.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+41
Harry Potter Black
snapefan3
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Merlin the Master Wizard
Ronerm
Spooky Dreamer
Cassiopeia Black
DraCo BaM MaLfoY
Anactaciaa_Rosetta
Amelia Blackfoot
Bibidi Bobidi Bou
sabinosss
anthian9
elliza
just reaper
γκοντρικ
MiKeLaKos
@RtVaVa
takinio
Isabella Ermioni Cullen
`TakeR
Harry Potter
rozali87
Berenice
Bathory's_Son
SOLID SNAKE
Nathaniel
multi
SiMoS
Dragonic
Hecate
Novaenir
Tom Marvolo Riddle
Scorpion
Madame Maxime
elena!
Narcissa
harrinaaaaa
Cassandra Black
Shichibukai
darkdemon
45 απαντήσεις

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν;

Ψηφοφορία

Τι πιστευετε;

[ 15 ]
    Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 I_vote_lcap26%Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 I_vote_rcap [26%] 
    [ 3 ]
    Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 I_vote_lcap5%Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 I_vote_rcap [5%] 
    [ 40 ]
    Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 I_vote_lcap69%Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 I_vote_rcap [69%] 

Σύνολο Ψήφων: 58
    Spooky Dreamer
    Spooky Dreamer
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 20
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status:
    Today's thought:

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Empty Απ: Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν;

Δημοσίευση από Spooky Dreamer Τρι Οκτ 19, 2010 4:41 pm

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:

Ώρες αφοσίωσης
    Αντικατάσταση Παιχνιδιών από κάτι άλλο(Τρέξιμο κτλ)
    Ronerm
    Ronerm
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 12534
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Empty Απ: Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν;

Δημοσίευση από Ronerm Σαβ Δεκ 04, 2010 6:48 pm

harrinaaaaa έγραψε:εγω πιστευω πως ναι επηρεαζουν ειδηκα τα παιδια νεαρης ηλικιας αυτα το παιχνιδια ειναι βιαια και θα επρεπε να δινινται σε ηλικιες ανω των 10 !!!
    +1

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Rdv7kyzwppuxqw19ij6qk27

Wands up for our queen J.K.Rowling
    Merlin the Master Wizard
    Merlin the Master Wizard
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 737
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Just trust yourself!!!

Δημοσίευση από Merlin the Master Wizard Σαβ Δεκ 04, 2010 10:32 pm

Novaenir έγραψε:Εγω παλι ψυφισα οχι με το εξης σκεπτικο.

Προσωπικα παιζω ηλεκρονικα παιχνιδια απο τοτε που οι υπολογιστες ηταν ασπρομαυροι και παιχνιδι θεωρουταν ενα μπαρμπαδελακι που πηγαινει περα-δωθε χωρις ιδιαιτερο σκοπο (να μην ημουν τεσσαρων τοτε...).

Απο τοτε εχω παιξει ενα σωρο παιχνιδια σε ενα σωρο παιχνιδομηχανες και εχω πορωθει απειρες ωρες μπροστα σε μια οθονη.

Και πλεον στα 19 μου συνεχιζω να παιζω παιχνιδια και θελω να πιστευω πως ειμαι ενα νορμαλ ατομο οχι κανενα διαταραγμενο που βλεπει παντου φανταστικους εχρθρους κλπ.

Βασικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα ηλεκτρονικο παιχνιδι ειναι απλα ενα παιχνιδι, ενας τροπος διασκεδασης. Το αν θα επιρεαστει ενα παιδι (γτ περα απο την πλακα ειναι απο η ομαδα με τον μεγαλυτερο κυνδινο) εχει να κανει και με τον αν θα ασχοληθουν οι γονεις.

Δηλαδη αν εχει τις σωστεα βασεις δεν προκειτε να νομισει ποτε οτι ειναι σε εναν κοσμο με δρακους μαγους τερατα που το κυνηγουν κλπ. Και δεν θα αποκτησει ψυχολογικα τραυματα ουτε κατι παρομοιο.

Τωρα σε αυτο που λεει ο Τομ.
    Δεν το σκεφτηκα ετσι οταν ψηφισα το ομολογω αυτο.

Αλλα αυτο που λες εσυ Τομ ειναι το καψημο με ενα παιχνιδι (ναι το εχω παθει και αυτο) και εκει μπαινει ο παραγοντας ποσο μπορεις να συγκρατισεις τον εαυτο σου.
    Απλα δεν εχει μονο να κανει με τα παιχνιδια.
    Αν επαιρνες και διαβαζες και τα επτα βιβλια του Χαρι συνεχομενα και ηταν το βασικο πραγμα με το οποιο θα ασχολησε για λιγο καιρο θα εινια και αυτο που θα τριγυρναει στο μυαλο σου. Μπορει να κανεις κινησεις να σιγομουρμουριζεις ξορκια αναλογα με την κατασταση κλπ.

Οποτε μαλλον θα διαλεγα το τριτο τωρα (αν μπορει καποιος να αλλαξει τη ψηφο μου ας το κανει!!)

Συμφωνώ απολύτως με την κάθε σου λέξη...Κι εγώ από τότε που με θυμάμαι έπαιζα βιντεοπαιχνίδια..Έχω παίξει α-μ-έ-τ-ρ-η-τ-α παιχνίδια σε όλες τις παιχνηδομηχανές του Playstation..Έχω κάτσει συνεχόμενα από το πρωί μέχρι το βράδυ μπροστά από μια οθόνη προσπαθώντας να ζήσω σε όλο του τον κόσμο αυτό που βλέπω τις περισσότερες φορές..Είμαι κι εγώ 19 χρονών και ακόμα νιώθω αμείωτο ενδιαφέρον γι'αυτά τα πράγματα..Πάντα σκεφτόμουν ότι μπορεί να ήμουν ο James Bond και να κάνω τις απίστευτες αποστολές του στο παιχνίδι,o Harry Potter και να κάνω ότι κι αυτός με τα υπέροχα μάγια του,ένας συνεργάτης της Lara Croft ή ο Nate από το uncharted καινα γίνω ο απόλυτος κυνηγός θησαυρών και αρχαίων μυστηρίων,να έχω τέτοιους προγόνους όπως ο Desmond στο Assassin's Creed και να κληρονομήσω τις απίστευτες δυνάμεις τους ή να ζήσω τις απίστευτες περιπέτειες τους μέσω του μηχανήματος Animus,να ζήσω κάτι τόσο τρομακτικό και ανατριχιαστικό,όπως οι ήρωες του Silent hill,να κάνω όλα αυτά που κάνει ο Prince of Persia,να ζήσω το ψυχολογικό θρίλερ του Heavy Rain,να γίνω ιππότης και να εκτελώ ξόρκια στο Oblivino,κλπ,κλπ..(Δεν συνεχίζω γιατί θα πιάσω 2-3 σελίδες.. :P )
    Όμως ποτέ δεν πήρα ένα sniper να κυνηγάω κατασκόπους ή μια σκούπα να πηδήξω απ'την ταράτσα ή δύο πιστόλια να πηδάω σαν τον ζουρλό κάτι απέραντα κενά και να ψάχνω χαμένους θυσαυρούς ή δυο λεπίδες κρυμμένες στους καρπούς μου και να σκοτώνω άτομα πιστεύοντας ότι είναι ενταγμένοι στους Templars ή να βλέπω γύρω μου ζόμπι όταν μένω μόνος μου ή ότι μπορώ να πηδάω από τον ένα τοίχο σε άλλο και αν ξεκοιλιάζω εχθρούς με κάτι απίστευτα σπαθιά ή να σκέφτομαι ότι θα υπάρξει ένας παρανοϊκός δολοφόνος πο θα απαγάγει τον γιό μου ή ότι ζω σε μια εποχή με ιπποτες,δράκους,μάγια,κλπ,κλπ..(παρόλο που θα το ήθελα πολύ In Love )
    Θέλω να πώ ότι μια προσωρινή μανία σε λίγο υπερβολικό βαθμό υπάρχει κατα την διάρκεια που κάποιος παίζει ένα βιντεοπαιχνίδι(τουλάχιστον για εμένα),αλλά αυτό περνάει και δεν οδηγείται κανείς σε ακραία φαινόμενα..Εξάλλου υπάρχει και η κλίμακα της PEGI σε κάθε παιχνίδι που διευκρινίζει τις επιτρεπτές ηλικίες..Άλλο αν οι καταστηματάρχες δεν ενδιαφέρονται για το που θα τα πουλήσουν και οι γονείς δεν δίνουν σημασία σε κάτι τέτοια..Για εμένα αν είναι λίγο προσγιωμένο το παιδί και ενδιαφέρονται που και που αυτοί που πρέπει να ενδιαφερθούν ούτε βίαιο θα γίνει το παιδί ούτε τίποτα..Τα βιντεοπαιχνίδια τους έφταιξαν αν υπάρχουν δολοφόνοι και βίαιοι τύποι..Έλεος πια. banghead .
    Τεσπα΄..εγώ ψήφισα όχι γιατί δεν θα φταίνε προφανώς τα παιχνίδια,αν κάποιος που τυχαίνει να παίζει γίνεται βίαιος,αλλά κάποια πράγματα που έχουν προηγηθεί..

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 LittleSnily
    "Severus?"
    A little smile twisted Snape's mouth when she said his name.
    "Yeah?"

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 4yearsHW
    Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 GryffindorChampion
    ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
    ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 1232
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/04/2009

Magical Identity
    Today's thought: nothing can stand in front of the one, the keyholder of azkaban!

Δημοσίευση από ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ Πεμ Δεκ 09, 2010 10:35 pm

εγω πιστευω πως τετοιου ειδους παιχνιδια επιρεαζουν τα παιδια και τα κανουν πιο βιαια, αλα αυτο δε σημαινει πως θα βγουν πχ απο το ιντερνετ καφε και θα πλακοσουν καπιον στο ξυλο, αλλα οτικανουν πιο βιαιο και επιθετικο το χαρακτηρα του, πραγμα πολυ χειροτερο, αφου μετα θα τον ακολουθαει σε ολη του τη ζωη!
    και κατι αλλο αυτα τα παιχνιδια δεν εχουν κανενα αλλο πλεονεκτιμα εκτος απο το οτι σκοτονουν την ωρα σου (μαζι με τα χιλιαδες ζομπι και τους 'κακους' Razz ) και οσοι λενε οτι εχεις πιο γρηγορα αντανακλαστικα και αλλες τετοιες αηδιες, κοροιδευουν τον εαυτο τους!

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Aaaxc
    HIS ESCAPE WAS A CHILDREN'S TALE
    Even if you go outside from this prison, you can not ever go out of this prison
    Cassiopeia Black
    Cassiopeia Black
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 23167
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?

Δημοσίευση από Cassiopeia Black Παρ Δεκ 10, 2010 3:16 pm

Ναι κι εγώ αυτό πιστεύω και είναι ότι χειρότερο ειδικά για τα μικρά παιδιά που δεν καταλαβαίνουν...

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 De491c4ec901d8ca0e5114fe83cfcb2c
    Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Aaaa10

^^:
    snapefan3
    snapefan3
    Εκτοετής στην Σχολή
    Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 311
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: 1. Υπερασπιστικαμε την Λιθο 2. Βρηκαμε την Καμαρα 3. Ελευθερωσαμε τον Αιχμαλωτο 4. Επιλεχθηκαμε απο το Κυπελο 5. Πολεμησαμε μαζι με το Ταγμα 6. Μαθαμε πραγματα απο τον ''Πριγκιπα'' 7. Και γιναμε οι Κυριοι του Θανατου ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ!!!!!!!!

Δημοσίευση από snapefan3 Δευ Ιουν 20, 2011 12:39 pm

Το San Andreas πιστευω ειναι αυτο που επηρεαζει περισσοτερο επειδη εχει βια μεσα και εχω ακουσει οτι πολλα μικρα παιδια οταν μεγαλωσαν εγιναν εγκληματιες επειδη επαιζαν αυτο το παιχνιδι...

slytherin magician1 slytherin

Aγαπω τον Alan Rickman αλλα ο Severus Snape εκλεψε την καρδια μου!!!! In Love In Love In Love In Love
    Harry Potter Black
    Harry Potter Black
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Harry Potter Black Δευ Ιαν 30, 2012 4:57 pm

νομιζω πως ναι.

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Funny-animal-gifs-toucan-i-come-out-now
    Sectumsembra
    Sectumsembra
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 5829
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011

Magical Identity
    Today's thought: Life sucks.Get a helmet!

Δημοσίευση από Sectumsembra Πεμ Μαρ 01, 2012 2:34 pm

Εξαρτάται από την ηλικία και τον χαρακτήρα του ανθρώπου.Αν είναι πολύ κολλημένος με κάποιο παιχνίδι του αρέσει να αντιγράφει τις κινήσεις και τις χρησιμοποιεί εναντίον άλλων παιδιών.

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Tumblr_ovdiwtlMXU1u034pso1_500
    Slytherin Fiction Team
    Harry Potter Black
    Harry Potter Black
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Harry Potter Black Πεμ Μαρ 01, 2012 7:16 pm

λοιπον εξαρτατε επισης και απο το ποσο σρυ για την εκφραση(πορωμενος).πιστευω πως ειναι το ποιο κιριο θεμα που υπαρχει!Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Twosmileys

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Funny-animal-gifs-toucan-i-come-out-now
    Severous Albous
    Severous Albous
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 658
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Severous Albous Πεμ Ιουν 19, 2014 11:31 am

δεν νομιζω οτι επηρεαζουν πολυ, αν και αυτο που παιζει ρολο ειναι η ηλικα, η ψυχολογια κτλ.

slythn2  slytherin  slytherin  slytherin  slytherin slythn2

.     .    Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Giphy
    Roland Weasley
    Roland Weasley
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 4343
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014

Magical Identity
    Today's thought: Fuck it all.

Δημοσίευση από Roland Weasley Τετ Δεκ 31, 2014 2:45 pm

Ναι.

Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
    -Despicable Me 2

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 2eehhdzΠιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Ok7edxΠιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Zjjlte
    Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 2ir17rkΠιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 N6cbqgΠιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 2e3wcuo

Yes, you are cute
    but a minion will always be cuter

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 2q99kli
    GEONTI
    GEONTI
    Πεμπτοετής στην Σχολή
    Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 228
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2015

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από GEONTI Σαβ Μάης 09, 2015 12:54 pm

πιστεύω ότι εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε ατόμου

Πιστεύετε πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν; - Σελίδα 3 Jqrdbo
    Ravenvlaw:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 2:28 am