έπρεπε να σας συγκινεί αν συνειδητοποιούσατε όχι μόνο τι κρύβει από πίσω, αλλά και το πόσο το οικονομικό σύστημα που εκπροσωπεί, στη συζήτηση τουλάχιστον, κατά την ιστορία ακολουθεί μία συγκεκριμένη πολιτική απέναντι σε κάθε είδους μειονότητες: αρχικά τις πολεμάει με μίσος, στη συνέχεια τις εκμεταλλεύεται για να τους πουλήσει προϊόντα, και στο τέλος αφού τις έχει εντάξει στο καταναλωτικό τρυπάκι τις αποδέχεται, και καμιά φορά παρουσιάζεται και ως υποστηρικτής των αγώνων τους (όπως γίνεται επί παραδείγματι με τις ομοφυλοφιλικές διεκδικήσεις και μεγάλους ομίλους και πολυεθνικές που πλέον υποστηρίζουν τα δικαιώματα της κοινότητας. Ναι αλλά ψάξτε τι γινόταν πριν 10, 20, 30 χρόνια).
    Μόνο μέσα σου τον καταπολεμάς τον σεξισμό.

Kms δεν καταλαβαίνω την τοποθέτησή σου, τουλάχιστον πως συνδέεται με την συζήτηση, δεν βλέπω κάτι πέρα από σχολιασμό των συνομιλητών.

Statler
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Κυρ Αυγ 25, 2013 11:55 pm

All women are beautiful από τη μία και από την άλλη η διαφήμιση (διαφημίσεις) της Axe, με τη γυναίκα στην πιο σεξιστική παρουσίασή της;
    Είπε ο άνθρωπος που φοράει Αξ/str8 για σέξι μυρωδιά, λούζεται με Wash and Go για σέξι μυρωδιά μαλλιού, ξυρίζεται με δεν ξέρω και γω ποια καπιταλιστική μεγα-εταιρία για σέξι ξυρισμένο πρόσωπο, φοράει σβάρτζκοπφ ζελέ για σέξι μαλλί και ντύνεται με όποια pull and bear (off shore εταιρία) κολλητά παντελόνια κ μπλούζες για σέξι εμφάνιση.
    Όχι ρε, εσύ δεν είσαι καπιταλιστής. Όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός που ψωνίζει από σούπερ μάρκετ είναι καπιταλιστής μαύρος και ζώο που τρώει ό, τι του σερβίρουν και αγνοεί τα εγκλήματα που συμβαίνουν κάτω ακριβώς από τη μύτη του. Οκ, την επόμενη φορά θα τρίψω τις μασχάλες μου με άνθη κερασιάς και θα μασήσω δυόσμο για καθαρά δόντια.
    Όταν δω το μήνυμα All women are beautiful δεν θα κάνω pause την ζωή μου για να τρέξω καρφούρ να αγοράσω όλο το στοκ της dove. Θα εκτιμήσω το μήνυμα και θα νιώσω όμορφα για 30'' για όλες τις γυναίκες πάνω στον πλανήτη, και θα πω ωραία διαφήμιση. Μετά, θα πάω να κάνω ένα ντουζάκι και θα βάλω για αποσμητικό φυσικό κρύσταλλο γιατί δε γουστάρω χημεία. Διαχώρισέ τα.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Δευ Αυγ 26, 2013 9:21 pm

Morgan le Fay έγραψε: Διαχώρισέ τα.
    Καλή συμβουλή! Σκέψου να την ακολουθήσεις γιατί δεν ξέρεις λίγο τι σου γίνεται και χρησιμοποιείς όρους που προφανώς δεν κατέχεις μόνο για να την πεις στον συνομιλητή σου λόγω προσωπικής εμπάθειας. Ας τα πάρουμε με τη σειρά λοιπόν:

Morgan le Fay έγραψε:Είπε ο άνθρωπος που φοράει Αξ/str8 για σέξι μυρωδιά, λούζεται με Wash and Go για σέξι μυρωδιά μαλλιού, ξυρίζεται με δεν ξέρω και γω ποια καπιταλιστική μεγα-εταιρία για σέξι ξυρισμένο πρόσωπο, φοράει σβάρτζκοπφ ζελέ για σέξι μαλλί και ντύνεται με όποια pull and bear (off shore εταιρία) κολλητά παντελόνια κ μπλούζες για σέξι εμφάνιση.
    Axe kai Str8 δεν έχω φορέσει ποτέ στη ζωή μου. Wash and Go χρησιμοποιώ όχι επειδή είδα ένα μήνυμα που με έκανε να πω "φίλε, τρελά κοινωνική επιχείρηση!!!" αλλά επειδή αφαιρεί τέλεια τα υπολείμματα του ζελέ. Και ξες τι σημαίνει αυτό; ότι κάνει καλά τη δουλειά του ως καπιταλιστικό προϊόν και ως καταναλωτής θα το χρησιμοποιήσω γιατί ένα βασικό χαρακτηριστικό του καπιταλισμού είναι ότι σου επιβάλλεται, μόνο αυτός μπορεί να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργεί (γι' αυτό και πουθενά σε κανένα ποστ μου δεν ειπα "μην βάζετε αποσμητικό", καταπολεμώ τον καπιταλισμό σημαίνει προσπαθώ να εξαφανίσω την ανάγκη και όχι το προϊόν)
    Το schwarzkopf ζελέ δεν το σχολιάζω και την τελευταία φορά που τσέκαρα στην ντουλάπα μου δεν είχε τίποτα από pull and bear γιατί αποφάσισα να μην κρατήσω ό,τι είχα αγοράσει από εκεί, και όχι λόγω ιδεολογίας (καθώς ανέφερα ήδη τις ανάγκες, άσχετο αν δεν μπορείς να εμβαθύνεις στο οικονομικό σύστημα στο οποίο ζεις). Ναι όσο με αφορά κάνω ό,τι μπορώ για να μην βολεύω τις πολυεθνικές (οφ σορ; που το άκουσες αυτό, στο κεντρικό του μέγκα; έχεις καμία ιδέα για το τι σημαίνει αυτό ή ξαφνικά έγινες υπάλληλος του ΣΔΟΕ και ταυτίζεις τις οφ σορ με τον διάβολο; ), προτιμώ χειροποίητα ρούχα ή second hand, για εξαιρετικές, σέξι retro εμφανίσεις!!!!!!

Morgan le Fay έγραψε:Όχι ρε, εσύ δεν είσαι καπιταλιστής.
    Έλα ρε, πες μου λίγο, μήπως βγάζω (κλέβω) πενήντα χιλιάρικα την ημέρα, ανεβοκατεβάζω κυβερνήσεις, υποκινώ πολέμους στη μέση ανατολή και καταδυναστεύω έθνη και λαούς στην αφρική για να λαδώσω το αντεράκι μου; Όχι γιατί την τελευταία φορά που τσέκαρα αυτό έκανε ο καπιταλιστής. Μπορεί βέβαια έτσι χαωμένη που σε βλέπω να μπερδεύεις τον καπιταλιστή (μεγαλοαστό) με τον μεσοαστο και τον μικροαστό, το τσιράκι του καπιταλισμού από το κουφάρι του οποίου τρέφεται ο πρώτος, είναι αυτός που θα δουλεύει σε διαφημιστικές, στο ΤΑΙΠΕΔ, ο γραβάτας, ο τύπος που θα ακουμπάει στον Ralph Lauren και στη Louis Vuitton το μισό του μηνιάτικο (σημαντικά μικρότερο από του αστού), και θα ζει όλη του τη ζωή εξυπηρετώντας τον. Και για άλλη μια φορά αυτό που ήθελες να περιγράψεις (μεσοαστός) το συγχέεις με τον μικροαστό (που του λείπει πλήρως οποιαδήποτε πολιτική παιδεία και μόνος σκοπος της ζωής του είναι να βρει μια θέση στο δημόσιο για τα παιδιά του και να νομιμοποιήσει το αυθαιρετάκι στον Υμηττό), και συγχέεις τον μικροαστό με τον καταναλωτή, που όπως είπα στην πρωτη παράγραφο αγοράζει για να καλύψει τις ανάγκες του. Οι προηγούμενοι έχουν ανάγκη το να αγοράσουν, γιατί αυτό τους διδάσκει ο καπιταλισμός, ενώ ο τελευταίος προσπαθεί να επιβιώσει.

Morgan le Fay έγραψε:Όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός που ψωνίζει από σούπερ μάρκετ είναι καπιταλιστής μαύρος και ζώο που τρώει ό, τι του σερβίρουν και αγνοεί τα εγκλήματα που συμβαίνουν κάτω ακριβώς από τη μύτη του.
    Σύγχυση, σύγχυση, σύγχυση... Διάβασε την από πάνω παράγραφο μπας και βοηθηθείς καθόλου.

Morgan le Fay έγραψε: Οκ, την επόμενη φορά θα τρίψω τις μασχάλες μου με άνθη κερασιάς και θα μασήσω δυόσμο για καθαρά δόντια.
    Εναλλακτικά θα μπορούσες να πάψεις να το παίζεις έξυπνη και να ασχοληθείς με κάτι που θα μπορούσε αύριο μεθαύριο να κάνει τον καθένα από εμάς να έχει την δυνατότητα να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ έστω και τα αναγκαία. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά όσο εσύ υπερασπιζόσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο τον καπιταλισμό, υπήρχαν άνθρωποι που αυτοκτονούσαν επειδή είχαν χρέη, επειδή δεν ήταν πλέον περήφανοι, επειδή κάποιος στον οποίο τόσα χρόνια πουλούσαν την εργασία τους, τους έκλεψε με τον χειρότερο τρόπο.

Morgan le Fay έγραψε:Όταν δω το μήνυμα All women are beautiful δεν θα κάνω pause την ζωή μου για να τρέξω καρφούρ να αγοράσω όλο το στοκ της dove. Θα εκτιμήσω το μήνυμα και θα νιώσω όμορφα για 30'' για όλες τις γυναίκες πάνω στον πλανήτη, και θα πω ωραία διαφήμιση. Μετά, θα πάω να κάνω ένα ντουζάκι και θα βάλω για αποσμητικό φυσικό κρύσταλλο γιατί δε γουστάρω χημεία.
    Και νομίζεις μέσα στην αθωότητά σου ότι είναι καλό το να εκτιμήσεις το μήνυμα; Όταν δε συνειδητοποιείς ότι ως γυναίκα, πλάσμα το οποίο βιώνει υπερβολικά πολλές αδικίες, πως η επιχείρηση αυτή δεν σου συμπαραστέκεται αλλά είναι ενάντια στα συμφέροντά σου, όταν καταλάβεις ότι σε εκμεταλλεύεται μόνο και μόνο για να σου πουλήσει έστω και ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ, ενώ την ίδια απολύτως στιγμή για αυτούς δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα κομμάτι κρέας που θα τρέξει πίσω από τον άντρα που θα φορέσει το άλλο της προϊόν, το αποσμητικό, ίσως ΤΟΤΕ να μην νιώσεις όμορφα ούτε για 30 δευτερόλεπτα. Ίσως να πεις "ναι οι γυναίκες είμαστε όμορφες και δεν χρειαζόμαστε την Νταβ να μας το πει, χρειαζόμαστε να το καταλάβουμε μόνες μας".
    Οι γυναίκες στην Ευρώπη μετα την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό ξεκίνησαν να υπάρχουν και έφτασαν στο σημείο να είναι (?) ισότιμες. Σε Αφρική Νότια Αμερική Μέση Ανατολή και σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη ακόμα, φαντάζομαι, αυτό δε συμβαίνει. Οι γυναίκες για τις οποίες εσύ θα νιώσεις όμορφα βασανίζονται. Εκεί πρέπει να στραφείς και όχι στο να πουλάς εξυπνάδα επειδή κάποιος σου λέει κάτι αντίθετο με αυτό που θέλεις να ακούσεις.

Statler
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Δευ Αυγ 26, 2013 11:10 pm

Tom Marvolo Riddle έγραψε:
    Καλή συμβουλή! Σκέψου να την ακολουθήσεις γιατί δεν ξέρεις λίγο τι σου γίνεται και χρησιμοποιείς όρους που προφανώς δεν κατέχεις μόνο για να την πεις στον συνομιλητή σου λόγω προσωπικής εμπάθειας. Ας τα πάρουμε με τη σειρά λοιπόν:
    Δεν είμαι εγώ αυτή που σε κάθε τόπικ έρχεται και κάνει μάθημα περί καπιταλισμού/ρατσισμού και ό, τι άλλο όλος ο πληθυσμός του φόρουμ φαίνεται να αγνοεί ενώ εσύ να το έχεις κάνει κτήμα σου.

Axe kai Str8 δεν έχω φορέσει ποτέ στη ζωή μου. Wash and Go χρησιμοποιώ όχι επειδή είδα ένα μήνυμα που με έκανε να πω "φίλε, τρελά κοινωνική επιχείρηση!!!" αλλά επειδή αφαιρεί τέλεια τα υπολείμματα του ζελέ. Και ξες τι σημαίνει αυτό; ότι κάνει καλά τη δουλειά του ως καπιταλιστικό προϊόν και ως καταναλωτής θα το χρησιμοποιήσω γιατί ένα βασικό χαρακτηριστικό του καπιταλισμού είναι ότι σου επιβάλλεται, μόνο αυτός μπορεί να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργεί (γι' αυτό και πουθενά σε κανένα ποστ μου δεν ειπα "μην βάζετε αποσμητικό", καταπολεμώ τον καπιταλισμό σημαίνει προσπαθώ να εξαφανίσω την ανάγκη και όχι το προϊόν)
    Το schwarzkopf ζελέ δεν το σχολιάζω και την τελευταία φορά που τσέκαρα στην ντουλάπα μου δεν είχε τίποτα από pull and bear γιατί αποφάσισα να μην κρατήσω ό,τι είχα αγοράσει από εκεί, και όχι λόγω ιδεολογίας (καθώς ανέφερα ήδη τις ανάγκες, άσχετο αν δεν μπορείς να εμβαθύνεις στο οικονομικό σύστημα στο οποίο ζεις). Ναι όσο με αφορά κάνω ό,τι μπορώ για να μην βολεύω τις πολυεθνικές (οφ σορ; που το άκουσες αυτό, στο κεντρικό του μέγκα; έχεις καμία ιδέα για το τι σημαίνει αυτό ή ξαφνικά έγινες υπάλληλος του ΣΔΟΕ και ταυτίζεις τις οφ σορ με τον διάβολο; ), προτιμώ χειροποίητα ρούχα ή second hand, για εξαιρετικές, σέξι retro εμφανίσεις!!!!!!
    Άρα και συ τι μου λες; Πως έχεις γίνει έρμαιο του καπιταλισμού. Και στην τελική, καλά κάνεις και προσπαθείς να καταπολεμήσεις την ανάγκη και όχι το προϊόν, αλλά τουλάχιστον μην το παίζεις λες και όλοι οι υπόλοιποι είναι άβουλα ζώα και γουστάρουν να δημιουργούν ανάγκες στον εαυτό τους. Και στην τελική μη μου λες πως και συ δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες που έχει δημιουργήσει σε όλους μας ο καπιταλισμός και η συνεχής ανάγκη αυτού να βγάζει χρήματα από εμάς και τους εργαζόμενους που παράγουν το προϊόν. Και το ζελέ σου το θέλεις, και το αποσμητικό σου το θέλεις. Άρα μην μου λες πως καταπολεμάς την όποια ανάγκη σου.
    Σχετικά με τον όρο οφ σορ, σε αντίθεση με τον δικό σου χυδαίο τρόπο, δεν αντιμετώπισα εγώ ΕΣΕΝΑ ως άβουλο και ανίδεο ζώο που δεν γνωρίζει τι πάει να πει καπιταλισμός και οφ σορ. Έκατσα κι έκανα μια εκτενή συζήτηση με τον πατέρα μου για το τι πάει να πει οφ σορ. Σου το ανέφερα ως παράδειγμα επειδή σχετίζεται άμεσα με τον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής προϊόντων. Αν αυτό το μεταφράζεις ως "ταυτίζω τις οφ σορ με τον διάβολο"... Δεν ήρθα να σου κάνω μάθημα πάνω στο οφ σορ, που αν σε αφήσω κιόλας, θα το κάνεις, ακριβώς σαν υπάλληλος του ΣΔΟΕ. [/quote]
    Έλα ρε, πες μου λίγο, μήπως βγάζω (κλέβω) πενήντα χιλιάρικα την ημέρα, ανεβοκατεβάζω κυβερνήσεις, υποκινώ πολέμους στη μέση ανατολή και καταδυναστεύω έθνη και λαούς στην αφρική για να λαδώσω το αντεράκι μου; Όχι γιατί την τελευταία φορά που τσέκαρα αυτό έκανε ο καπιταλιστής. Μπορεί βέβαια έτσι χαωμένη που σε βλέπω να μπερδεύεις τον καπιταλιστή (μεγαλοαστό) με τον μεσοαστο και τον μικροαστό, το τσιράκι του καπιταλισμού από το κουφάρι του οποίου τρέφεται ο πρώτος, είναι αυτός που θα δουλεύει σε διαφημιστικές, στο ΤΑΙΠΕΔ, ο γραβάτας, ο τύπος που θα ακουμπάει στον Ralph Lauren και στη Louis Vuitton το μισό του μηνιάτικο (σημαντικά μικρότερο από του αστού), και θα ζει όλη του τη ζωή εξυπηρετώντας τον. Και για άλλη μια φορά αυτό που ήθελες να περιγράψεις (μεσοαστός) το συγχέεις με τον μικροαστό (που του λείπει πλήρως οποιαδήποτε πολιτική παιδεία και μόνος σκοπος της ζωής του είναι να βρει μια θέση στο δημόσιο για τα παιδιά του και να νομιμοποιήσει το αυθαιρετάκι στον Υμηττό), και συγχέεις τον μικροαστό με τον καταναλωτή, που όπως είπα στην πρωτη παράγραφο αγοράζει για να καλύψει τις ανάγκες του. Οι προηγούμενοι έχουν ανάγκη το να αγοράσουν, γιατί αυτό τους διδάσκει ο καπιταλισμός, ενώ ο τελευταίος προσπαθεί να επιβιώσει.
    Όχι, αλλά εσύ είσαι αυτός που δίνεις τα λεφτά σου σε εταιρίες με καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής. Αυτό τι σε κάνει εσένα; Πες μου λίγο γιατί είμαι χαωμένη σε αντίθεση με σένα που διάβασες ιστορία γ' λυκ. που σου δίδαξε εκτενώς τι πάει να πει μεγαλοαστός που το εξισώνεις κιόλας με τον καπιταλιστή στο απόλυτό του, τον μεσοαστό και τον μικροαστό.

Morgan le Fay έγραψε:Όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός που ψωνίζει από σούπερ μάρκετ είναι καπιταλιστής μαύρος και ζώο που τρώει ό, τι του σερβίρουν και αγνοεί τα εγκλήματα που συμβαίνουν κάτω ακριβώς από τη μύτη του.
    Σύγχυση, σύγχυση, σύγχυση... Διάβασε την από πάνω παράγραφο μπας και βοηθηθείς καθόλου.
    Ώχου και συ καημένε, έστω, υποστηρικτής, έμμεσα ή άμεσα του καπιταλιστικού συστήματος. Έχει κάποιο επιχείρημα, ή απλά παίζεις με τον ατυχή τρόπο έκφρασής μου στην συγκεκριμένη;

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Εναλλακτικά θα μπορούσες να πάψεις να το παίζεις έξυπνη και να ασχοληθείς με κάτι που θα μπορούσε αύριο μεθαύριο να κάνει τον καθένα από εμάς να έχει την δυνατότητα να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ έστω και τα αναγκαία. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά όσο εσύ υπερασπιζόσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο τον καπιταλισμό, υπήρχαν άνθρωποι που αυτοκτονούσαν επειδή είχαν χρέη, επειδή δεν ήταν πλέον περήφανοι, επειδή κάποιος στον οποίο τόσα χρόνια πουλούσαν την εργασία τους, τους έκλεψε με τον χειρότερο τρόπο.
    Κοίτα ΠΟΙΟΣ μιλάει! confused Ο άνθρωπος που ό, τι βρει στην σύνθετη αναζήτηση αποφασίζει να είναι ο Μεσσίας περί του θέματος και να ρίξει το έξυπνο φως του πάνω μας.
    Δεν ξέρω αν εσύ το πρόσεξες, αλλά κάποιοι δεν έχουν φράγκο πάνω τους και ούτε ποτέ είχαν, και δεν σπαταλούν με χυδαίο τρόπο τα χρήματα των γονέων τους, οι οποίοι βρίσκονται όντως σε απόγνωση και κινδυνεύουν να χάσουν δουλειές, αλλά φαντάζομαι εσένα αυτά δεν σε αγγίζουν για να μιλάς με τέτοια απάθεια και ειρωνία για το θέμα, χρησιμοποιώντας το και ως επιχείρημα. Βλέπεις; Αυτό πάει να πει χυδαίο.

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Και νομίζεις μέσα στην αθωότητά σου ότι είναι καλό το να εκτιμήσεις το μήνυμα; Όταν δε συνειδητοποιείς ότι ως γυναίκα, πλάσμα το οποίο βιώνει υπερβολικά πολλές αδικίες, πως η επιχείρηση αυτή δεν σου συμπαραστέκεται αλλά είναι ενάντια στα συμφέροντά σου, όταν καταλάβεις ότι σε εκμεταλλεύεται μόνο και μόνο για να σου πουλήσει έστω και ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ, ενώ την ίδια απολύτως στιγμή για αυτούς δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα κομμάτι κρέας που θα τρέξει πίσω από τον άντρα που θα φορέσει το άλλο της προϊόν, το αποσμητικό, ίσως ΤΟΤΕ να μην νιώσεις όμορφα ούτε για 30 δευτερόλεπτα. Ίσως να πεις "ναι οι γυναίκες είμαστε όμορφες και δεν χρειαζόμαστε την Νταβ να μας το πει, χρειαζόμαστε να το καταλάβουμε μόνες μας".
    Οι γυναίκες στην Ευρώπη μετα την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό ξεκίνησαν να υπάρχουν και έφτασαν στο σημείο να είναι (?) ισότιμες. Σε Αφρική Νότια Αμερική Μέση Ανατολή και σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη ακόμα, φαντάζομαι, αυτό δε συμβαίνει. Οι γυναίκες για τις οποίες εσύ θα νιώσεις όμορφα βασανίζονται. Εκεί πρέπει να στραφείς και όχι στο να πουλάς εξυπνάδα επειδή κάποιος σου λέει κάτι αντίθετο με αυτό που θέλεις να ακούσεις.
    Είμαι αθώα, ή χυδαία; Αποφάσισε. unsure Γιατί συνήθως, για να είναι χυδαίος κάποιος (συνήθως πάντα, μην πιαστείς και από αυτήν την έκφρασή μου για να επιχειρηματολογήσεις πάλι, ε; mouble mouble )
    Όπως σου εξήγησα στο παραπάνω μου ποστ, το οποίο μάλλον δεν διάβασες ή ακόμα χειρότερα δεν ήθελες να ακούσεις, προτιμώ να διαχωρίζω και να απομονώνω τα πράγματα. Όχι, δεν πρόκειται να αγοράσω προϊόν της Dove επειδή έκανε καμπάνια "όλες οι γυναίκες είναι όμορφες". Θα απομονώσω το μήνυμα της καμπάνιας, το οποίο πιστεύω έτσι και αλλιώς. Αλλά όχι, δεν πρόκειται να πάω να αγοράσω προϊόν της Dove, ακριβώς επειδή εκμεταλλεύεται την συναισθηματική φύση των γυναικών για να μου πουλήσει. Για να αγοράσω κάτι, πρώτο και συνήθως μοναδικό μου κριτήριο είναι το να είναι αποτελεσματικό το προϊόν. Όχι, δεν θα αγοράσω την νταβ για να με κάνει να νιώσω όμορφα, δεν ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ την Νταβ για να νιώσω όμορφα. Ή το όποιο γαλάκτωμα/προϊόν αισθητικής. Θα αγοράσω ένα καλό αφρόλουτρο για να καθαριστώ, όχι για να μου ανεβάσει την συναισθηματική διάθεση. Για αυτό υπάρχουν άλλα πράγματα.
    Τέλος, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να θέλω να ακούσω. Γενικώς θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις, πράγματα που μπορεί εγώ να μην πιστεύω ή να έχω σκεφτεί με τον τρόπο που έχει σκεφτεί κάποιος άλλος. Δεν υπάρχει μονάχα ο δικός μου τρόπος ή ο δικός σου. Απλώς δεν μπορώ να εκτιμήσω τον δικό σου καθώς δεν πιστεύω στην ύπαρξη καλόβουλης πρόθεσης από μεριάς σου.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...