.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+57
Roxanne Derwent
Leanan Sidhe
Alviva Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
princessmaggie
Μia Melanie Hawkins
Catherine Tonks
Laura Mandley
Vindictus Viridian
Cassiopeia Black
Morgan le Fay
Rea
Beatrice Baudelaire
Angelika-Lavender Black
Arcturus Regulus Black
Mirabelle Salvatore
Eleanna Lovegood
Jace Wayland
Hermione Black
SiMoS
Isabelle Lightwood
Fleur Delacour
Tania_Re
Artemisia Lufkin
Alicia Spinnet
Gellert
Andromeda Black
Neville Longbottom
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Sylvie Lovegood
elliza
Madame Maxime
Berenice
Natalie Black
Perenelle Flamel
Bella Black
Harry James Potter
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Mysterious Wizard
Imperio
Lily Luna Potter
Leonie Vernier
anthian9
Laverne de Montmorency
Sorazal the Erised
FoNikos21
Amycus
FLEUR258
Merlin the Great
Amelia Blackfoot
Minerva McGonagall
Roxy Black
Eloise Prewett
61 απαντήσεις

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Empty Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Δημοσίευση από Merlin the Great Κυρ Δεκ 30, 2012 9:34 pm

HarryWorld will always be there to welcome you home

πόσο μεγάλη αλήθεια θεέ μου shooting star

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Empty Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Δημοσίευση από Alviva Black Τρι Ιαν 01, 2013 1:32 am

Μπήκε το νέο έτος,κόβουμε την βασιλόπιτα και ευχόμαστε καλή χρονιά.Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας !Λες και δεν ξέρουμε πως η χρονιά όχι μόνο δεν θα είναι καλή αλλά θα είναι και χειρότερη από την προηγούμενη..."Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις !" ... βλακείες!Μου λέτε τέτοια και με την πρώτη αφορμή ( που δημιουργήσατε μόνοι σας ) πιάνετε κουβέντα για τα ίδια θέματα που τα πιάσατε και χτες και προχτές και κάθε μέρα και δεν βγάλατε άκρη ούτε πρόκειται να βγάλετε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άκρη!Λες και πριν λίγες ώρες περάσαμε καλύτερα στο σπίτι της γιαγιάς.Αφού ήταν χειρότερα από οποιαδήποτε φορά τώρα τελευταία και περάσαμε πολύ ωραία,όπως πάντα,πέφτουν οι ασφάλειες.Ανάβουμε τα κεριά και ετοιμαζόμαστε αντί για την Πρωτοχρονιά να γιορτάσουμε το Πάσχα,δηλαδή...Με τόση αρνητική ενέργεια ήταν φυσικό.Μάλιστα έπρεπε να το περιμένω κιόλας.Ήταν σίγουρο πως κάτι κακό θα συμβεί...πάντα συμβαίνει.Ευχαριστώ τον Θεό που το πρόβλημα λύθηκε σύντομα και γυρίσαμε σπίτι πριν τα μεσάνυχτα.Όταν φεύγαμε ένοιωσα άσχημα βλέποντας την καημένη την γυναίκα να χαμογελάει...Ένοιωσα ενοχές,τύψεις.Ήταν χαρούμενη,γεμάτη όρεξη για δουλειά.ΧΑ !Που να ήξερε τι την περιμένει... τι έχει να τραβήξει εκεί μέσα και κυρίως ...τι έχει να ακούσει.Απλά πρέπει να την προσθέσουμε στην λίστα των ατόμων που έχουν υποφέρει εξ'αιτίας της γιαγιάς μου.Αν,φυσικά,δεν δείξει λίγη εξυπνάδα και αντί να σηκωθεί να φύγει,για να κερδίσει την ηρεμία της,κάτσει σε αυτό το καταραμένο σπίτι.Κάποιος έπρεπε να την προειδοποιήσει...Θα το έκανα εγώ αλλά φοβόμουν μην δω αυτό το χαμόγελο να σβήνει.Όταν άκουγα τον πατέρα μου να την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ένιωσα πως την κορόιδευε μπροστά στα μούτρα της.Προειδοποίησέ την ρε άνθρωπε !Πες της κάτι.Ευτυχώς που ήμουν εκεί και τα πράγματα δεν ήταν χειρότερα.Πάντα προειδοποιώ.Με καθησυχάζουν και μου λένε πως όλα είναι υπό έλεγχο και πως δεν πρέπει να αντιδράω με το παραμικρό.Έλα όμως που αυτό το παραμικρό γίνεται αφορμή για να χάσει πάλι την ψυχραιμία της και να ανέβει η πίεσή της.Μετά αρχίζουν οι συγνώμες,οι μετάνοιες και οι υποσχέσεις που ξεχνιούνται όταν θα δωθεί η επόμενη αφορμή.Καταλαβαίνω πως δεν ελέγχεται.Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο και όλες οι προσπάθειες είναι μάταιες.Καταλαβαίνω πως ό,τι και να κάνω το πρόβλημα θα παραμείνει εκεί.Τεράστιο και απειλητικό.Ο πατέρας μου δεν κάνει τίποτα.Δεν είμαι σίγουρη τι σκέφτεται.Ή έχει ψιλοκαταλάβει τι γίνεται αλλά δεν ενδιαφέρεται,ή έχει καταλάβει πάρα πολλά και απλά δεν θέλει να το δεχτεί.Έτσι δεν θα καταφέρει τίποτα όμως.Τώρα που το σκέφτομαι,και εγώ που το δέχομαι και προσπαθώ δεν καταφέρνω τίποτα.Άρα,τελικά,αποδεικνύεται πιο έξυπνος απ'όλους μας.Μένει απ'έξω και είναι ήρεμος.Βέβαια,αν δεν ήταν αυτός δεν θα χρειαζόταν να τα υπομένουμε καν όλα αυτά.Μακάρι να μπορούσα να είμαι σαν αυτόν.Να μη με νοιάζει τίποτα και να μένω έξω από όλα.Άμα το κάνω όμως δεν θα μείνει κανείς να αγωνίζεται.Και να ήθελα,όμως,δεν μπορώ.Δεν υπάρχει λύση.Ένα είναι σίγουρο.
    Περάσαμε μια ωραία Πρωτοχρονιά.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 1290vg5h

RAULSON:
    Gellert
    Gellert
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Τρι Ιαν 01, 2013 5:08 pm

Ποσα ψυχολογικα να κουβαλας; Ποσα και εγω μαζι σου;

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Shma
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Πεμ Ιαν 03, 2013 7:44 pm

Κι έρχονται αυτές οι στιγμές που τα πάντα σε πνίγουν,που το σπίτι πια δεν σε χωράει.Περπατάς πάνω κάτω σαν να περιμένεις κάτι που όπου να'ναι θα έρθει.

Επιμένεις να αγνοείς το πόσο θα αργήσει. Παραμυθιάζεις τον εαυτό σου.Μια μερούλα ακόμη.Κι άλλη μία.Κι άλλη.
    Και περνάνε οι μέρες και εσύ είσαι ακόμη εδώ,βλέποντας τα ίδια μουντά πρόσωπα κάθε μέρα που ενώ τα βλέπεις επί 16 ολόκληρα χρόνια,σου μοιάζουν τόσο ξένα.
    Δεν σε καταλαβαίνουν.Ούτε προσπαθούν να σε καταλάβουν.Ούτε θα προσπαθήσουν ποτέ.
    Πρέπει να είσαι εσύ εκείνη που πάντα θα προσπαθεί,πάντα θα δέχεται,θα συγχωρεί,θα κάνει πίσω,θα καταπίνει τα δάκρυα της και δε θα βγάζει μιλιά.
    Μέχρι να έρθει εκείνη η ευλογημένη μέρα που θα φύγεις.Θα φύγεις.Θα φύγεις.
    Είναι η μόνη φράση που σε παρηγορεί.Και συνεχίζεις να την λές στον εαυτό σου,κάθε πρωί όταν ξυπνάς,κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς.Θα φύγεις.

Γιατί ζω για τη μέρα που την πόρτα θα κλείσω
    και στη φωτιά θα ριχτώ με τα χέρια αδειανά..

Μια μέρα θα μαζέψεις τα πράγματα σου,τα βιβλία σου,τα χαρτιά με τους χιλιοσβησμένους στίχους,τις ζωγραφιές σου.Τους μικρούς θησαυρούς σου.
    Και θα ανοίξεις την πόρτα και θα φύγεις.

..που τη δύναμη θα βρω την πλάτη να γυρίσω
    να φωνάξω όσα έλεγα για χρόνια σιγανά..

Θα φύγεις.Θα φύγεις ότι κι αν κάνουν.Όσο κι αν προσπαθήσουν να σε τρομοκρατήσουν γι αυτό που σε περιμένει εκεί έξω.Γιατί πολύ απλά δε σε νοιάζει.Κι ας μην σε πιστεύουν ακόμη.Δε θα σε νοιάζει αν θα πεινάς,αν θα κρυώνεις.Ακόμη και σε παγκάκι να κοιμάσαι,δε θα σε νοιάζει.

Γιατί θα είσαι ελεύθερη.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Pamjim10

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 6BKOQ7P

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Pamjim11
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Παρ Ιαν 04, 2013 12:24 am

Πόσο καλό είναι να είσαι επιθυμητός απ όλους κ όλες τελικά;
    Κάπου μέσα σ' όλο αυτό χάνεσαι, οι επιθυμίες σου μπερδεύονται με τις προσδοκίες των άλλων και ο προσωπικός σου χρόνος-χα, ποιός προσωπικός χρόνος δηλαδή;

Με ρωτάτε τι θέλω κι εγώ απορώ. Αλήθεια, τι θέλω;
    Μάλλον λίγο χρόνο για μένα.
    Πονάει ρε γαμώτο, πονάει να δέχεσαι κριτκή απ' όλους κι απ' όλες. Να πάτε να γ***είτε. Δεν σας είπε κανεί ν' ασχολείστε μαζί μου τις ελεύθερες ώρες σας, να γεμίζετε τις συζητήσεις σας με το όνομά μου.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 14394
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012

Magical Identity
    Today's thought: 'HAIL HYDRA'

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Σαβ Ιαν 05, 2013 2:41 am

Δεν θέλω να πάω ξανά, όταν θα τους βλέπω πόσο αγαπημένοι, ευτυχισμένοι είναι μαζί, όταν θα είναι αγκαλιασμένοι , όταν θα χαίρονται ο ένας τον άλλον, όταν θα περπατάω μόνη μου από πίσω τους με τα χέρια μου στις τσέπες ενώ εκείνοι θα κρατιούνται σφιχτά μεταξύ τους. Δεν θέλω να πάω ξανά... δεν θέλω να κρατάω το φανάρι για ακόμα μια φορά!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
     Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Tenor
    “I've never felt so alone.”
    “You're not alone.”
    “Neither are you. It's not too late.”

"Let the past die."~ K.R. :
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Κυρ Ιαν 06, 2013 11:01 pm

Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω.Δεν είμαι έτοιμη να το αποδεχθώ.Δεν θέλω να ξέρω.Να μάθω.Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω.Παράτα με σου λέω.Και απλά άσε με να μην ξέρω και να μην γνωρίζω. giveup

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Δευ Ιαν 14, 2013 1:21 am

-Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε επιπλήτει κάποιος που αγαπάς και εκτιμάς.Είναι σαν να σε επιπλήτουν 50 φορές μαζί. Sad

-"Μιλάτε?"
    "Μπα είχαμε τσακωθεί γιατί εκνευρίστηκε που δεν πήγα στην Κρήτη.Αλλά δεν είχα λεφτά γιατί είχα ήδη πάει διακοπές.Και τώρα δεν πολύ μιλάμε.Της είχα στείλει στην γιορτή της,αλλά μου απάντησε λίγο ειρωνικά."

Και τι?Τώρα πάλι μιλάτε!Αδυνατό να το πιστέψω. giveup Αυτή η κοπέλα δεν είναι καλή επιρροή για εσένα.Και τότε που σταματήσατε να μιλάτε εγώ ήμουν εδώ.Πάντα ήμουν εδώ.Και τώρα πάλι με γράφεις για εκείνη. =/ Και δεν σου κάνει καλό δεν το βλέπεις? giveup
    Εγω πάντα εδώ θα είμαι πάντως.
    Ναι γενικότερα ως φίλη,πάντα εδώ είμαι.Για όποιον φίλο μου με χρειαστεί πάντα εδώ είμαι.
    Και αναρωτιέμαι τώρα αν αυτό είναι καλό στοιχείο του χαρακτήρα μου ή όχι? mouble mouble

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τετ Ιαν 16, 2013 1:53 pm

Πριν από αρκετές μέρες, στα Χριστούγεννα για να είμαι ειλικρινής, ο παππούς μου έπαθε δύο μεσσαίου βαθμού καρδιακά. Πριν από αρκετούς μήνες είχε προηγηθεί μικρό εγκεφαλικό. Ήταν σαν να τον είδα να γερνάει είκοσι χρόνια. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην γράψω/πω τίποτα σε κανέναν (μάλιστα αυτή τη στιγμή το κάνω για τους λάθος λόγους φοβάμαι). Και πράγματι, δεν το ήξερε κανείς. Η εντατική είναι στις 3μιση και στις τέσσερις είχα μάθημα και δεν πήγα να πω τίποτα σε κανέναν, ούτε έχασα μάθημα ή κάτι τέτοιο.

Οι παππούδες μου, και οι τέσσερις... δεν τους απομένει πολύς χρόνος. Όταν είδε το δισέγγονο ο παππούς μου έκλαψε από την χαρά του.
    Περνάμε κάθε χρόνο μαζί στις γιορτές, τα ΣΚ, όσο πιο συχνά μπορούμε γιατί ξέρουμε πως του χρόνου, ή του παραχρόνου ή σύντομα, κάποιος θα φύγει.

Και γω δεν φοβάμαι, ούτε πονώ. Το έχω αποδεχτεί.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Σαβ Ιαν 19, 2013 1:03 am

Συνειδητοποίησα πως ποτέ μου δεν είχα,και δεν χρειάστηκα μια κολλήτη.Κανονική κολλητή.Που να πηγαίνεις σπίτι της,ότι ώρα θες,να βλέπεστε σχεδόν κάθε μέρα,να πηγαίνετε παρέα για ψώνια,μα πάνω απ'όλα να λέτε τα πάντα...και όποιο πρόβλημα έχεις,όποια σκέψη και αν έχεις μικρή ή μεγάλη,ασήμαντη ή σημαντική να της το λες.

Και το γιατί είναι επειδή έχω την αδερφή μου.Πάντα θα πιστεύω ότι κανένα άτομο δεν θα με μάθει και δεν θα με ξέρει ποτέ καλύτερα από την αδερφή μου.
    Και έτσι πάντα έλεγα σ'εκείνη τα πάντα,σκέψεις ασήμαντες ή σημαντικές.Βόλτες πάντα μαζί,ψώνια μαζί,στα δύσκολα και στα χαρούμενα μαζί...Μαζί.
    Και νομίζω πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

shooting star Very Happy

<3:
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Σαβ Ιαν 19, 2013 1:05 pm

Με έπιασε η μελαγχολία την χειρότερη στιγμή.Και πάνω που πάω να το ξεπεράσω να τα πάλι.Βλέπω όλα αυτά τα πράγματα που έχω κρατήσει,γύρω μου,και θυμάμαι.Μετά πρέπει να βλέπω και τα καταραμένα τα όνειρα ? Ούτε στον ύπνο μου δεν μπορώ να ησυχάσω,ρε ? erimi Το χειρότερο είναι ότι εκείνη την ώρα,τα όνειρα,μοιάζουν τόσο αληθινά ... Και όταν ξυπνάς απογοητεύεσαι.Άρα έχω δύο επιλογές.Ή θα κοιμάμαι όλη την ώρα και θα ονειρεύομαι ή δεν θα κοιμάμαι καθόλου.

“It does not do to dwell on dreams and forget to live.”

Υπάρχει πάντα και η τρίτη επιλογή.Η δύσκολη επιλογή.H πιο σωστή.Εγώ όμως δεν θέλω να την σκέφτομαι καν,γιατί φοβάμαι.ΦΟΒΑΜΑΙ.

"Sometimes we have to choose between what is right and what is easy."

Εγώ θα διαλέξω το εύκολο.

Και να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα...Δεν έχω κανέναν να μιλήσω.Η μήπως έχω και δεν θέλω ? Πραγματικά δεν ξέρω ...
    Έχω απογοητευτεί πολύ από κάποιους ανθρώπους.Και το χειρότερο είναι ότι φταίω εγώ που πίστεψα σε αυτούς.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 1290vg5h

RAULSON:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Κυρ Ιαν 20, 2013 2:29 pm

Εσύ που βάζεις θέματα. Ναι, εσύ! Να πας να γ@μηθείς!
    Βάζεις ό,τι πιο γελοίο υπάρχει μέσα στην τάξη και για το σπίτι, αλλά στο διαγώνισμα δεν ξέρει κανείς τι γίνεται. Πάρ'τα με τη σειρά για μια φορά να καταλάβουμε κι εμείς τι γίνεται! >__<

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Maria Lovegood
    Maria Lovegood

Αριθμός μηνυμάτων : 19672
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Touching the starlight....

Δημοσίευση από Maria Lovegood Τρι Ιαν 22, 2013 12:02 pm

"Δεν αξίζει ο κόπος. Δεν πρέπει να δίνεις σημασία. Υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά, τεράστια, ανάμεσα σε εσένα και μερικά τσ*λια τα οποία δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ο κάθε ένας θα κάθεται και θα λέει ότι μλκία του κατέβει, εσύ θα κάθεσαι και θα ακούς αυτούς; Χαζή δεν είσαι. Μην πέφτεις στο επίπεδο ατόμων με IQ μείον. Σοβαρά τώρα. Γιατί αυτό θα χαλάει εσένα παραπάνω. Και δεν σου αξίζει να σου συμπεριφέρονται έτσι, το ξέρω. Και ξέρω πως νευριάζεις, ω ναι. Αλλά εφ'όσον αυτά τα άτομα δεν καταλαβαίνουν την μλκία που δέρνει τον εγκέφαλό τους και πόσο καθυστερημένα και κατινιάρικα είναι με αυτή τη συμπεριφορά, τι να πω. Κακώς που κάποτε ασχολούσουν"

Iδού από αυτή τη συζήτηση με τη Ρίκα και τον Ανδρέα. Όχι ότι δεν τα 'χουμε ξαναπει.

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τετ Ιαν 23, 2013 12:40 am

Ένα από τα πράγματα που μου έφερε η νέα χρονιά είναι και η κατανόηση: κατανόηση προς τους γύρω μου και προς τον εαυτό μου.
    Το πρώτο μου αρέσει, γιατί το σκέφτομαι δύο φορές πριν εκνευριστώ ή πριν εκνευρίσω κάποιον. Και ειλικρινά, έχει κάνει πολύ καλό αυτό στην σχέση μου με τους ανθρώπους. Μέχρι και καινούργιες φίλες έκανα-ήταν κάτι που απλά είχα ξεχάσει πως ήταν. Με κάνουν χαρούμενη οι φίλοι μου. Και οι παλιοί και οι καινούργιοι.
    Το δεύτερο, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο σημαντικό είναι για μένα. Αρχίζω να καταλαβαίνω ποια είμαι, τι λατρεύω και τι σιχαίνομαι, πως βλέπω τον κόσμο, ποιες είναι οι αδυναμίες μου και γιατί είμαι τόσο φρικτά εγωίστρια. Αυτοπροσδιορίζομαι, επιτέλους. Ξέρω τι θέλω*

*1: τρυφερότητα και όχι άλλη σάρκα, παρακαλώ. Το αγνό, το αθώο το χάδι το πεθύμησα.
    2: ειλικρινείς αγκαλιές
    3: γέλιο, χαμόγελο. Ανθρώπους με χαμόγελο γύρω μου. Ανθρώπους που με κάνουν να γελάω. Όχι άλλους μίζερους ανθρώπους. Ανθρώπους αληθινούς, δίπλα μου μέρα την ημέρα. Μου αρέσει! Μου αρέσει να περιμένω την κάθε μέρα με χαρά: σήμερα θα δω τν Κ, αύριο τν Λ, μεθαύριο τν Σ κ τν Ε! Άνθρωπους που μου γεμίζουν την μέρα!
    4: αποφασιστικότητα. Δύναμη. Συμμετοχή.
    5: εξόδους που να σημαίνουν κάτι.
    6: καθόλου απωθημένα
    7:αλήθεια στο συναίσθημα. Ειλικρίνεια. Μου αρέσεις, γιατί τα με κάνεις να γελάω. Μου αρέσεις, γιατί δεν με κάνεις να κλαίω. Μου αρέσεις, γιατί γελάς και το εννοείς και έχεις τα πιο πράσινα μάτια που έχω δει. Μου αρέσεις, γιατί....... (κι ας συμπληρώσει ο καθένας αυτό που θέλει στ' αλήθεια να πει)
    8: αλήθεια στην έκφραση, στην ομιλία, στα πιστεύω
    9: λιγότερους τραμπούκους. Και θα φορντίσω προσωπικά γι αυτό.
    10: μουσική και ανθρώπους που τραγουδάνε! Φάλτσα και παράφωνα! Μελωδικά και άψογα! Αρκεί να τραγουδάνε...

DUM SPIRO SPERO
    lumos!

♩ - ♫

Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Δευ Ιαν 28, 2013 11:44 am

-Πόση αλήθεια αντέχεις;

...άσε με να σου πω.
    Είναι λυπηρό, πραγματικά, το πόσο λίγη είσαι, πόσο λίγα πράγματα ξέρεις, πόσο ανεπαρκής, δυσλειτουργική και λειψή είσαι. Και το κρίμα είναι πως πας από το κακό στο χειρότερο. Ωραία δεν είσαι, ταλέντο δεν έχεις, δίψα για δουλειά δεν έχεις. Ούτε είσαι έξυπνη, μέσα σε όλα αυτά. Ούτε λίγο ανοιχτόμυαλη.
    Είσαι ένα τυφλό ζώο, ανίκανο να επικοινωνήσει, να αντιληφθεί, να βρεθεί μέσα σε μία κοινωνία. Και αυτά φαίνονται στο νευρικό σου σώμα, στις άναρθρες κραυγές σου, στην διαρκή απογοήτευση που λάμβανα από σένα κάθε φορά που μου μιλούσες για το οτιδήποτε.
    Δεν ξέρω καν τι σε κινεί. Δεν ξέρω τι σου δίνει ενέργεια να σηκωθείς το πρωί και να κάνεις τον καφέ σου. Είσαι από τους πιο νωθρούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, σχεδόν νεκρή. Και αναρωτιέμαι, πως γίνεται ένας τόσο λίγος άνθρωπος να περπατά, να τρώει, να κάνει σεξ, να χρωματίζει. Να διαβάζει. Αντιλαμβάνεσαι; Γιατί εγώ νιώθω πως κάποιος σε έμαθε να κάνεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα, γιατί έτσι κάνουν αυτοί που θέλουν να παιδευτούν, δηλαδή να καλλιεργηθούν. Όταν με κοιτάζεις, όταν κοιτάζεις τον κόσμο γύρω σου, δεν ξέρω τι αντιλαμβάνεσαι και τι όχι.
    Και μετά κατάλαβα, πως αυτό που σε κινεί είναι η ενέργεια που παίρνεις από τους άλλους. Εγώ η ίδια σε έχω αφήσει να παρασιτήσεις από μένα για χρόνια. Κλέβεις. Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, κλέβεις. Ένα βλέμμα, μία φράση, ένα χόμπι, μία συνήθεια. Δική σου άποψη δεν έχεις. Είσαι ανίκανη να παράγεις οτιδήποτε δικό σου, πραγματικά δικό σου. Στείρα. Αυτό είσαι. Είσαι πράγματι πλάσμα ενός κατώτερου Θεού. Και γυρνάω πίσω και σκέφτομαι πως κάποτε αποκαλούσα εγώ τον εαυτό μου έτσι, με είχα διαγνώσει τέρας και προχωρούσα χωρίς να με ξέρω. Εσένα, σου δίνουν μία κουταλιά μέλι να βάλεις στο τσάι σου, και θα μπεις σε αυτήν, θα πνιγείς και θα σου φανεί ακατόρθωτο να βγεις. Και όλο αυτό θα το κάνεις γιατί δεν έχεις καμμία πρόθεση να δοκιμάσεις πως είναι το τσάι γλυκό.

Άλλα ήρθα να γράψω και άλλα βρήκα πως έπρεπε να (σου) πω.

Απλά θέλω να ξέρεις (γιατί μέχρι και τα ζώα το αξίζουν αυτό), πως δεν μετανιώνω. Για ό, τι σου είπα, για ό, τι έκανα. Και σου είχα πει και κάτι. Ανέχομαι τα πάντα εκτός από το ψέμα και την ανθρώπινη βλακεία. Δεν έχω ενέργεια να δώσω σε κάποιον που θα την κακομεταχειριστεί. Πρέπει όλη να πάει σε αυτά που θέλω, για να γίνω εγώ καλύτερη άνθρωπος. Ούτε με ενδιαφέρει τι θα πεις στον τάδε και στον δείνα. Δεν έχεις το δικαίωμα να με απασχολείς με μια κουταλιά μέλι ενώ έχω να αντιμετωπίσω μία υφήλιο.

There. You have your closure.
    http://vimeo.com/58227891

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Amycus
    Amycus

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Δευ Ιαν 28, 2013 2:36 pm

Θέλω να γράψω κάτι κοινότυπο: Ότι όταν αρχίζεις το βαρύ κήρυγμα και τις μαχητικές τοποθετήσεις,οφείλεις να έχεις εφαρμόσει κάπου,κάπως,κάποτε μερικά από αυτά που λες.

Όταν το Σάββατο αρπαχτήκαμε για την απεργία στα Μ.Μ.Μ. δεν φαντάστηκες ότι θα είχα ισχυρό αντίλογο; Και ότι θα απέκρουα για την πλάκα τα σαθρά επιχειρήματά σου; Έχω δώσει εντύπωση ανθρώπου που μιλά για να μιλά ή που απλά φωνάζει σαν τους πολιτικάντηδες; Θέλω να πιστεύω πως όχι.

Όταν μιλάς για "μονοετή εκπαίδευση" των οδηγών και αυτό είναι το ισχυρότερο επιχείρημά σου για να μην μπουν στο ενιαίο μισθολόγιο,περιμένεις να σε συμμεριστώ; Δηλαδή όσοι περάσαμε από πανεπιστήμιο δεν εκπαιδευτήκαμε; Και όχι μόνο ένα έτος αλλά τέσσερα και πέντε και έξι χρόνια. Όταν μου μιλάς για "βάρβαρες ώρες εργασίας" αγνοείς το 8ωρο που εργάζονται; Και σε τι συνθήκες εργασίας; Προφυλαγμένοι από καιρικά φαινόμενα,καθαρό περιβάλλον,αξιοπρεπείς συνθήκες. Μετά μιλάς για "ευθύνη τόσων ζωών".Αλήθεια; Οι γιατροί λοιπόν τι πρέπει να πούνε;

Και εκεί τελειώνει η επιχειρηματολογία σου.
    Και μου τα φωνάζεις και τελειώνεις με το μότο: "Μπας και ξυπνήσεις και κατέβεις σε καμιά πορεία".Εγώ ο παραιτημένος,εγώ ο συνθηκολογημένος.

Λοιπόν,λυπάμαι που δεν τους υπερασπίζομαι.Και λυπάμαι ακόμα περισσότερο που δεν συμφωνώ.Αλλά έχω άποψη.Καλή,κακή,αριστερή,δεξιά είναι αυτή που έχω.Αν νιώθεις πως πρέπει να γίνω μαχητικός και μαχόμενος,φρόντισε να δώσεις το παράδειγμα.Γιατί να ξέρεις, μιά ζωή δεξιά αντίληψη των πραγμάτων και ξαφνικά όψιμη αριστερή,δεν το θέλει ούτε ο Θεός.Μην νομίζετε ότι κάτι κάνετε.Αναβαπτισμένοι αριστεροί πολλοί,αριστερός κανείς.

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Gg10
    Hecate
    Hecate

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Δευ Ιαν 28, 2013 9:10 pm

Μερικές φορές ακούς κάποια πράγματα, είτε τα λένε σε σένα είτε όχι δεν έχει σημασία και τα απορρίπτεις. Τα κρατάς όμως στην άκρη του μυαλού σου και μετά από καιρό, χρόνια ίσως, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά και αληθινά είναι. Η φράση "Για να σε αγαπήσει ο οποιοσδήποτε πρέπει πρώτα να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου" είναι πέρα για πέρα αληθινή, ακούγεται τόσο εύκολη, όμως στην πράξη είναι τρομακτικά δύσκολη. Δεν μπορείς να βρεθείς σε μια σχέση όταν δεν μπορείς καν να φανταστείς πως θα ήταν να σε περιβάλλει η αγάπη κάποιου. Δεν μπορείς να διατηρήσεις μια φιλία αν δεν μπορείς να ανοιχτείς στον άλλο και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, όσο και αν διατυμπανίζεις πως ο νευρωτικός εαυτός σου είναι "ελεύθερος". Δεν μπορείς να περιμένεις πως μια μέρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα σου προσφέρουν τη δουλειά με τις τέλειες προοπτικές αν δεν παλέψεις για αυτή και αν δεν πιστέψεις ότι σου αξίζει.
    Μερικές φορές πιστεύεις πως αν ραγίσει το γυαλί δεν υπάρχει γυρισμός ενώ άλλες φορές το σπας περισσότερο για να το παίξεις άποψη. Αυτή η νοοτροπία όμως δεν οδηγεί πουθενά. Τον εαυτό μας τον φτιάχνουμε όταν χαλάει, δεν τον πετάμε.

Το χειροκρότημα σας παρακαλώ. Εξέφρασα συναίσθημα.

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Ws1999D
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τρι Ιαν 29, 2013 1:05 pm

Hecate έγραψε:Μερικές φορές ακούς κάποια πράγματα, είτε τα λένε σε σένα είτε όχι δεν έχει σημασία και τα απορρίπτεις. Τα κρατάς όμως στην άκρη του μυαλού σου και μετά από καιρό, χρόνια ίσως, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά και αληθινά είναι. Η φράση "Για να σε αγαπήσει ο οποιοσδήποτε πρέπει πρώτα να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου" είναι πέρα για πέρα αληθινή, ακούγεται τόσο εύκολη, όμως στην πράξη είναι τρομακτικά δύσκολη. Δεν μπορείς να βρεθείς σε μια σχέση όταν δεν μπορείς καν να φανταστείς πως θα ήταν να σε περιβάλλει η αγάπη κάποιου. Δεν μπορείς να διατηρήσεις μια φιλία αν δεν μπορείς να ανοιχτείς στον άλλο και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, όσο και αν διατυμπανίζεις πως ο νευρωτικός εαυτός σου είναι "ελεύθερος". Δεν μπορείς να περιμένεις πως μια μέρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα σου προσφέρουν τη δουλειά με τις τέλειες προοπτικές αν δεν παλέψεις για αυτή και αν δεν πιστέψεις ότι σου αξίζει.
    Μερικές φορές πιστεύεις πως αν ραγίσει το γυαλί δεν υπάρχει γυρισμός ενώ άλλες φορές το σπας περισσότερο για να το παίξεις άποψη. Αυτή η νοοτροπία όμως δεν οδηγεί πουθενά. Τον εαυτό μας τον φτιάχνουμε όταν χαλάει, δεν τον πετάμε.

Το χειροκρότημα σας παρακαλώ. Εξέφρασα συναίσθημα.
    [shug]

---
    Η αλήθεια είναι πως όσο σκληρά κι αν έχεις προετοιμαστεί, όσες φορές κι αν πρόβαρες τα λόγια που θα πεις στο κεφάλι σου, όσα πιθανά σενάρια κι αν εξέτασες, όσες δυσάρεστες εξελίξεις κι αν πρόλαβες, ποτέ δεν θα συμβεί αυτό ακριβώς που πιστεύεις. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
    α) Αυτό που θα συμβεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες σου!
    β) Να συμβεί κάτι άσχημο και να γκρεμίσει τα σενάρια που έχτιζες στο μυαλό σου, το ένα πίσω απ' το άλλο.
    Jump, take a leap of faith
    Δεν μπορείς να ζητάς το σίγουρο, το βέβαιο από τον έρωτα. Χρειάζεται ρίσκο και αυτό είναι το πιο ωραίο της υπόθεσης τελικά- ο έρωτας είναι απρόβλεπτος, είναι καινούργιος, είναι, είναι όσα νιώθεις στο αίμα σου...

♩ - ♫

Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Σαβ Φεβ 02, 2013 10:22 pm

What goes up goes down again.

Προετοιμάσου. Όλη αυτή η προσπάθεια να σε κάνω να δεις είναι άκαρπη. Οπότε θα σε πάω πίσω στην Κωνσταντίνα που την νοιάζει μόνο η πάρτη της. Αφού γουστάρεις να επιστρέψουμε σε νηπιακές καταστάσεις, I will indulge you.

Και ω, πως ελπίζω να απογοητευθείς μνημειωδώς! Η απογοήτευση που έλαβα από σένα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Προετοιμάσου λοιπόν γιατί το αξίζεις να το λουστείς. What you wish, I will deliver.

Και μην θεωρείς δεδομένο το να παίρνω πάντα τον high road. Και όχι, δεν θα ανταμώσω τις προσδοκίες που χεις για μένα. Ελπίζω να με λυπηθείς, πραγματικά να θες να με διώξεις από το σπίτι. Γιατί εσύ το προκάλεσες, και μπορώ πλέον να πάρω ολόκληρη ανάσα καθαρή γνωρίζοντας πως δεν φταίω εγώ. Εγώ βλέπω καθαρά.

Υστερόγραφο: Δεν πιστεύω στην τύχη. Καληνύχτα, μητέρα. Και πάλι καληνύχτα.

I owe myself more.
    Πρέπει να προσπαθήσω.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Παρ Φεβ 08, 2013 1:09 am

27/02/2010

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FLAME:

Δεν ξέρω αν όλες σας πιστεύετε στην μαγεία, αν κάνετε όνειρα για το τι θα γίνει η ομάδα και στο κάτω κάτω δεν με ενδιαφέρει. Φτάνει να ξέρω
    πως κάποτε, κάπου, υπήρχαν 4 κορίτσια που μου άλλαξαν την ζωή. Που έκαναν την ζωή μου πιο ωραία και μαγική. Που άναψαν κάτι στην καρδιά μου.
    Μία φλόγα.
    Ότι σημαίνει και το όνομα της ομάδας από τα αρχικά μας: FLAME=ΦΛΟΓΑ

Συνεχίστε να ομορφαίνετε τον κόσμο Happy

Σας αγαπώ.

Με φιλούμπες στα ροδαλά, τσαχπίνικα μαγουλάκια,
    ....

How can someone LOSE in life when he has friends like this? A flame burning under his chest, flowing off his eyes? Friendship, that's my magic potion...

♩ - ♫

Gellert
    Gellert

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Παρ Φεβ 08, 2013 1:37 am

Τι στον π@2t$@@ σκεφτεσαι δηλαδη για εμας;

Γιατι αυτο το Σκωτσεζικο ντους το κερατο μου; Γιατι δεν δειχνεις συνεχεια ενδιαφερον και πρεπει ανα βδομαδα να μιλαω με το παγουβουνο, και μετα ξανα η φωτια;;;;

Φταιει που εισαι απειρη; Οτι φοβασαι; Οτι δεν εχεις ξανακανει σχεση; Οτι φοβασαι μην πληγωθεις; Φοβασαι μην το δικο μου ενδιαφερον δεν ειναι αληθινο; Μηπως εχεις ορμονικα;

Λυστο. Διοτι εγω δεν αντεχω να το παιξω ψυχαναλητης σου. Δεν ειμαι και εγω στα καλα μου. Ουτε ξερω που παταω και τι θελω. Ξερω τι ζηταω απο εμας ομως. Αυτο το ξερω τουλαχιστον.

Μαθε το κι εσυ!!!!

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Shma
    Cassiopeia Black
    Cassiopeia Black
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 23167
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?

Δημοσίευση από Cassiopeia Black Παρ Φεβ 08, 2013 9:32 pm

Και μόνο αυτό μου είναι αρκετό και για να πεθάνω...

Νυσταγμένες μελωδίες σε ακόρντα μεθυσμένα
    πόσα είχα να σου πω μα τα κράτησα για μένα
    και αν δεν ζήτησα ποτέ μου χρόνια τώρα αερικό
    και που περπατώ κοντά σου φως μου είναι αρκετό

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 De491c4ec901d8ca0e5114fe83cfcb2c
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Aaaa10

^^:
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 14394
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012

Magical Identity
    Today's thought: 'HAIL HYDRA'

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Παρ Φεβ 08, 2013 10:54 pm

Gellert έγραψε:Τι στον π@2t$@@ σκεφτεσαι δηλαδη για εμας;

Γιατι αυτο το Σκωτσεζικο ντους το κερατο μου; Γιατι δεν δειχνεις συνεχεια ενδιαφερον και πρεπει ανα βδομαδα να μιλαω με το παγουβουνο, και μετα ξανα η φωτια;;;;

Φταιει που εισαι απειρη; Οτι φοβασαι; Οτι δεν εχεις ξανακανει σχεση; Οτι φοβασαι μην πληγωθεις; Φοβασαι μην το δικο μου ενδιαφερον δεν ειναι αληθινο; Μηπως εχεις ορμονικα;

Λυστο. Διοτι εγω δεν αντεχω να το παιξω ψυχαναλητης σου. Δεν ειμαι και εγω στα καλα μου. Ουτε ξερω που παταω και τι θελω. Ξερω τι ζηταω απο εμας ομως. Αυτο το ξερω τουλαχιστον.

Μαθε το κι εσυ!!!!

Κι εγώ ήρθα να γράψω κάτι ανάλογο για το αντίθετο φύλλο αλλά με κάλυψε ο κύριος από πάνω! Ευχαριστώ!

Επίσης να προσθέσω: Σταμάτα να κάνεις πως ενδιαφέρεσαι με το να στέλνεις ειρωνικά μηνυματάκια του τύπου "Ευτυχώς που μιλήσαμε και βρεθήκαμε " τη στιγμή που μετά την πρώτη μας συνάντηση με έχεις πάρει 2 τηλέφωνα κι αυτά με το ζόρι, μου το παίζεις φίλος και καλά, δεν μου λες να βγούμε δεύτερη φορά (καλά όχι κι ότι περίμενα τπτ καλύτερο) και κυρίως δεν μου ξεκαθαρίζεις την θέση σου την στιγμή που ΕΓΏ σου έχω ΗΔΗ ξεκαθαρίσει την δική μου με πάμπολους και διάφορους τρόπους.
    Συν του ότι επίσης έχουν περάσει 5 μέρες κι δεν έχεις στείλει ούτε ένα μην. (άλλο ένα παγόβουνο όπως πολύ σωστά είπε κι ο κύριος από πάνω). Είσαι στο στρατό ~ ωραία δικαιολογία ~ απολύεσαι! Απολύθηκες σήμερα, έχεις ένα ελαφρυντικό , ένα "Καληνύχτα", "Καλημέρα" μπορείς να το στείλεις. Ή αν θες να το τελειώσεις φέρσου σαν κύριος και τελείωνε το ΣΩΣΤΆ! ΜΗΝ ΤΟ ΒΆΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΌΣ!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Η ΜΑΖΑ !!!
    Σπόιλερ:

♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
     Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Tenor
    “I've never felt so alone.”
    “You're not alone.”
    “Neither are you. It's not too late.”

"Let the past die."~ K.R. :
    Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 11974
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα

Δημοσίευση από Hermione Black Τρι Φεβ 12, 2013 8:16 pm

Είναι φορές που όλα αυτά που πίστευες ότι ήταν η διέξωδος από τα άσχημα καταλήγουν να είναι αυτά τα ξένα και εκεί είναι που πρέπει να τα αφήσεις νιώθωντας εσύ ξένη. Μερικά λάθη σε συνδιασμό με τον εγωισμό είναι αυτά που τελικά κάνουν τις διεξώδους αδιέξωδα και πρέπει να αλλάξεις γραμμή πορείας.
    Και είναι αυτοί οι άνθρωποι που σε κάνανε να νιώθεις καλά που εν τέλει, είτε με δικό σου λάθος είτε όχι, είναι πια απλά ονόματεπόνυμα για σένα. Προχωράς όμως μετά και απλά αυτά τα ονοματεπώνυμα περνάνε από μπρωσ΄τα σου αδιάφορα έτσι πρέπει.
    Και εν τέλει ναι κάτι λείπει.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Kaiksis_OLD_SCORE124
    Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Τρι Φεβ 12, 2013 10:58 pm

τι παθαίνει γμτ κάθε τρίτη και τα βάζει μαζί μου?κάθε φορά μου τη λέει αλλα την τρίτη το παρακάνει.Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε όριο.Λές κουκλίτσα μου την αποψή σου πως ο Καβάφης είναι ατάλαντος.Πάω να διαφωνήσω και μου λές "σουτ εσύ"?.Δηλαδή μονο εσύ εχεις δικαίωμα να έχεις άποψη σε αυτόν τον κόσμο?Και σαν να μην φτάνει αυτό πάω να πω μάθημα στην ιστορία που είχαμε 3 σελίδες ενα απο τα δυσκολότερα κομμάτια που έχουμε κάνει και με βλέπει που κομπιάζω και μου λέει να πάω πιο γρήγορα.Αφού λοιπόν με αγχώνει και κολλάω ,μου λέει ξανά να πάω πιο γρήγορα και μες στην ειρωνία και μόλις πάει μια κοπέλα να με βοηθήσει ρωτώντας με π.χ ποτε γιατι ειχα ξεχασει τη χρονολογία,της κάνει νόημα να μη με βοηθάει.Ελεος.Μου έκανε σκατά την ψυχολογία και μετά"αχ συγγνώμη δεν έπρεπε να σε διακόψω,απλά για να προχωρήσουμε επειδη έχουμε μείνει πίσω" όλες τις άλλες όμως που συζητάγανε με τον καθηγητή δεν τις είδα να τις διακόπτει,σε όλες τις άλλες που κολήσανε δεν είδα να κάνει το παραμικρό σχόλιο και εμένα με διέκοψε 3 φορές.Και κάθε μα κάθε φορά μου τη λέει και δεν της έχω κάνει τίποτα!Όποτε λέω κάτι είτε με γράφει είτε μου λέει να σταματήσω και μάλιστα φορές που δεν μιλάω καν σε εκείνη.Εχω καταπνίξει όλες τις κακίες που θα ήθελα να της πω αλλα αν συνεχίσει έτσι κάποια στιγμή θα ξεσπάσω.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 25 Untitl10

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:38 pm