Γιατί πιστεύετε έγινε αυτό;
Αν μπορούσαν οι μαθητές να φέρουν τί θα έφερναν; Και τί διαφορετικό οι γεννημένοι από Μαγκλ;
Εσείς τι θα πηγαίνατε; (εκτός του pc σας; )
Amycus έγραψε:Μα δεν το είχε απαντήσει η Ερμιόνη στο Κύπελο Της Φωτιάς; Η ατμόσφαιρα στο Χόγκουαρτς ήταν τόσο φορτισμένη με μαγεία (ξόρκια απόκρυψης,ξόρκια προστασίας,αντι-μαγκλ ξόρκια,ανεξιχνίαστα ξόρκια εντοπσμού της σχολής,αρχαία μαγεία,ένα κάρο μαθητές με ραβδιά) που αχρήστευε τελείως κάθε τι ηλεκτρικό-ηλεκτρονικό.Δεν υπάρχει γιατί.Θεμελιώδεις κανόνες,αρχές μαγείας,όπως και να το πείς,στην μάχη ηλεκτρισμού-μαγείας ο νικητής είναι ένας.
Οι μαθητές που προέρχονταν απο οικογένειες μάγων δεν γνώριζαν την ύπαρξη τέτοιων συσκευών.Δεν είχαν την ανάγκη τους,δεν τους χρησίμευαν σε τίποτα.Οπότε μάλλον και δεν θα έφερναν τίποτα.Οι υπόλοιποι,έχοντας το ραβδί στην τσέπη τους,δεν θα είχαν και κανένα ενδιαφέρον να κουβαλήσουν μαγκλ αντικείμενα.Τι να το κάνουν το i-phone όταν υπάρχει το πρωτεϊκό ξόρκι για να στέλνουν μηνύματα;
Εγώ πάλι δεν θα έπαιρνα τίποτα.Δηλαδή και να ήθελα,που θα έβρισκα μπρίζα; Ψηφίζω ραβδί που δεν θέλει και φόρτισμα.
Cassandra Black έγραψε:Κι εγώ δεν θα 'παιρνα τίποτα.
Τι να το κάνω το κινητό αν έχω κουκουβάγια, τζάκια και το πρωτεϊκό ξόρκι?
Το μόνο πρόβλημά μου θα ήταν η έλλειψη μουσικής.
Και μη ξεχνάμε όλα αυτά που θα φτιάξουμε αυτό το μήνα για ΜΚ, ε! Σχετικά με τα μαγικά μουσικά όργανα δεν είναι το ίδιο με ένα τραγούδι που ακούγεται σήμερα.Imperio έγραψε:Τίποτα δεν θα έπαιρνα! Τι να τα κάνω? Ραβδι και κουκουβαγια ειναι αρκετα! Και για μουσικη τι στους Επτα ενα μουσικο οργανο δεν θα υπηρχε να το μαγεψω σε ολοκληρο το καστρο?
Και για στεγνωμα μαλλιου εχουμε πολυ ωραια θερμικα ξορκια