.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+57
Roxanne Derwent
Leanan Sidhe
Alviva Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
princessmaggie
Μia Melanie Hawkins
Catherine Tonks
Laura Mandley
Vindictus Viridian
Cassiopeia Black
Morgan le Fay
Rea
Beatrice Baudelaire
Angelika-Lavender Black
Arcturus Regulus Black
Mirabelle Salvatore
Eleanna Lovegood
Jace Wayland
Hermione Black
SiMoS
Isabelle Lightwood
Fleur Delacour
Tania_Re
Artemisia Lufkin
Alicia Spinnet
Gellert
Andromeda Black
Neville Longbottom
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Sylvie Lovegood
elliza
Madame Maxime
Berenice
Natalie Black
Perenelle Flamel
Bella Black
Harry James Potter
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Mysterious Wizard
Imperio
Lily Luna Potter
Leonie Vernier
anthian9
Laverne de Montmorency
Sorazal the Erised
FoNikos21
Amycus
FLEUR258
Merlin the Great
Amelia Blackfoot
Minerva McGonagall
Roxy Black
Eloise Prewett
61 απαντήσεις

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Empty Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Δημοσίευση από Merlin the Great Σαβ Δεκ 01, 2012 9:10 pm

Γιατί πρέπει να σε αναγκάσουν να φωνάξεις για να ακουστει η φωνή σου; Γιατί δεν σιωπούν; Γιατί δεν ακουνε;

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Empty Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις

Δημοσίευση από Amycus Τετ Δεκ 05, 2012 1:14 pm

Παραμένεις πάντα καλός στο να βρίσκεις τα ελαττώματα των άλλων.Και να τα επισημαίνεις και να τα φωνάζεις και να ωρύεσαι για το τι είναι ο άλλος και που έχει φταίξει.Γενικός Κριτής και Μέγας Δερβέναγας.

Μέχρι εδώ καλά.Ας πούμε καλά...

Μόνο που δεν κάνεις το ίδιο για τον εαυτό σου.Αρνείσαι πεισματικά να βρείς τα δικά σου ελαττώματα,τις δικές σου αδυναμίες.Η "μεγάλη πείρα" σου στους ανθρώπους και τους χαρακτήρες φαίνεται ότι μικραίνει όταν πρόκειται για τα μούτρα σου.

Και δεν είμαι ο μόνος που το λέει.Πληθαίνουν οι φωνές αλλά εσύ κωφεύεις...

Διάολε,όταν σε στριμώχνω γρυλίζεις σαν σακατεμένο σκυλί.Μα τι νόμισες; Ότι έτσι θα σε αφήσω; Ίσως μία φορά,άντε δύο,αλλά τρίτη; Όχι,αυτήν την χάρη δεν την έκανα ακόμα σε κανέναν.Και ξεχνάς την μεγαλύτερη μου αρετή.Την ηλιθιότητά μου.Ξεχνάς ότι οι ηλίθιοι πάντα κρύβουν άσους γιατί πολύ απλά κανείς δεν τους ψάχνει τα μανίκια.

"Μαζέψου" όπως λέει και ο λαός.Όχι γιατί έχω να κερδίσω κάτι εγώ αλλά γιατί έχεις να χάσεις πολλά εσύ.

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Gg10
    Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Τετ Δεκ 05, 2012 4:29 pm

^Surprisingly, this applies to our situation as well.

Δεν με ενδιαφέρει πόση προσοχή θες απ' τους γύρω σου.
    Δεν με ενδιαφέρει αν νομίζεις πως είσαι ανώτερη.
    Θέλω να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μας και να κοιτάξεις λίγο και τα δικά σου τα χάλια. Όχι να σε στριμώχνουμε και να ουρλιάζεις λες και σε σφάξαμε.
    Και μετά είμαστε εμείς οι κομπλεξικές. Είπε η Ε. με θράσος.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Τετ Δεκ 05, 2012 10:48 pm

Δεν θέλω να μαθεις τι ειναι σωστο. Θελω να θελεις το σωστο,.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Δεκ 11, 2012 1:04 am

3 φάσεις που με πλήγωσαν,με άλλαξαν,μου έμαθαν.

Κοιτώντας πίσω συνειδητοποιώ ότι τα περισσότερα άσχημα πέρασαν.Για το πιο πρόσφατο,μπορώ να μιλήσω πιο εύκολα.Και συνειδητοποίησα ότι με στεναχωρεί μόνο όταν με αφήνω να το συνειδητοποιήσω.Δεν το έχω αποδεχτεί πλήρως.Αλλά ξέρω ότι δεν είμαι μόνη μου σ'αυτό.Οπότε νιώθω πιο καλά.Και ίσως το συζητάω και πιο ανοιχτά γιατί είναι αρκετά φυσιολογικό.

Το λιγότερο πρόσφατο,δεν πολύ τολμώ να το συζητήσω.Προσπαθώ να το ξεχάσω.Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμη να πω για αυτό το θέμα με λεπτομέρειες.Τα λέω σε μέσες άκρες.Αλλά σαφώς ήτανε σοβαρό,αυτό θα το ξέρουν.Απλά εγώ δεν αντέχω να μπαίνω σε λεπτομέρειες.Νομίζω πως δεν είναι τόσο καλό αυτό.Αλλά και πάλι είναι αρκετά σπάνιο,και φοβάμαι και την εντύπωση που μπορεί να σχηματιστεί αν θίξω αυτό το θέμα,οπότε το αφήνουμε στην άκρη.Την τελευταία φορά που θίχτηκε ένιωσα πολύ άβολα και βούρκωσα.Αλλά πάλι καλά που ένα άτομο νοιάζεται και ρωτάει.Και έτσι νιώθω παρηγοριά.Γιατί ξέρω ότι το πάνω θέμα^ ξεπαιρνάει αυτό.Απλά σ'αυτό ξέρω ότι είμαι πιο μόνη.

Και τέλος το παλίοτερο.Ούτε γι'αυτό μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες.Λίγα πράγματα μπορώ να πω.Βέβαια ΕΙΝΑΙ φυσιολογικό γι'αυτό και το έχω ψιλοσυζητήσει με φίλες.Αλλά όχι απολύτως με τα γεγονότα που συνέβησαν .Και ακόμα με πληγώνει.Ίσως ακόμα να μου έχει μείνει ο θυμός.Το παράπονο.Το γιατί.Αλλά τα πράγματα θαρρώ πως τώρα είναι καλύτερα.Επικρατεί πιο ησυχία σπίτι.Όλα είναι πιο ήρεμα.

Νομίζω πως η σωστότερη φράση είναι ότι ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές.Ήδη νιώθω πως γιατρεύονται.Πως γιατρεύομαι. Very Happy Πως αρχίζω να συνηθίζω τα άσχημα αυτά γεγονότα που συνέβησαν απανωτά σε μία μόνο χρονιά.
    Όλα θέμα συνήθεια είναι.Κάποια στιγμή θα μου βγει να μιλήσω και πιο ανοιχτά πιστεύω.Δυνατή.Χωρίς να βουρκώνω.

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν νιώθω πια μόνη όπως πέρυσι.Γιατί ξέρω ότι παρόλο που με την γιαγιά και την θεία,δεν έχω μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες να τους εξηγήσω,ξέρουν σχεδόν πλήρως τις καταστάσεις.Πόσο μάλλον την πρώτη.Και νιώθω πια ζεστά.Νιώθω καλά.Νιώθω όμορφα...Που είναι κοντά μου.Και κατανοούν.Πόσα ευχαριστώ να τους έχω πει από τον Ιούλιο?
    Είναι σημαντικό,να έχεις κάποιους μεγαλύτερους να σε στηρίζουν.Και να προσπαθούν να σου δείξουν πως υπάρχει αληθινή αγάπη. [shug] [shug]

Έτσι ξανά κοιτώντας τους μήνες Οκτώβριο,και Νοέμβριο,συνειδητοποιώ ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ότι ήμουν ξέγνοιαστη ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙ,μετά από 1,5 χρόνο!!!! joy
    Άρχισα να ξανά λέω βλακείες,να βγαίνω πιο πολύ,να χαμογελάω ΚΑΘΕ μέρα,να σιγοτραγουδάω,να προσπαθώ να γνωρίσω καινούργια άτομα,να παραπονιέμαι για το κρύο,να νιώθω πως δεν έχω έγνοιες,να τρώω ότι σοκολατοειδές βλέπω,να απαντάω"μια χαρούλα είμαι",και να γελάω με όρεξη,να με απασχολεί περισσότερο το τι θα φαω αύριο ή το τι θα βάλω αύριο,να στέλνω μυνήματα με όλο χαζοχαρούνες φατσούλες,να έχω πάνω από 2 εβδομάδες να ακούσω ένα καταθληπτικό τραγούδι,να πορώνομαι με τα μαθηματά μου,να βιώνω με χαρά την καθημερινοτητά μου,να μην ξυπνάω στον ύπνο μου,να ξανά βλέπω κουλά όνειρα,να έχω 2 μηνες να κλάψω!Και να έχω ακόμα πιο όρεξη για ζωή. music Να είμαι ζωντανή ρε παιδί μου! hoho

Το μόνο που μένει να με ανησυχεί πια για να μου μαυρίζει έστω και λίγο τις μέρες μου,είναι τα οικονομικά προβλήματα.Αλλά από αυτά έχει όλη η Ελλάδα οπότε δεν το παίρνω τόσο προσωπικά. :P Πόσο μάλλον,που ξέρω ότι άλλα δυο σπίτι είναι ανοιχτά για εμένα να πάω ΟΠΟΤΕ θελήσω εγώ! In Love

Και όταν μερικές φορές έρχονται στην σκέψη μου αυτά τα τρία:θάνατος,αρρώστια,χωρισμός,σκέφτομαι ότι όλα πια τελείωσαν είτε καλά είτε άσχημα.Και δεν μπορώ πια να κάνω κάτι γι'αυτό....Παρά μόνο να συνεχίσω.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
    shooting star

Σ'αγαπάω κόσμε! fireworks

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    SiMoS
    SiMoS
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 18162
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...

Δημοσίευση από SiMoS Πεμ Δεκ 13, 2012 7:53 pm

Στολίζουμε τη θλίψη μας και όλα είν' καλά...
    Είναι;

The Composer
    C.Addicts United
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Πεμ Δεκ 13, 2012 9:06 pm

Νιώθω πως θα καταλήξω φοιτήτρια σε μια σχολή που δε θέλω, με συμφοιτητές που δε θα θέλω ούτε να κοιτάξω και μετά σε μια δουλειά που θα μισώ με συναδέλφους που θα με μισούν κι εκείνοι.
    Και όλα αυτά επειδή κάνω μαθήματα που δε θέλω, οδεύω προς σχολές που δε με ενδιαφέρουν και φυσικά έχουν αποφασίσει άλλοι για το μέλλον μου απ' τη στιγμή που ξεκίνησα το δημοτικό.
    Διότι φυσικά γονείς και καθηγητές θεωρούν αδιανόητο το να μη θέλω να περάσω 1ο ή 5ο πεδίο "που έχουν τόσο καλές σχολές και έχεις το μυαλό για να περάσεις και θα τα πας περίφημα". Άμα θέλετε τόσο πολύ νομική ή οικονομικά να δώσετε Πανελλήνιες εσείς. Άι σιχτίρ. Θα καταντήσω "δε διαβάζω μόνο γιατί με αναγκάζετε". Σιχαίνομαι και την Πολυδούρη.

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 11974
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα

Δημοσίευση από Hermione Black Πεμ Δεκ 13, 2012 9:31 pm

Ο ενθουσιασμός είναι τόσο δυνατό συναίσθημα όταν όμως δεν έχεις κανένα να τουσαστεις μπορει να γίνει πραγματικά απαισιο

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Kaiksis_OLD_SCORE124
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Παρ Δεκ 14, 2012 1:16 am

Ρεάκι μα το Θεό,βάλε στο μηχανογραφικό αργότερα ΟΤΙ Ε-Σ-Υ θέλεις.Αν δεν ακούσεις εσένα,θα το μετανιώσεις μετά. =/

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Σαβ Δεκ 15, 2012 2:37 pm

Πόσο εύκολο είναι οι λέξεις να σε πληγώσουν ή να σε σώσουν. Θα ήθελα να γράψω πολλά πάνω σ' αυτό το θέμα, αλλά αρκούμαι σε ένα ευχαριστώ, σε 'σένα που σε ξέρω τόσο λίγο κι όμως με έκανες να γελάσω τόσο πολύ.
    Πιστεύεις στο θαύμα των Χριστουγέννων, λοιπόν;

Τώρα ξέρω τι πρέπει να απαντήσω. I love you

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Maria Lovegood
    Maria Lovegood

Αριθμός μηνυμάτων : 19672
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Touching the starlight....

Δημοσίευση από Maria Lovegood Δευ Δεκ 17, 2012 10:39 pm

"Tι έχει η γιαγιά, δεν είναι καλά;"
    "Μπορεί και να πεθάνει απόψε, πουλάκι μου. Μέρες τώρα είναι χάλια."

Όχι ότι δεν το περίμενα, μετά την τελευταία μου επίσκεψη στην Άρτα, αφότου είδα τη γιαγιά όπως την είδα. Εξάλλου το ξέραμε πως αναπόφευκτα θα συμβεί και αυτό.
    Αλλά γιατί τώρα γαμώτο; Γιατί, γιατί, γιατί τώρα που δε μπορώ να φύγω και να είμαι και εγώ εκεί; Γαμώ τις συμπτώσεις μου.
    Δεν ξέρω τι πρέπει να πω, απλά ξέρω πως θα χάσω και τον παππού μαζί της, γιατί εκείνη ήταν η ζωή του τα τελευταία 65 χρόνια.
    Γαμώτο.
    Ο πιο απαίσιος χρόνος φέτος, μα τω Θεώ.

Και να θες να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, να χύσεις στον ώμο του τα δάκρυά σου, και να μην βρίσκεις κανέναν.
    F*ck my life.
    Θα μου λείψεις, Nana. Σε αγαπάω να το ξέρεις. Και δεν έχω ιδέα πως θα είναι τα πράγματα χωρίς εσένα.

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    Hermione Black
    Hermione Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 11974
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα

Δημοσίευση από Hermione Black Τρι Δεκ 18, 2012 12:27 am

Είναι πάλι Χριστούγεννα και πάλι θα είναι τα ίδια και πάλι δε θα έχουν κανένα ενδιαφέρον και πάλι απλα θα να ενυπωνω να έρθουν αλλα θα τελειώσουν και δε θα έχουν Τπτ
    Και θα είναι η δεύτερη φορα που θα τα μιισισω

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Kaiksis_OLD_SCORE124
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Τετ Δεκ 19, 2012 12:09 am

Maria Lovegood έγραψε:
    Ο πιο απαίσιος χρόνος φέτος, μα τω Θεώ.
    ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ...πόσο?Χαζό 2012. :down:

Παρατήρηση 1:Όταν είμαι στεναχωρημένη λέω βουρ σε κάποιον τα πάντα και γιατί είμαι. :P Όταν δεν βρίσκω κάποιον εκείνη την ώρα,μου περνάει,και μετά από ώρες το ξανά σκέφτομαι καλύτερα,φαντάζει λίγο μικρότερο το πρόβλημα στα μάτια μου,και μετά όταν βρίσκω κάποιον του τα μασάω. :P Τι στο καλό είναι καλύτερο? unsure What's going wrong with me? :P

Παρατήρηση 2:Έχω την επιλογή ή να περάσω πάρα πολύ όμορφα την ημέρα των Χριστουγέννων ή να τα περάσω ανούσια και ίσως λίγο καταθληπτικά.Ενώ θέλω τόσο απεριόριστα πολύ την πρώτη επιλογή μου,με βάση τι είναι ΣΩΣΤΟ,τι ΔΙΚΑΙΟ και με το να μην στεναχωρήσω κάποιον,πρέπει να επιλέξω την δεύτερη επιλογή μου.
    Αχ...αυτή η μανία μου να νοιάζομαι πάντα τους άλλους νομίζω πως μια μέρα δεν θα μου κάνει και τόσο καλό. unsure Ουφ,να τα βάψω μαύρα είμαι τώρα. banghead

<3:
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Παρ Δεκ 21, 2012 7:46 pm

Με άφησες με μια πίκρα στο στόμα. Ξεκίνησα όλο χαρά να σου ευχηθώ να έχεις τα ωραίοτερα Χριστούγεννα και πήρα απάντηση ένα ξερό "επίσης". Μέχρι και ώρα άλλαξα σήμερα, για να σε δω. Δηλαδή εντάξει, πυροβόλησέ με καλύτερα. Είχα τόσο σχέδια για σήμερα. Να αγκαλιάσω όλους τους καθηγητές μου. Να είμαι μες στην τρελή χαρά και να μοιράζω γκοφρετίνια με το χαμόγελο στα χείλη. Και ξέρεις, πιο πολύ για σενα τα πήρα γιατί ξέρω πόσο σου αρέσει η σοκολάτα.
    Γιατί ρε τόση αχαριστία και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα; Θα περίμενε κανείς να έχεις επηρεαστεί μέχρι και συ από το όλο κλίμα erimi

Κανόνας: ποτέ μην χαλιέσαι σαν και μένα μια τόσο όμορφη μέρα για βλακείες. ΝΑ Ανθή \|||/

♩ - ♫

Maria Lovegood
    Maria Lovegood

Magical Identity

Δημοσίευση από Maria Lovegood Σαβ Δεκ 22, 2012 3:31 pm

FLEUR258 έγραψε:
    Αχ...αυτή η μανία μου να νοιάζομαι πάντα τους άλλους νομίζω πως μια μέρα δεν θα μου κάνει και τόσο καλό. unsure Ουφ,να τα βάψω μαύρα είμαι τώρα. banghead

Σίριουσλι, Μαράκι, συμφωνώ τόσο σε αυτό...Γιατί πάντα πρέπει να βάζω τους άλλους πιο πάνω; Γιατί να μην κάνω κάτι που αρέσει και σε εμένα μία φορά;
    Κανονικά πρέπει να είναι όλοι χαρούμενοι κια να φροντίζεις εσύ να τους κάνεις (πόσο μάλλον εκείνους που αγαπάς), ωστόσο...
    Μια στο τόσο πρέπει να κάνεις και κάτι για σένα, να γίνεις λίιιιιγο εγωιστής και να πεις "Εγώ θα κάνω αυτό". Δε γίνεται πάντα να λέμε ασύστολα ναι και να κάνουμε ό,τι χαροποιεί τους άλλους με αποτέλεσμα εμείς να είμαστε μίζεροι...

you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found

something hidden...:
    Angelika-Lavender Black
    Angelika-Lavender Black
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 7303
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011

Magical Identity
    Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.

Δημοσίευση από Angelika-Lavender Black Σαβ Δεκ 22, 2012 3:34 pm

Μα γιατι?? crying crying
    Γιατι?ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΑΑΤΙΙΙ? crying vrisimo

erimi

Fairytales are more than truth
    not because they tell us
    that dragons exist...
    but because they tell us
    that dragons can be beaten.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 24fb8t0
    *οσομ*:
    Vindictus Viridian
    Vindictus Viridian
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 17209
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009

Magical Identity
    Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις

Δημοσίευση από Vindictus Viridian Σαβ Δεκ 22, 2012 7:22 pm

Μόνο που Μαρία...διαφέρει το κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τους άλλους που σημαίνει καλός φίλος...που σημαίνει πως πρέπει πάντα να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, και διαφέρει το κάνω ότι χαροποιεί τους άλλους....αυτό είναι να είσαι κατοικίδιο

We are the hot ghosts of HarryWorld
    "Τι σου κάνω Λίλα μου!"
    - Chost Chickos

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Tumblr_static_severus-snape-in-deathly-hallows-gifs-hogwarts-professors-17276177-500-208

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Gentleeeeeeeee_zpsda022e6e
    Maria Lovegood
    Maria Lovegood

Magical Identity

Δημοσίευση από Maria Lovegood Δευ Δεκ 24, 2012 4:00 pm

Ναι και γω αυτό λέω Χάρη... roll

something hidden...:
    Cassiopeia Black
    Cassiopeia Black
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 23167
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?

Δημοσίευση από Cassiopeia Black Πεμ Δεκ 27, 2012 8:32 pm

Ότι μας συμφέρει εδώ μέσα. Μόνο τον εαυτούλη μας σκεφτόμαστε. Αναρωτιέμαι αυτός ο άνθρωπος δεν θα μάθει ποτέ; Πάντα θα βάζει τους άλλους να κάνουν αυτά που θέλει; Αναισθησία στο φουλ.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 De491c4ec901d8ca0e5114fe83cfcb2c
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Aaaa10

^^:
    Eleanna Lovegood
    Eleanna Lovegood
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 25823
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.

Δημοσίευση από Eleanna Lovegood Πεμ Δεκ 27, 2012 8:40 pm

Δεν μπορούν να καταλάβουν πως ήταν ο πρώτος μας αγώνας? Πρώτη φορά που παίζαμε ως ομάδα. Και περάσαμε τέλεια. Χάσαμε με μεγάλη διαφορά, αλλά απλώς δεν μας ένοιαζε. Γιατί στο λεωφορείο πεθάναμε στα γέλια και στον αγώνα υποστηρίζαμε η μία την άλλη και ο προπονητής μας έλεγε ότι δεν τον πείραζε αν θα χάναμε 700-0, αυτόν τον ένοιαζε να παίξουμε και μετά στα αποδυτήρια και στον γυρισμό κάναμε ξανά σαν τρελές. Περάσαμε υπέροχα, τις λατρεύω όλες. Και έρχεστε μετά εσείς να μου καταστρέψετε την ψυχολογία μια τόσο υπέροχης μέρας. Ότι ήμασταν απείθαρχες και ότι δεν έχουμε καλό προπονητή και ότι έπρεπε να γίνει αυτό και δεν έπρεπε να κάνουμε το άλλο. Προσπάθησα να σας εξηγήσω. Δεν έχουμε παίξει ποτέ ξανά, ήταν το πρώτο μας παιχνίδι σε μία κατηγορία που δεν θα έπρεπε να παίζουμε, που ήμασταν οι μικρότερες, ο προπονητής έπρεπε να δει πως παίζουμε την πρώτη φορά για να ξέρει τι να διορθώσει στην προπόνηση. Αλλά εσείς εκεί. Να βρείτε κάτι να πείτε για να με κάνετε ακόμα πιο χάλια. Στο κάτω κάτω κανείς δεν σας είπε να έρθετε στον αγώνα, από μόνοι σας εμφανιστήκατε στα καλά του καθουμένου. Δεν σας το ζήτησα, αλλά μιας και ήρθατε, το ελάχιστο που περίμενα να ακούσω μόλις γύρισα σπίτι ήταν ένα μπράβο, ένα δεν πειράζει, θα νικήσετε την επόμενη φορά, ένα καλή προσπάθεια. Και εσείς με πήρατε από τα μούτρα. Και ενώ γύρισα σπίτι με τις καλύτερες εντυπώσεις και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, με κάνατε να κλάψω. Πολύ. Τι να σας πω, μπράβο σας.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 10dwccy
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Wguogg
    Gellert
    Gellert

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Παρ Δεκ 28, 2012 12:52 am

Ενδιαφερεται οταν ψάχνει ευκαιριες να με αγγιζει, οταν πλέον δεν περναει ουτε βδομάδα χωρις να συναντιομαστε,οταν τοσα χρόνια λεγαμε ενα γεια καθε εξαμηνο. Ενδιαφερεται οταν ειναι μαζεμενη και εγκρατης με ολους σε μια παρεα, ενω οταν μιλαμε μαζι το προσωπο της φωτιζεται σαν να εχει ενα μυστικο. Ενδιαφερεται οταν κοκκινιζει οταν κοιταζομαστε στα ματια, ενδιαφερεται οταν συνεχιζει να κραταει οπτικη επαφη παροτι κατακοκκινη. Ενδιαφερεται οταν στο παρτι το 95 % απο ολες τις κουβεντες της ηταν μαζι μου. Οταν χαμογελαει τοσο γλυκα σε οτι και να λεω. Ενδιαφέρεται οταν ακουγεται η καρδια της να χτυπά τοσο δυνατα και κανει τα παντα για να την ακουσω.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ... In Love In Love

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Shma
    FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Σαβ Δεκ 29, 2012 12:02 am

-Χμ...ναι οκ.Και έτσι ξαφνικά εξαφανίζεσαι?Την στιγμή που με έμαθες και σε έμαθα?Ήσουν από τους τοπ φίλους μου. giveup Γιατί ήξερες να με εκνευρίζεις με διαφορετικό τρόπο και να με ηρεμείς στο σημείο που έπρεπε.Where are you? unsure

-Εχθές ρε παιδί μου,μου είπε ότι σε είδε τυχαία.Αυτό ήτανε που δεν θα χανομάσταν? Μαζί σου ρούφαγα τις στιγμές.Ένιωθα ζωντανή...Και αυτό το όμορφο συναίσθημα,που δεν μιλάς στον άλλον...και απλά σε καταλαβαίνει.Θα ήτανε υπέροχα αν σε είχα πάλι στην καθημερινοτητά μου. plz

-Κάτι τέτοιες μέρες που ο ήλιος λάμπει,μυρίζουν όμορφα τα δέντρα,και ακούγοντα πουλιά να κελαηδάνε,ή μάλλον όχι πουλιά,καναρίνια,κάποιος κάπου εδώ στην γειτονιά έχει καναρίνια που κελαηδάνε όμορφα...κάτι τέτοιες μέρες λοιπόν μου λείπεις πολύ.Και σκέφτομαι πόσο διαφορετικά είναι όλα χωρίς εσένα. plz

-Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου,και εσύ μου λείπεις. giveup

Σε 4 ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μου,με ή χωρίς να το θέλουν: miss you... and i miss how happy i was with you. plz And.... thank you

<3:
    Vindictus Viridian
    Vindictus Viridian
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 17209
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009

Magical Identity
    Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις

Δημοσίευση από Vindictus Viridian Σαβ Δεκ 29, 2012 1:15 am

Simos, Herpo The Foul, Phyllida Spore, Maria Lovegood, Leanan Sidhe, Immortality Dumbledore, Isabelle Lightwoood, και το πολύ πολύ να ξέχασα ακόμα έναν...συγγνώμη από αυτόν τον έναν. Το πολύ πολύ όμως Razz

We are the hot ghosts of HarryWorld
    "Τι σου κάνω Λίλα μου!"
    - Chost Chickos

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Tumblr_static_severus-snape-in-deathly-hallows-gifs-hogwarts-professors-17276177-500-208

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Gentleeeeeeeee_zpsda022e6e
    RemousLoupin
    RemousLoupin
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7909
    Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007

Magical Identity
    Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;

Δημοσίευση από RemousLoupin Σαβ Δεκ 29, 2012 10:04 pm

Πότε έρχεται το τέλος και τι είναι το τέλος;
    Κοιτάζοντας μέσα σ'ένα σκοτεινό και κρύο κελλάρι, δεν βλέπω τίποτα. Είναι όλα εκεί, αλλά δεν φαίνονται. Διαγράφονται μόνο. Κι εγώ προσπαθώ να τα διακρίνω, να τα αναγνωρίσω και να τα εξηγήσω στον εαυτό μου, ώστε η καλησπέρα μου αύριο να είναι ειληκρνής. Ο μόνος τρόπος να ανακαλύψω τι βρίσκεται εκεί είναι να προχωρήσω μέσα στο δωμάτιο και να ψιλαφίσω ότι βρω μπροστά μου, να τ'αγγίξω με τα χέρια μου. Δεν φοβάμαι το σκοτάδι, ούτε μηπως χτυπήσω πουθενά. Θέλω να δω τι υπάρχει εκεί μέσα και να σου το πω. Αλλιώς τα λόγια μου δεν θα 'ναι δικά μου.
    Σε μισώ και σ'αγαπώ μες στο σκοτάδι.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Rick-morty-mourn

Wubalubadubdub!:
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Κυρ Δεκ 30, 2012 4:02 pm

Θα ήθελα για πρώτη φορά να κάνω μια λίστα με τα όμορφα πράγματα που μου συνέβησαν αυτή την χρονιά. Για να μην τα ξεχάσω. Για να μην με ξεχάσουν κι αυτά. και κυρίως, για να μην ξεχάσω πόσο ωραία είναι η ζωή, ακόμη και την πιο άσχημη χρονιά.

1. Διάβασα πάρα πολλά βιβλία. Τόσα πολλά που πραγματικά με έκαναν και να γελάσω και να κλάψω και να προβληματιστώ και με γέμισαν όσο τίποτα άλλο.

2. Ζωγράφισα, καλύτερα από ποτέ. Ζωγράφισα ό,τι αγαπούσα και απλά έβγαινε. Ζωγράφισα ανθρώπους, φίλες μου, πανέμορφες. Πανέμορφες και όχι πλαστικές, με μεγάλα και μικρά μάτια, με χέρια απλωμένα για να με πιάσουν.

3. Απέκτησα μια καινούργιους φίλους, μετά από τόσα χρόνια. Αληθινούς φίλους! Κατερίνα^2, Ανθή, Γαβριέλα, Βίβιαν, Γιάννη: ήσασταν τόσα χρόνια γύρω μου και εγώ είχα ένα μαντήλι μπροστά στα μάτια μου. I'm so glad I gave you a chance. Στελλίνα: κάτι καινούργιο. Ομορφιά μου.

4. Έπαιξα σε μια θεατρική παράσταση και ίσως ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες. Και παρόλη την γκρίνια μου πως είμαι παράξενο και οξύθυμο άτομο, δεν πλακώθηκα με κανένα από τα παιδιά της θεατρικής ομάδας και ας μην τους συμπαθούσα όλους αρχικά. Και ξεπέρασα κάποιες ντροπές και κάποιες λανθασμένες μου αντιλήψεις. Παιδιά, ήσασταν όλοι καταπληκτικοί και σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που μου χαρίσατε.

5. Ήρθα κοντά με τους καθηγητές μου, σχολείου και φροντιστηρίου, πιο πολύ από ποτέ. Και μαλώσαμε και φιλιώσαμε, όλα μέσα στο παιχνίδι ήταν. Αλλά πάνω απ' όλα, μου δώσατε αυτό που ήθελα πιο πολύ απ' όλα: μια ευκαιρία. Πάλι το κάνατε το θαύμα σας, με μετατρέψατε από νευρικό 16χρονο σε σκεπτόμενο άνθρωπο.

6. Ανάσταση 2012/διακοπές: μια γλυκόπικρη ανάμνηση που θα κρατάω σαν φυλαχτό. Όλοι έχουμε κάποιες ιστορίες που δεν θα εκμυστηρευτούμε ποτέ, έτσι; Κι αυτό το λίγο που μου έδωσες απο σένα, μου ήταν αρκετό... Ελπίζω να σε ξαναδώ έτσι κάποτε...

7. Το καταπληκτικό και λατρεμένο μου τμήμα στην έκθεση. Μωρά μου, όλα σας! Η ανταλλαγή δώρων μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές ήταν τόσο όμορφη. Ελπίζω να κρατάτε ακόμη όλες τις αστείες στιγμές μαζί με τις χάντρες που σας αγόρασα και όλα τα σοκολατάκια που έχω μοιράσει! Razz
    Δεν θα ξεχάσω επίσης τον φετινό στολισμό δέντρου μαζί σας. Έβαλα το τυχερό αστέρι στην κορυφή του! Και ανάψαμε τα λαμπάκια και τραγούδουσαμε και γελούσαμε και ο κύριος κάπνιζε και γελούσε με το κόκκινο πουλόβερ του! Έξτρα αστεράκι στην προσπάθεια να βγάλουμε το δέντρο από το κουτί του. Άλεξ πάλι καλά που σε έχουμε και σενα. rofl

8.Καλοκαίρι στην Αθήνα. Όμορφη πόλη και άσχημη μαζί-μαγευτική. Η βόλτα με την Φλο στα Mall. Η παραλίγο αγορά του 50 αποχρώσεις του γκρι και η κραυγή διαμαρτυρίας της: "Είναι όσο καλό είναι το fanfic Λυκόφως με περισσότερο σεξ!Μ Η !"
    Η ανακαίνιση του δωματίου της θείας μου με μόνους συμμάχους πολύ ιδρώτα και πινέλα!
    Λιώσιμο στον καναπέ με ψημένο κοτόπουλο, πίτες και πατάτες τηγανητές και μπόλικης κοκα κόλα με την ξαδερφή μου. Φυσικά μετράει και η εξόρμηση στα Public Γλυφάδας όπου χαλάσαμε ένα σωρό λεφτά χωρίς να μας νοιάζει που δεν θα χαμε άλλα για τις επόμενες 15 μέρες. Επιτραπέζια-σταυρόλεξα και βιβλία-η συνταγή της ευτυχίας για την καθεμια μας.

9. Η 4ήμερη! P E R F E C T!!!

10. Και πιο πολύ απ' όλα, εσύ. Δεν θα πω πως σε λένε, γιατί το όνομα σου είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Με έκανες να καταλάβω πως είναι τα πράγματα αληθινά. Με νόημα. Χωρίς καμία τεχνητή παρεμβολή. Χωρίς ίντερνετ και χωρίς τίποτα άλλο, μόνο με την αφή. Μονάχα με τις 5 αισθήσεις. Ό,τι κι αν είναι αυτό που έχουμε, είναι αληθινό ρε φίλε. Ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε είναι αληθινό.
    You had me at:
    -Να πάρω ένα μπισκότα με σοκολάτα;
    -Εννοείται
    -Βασικά είχα φάει ήδη 5-6 πριν σε ρωτήσω awesome
    ----
    -Χτένισε λίγο τις τρίχες σου, πως είναι έτσι; snob
    ----
    -Είμαι σε δίλημμα
    -Ε; Δεν ακούω καλά ρε συ, να τα λες δύο φορές
    -Είμαι σε δίλημμα,δίλημμα. Να πάω στην συναυλία του τάδε τάδε ή στην συναυλία του δείνα δείνα; στου πρώτου έχω ξαναπάει δύο φορές, στου πρώτου έχω ξαναπάει δύο φορές αλλά αλλά
    -Ρε τι κάνεις, σταμάτα cross
    -Εσύ δεν μου είπες να τα λέω δυο φορές δυο φορές; [angel]

~*~*~*~

Goodbye, 2012! Thank you!

And so lying underneath those stormy skies
    She'd say, "oh, I know the sun must set to rise"

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις - Σελίδα 24 Tumblr_m9yx388Iyu1rzyy7ao1_500

♩ - ♫

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 7:28 pm