+57
Roxanne Derwent
Leanan Sidhe
Alviva Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
princessmaggie
Μia Melanie Hawkins
Catherine Tonks
Laura Mandley
Vindictus Viridian
Cassiopeia Black
Morgan le Fay
Rea
Beatrice Baudelaire
Angelika-Lavender Black
Arcturus Regulus Black
Mirabelle Salvatore
Eleanna Lovegood
Jace Wayland
Hermione Black
SiMoS
Isabelle Lightwood
Fleur Delacour
Tania_Re
Artemisia Lufkin
Alicia Spinnet
Gellert
Andromeda Black
Neville Longbottom
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Sylvie Lovegood
elliza
Madame Maxime
Berenice
Natalie Black
Perenelle Flamel
Bella Black
Harry James Potter
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Mysterious Wizard
Imperio
Lily Luna Potter
Leonie Vernier
anthian9
Laverne de Montmorency
Sorazal the Erised
FoNikos21
Amycus
FLEUR258
Merlin the Great
Amelia Blackfoot
Minerva McGonagall
Roxy Black
Eloise Prewett
61 απαντήσεις
Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°201
Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις
Αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν νομίζεις πως κάτι μεγάλο θα συμβεί και το συναίσθημα που αποκτάς μετά, αφού τελικά δεν συμβεί.
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°202
Παράπονο καθηγητή σε προγραμματισμένη υποβολή ερωτήσεων κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των πορισμάτων :
Εδώ δεν κάνουμε διάλογο!
Καταλαβαίνω πως έχετε άγχος για το αν ο μαθητής σας θα απαντήσει ικανοποιητικά στην ερώτηση. Καταλαβαίνω πως οι απόψεις σας διαφέρουν από τις δικές μας. Ωστόσο από τη στιγμή που το συνέδριο είναι μαθητικό και οι ερωτήσεις επιτρέπονται , δεν έχετε κανένα, μα κανένα δικαίωμα να λέτε ό,τι σας κατέβει για να μην απαντήσει ο μαθητής σας στο ερώτημα, το οποίο στο κάτω κάτω ήταν από τα καλύτερα που τέθηκαν!
Ειλικρινά η συμπεριφορά ορισμένων καθηγητών είναι απαράδεκτη. Το καλύτερο θα ήταν να παρακολουθούν από το διαδίκτυο το συνέδριο, όπως έκαναν όλοι όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.
Και τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, όχι μόνο για την προσπάθειά τους, αλλά και για τις ιδέες τους.
Εδώ δεν κάνουμε διάλογο!
Καταλαβαίνω πως έχετε άγχος για το αν ο μαθητής σας θα απαντήσει ικανοποιητικά στην ερώτηση. Καταλαβαίνω πως οι απόψεις σας διαφέρουν από τις δικές μας. Ωστόσο από τη στιγμή που το συνέδριο είναι μαθητικό και οι ερωτήσεις επιτρέπονται , δεν έχετε κανένα, μα κανένα δικαίωμα να λέτε ό,τι σας κατέβει για να μην απαντήσει ο μαθητής σας στο ερώτημα, το οποίο στο κάτω κάτω ήταν από τα καλύτερα που τέθηκαν!
Ειλικρινά η συμπεριφορά ορισμένων καθηγητών είναι απαράδεκτη. Το καλύτερο θα ήταν να παρακολουθούν από το διαδίκτυο το συνέδριο, όπως έκαναν όλοι όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.
Και τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, όχι μόνο για την προσπάθειά τους, αλλά και για τις ιδέες τους.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°203
Α ναι, τώρα είμαι αγενής που λέω την αλήθεια.
Εσύ έτρεχες στο Μαραθώνα όλη μέρα και μετά φταίω εγώ που αργήσαμε να φάμε.
Εσύ μου ζητάς να κάνω πράγματα που δόξα τους Εφτά χέρια έχεις και μπορείς να κάνεις μόνος σου ενώ κάνω κάτι άλλο και μετά φταίω εγώ.
Πολύ ωραία, αν είναι να ντρέπεστε για μένα πείτε το. Να φύγω απ' το σπίτι, να πιάσω μια δουλειά κι ούτε να σας ενοχλώ ούτε να με ενοχλείτε. Αφού είμαι ΤΟΣΟ αγενής και απολίτιστη.
Εσύ έτρεχες στο Μαραθώνα όλη μέρα και μετά φταίω εγώ που αργήσαμε να φάμε.
Εσύ μου ζητάς να κάνω πράγματα που δόξα τους Εφτά χέρια έχεις και μπορείς να κάνεις μόνος σου ενώ κάνω κάτι άλλο και μετά φταίω εγώ.
Πολύ ωραία, αν είναι να ντρέπεστε για μένα πείτε το. Να φύγω απ' το σπίτι, να πιάσω μια δουλειά κι ούτε να σας ενοχλώ ούτε να με ενοχλείτε. Αφού είμαι ΤΟΣΟ αγενής και απολίτιστη.
- We seed the stars:
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°204
Μήπως τελικά η ευτυχία δεν είναι εκεί που νομίζουμε πως ανήκουμε και την περιμένουμε υπομονετικά αλλά είναι δίπλα μας και χρειάζεται να της δώσουμε μια ευκαιρία;
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°205
Ολο και πιο πολυ νιωθω αποκομμενος, και νομιζω πως κανεις δεν με συμπαθει πραγματικα, και παλι τα ιδια συναισθηματα με τοτε.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°206
Gellert έγραψε:Ολο και πιο πολυ νιωθω αποκομμενος, και νομιζω πως κανεις δεν με συμπαθει πραγματικα, και παλι τα ιδια συναισθηματα με τοτε.
Αν κάποιος δεν μπορεί να σε συμπαθήσει είναι γιατί δεν μπορεί να δει τιποτα παραπάνω απο αυτο που βλέπουν τα μάτια του.
Τότε δεν σου κάνει. Δεν χρειαζόμαστε τους ανθρωπους που βλέπουν οτι και οι αλλοι. Δεν θα μας καταλαβουν ποτε. Πάντα θα επιμένουν να κρίνουν εικόνες. Η αλήθεια ομως δεν βρίσκεται στις εικόνες αλλά στα συναισθήματα και τις ιδέες.
Και εσύ ξεχειλίζεις κι απο τα δύο.
Waldorf
- House of Westeros:
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°207
Gellert έγραψε:Ολο και πιο πολυ νιωθω αποκομμενος, και νομιζω πως κανεις δεν με συμπαθει πραγματικα, και παλι τα ιδια συναισθηματα με τοτε.
Κι εγώ αισθάνομαι έτσι...και το χειρότερο είναι πως όταν βγαίνω έξω νιώθω να με κοιτάνε παράξενα, λες και έχω κάτι παράξενο πάνω μου...φταίει μάλλον που έχω ένα σωρό φόβους και ανασφάλιες, προσπαθω να τα αποβάλλω όλα αυτά, αλλά όλα μου φάινονται βουνό και δεν μπορώ... θέλω να απαλευθερωθώ αλλά νιώθω πολλά σχοινιά να με τραβάνε προς τα πίσω και δεν μ'αφήνουν...
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°208
^Σήμερα έτυχε να ξεφυλλίζω το βιβλίο του Μπουσκάλια που έχω,και έλεγε ότι για να καταφέρουμε να αγαπήσουμε τους άλλους και να αγαπηθούμε από τους άλλους,πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°209
Θέλω απλά να πω πως πήρα τον ρόλο που ήθελα στην φετινή θεατρική παράσταση του Λυκείου που γίνεται κάθε καλοκαίρι στο θέατρο στο Φρούριο! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πάντα, μα πάντα, απλά υποχωρούσα. Ήμουν στα παρασκήνια, γιατί ντρεπόμουν. Πάντα έπαιρνα ό,τι ρόλο περίσσευε -ή δεν έπαιρνα καθόλου-, από το δημοτικό. Χαίρομαι που επιτέλους μπορώ να βγω μπροστά και να με δει τόσος κόσμος.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°210
^Συγχαρητήρια Ανθάκι!
C. Addicts for the win.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°211
Πόσες στιγμές χάνουμε από όλα εκείνα που δε θέλουμε να πούμε... Από τότε που δε θέλουμε ποτέ να βρισκόμαστε εκτεθειμένοι, και στη "μειονεκτική" θέση εκείνου που δείχνει όλα όσα νιώθει.
Δε σ έχω ανάγκη, απλά καμιά φορά μου λείπει που καταλαβαίνεις πάντα και που έχεις τόσο ζεστή αγκαλιά και που είσαι ο μόνος που αγάπησε τον Σνέιπ μου και όχι τον Τζέιμς. Ίσως και ο μόνος που τον κατάλαβε, ο μόνος που τον αντέχει.
Λυπάμαι μόνο που πλησιάζει η μέρα που θα φύγω και ξέρω πως δε θα μάθεις ποτέ πως σε υπολόγισα, δε θα σε ξαναδώ ποτέ και δε θα μάθεις πως ήσουν μια όαση στην πιο άθλια περίοδο της ζωής μου, πως ήσουν σημαντικός, και ο μόνος άνθρωπος που μπορούσα να αποκαλέσω φίλο.
Αλλά θα ξέρεις πάντα πως εσύ ήσουνα δειλός κι εγώ βιάστηκα, πως εσύ στην πράξη δεν αντέχεις αυτά που θες και πως εγώ θέλω πάντα όλα αυτά που δεν μπορούν να γίνουν. Ή τα θέλω ακριβώς όταν δεν μπορούν να γίνουν, αλλιώς δεν τα θέλω καθόλου.
Λυπάμαι, μου λείπεις, δε σ' αντέχω, σε σιχαίνομαι, μου λείπεις ξανά. Μου λείπεις.
Δε σ έχω ανάγκη, απλά καμιά φορά μου λείπει που καταλαβαίνεις πάντα και που έχεις τόσο ζεστή αγκαλιά και που είσαι ο μόνος που αγάπησε τον Σνέιπ μου και όχι τον Τζέιμς. Ίσως και ο μόνος που τον κατάλαβε, ο μόνος που τον αντέχει.
Λυπάμαι μόνο που πλησιάζει η μέρα που θα φύγω και ξέρω πως δε θα μάθεις ποτέ πως σε υπολόγισα, δε θα σε ξαναδώ ποτέ και δε θα μάθεις πως ήσουν μια όαση στην πιο άθλια περίοδο της ζωής μου, πως ήσουν σημαντικός, και ο μόνος άνθρωπος που μπορούσα να αποκαλέσω φίλο.
Αλλά θα ξέρεις πάντα πως εσύ ήσουνα δειλός κι εγώ βιάστηκα, πως εσύ στην πράξη δεν αντέχεις αυτά που θες και πως εγώ θέλω πάντα όλα αυτά που δεν μπορούν να γίνουν. Ή τα θέλω ακριβώς όταν δεν μπορούν να γίνουν, αλλιώς δεν τα θέλω καθόλου.
Λυπάμαι, μου λείπεις, δε σ' αντέχω, σε σιχαίνομαι, μου λείπεις ξανά. Μου λείπεις.
Mischief managed.
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°212
Εχω να δηλώσω ότι ο Χρήστος (δεν-ξέρω-για-ποιο-λόγο-επιμελητής-του-Ραβενκλοου) έχει κάνει διατριβή πάνω στα βοηθήματα της Γ' Λυκείου. Και πολύ φοβάμαι πως αν ρωτήσω, θα έχει κάνει και στης Β΄.
Χρήστο σ' αγαπάμεεεεεεεεε!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°213
Merlin the Great έγραψε:Gellert έγραψε:Ολο και πιο πολυ νιωθω αποκομμενος, και νομιζω πως κανεις δεν με συμπαθει πραγματικα, και παλι τα ιδια συναισθηματα με τοτε.
Αν κάποιος δεν μπορεί να σε συμπαθήσει είναι γιατί δεν μπορεί να δει τιποτα παραπάνω απο αυτο που βλέπουν τα μάτια του.
Αν δεν το κατάλαβες μόλις σε είπε άσχημο :blasé:
Ώρα να του κόψεις την καλημέρα, την καλησπέρα, την καληνύχτα και τον αέρα :blasé:
Γιατί εμείς οι Σλυθ τα ανεχόμαστε όλα αλλά δεν ανεχόμαστε σχόλια για τη μούρη μας, για μια μόστρα ζούμε κι εμείς ρε αδερφέ
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°214
Όλο λέω πως θα το κάνω και όλο δεν το κάνω. Φοβάμαι να το κάνω. Θέλω τόσο πολύ να απομονωθώ. Από όλους. Από όλα. Από τα πάντα. Να σταματήσω να ακούω τα άσχημα σχόλια για εμένα (δήθεν) πίσω από την πλάτη μου. Το κυριότερο. Να σταματήσω να δένομαι. Δένομαι τραγικά εύκολα. Αγαπάω τραγικά εύκολα κάποιον και δίνω πολύ εύκολα την εμπιστοσύνη μου. Όχι. Δεν πρέπει να το κάνω πια. People always leave. Πάντα κάποιος θα φύγει. Σημασία δεν έχει ποιος θα έρθει-όποιος έρθει θα φύγει και αυτός, κάποια στιγμή, είτε σύντομα είτε όχι. Σημασία έχει πως φεύγει. Και πως παίρνει ένα μέρος της ψυχής σου μαζί του. Υποτίθεται ότι είναι στην ανθρώπινη φύση να συμβιώνουμε, να αγαπάμε και να νοιαζόμαστε για τους άλλους. Screw this; I donʼt want to hurt anymore, even if hurting makes me being human being.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°215
Δεν ξέρω τελικά πως να φερθώ.Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.
Ποιον να υποστηρίξω.Ποιον να κατηγορήσω.Ποιον να συγχωρέσω.Ποιον δρόμο να πάρω.
Πως να μιλήσω.Πως να αντιληφθώ.Πως να εξηγήσω.
Τι λέξεις να διαλέξω.Τι ακριβώς πρέπει να πω.Τι είναι σωστό να πω.
Αν πρέπει να χαμογελάσω ή να κλάψω.Αν πρέπει να προσποιηθώ.Αν πρέπει να λυγίσω.Αν πρέπει να φοβηθώ.Αν πρέπει να βοηθήσω.Αν πρέπει να φωνάξω.Αν πρέπει να τολμήσω.Αν πρέπει να συγχαρώ.Αν πρέπει να δικαιολογήσω.Αν πρέπει να ξεχάσω.
Αν θα ακουστώ.Αν θα επηρεάσω.Αν θα παλέψω άδικα.
Στο είπα.Θα ξέρω τι έχεις να πεις πριν καν το πεις.Γιατί εγώ διάβασα όλο το σενάριο.Ενώ εσύ μόνο τους μονολόγους σου.Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα μπορέσω να πω όλα όσο θέλω.Αλλά βλέπεις δεν γράφω εγώ το σενάριο.
Θα αλλάξω κάποια στιγμή παράσταση.Αυτή είναι υπερβολικά θλεβερή για τα γούστα μου...
Μα που να πάμε εδώ και χρόνια έχω παγώσει και λυπάμαι, που να πάμε;
I leave a big nightmare.
Τελικά νομίζω πως αρχίζω να γίνομαι και επίσημα παιδί χωρισμένων γονιών.
Πονάει πολύ.Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.Πιο πολύ από ποτέ.Πιο πολύ από κάθετι.:/
Πονάει να χωρίζουν οι γονείς σου.
Έρχονται δύσκολες μέρες...Και πάνω που είχα πάρει τα πάνω μου με τους τελευταίους καλούς βαθμούς.
Πως γίναμε έτσι...
Πως?
*Και σε κάτι τέτοιες στιγμές σηκώνω το κεφάλι ψηλά.Όχι τώρα το λύγισμα.Όχι τώρα που βελτιώθηκα.Για εμένα είχα πει.Για εμένα ρε γμτ.Γιατί όπως μου είχε πει η Ανθή τον Οκτώβριο"Είναι άδικο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σ'ένα άνθρωπο σαν εσένα." Και γι'αυτό επειδή το θεωρώ και εγώ άδικο να πληρώνω λάθη,και να κλαίω ενώ ποτέ δεν πείραξα κανέναν.Ποτέ δεν στεναχώρησα κανέναν.Γι'αυτό τον λόγο προσπαθώ ακόμα για εμένα.Και επειδή δεν πιστεύω ότι μου αξίζει να στεναχωριέμαι,ούτε να σκοτίζω το κεφάλι μου με τόσα πράγματα.Είμαι μόνο 18 και νιώθω λες και εγώ έχω φορτωθεί όλα τα προβλήματα και πως πρέπει να τα λύσω κιόλας.Γι'αυτό δεν ξέρω πως να φερθώ.Αλλά και γι'αυτό ακριβώς προσπαθώ να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση σαν κάτι φυσικό.Που όμως για εμένα είναι αφύσικο.Απλά αν καταρεύσω δεν θα βοηθήσω κανέναν.Ενώ αν παραμείνω δυνατή όχι μόνο εμένα θα βοηθήσω αλλά και όσους θέλουν να με βλέπουν χαμογελαστή και προσπαθούν γι'αυτό.Γιατί νιώθω πως έχω πολλά ακόμα να ζήσω,να κάνω και να δημιουργήσω.Και έχω ακόμα να μοιράσω και να μοιραστώ πολλές στιγμές με ανθρώπους.Έτσι κάνω σ'αυτές τις στιγμές.Σκέφτομαι όλους σ'όσους αγαπώ για να παραμείνω δυνατή.Για να πάρω λίγη ενέργεια από αυτούς.
Έτσι δεν κάνουμε εμείς οι μάγοι εδώ?
Δεν κρατάμε ψηλά το ραβδί και αντιμετωπίζουμε τα δεινά? *
ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ.
Όταν μέσα μου κοιτώ βλέπω ένα απύθμενο κενό
Η παράσταση, όμως, πρέπει να συνεχίζεται. Ο κάθε μας ρόλος πρέπει να παίζεται άψογα. Γιατί παίζεται μόνο μια φορά. Κι αν πέσεις, πρέπει να σηκώνεσαι. Κι αν γελάς, πρέπει να γελάς με την καρδιά σου. Κι αν κλαις, να κλαις με την ψυχή σου. Να χορεύεις σα να 'ναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις. Να ονειρεύεσαι σα να γεννήθηκες τώρα.Γιατί η παράστασή μας, παίζεται μόνο μια φορά. Και τίποτα δεν μπορείς να διορθώσεις.
Ποιον να υποστηρίξω.Ποιον να κατηγορήσω.Ποιον να συγχωρέσω.Ποιον δρόμο να πάρω.
Πως να μιλήσω.Πως να αντιληφθώ.Πως να εξηγήσω.
Τι λέξεις να διαλέξω.Τι ακριβώς πρέπει να πω.Τι είναι σωστό να πω.
Αν πρέπει να χαμογελάσω ή να κλάψω.Αν πρέπει να προσποιηθώ.Αν πρέπει να λυγίσω.Αν πρέπει να φοβηθώ.Αν πρέπει να βοηθήσω.Αν πρέπει να φωνάξω.Αν πρέπει να τολμήσω.Αν πρέπει να συγχαρώ.Αν πρέπει να δικαιολογήσω.Αν πρέπει να ξεχάσω.
Αν θα ακουστώ.Αν θα επηρεάσω.Αν θα παλέψω άδικα.
Στο είπα.Θα ξέρω τι έχεις να πεις πριν καν το πεις.Γιατί εγώ διάβασα όλο το σενάριο.Ενώ εσύ μόνο τους μονολόγους σου.Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα μπορέσω να πω όλα όσο θέλω.Αλλά βλέπεις δεν γράφω εγώ το σενάριο.
Θα αλλάξω κάποια στιγμή παράσταση.Αυτή είναι υπερβολικά θλεβερή για τα γούστα μου...
Μα που να πάμε εδώ και χρόνια έχω παγώσει και λυπάμαι, που να πάμε;
I leave a big nightmare.
Τελικά νομίζω πως αρχίζω να γίνομαι και επίσημα παιδί χωρισμένων γονιών.
Πονάει πολύ.Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.Πιο πολύ από ποτέ.Πιο πολύ από κάθετι.:/
Πονάει να χωρίζουν οι γονείς σου.
Έρχονται δύσκολες μέρες...Και πάνω που είχα πάρει τα πάνω μου με τους τελευταίους καλούς βαθμούς.
Πως γίναμε έτσι...
Πως?
*Και σε κάτι τέτοιες στιγμές σηκώνω το κεφάλι ψηλά.Όχι τώρα το λύγισμα.Όχι τώρα που βελτιώθηκα.Για εμένα είχα πει.Για εμένα ρε γμτ.Γιατί όπως μου είχε πει η Ανθή τον Οκτώβριο"Είναι άδικο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σ'ένα άνθρωπο σαν εσένα." Και γι'αυτό επειδή το θεωρώ και εγώ άδικο να πληρώνω λάθη,και να κλαίω ενώ ποτέ δεν πείραξα κανέναν.Ποτέ δεν στεναχώρησα κανέναν.Γι'αυτό τον λόγο προσπαθώ ακόμα για εμένα.Και επειδή δεν πιστεύω ότι μου αξίζει να στεναχωριέμαι,ούτε να σκοτίζω το κεφάλι μου με τόσα πράγματα.Είμαι μόνο 18 και νιώθω λες και εγώ έχω φορτωθεί όλα τα προβλήματα και πως πρέπει να τα λύσω κιόλας.Γι'αυτό δεν ξέρω πως να φερθώ.Αλλά και γι'αυτό ακριβώς προσπαθώ να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση σαν κάτι φυσικό.Που όμως για εμένα είναι αφύσικο.Απλά αν καταρεύσω δεν θα βοηθήσω κανέναν.Ενώ αν παραμείνω δυνατή όχι μόνο εμένα θα βοηθήσω αλλά και όσους θέλουν να με βλέπουν χαμογελαστή και προσπαθούν γι'αυτό.Γιατί νιώθω πως έχω πολλά ακόμα να ζήσω,να κάνω και να δημιουργήσω.Και έχω ακόμα να μοιράσω και να μοιραστώ πολλές στιγμές με ανθρώπους.Έτσι κάνω σ'αυτές τις στιγμές.Σκέφτομαι όλους σ'όσους αγαπώ για να παραμείνω δυνατή.Για να πάρω λίγη ενέργεια από αυτούς.
Έτσι δεν κάνουμε εμείς οι μάγοι εδώ?
Δεν κρατάμε ψηλά το ραβδί και αντιμετωπίζουμε τα δεινά? *
ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ.
Όταν μέσα μου κοιτώ βλέπω ένα απύθμενο κενό
Η παράσταση, όμως, πρέπει να συνεχίζεται. Ο κάθε μας ρόλος πρέπει να παίζεται άψογα. Γιατί παίζεται μόνο μια φορά. Κι αν πέσεις, πρέπει να σηκώνεσαι. Κι αν γελάς, πρέπει να γελάς με την καρδιά σου. Κι αν κλαις, να κλαις με την ψυχή σου. Να χορεύεις σα να 'ναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις. Να ονειρεύεσαι σα να γεννήθηκες τώρα.Γιατί η παράστασή μας, παίζεται μόνο μια φορά. Και τίποτα δεν μπορείς να διορθώσεις.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°216
Lily Luna Potter έγραψε:Εχω να δηλώσω ότι ο Χρήστος (δεν-ξέρω-για-ποιο-λόγο-επιμελητής-του-Ραβενκλοου) έχει κάνει διατριβή πάνω στα βοηθήματα της Γ' Λυκείου. Και πολύ φοβάμαι πως αν ρωτήσω, θα έχει κάνει και στης Β΄.
Και εγώ σας αγαπάω
Πρώτο ποστ στο τόπικ αυτό και μάλιστα όχι για να αναφέρω προσωπικές σκέψεις αλλά για να απαντήσω σε άλλο ποστ
Οκ θα πω και προσωπική σκέψη :θα θελα να χα δίδυμη σαν την αποπάνω κάποιες φορές που όλο πληθαίνουν ...αλλά αδερφή όχι αδερφό
Και Όλγα μην ανησυχείς θα παραιτηθώ σύντομα
*
*
*
*
*
*
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°217
Ποιος θα μου το λεγε τοτε, πριν 5 χρονια, που ολα μου ξινιζαν, και ολα τα ενιωθα εναντιον μου, πως θα τα νοσταλγουσα ολα τωρα. Το ανοιγμα του καινουργιου μαγαζιου, οι φιλοι μου, τοτε που εχασα εκεινη, τις βολτες, τους S1, το Χαλανδρι, το θεατρικο ο "Σπιουνος", το Χαλανδρι, και τοτε που εφυγε εκεινη....
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Artemisia Lufkin- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 14113
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Δεν ξανακάνω όνειρα
- Δημοσίευση Ν°218
Γιατι να ειμαι μια κινητη αποτυχια??
“She was a girl who knew how to be happy
even when she was sad.
And thatʼs important you know”
Most Patient Hufflepuff
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°219
Γιατί εσύ; Γιατί τώρα; Γιατί;
Ορισμένες φορές σου τυχαίνουν πράγματα καλύτερα απο αυτό που αντέχεις.
Σε λάθος χρόνο.
Πιστεψε με, πονάει.
Ορισμένες φορές σου τυχαίνουν πράγματα καλύτερα απο αυτό που αντέχεις.
Σε λάθος χρόνο.
Πιστεψε με, πονάει.
Waldorf
- House of Westeros:
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°220
Τι είναι αγάπη;
Ακουσα τοσες και τοσες απαντήσεις σε αυτην την ερώτηση. Απο το "να ξερεις οτι σου κλεβει τις καραμέλες σου, και εσυ να συνεχιζεις να τις βάζεις στο ιδιο μέρος" μεχρι και "τα σκισμένα τα τσιγάρα στο τασάκι σου".
Γιατί ομως εγώ δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη; Ειτε αυτη ειναι ερωτική, ειτε φιλική, είτε οικογενειακή;
Κατι τετοιες στιγμές αναρωτιέμαι αν εχω καταλαβει τι σημαινει αγαπη...γιατι αν δεν το εχω καταλάβει, τοσα χρόνια απλα εξαπατώ τον κοσμο.
Ακουσα τοσες και τοσες απαντήσεις σε αυτην την ερώτηση. Απο το "να ξερεις οτι σου κλεβει τις καραμέλες σου, και εσυ να συνεχιζεις να τις βάζεις στο ιδιο μέρος" μεχρι και "τα σκισμένα τα τσιγάρα στο τασάκι σου".
Γιατί ομως εγώ δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη; Ειτε αυτη ειναι ερωτική, ειτε φιλική, είτε οικογενειακή;
Κατι τετοιες στιγμές αναρωτιέμαι αν εχω καταλαβει τι σημαινει αγαπη...γιατι αν δεν το εχω καταλάβει, τοσα χρόνια απλα εξαπατώ τον κοσμο.
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°221
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτοτραυματισμό. Self-harm you know. Αυτή τη μέρα, αλλά και τις εβδομάδες που ακολουθούν, οι άνθρωποι που έχουν αυτοτραυματιστεί στο παρελθόν, συνεχίζουν να το κάνουν ή το έχουν σκεφτεί σοβαρά σπάνε τα taboo και επιλέγουν να συζητήσουν για τις σκέψεις τους και την κατάστασή τους.
Μίλησα με τη φίλη μου αλλά δεν μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα ή χειρότερα. Δεν ένιωσα τίποτα. Όπως είπε κι εκείνη, είναι "έξω από το θέμα" οπότε δεν μπορούσε να μου προσφέρει κάτι.
Μίλησα με τη φίλη μου αλλά δεν μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα ή χειρότερα. Δεν ένιωσα τίποτα. Όπως είπε κι εκείνη, είναι "έξω από το θέμα" οπότε δεν μπορούσε να μου προσφέρει κάτι.
C. Addicts for the win.
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°222
Πραγματικά ποιο το νόημα να προσπαθείς για κάτι που το βλέπεις, δεν θα δουλέψει, δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ.
Αλλά απο την άλλη, πως θα ξερεις οτι δεν θα δουλέψει αν δεν το προσπαθήσεις;
Απλά κουράστηκα να ειμαι η μονη που προσπαθώ. Και έχω φτασει στο σημείο να διαπιστώνω, πως το να ειμαι θλιμμένη είναι μονο σπατάλη πολύτιμου χρόνου...
Αλλά απο την άλλη, πως θα ξερεις οτι δεν θα δουλέψει αν δεν το προσπαθήσεις;
Απλά κουράστηκα να ειμαι η μονη που προσπαθώ. Και έχω φτασει στο σημείο να διαπιστώνω, πως το να ειμαι θλιμμένη είναι μονο σπατάλη πολύτιμου χρόνου...
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°223
There's real fantasy, and there's wannabe fantasy.
When you take a well-known myth and ruin it just to sell, you're not an inspired author. You're a copycat and a sellout. Vampires sparkling? Beautiful zombies? Elves with no originality? Descendands of olympian gods, who are gods only by name and not by character? Come. On.
Try building your own world. Try making your own languages, your own races, your own names, your own effin' stories.
Real fantasy, the one called High Fantasy, is the one that will be remembered no matter how many years pass by. All the rest are just trends, and as trends, they fade away.
When you take a well-known myth and ruin it just to sell, you're not an inspired author. You're a copycat and a sellout. Vampires sparkling? Beautiful zombies? Elves with no originality? Descendands of olympian gods, who are gods only by name and not by character? Come. On.
Try building your own world. Try making your own languages, your own races, your own names, your own effin' stories.
Real fantasy, the one called High Fantasy, is the one that will be remembered no matter how many years pass by. All the rest are just trends, and as trends, they fade away.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°224
But now these days belong to past. I'm NOT anorexic. I just like skinny girls and boys. I'm NOT ruining my health. I eat normally.
So why don't you all shut the fuck up and let me study? The more you talk about it, the more I want to start counting my calorie-income.
So why don't you all shut the fuck up and let me study? The more you talk about it, the more I want to start counting my calorie-income.
C. Addicts for the win.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°225
Arcturus Regulus Black έγραψε:
Και Όλγα μην ανησυχείς θα παραιτηθώ σύντομα
Aν διανοηθείς να κάνεις κάτι τέτοιο παίρνω το 1ο λεωφορείο και έρχομαι να σε δείρω.
Τι τα θες αυτά; Ένα μάτσο σκουπίδια είναι! Γιατί δεν τα πετάς να κάνουμε λίγο χώρο στο συρτάρι;
Δεν τα πετάω.
Γιατί;
Δεν θέλω.
Σαν την αδερφή σου και εσύ -.- *φεύγει από το δωμάτιο*
Κοιτάω τα πράγματα που ανέφερε. 2 εισιτήρια αεροπλάνου, κάμποσα άλλα από τον ΟΑΣΘ, μερικά χιλιοκομμένα και τσακισμένα και τσαλακωμένα, 2 εισιτήρια, ένα προς και ένα από Θεσσαλονίκη. Τσαλακωμένα εισιτήρια για τον κινηματογράφο, το καθένα με χειρόγραφη ημερομηνία και τον τίτλο της ταινίας. Μία κάρτα Χριστουγέννων σε χρυσό φάκελο. Μία κάρτα με υπέροχες ευχές. Και άλλη μια κάρτα, μικροσκοπική, με επίσης όμορφες ευχές. Ένα καπέλο γενεθλίων από τα περσινά γενέθλια του κυρίου Κ. Εισιτήρια από το λεωφορείο που πηγαίναμε για μπάνιο το καλοκαίρι. Ένα καπάκι μπίρας. Ένα εισιτήριο θεάτρου. Τα πρώτα μου μολύβια 4Β. Κάτι χαζές ζωγραφιές από τα διαλείμματα με την Ελένη. Μερικά αραβικά νομίσματα που δεν έχουν αξία. Ένα μπουκάλι με πολύχρωμη άμμο, έστω και σπασμένο. Εισιτήριο από τη συναυλία της Μόνικα. Στίχοι από τραγούδια και ένα μάτσο χαρτιά με ποιήματα, ένα μάτσο χαρτιά με δικές μου ασυναρτησίες.
Για τη μαμά μου είναι σκουπίδια.
Για εμένα είναι θησαυροί και ένας ολόκληρος παράδεισος συνάμα, οι πιο όμορφες και αγαπημένες μου αναμνήσεις στοιβαγμένες στη γωνία του 1ου συρταριού του γραφείου μου, συμπυκνωμένες μέσα σε χαρτιά, εισιτήρια και ό,τι άλλο έχω.
Τα δικά μου πολύτιμα σκουπίδια.
Να θυμάστε ότι τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο είναι τα πιο άχρηστα-Τζον Ράσκιν
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team