SiMoS έγραψε:Προφανώς δεν πιάνεις το νόημα.όβελ έγραψε:SiMoS έγραψε:Και κάπου εδώ αρχίζει η ζωή. Η ΔΙΚΗ μου ζωή!
Άργησες 18 χρόνια αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά!
"Προφανώς, χαχαχαχα σχεδόν σε πήρα στα σοβαρά!
SiMoS έγραψε:Προφανώς δεν πιάνεις το νόημα.όβελ έγραψε:SiMoS έγραψε:Και κάπου εδώ αρχίζει η ζωή. Η ΔΙΚΗ μου ζωή!
Τις ειρωνείες σου, Λευτέρη, εκεί που σε παίρνει.όβελ έγραψε:SiMoS έγραψε:Προφανώς δεν πιάνεις το νόημα.όβελ έγραψε:
SiMoS έγραψε:Τις ειρωνείες σου, Λευτέρη, εκεί που σε παίρνει.όβελ έγραψε:SiMoS έγραψε:Προφανώς δεν πιάνεις το νόημα.
Δε θα το συνεχίσω.
Amelia Blackfoot έγραψε:Βαρέθηκα να παίζω τα ίδια παιχνίδια συνέχεια και συνέχεια. Βαρέθηκα να βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση πάλι. Βαρέθηκα να σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια και, αν και ξέρω ότι με κουράζει το όλο σκηνικό, να μην μπορώ να ξεφύγω. Βαρέθηκα να μιλάω για το ίδιο πράγμα χωρίς να βρίσκω λύση στο πρόβλημα. Βαρέθηκα να περιμένω για κάτι που δεν θα έρθει ποτέ. Βαρέθηκα να ελπίζω. Βαρέθηκα να κάνω τα ίδια βήματα που δεν με οδηγούν πουθενά. Βαρέθηκα. Αλλά δεν μπορώ να το τελειώσω, όχι ακόμα.
Minerva McGonagall έγραψε:Τρελαίνομαι.
Σοβαρά, τρελαίνομαι.
Είσαι το τίποτα το ίδιο, και γι αυτό είσαι η μεγαλύτερη φιλοσοφική αναζήτηση που έχω κάνει ποτέ. Έτσι γκρίζα και τζην, αχτένιστη και άβαφη, κάθε πρωί να χαμογελάς αβίαστα και να μου λες καλημέρα. Έτσι θα σε θυμάμαι, και θα θυμάμαι κι εμένα να βράζω πλάι σου, να βράζω και να θέλω να σ αρπάξω απ τα μακριά σου μαλλιά μέχρι να σε δω να ουρλιάζεις. Να ουρλιάζεις, να νιώθεις κάτι έντονο κι ας είναι πόνος.
ΜΙΛΑ ΜΟΥ! Μιλά μου και πες μου, πες μου για μια φορά. Μη μου πεις καλημέρα ξανά, η μέρα είναι σκατά, κι εσύ την κάνεις χειρότερη. Μίλα μου γαμώτο και μη μου πεις τι έφαγες χτες, μη μου πεις πόσο χαίρεσαι που με βλέπεις ούτε τι θα μπει στο διαγώνισμα ούτε πόσο αγαπάς όλον τον κόσμο.
Θέλω να μου πεις. Πες μου πως μια μέρα ήθελες να κάνεις κάτι κακό, πολύ κακό, κάτι που ντρέπεσαι. Πες μου ότι ερωτεύτηκες έναν τύπο και το έκανες γκράφιτι στους τοίχους, πες μου ότι μια μέρα ξενύχτησες, ότι ήθελες να πιεις όλο το μπαρ, ότι ξερνούσες στην τουαλέτα και σε κουβάλησαν στα χέρια, πες μου ότι έκανες πράγματα που μετάνιωσες, πες μου για μια μέρα που την έκανες κοπάνα απ το διαγώνισμα, για μια μέρα που δεν έγραψες είκοσι.
Μη μου λες ότι μ αγαπάς, πες μου ότι μ αντιπαθείς, ότι με σιχαίνεσαι. Εγώ σε σιχαίνομαι ξέρεις. Σε σιχαίνομαι με κάθε κύτταρο του κορμιού μου, σιχαίνομαι το κενό σου βλέμμα, σιχαίνομαι που κοιτιόμαστε και δεν έχεις τι να πεις, γιατί δεν έκανες τίποτα χτες, γιατί ποτέ δεν κάνεις τίποτα. Και κυρίως γιατί όταν παρεκτρέπομαι πάλι μ αγαπάς, πάλι γελάς καλοσυνάτα. Όχι δε σου κάνω πλάκα όταν σε βρίζω, και όταν λέω ότι ΒΑΡΙΕΜΑΙ εννοώ ότι με βασσανίζεις. Όχι, το μοναδικό βράδυ που βγήκες μαζί μου και δεν είχες διάβασμα ή ντάντεμα της αδελφής ή οτιδήποτε δε μέθυσα γιατί "έτσι είναι η Μαριλένα", μέθυσα για να μη σκέφτομαι ότι είσαι δίπλα μου και πίνεις πορτοκαλάδα και μου λες πότε θα έρθουν να σε πάρουν οι γονείς σου για να μη μείνεις έξω αργά. Μέθυσα γιατί ήταν τα γενέθλιά μου και δίπλα μου ήσουν εσύ και δεν είχα τους φίλους μου, και δεν είχα και φίλους γιατί είχα δίπλα μου εσένα που ντρεπόμουν να αφήσω, και να στείλω στον αγύριστο.
Φέτος πέρασα καλά, ΚΑΛΑ. Φέτος δε σου πα ούτε καλημέρα, μου μουχλιάζεις τη ζωή, την κάνεις μίζερη. Μιλούσαμε, μιλούσαμε και μου είπες:
-Συγγνώμη που σε γνώρισα.
Κι έσκασα. Δεν είπα τίποτε, δεν ούρλιαξα σαν τις χαζές τις φίλες σου ότι λες βλακείες, κοίταξα κάτω για να μην κοιτάξω προκλητικά. Ήταν η πιο δίκαιη συγγνώμη που άκουσα ποτέ, αν και δε μου έδωσε και τίποτα πίσω. Και μετά σε ξανακοίταξα, και δεν ήσουν μία, ήσουν πέντε. Πέντε ζευγάρια από μάτια τόσο άδεια, τόσο μίζερα, τόσο καταθλιπτικά, πέντε άνθρωποι κλεισμένοι στη μιζέρια τους, αόρατοι, με μίσος για τον κόσμο, με μίσος για το έξω. Βάλτος ήσουν και με τράβηξες, να σου γεμίσω τα κενά σου, να σου δώσω λίγη ζωή. Να έχεις λίγη παράνοια να γελάς, να έχεις κάποιον να σου λέει πράγματα που δεν είναι σωστά για να το παίζεις καλή και ώριμη, κάποιον να του λες τι πρέπει.
Να ουρλιάξεις θέλω, μια φορά.
elliza έγραψε:^^^^^
^^^^
^^^
^^
^
Η ζωή μου είναι τόσο απλή και βαρετή.
Και τόσο ξέγνοιαστη.
^^^^
^^^
^^
^
Και τόσο ξέγνοιαστη.
Πφφφ, πόσο δίκιο έχεις;Amelia Blackfoot έγραψε:Πώς καταλήξαμε να κάνουμε τα πράγματα να φαίνονται τόσο δύσκολα; Πότε αποφασίσαμε ότι ξαφνικά τα πάντα γύρω μας θα αποκτήσουν την μορφή ενός γρίφου, ενός σταυρόλεξου που καλούνται οι γύρω μας ή εμείς να λύσουμε;
Κάνε τη ζωή σου απλή. Πες αυτό που θέλεις να πεις σε αυτόν που θέλεις να το πεις. Μη φοβάσαι για το τι θα ακούσεις, αφού θες να το πεις, αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια. Μη φοβάσαι το "όχι", έτσι κι αλλιώς είχες κάτι εικονικά, δεν πειράζει κι αν το χάσεις γιατί μπορεί τελικά να το κερδίσεις. Μίλα, μην κρύβεσαι, μην σκέφτεσαι μία απλή πράξη συνέχεια και συνέχεια, μη δημιουργείς πλασματικά εμπόδια στον εαυτό σου. Διάλεξε την ευθεία όχι έναν δρόμο από στροφές, οι στροφές θα σε ζαλίσουν, θα σε βγάλουν εκτός πορείας.
Πόσο χρόνο χάνεις με το να σχεδιάζεις κάθε κίνηση από το να την κάνεις χωρίς περιστροφές; Αξίζει άραγε; Μήπως χάνεις την ουσία; Μήπως δεν κερδίζεις κάτι αλλά χάνεις λίγο λίγο όσο αναβάλλεις αυτό που έπρεπε να κάνεις εξαρχής;
Κάνε λάθη, πέσε, δέξου την απόρριψη, πίστεψε και ας διαψευστείς, τόλμα κι ας αποτύχεις.
Απλά, δράσε. Τώρα.Untangle Yourself . . .
^^^^
^^^
^^
^
Και τόσο ξέγνοιαστη.
elliza έγραψε:Get a life.