+149
Remous Loupin
Bellatrix Wanna-be-Riddle
Harry James Potter
Marcy Ann Dunkelheit
Lydia Granger
something300
Mysterious Wizard
Perenelle Flamel
Phyllida Spore
Con Black
Ariana Lestrange
Alicia Spinnet
The Sorting Hat
Shana
Eleanna Lovegood
Αstοria Greengrass
Imperio
Nearly Headless Nick
Alice Longbottom
Dimitra Peverell
Eloise Prewett
Phineas Nigellus Black
SaveWaterDrinkBlood
Neville Longbottom
Rachel Rivera
Bella Black
Herpo The Foul
Laythar
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
Sectumsembra
ginnyy weaslyy
SophieHogwarts
hermine
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Beedle the Bard
radiopalmos
Elohim Meth
Ernest Flitwick
Sir Brutus
Safira
Ronerm
-Moony
Andromeda Black
Anactaciaa_Rosetta
Helena Ravenclaw
Andros the Invincible
Hermione Black
Amelia Blackfoot
Sorazal the Erised
Amycus
Mud-Blood Prince
Sirius Black__
Lily Luna Potter
Apollo Maverick
Μorfin Μarvolo Gaunt
fanny
Fred Weasley
Emperor Belisarius
Antonin Dolohov
Agapame.Harry<3
Darkblade
Minerva McGonagall
harry potter 10
Sirius Black
Maria Lovegood
anthian9
HarryPotter2111
Artemis Potter
Sev-Dark-Prince
Leonie Vernier
Hermione Jane Granger
Padma Patil
Isabelle Lightwood
Leuteroumpio
Clary Fray
HermioneInLove
Jace Wayland
Rowena Ravenclaw
Hermione Granger.
Eileen Prince
Hecate
MissSnag
Hermione GrangerWeasley
fiona 2009
Godric
Gellert
E-vampire
dimitris_t
The Half-Blood Prince
The Voice of Eternity
Dimitris el Mago Secreto
Isabella Ermioni Cullen
Desdenova
Dementor95
FoNikos21
The Grey Lady
Morgan le Fay
Necro-Chriss
Merlin the Great
Alafropatitos
s0fia
Sinnet
Nathaniel
Hemione94
Tom Marvolo Riddle
Dragonic
FLEUR258
Ms Padfoot
@RtVaVa
Rose
SiMoS
Dimi
Albus Dumbledore
magica4
Oceanborn
Lilith
Berenice
EL.J girl
snowpiki
Madame Maxime
Albus_The_Wise
!!Mariechen!!
Cassandra Black
Narcissa
Wanderer
multi
domenica
Hermione luna
Pontikoouras
nymphadora
HarryPotterFan
Rose Black
MrPotter
stela!!
silia felton
elena!
mixalis
Anjelina Johnson!
to onoma mou ine alekos
aiswp0s
RemousLoupin
tasos13
Ted
Witch-King
R3dil
Pansy Parkinson
Minister for Magic
153 απαντήσεις
Προτάσεις
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°851
Απ: Προτάσεις
Καλά μωρέ πέσατε να με φάτε Συμφωνώ συμφωνώ Με πείσατε με τα επιχειρήματα σας
meet me in montauk
Carl
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°852
ααα οκ τότε σ αυτό συμφωνώ απόλυτα γτ πουθενά δν διευκρινιζόταν...
κ χρήστο φουλ αντικειμενικότητα δν θα υπάρξει ποτέ γτ μπορεί εγώ να ψηφίζω έναν φίλο μ από το σλιθ πχ...απλά δν θα ψηφίζω κοιτώνα...
κ χρήστο φουλ αντικειμενικότητα δν θα υπάρξει ποτέ γτ μπορεί εγώ να ψηφίζω έναν φίλο μ από το σλιθ πχ...απλά δν θα ψηφίζω κοιτώνα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nethiel στις Παρ Δεκ 09, 2011 12:44 pm, 1 φορά
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°853
Η παρουσιαση που θα γίνεται θα εξηγεί και το λόγο πλέον που ειναι προτεινόμενος ο κάθε μάγος. Οποτε δεν χρειαζεται να τον ξέρεις γιατι θα παρουσιάζονται τα επιτευγματα για τα οποία προταθηκε για μάγος του μήνα.
Waldorf
- House of Westeros:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°854
Εγώ συμφωνώ με το Δημήτρη!...το θεωρώ πιο δίκαιο αυτό.Έτσι ψηφίζουμε μέλη πιο αντικειμενικά και με βάση το τι έχουμε δει ότι έχουν καταφέρει στο φόρουμ τον μήνα που είναι υποψήφιοι αλλά και γενικότερα.
Το να ψηφίζουμε μέλη μόνο και μόνο επειδή τα γνωρίζουμε δεν αποτελεί και λογικό επιχείρημα του ότι όντως είναι τα καταλληλότερα από τα 4 που είναι υποψήφια κάθε φορά.
Edit:
Ναι αλλά τουλάχιστον θα το αποφύγουμε για τα νέα μέλη που κατά βάση ψήφιζαν κοιτώνα(και καλά έκαναν βέβαια αλλά λέμε)
Το να ψηφίζουμε μέλη μόνο και μόνο επειδή τα γνωρίζουμε δεν αποτελεί και λογικό επιχείρημα του ότι όντως είναι τα καταλληλότερα από τα 4 που είναι υποψήφια κάθε φορά.
Edit:
Nethiel έγραψε:
Ναι αλλά τουλάχιστον θα το αποφύγουμε για τα νέα μέλη που κατά βάση ψήφιζαν κοιτώνα(και καλά έκαναν βέβαια αλλά λέμε)
*
*
*
*
*
*
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°855
Δεν είναι κακή σαν σκέψη,ούτε σαν πρόταση.Αντίθετα,"βγαίνεις" και απο την δύσκολη θέση να ψηφίσεις τον ενδοκοιτωνικό σου υποψήφιο είτε επειδή έχεις υποχρέωση να τον στηρίξεις είτε επειδή είναι φίλος και το χέρι σου δεν πάει σε "άλλο" όνομα.Είναι απολύτως κατανοητό και ανθρώπινο,αλλά δεν είναι και η ορθή νοοτροπία.
Κοντολογίς ψηφίζω "ναι" χωρίς να έχω πλέον τις πρώτες αντιρρήσεις που μου δημιουργήθηκαν διαβάζοντας την πρόταση για περιορισμό της ελευθερίας της ψήφου,καθώς στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία έχουμε ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο μέλος που πάει στο Αίθριο.Το ότι τον/την επιλέξαμε σημαίνει ότι πιστεύουμε στην προσφορά του/της.Πλέον πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει τον τίτλο χωρίς την δική μας βοήθεια,ακόμα και αν πραγματικά είναι ο ιδανικός υποψήφιος/α.
Κοντολογίς ψηφίζω "ναι" χωρίς να έχω πλέον τις πρώτες αντιρρήσεις που μου δημιουργήθηκαν διαβάζοντας την πρόταση για περιορισμό της ελευθερίας της ψήφου,καθώς στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία έχουμε ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο μέλος που πάει στο Αίθριο.Το ότι τον/την επιλέξαμε σημαίνει ότι πιστεύουμε στην προσφορά του/της.Πλέον πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει τον τίτλο χωρίς την δική μας βοήθεια,ακόμα και αν πραγματικά είναι ο ιδανικός υποψήφιος/α.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°856
Νομιζω οτι ειναι πλέον ο καλυτερος τροπος για την αναδειξη του Μαγου του Μηνα.
Οσο και να προσπαθουμε να ειμαστε αντικειμενικοι , καποτε θα θελησουμε να βοηθησουμε τον κοιτωνα μας, ειτε επειδη ειναι κατω στην βαθμολογια, η δεν εχει συμμετοχες στα ΜΚ κλπ
Ο Μαγος του μηνα πρεπει να ειναι υπερανω κοιτωνων και των ιδεολογιων τους.
Ενα μεγαλο ΝΑΙ απο εμενα!
Οσο και να προσπαθουμε να ειμαστε αντικειμενικοι , καποτε θα θελησουμε να βοηθησουμε τον κοιτωνα μας, ειτε επειδη ειναι κατω στην βαθμολογια, η δεν εχει συμμετοχες στα ΜΚ κλπ
Ο Μαγος του μηνα πρεπει να ειναι υπερανω κοιτωνων και των ιδεολογιων τους.
Ενα μεγαλο ΝΑΙ απο εμενα!
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°857
Ως απλό μέλος που διατυπώνει την άποψή του επί του θέματος ( )
Έχω να δηλώσω ότι
Ψηφίζω MtG μάνα μου!
Έχω να δηλώσω ότι
Ψηφίζω MtG μάνα μου!
Mischief managed.
Herpo The Foul- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5442
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Ryuga Hideki
- Δημοσίευση Ν°858
Και εγώ συμφνώ με μία πρώτη σκέψη
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°859
Αν και αρκετές φορές έχω ψηφίσει συγκοιτωνιακούς επειδή πίστευα πως άξιζαν, νομίζω πως και αυτό το σύστημα είναι δίκαιο οπότε συμφωνώ
- We seed the stars:
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°860
Kι εγώ συμφωνώ με χίλια. Πλέον γίνεται ακόμα πιο αντικειμενικό και δεν "παίζουν" κριτήρια όπως πχ ποιος κοιτώνας έχει περισσότερα μέλη κλπ κλπ κλπ.
MtG φορ πρέζιντεντ.
MtG φορ πρέζιντεντ.
Andromeda Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 16892
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Μischief managed.
- Δημοσίευση Ν°861
Αν και δεν εχει καμία σημασία η γνώμη μου εφόσον συμφώνησαν τόσα άτομα εγώ συνεχίζω να διαφωνώ.Δεν το θεωρώ πιο δίκαιο, ίσα ίσα το θεωρώ και πιο άδικο...
Έχουμε στερήσει ήδη στα μέλη την ελευθερία να ψηφίζουν όποιον θέλουν στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία αφού τους δίνουμε εμείς 2 να διαλέξουν, γιατί να τους στερήσουμε και την δυνατότητα να ψηφίσουν τον εκπρόσωπο του κοιτώνα τους;
Δεν λέω ότι αρκετά άτομα δεν στηρίζουν τον κοιτώνα τους, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά άτομα που ψηφίζουν τους φίλους τους, είτε είναι στον κοιτώνα τους είτε όχι και είτε το αξίζουν είτε όχι.Μήπως να απαγορέψουμε και να ψηφίζουν τα άτομα που έχουν τις πιο στενές σχέσεις;
Άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα όπου τα μέλη δεν ψηφίζουν τον εκπρόσωπο του κοιτώνα τους...Θεωρώ λάθος να βάλουμε και αυτόν τον κανόνα και να απαγορέψουμε στα μέλη να ψηφίζουν όποιον θέλουν...
Αν γίνει αυτό τουλάχιστον ας μπορούν να ψηφίσουν όποιον θέλουν στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία, και να μην αποφασίζουμε εμείς (το τημ και οι επιμελητές) ποιοί θα είναι υποψήφιοι...Ας αφήσουμε και καμιά ελευθερία βρε παιδιά...
Και όπως ξαναείπα, ακόμη και να μπει και αυτός ο κανόνας εννοείται πως δεν θα γίνει εντελώς αντικειμενική η ψηφοφορία αφού υπάρχουν πολλές φιλίες μεταξύ μελών διαφορετικών κοιτώνων.Και στην τελική, αν το δεις ανθρώπινα, δεν είναι και τόσο τραγικό να ψηφίζεις κάποιον επειδή έιναι φίλος σου ή επειδή ανήκει στον κοιτώνα σου, όλοι το έχουμε κάνει.Φανταστείτε για παράδειγμα να ήταν ο Χρήστος υποψήφιος και να μην μπορούσα να τον ψηφίσω, δεν γίνονται αυτά.
Και δεν παίζει ρόλο το ποιός κοιτώνας έχει τα πιο πολλά μέλη αφού δεν ψηφίζουν όλοι τον κοιτώνα τους...Κάποιοι ψηφίζουν κοιτώνα και άλλοι όχι...Ακόμη και γω που μ'αρέσει και θέλω να στηρίζω κοιτώνα τελικά τις περισσότρες φορές ψήφισα άτομο άλλου κοιτώνα.
Επιμένω πως έχουμε βάλει ήδη πάρα πολλούς κανόνες που πιστεύω κουράζουν τα μέλη αφού τους στερούν ελευθερίες, και επιμένω αν μπει αυτός ο κανόνας να αλλάξει η ενδοκοιτωνική ψηφοφορία και να είναι τα μέλη ελεύθερα να ψηφίσουν όποιον θέλουν, και όχι να είναι ανάμεσα σε 2.
Έχουμε στερήσει ήδη στα μέλη την ελευθερία να ψηφίζουν όποιον θέλουν στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία αφού τους δίνουμε εμείς 2 να διαλέξουν, γιατί να τους στερήσουμε και την δυνατότητα να ψηφίσουν τον εκπρόσωπο του κοιτώνα τους;
Δεν λέω ότι αρκετά άτομα δεν στηρίζουν τον κοιτώνα τους, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά άτομα που ψηφίζουν τους φίλους τους, είτε είναι στον κοιτώνα τους είτε όχι και είτε το αξίζουν είτε όχι.Μήπως να απαγορέψουμε και να ψηφίζουν τα άτομα που έχουν τις πιο στενές σχέσεις;
Άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα όπου τα μέλη δεν ψηφίζουν τον εκπρόσωπο του κοιτώνα τους...Θεωρώ λάθος να βάλουμε και αυτόν τον κανόνα και να απαγορέψουμε στα μέλη να ψηφίζουν όποιον θέλουν...
Αν γίνει αυτό τουλάχιστον ας μπορούν να ψηφίσουν όποιον θέλουν στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία, και να μην αποφασίζουμε εμείς (το τημ και οι επιμελητές) ποιοί θα είναι υποψήφιοι...Ας αφήσουμε και καμιά ελευθερία βρε παιδιά...
Και όπως ξαναείπα, ακόμη και να μπει και αυτός ο κανόνας εννοείται πως δεν θα γίνει εντελώς αντικειμενική η ψηφοφορία αφού υπάρχουν πολλές φιλίες μεταξύ μελών διαφορετικών κοιτώνων.Και στην τελική, αν το δεις ανθρώπινα, δεν είναι και τόσο τραγικό να ψηφίζεις κάποιον επειδή έιναι φίλος σου ή επειδή ανήκει στον κοιτώνα σου, όλοι το έχουμε κάνει.Φανταστείτε για παράδειγμα να ήταν ο Χρήστος υποψήφιος και να μην μπορούσα να τον ψηφίσω, δεν γίνονται αυτά.
Και δεν παίζει ρόλο το ποιός κοιτώνας έχει τα πιο πολλά μέλη αφού δεν ψηφίζουν όλοι τον κοιτώνα τους...Κάποιοι ψηφίζουν κοιτώνα και άλλοι όχι...Ακόμη και γω που μ'αρέσει και θέλω να στηρίζω κοιτώνα τελικά τις περισσότρες φορές ψήφισα άτομο άλλου κοιτώνα.
Επιμένω πως έχουμε βάλει ήδη πάρα πολλούς κανόνες που πιστεύω κουράζουν τα μέλη αφού τους στερούν ελευθερίες, και επιμένω αν μπει αυτός ο κανόνας να αλλάξει η ενδοκοιτωνική ψηφοφορία και να είναι τα μέλη ελεύθερα να ψηφίσουν όποιον θέλουν, και όχι να είναι ανάμεσα σε 2.
- i solemnly swear that i am up to no good:
- Proud to be a Gryffindor
Proud to be a Marauder
Proud to be Padfoot's wife ♥
♥ Sirius Black ♥
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°862
Μα η όλη ουσία του θεσμού δεν είναι να βγει το μέλος με τους περισσότερους φίλους ή το πιο αγαπητό, αλλά αυτό που αξίζει γιατί το μήνα που πέρασε έκανε κάτι αξιόλογο που χρήζει επιβράβευσης. Όπως είπε και ο Μέρλιν, ο κοιτώνας δίνει ήδη ψήφο εμπιστοσύνης στην πρώτη φάση και στη συνέχεια η όλη διαδικασία γίνεται με βάση το ποιος αξίζει το συγκεκριμένο μήνα. Αν ψηφίζαμε όλοι αυτόν που συμπαθούσαμε, θα χανόταν η ουσία και το νόημα και, ούτως ή άλλως, το να ξέρεις ότι σε ψήφισαν άτομα και άλλων κοιτώνων που ίσως δε σε ξέρουν τόσο καλά αλλά αναγνωρίζουν την προσφορά σου δεν κάνει πιο ουσιαστική τη νίκη;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°863
Mα προς θεού δεν λέω να ψηφίζουμε το πιο αγαπητό μέλος ή ποιόν συμπαθούμε πιο πολύ ή κάτι τέτοιο!Είπα απλά ότι δεν θεωρώ τόσο κακό αν συμβαίνει κάποιες φορές όπως στην περίπτωση μου με τον Χρήστο πχ που απλά δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά και πάλι δεν βασίζομαι σε αυτό...Μην το πάμε εκεί το θέμα γιατί όπως είπα και πριν δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ατόμων του ίδιου κοιτώνα μόνο...
Βασίζομαι στο ότι είναι άδικο να μην μπορείς να ψηφίσεις κάποιον αν το αξίζει απλά και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι στον ίδιο κοιτώνα, και πιστεύω πως ο θεσμός όσο πάει γίνεται όλο και λιγότερο δημοκρατικός, κατά την γνώμη μου.Ναι αν το αξίζει θα τον ψηφίσουν οι άλλοι, αλλά θα είναι άδικο να θες να στηρίξεις κάποιον και συ και να μην μπορείς...
Και όσο για την ψήφο εμπιστοσύνης, όπως ξαναείπα τουλάχιστον ας γίνει ξανά ελεύθερη η ενδοκοιτωνική ψηφοφορία.Τότε θα είναι πραγματική ψήφος εμπιστοσύνης...
Βασίζομαι στο ότι είναι άδικο να μην μπορείς να ψηφίσεις κάποιον αν το αξίζει απλά και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι στον ίδιο κοιτώνα, και πιστεύω πως ο θεσμός όσο πάει γίνεται όλο και λιγότερο δημοκρατικός, κατά την γνώμη μου.Ναι αν το αξίζει θα τον ψηφίσουν οι άλλοι, αλλά θα είναι άδικο να θες να στηρίξεις κάποιον και συ και να μην μπορείς...
Και όσο για την ψήφο εμπιστοσύνης, όπως ξαναείπα τουλάχιστον ας γίνει ξανά ελεύθερη η ενδοκοιτωνική ψηφοφορία.Τότε θα είναι πραγματική ψήφος εμπιστοσύνης...
Proud to be a Marauder
♥ Sirius Black ♥
Sirius Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18489
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009
Magical Identity
Today's thought: Μischief Managed
- Δημοσίευση Ν°864
Απλώς ρε παιδιά θα συμφωνήσω με αυτά που λέει η Γωγώ και που έλεγε ο Τάσος επειδή δεν γίνεται αν αξίζει κάποιος από τον κοιτώνα μου να μην τον ψηφίσω λόγω αυτού του μέτρου και να ψηφίσω κάποιον που πιστεύω ότι αξίζει λιγότερο... Συμπάθειες υπάρχουν και μεταξύ μελών άλλων κοιτώνων οπότε δεν θα κοπεί το να ψηφίζει ο καθένας αυτόν που συμπαθεί..Δεν συμπαθούμε μέλη μόνο του κοιτώνα μας...Οπότε και να γίνει αυτό θα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και θα ψηφίζουν όλοι τις συμπάθειές τους από άλλο κοιτώνα...
Αυτή είναι η αποψή μου...
Αυτή είναι η αποψή μου...
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Proud to be Meda's husband♥
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°865
^^ Αφού είπες ότι
Ειπώθηκε και πριν, αν αξίζει να βγει ο εκπρόσωπος του Γκρίφιντορ, πχ, ή του Χάφλπαφ, τα μέλη του φόρουμ και τα μέλη που δεν ανήκουν στον ίδιο κοιτώνα με τον υποψήφιο μπορούν να αξιολογήσουν και να ψηφίσουν αυτόν που αξίζει. Δε χάνει κανείς ψήφους, αντίθετα, κερδίζει σε περισσότερους τομείς. Γωγώ και Χρήστο, εσείς βγήκατε επειδή το αξίζατε, πιστεύετε ότι αν ίσχυε το μέτρο αυτό, δηλαδή να μην μπορεί να σας ψηφίσει ο κοιτώνας σας, δε θα βγαίνατε;
Πάντως, θα μου επιτρέψεις, Γωγώ μου, να διαφωνήσω για αυτό που έγραψες σχετικά με τη δημοκρατικότητα του θεσμού και κάθετα και οριζόντια, μη σου πω. Πιστεύω ότι το τημ έχει σωστά κριτήρια και όλοι οι υποψήφιοι βγαίνουν για τους σωστούς λόγους και δεν νομίζω να αδικείται και κανείς. Anyway...
υπάρχουν επίσης πολλά άτομα που ψηφίζουν τους φίλους τους, είτε είναι στον κοιτώνα τους είτε όχι και είτε το αξίζουν είτε όχι.
Ειπώθηκε και πριν, αν αξίζει να βγει ο εκπρόσωπος του Γκρίφιντορ, πχ, ή του Χάφλπαφ, τα μέλη του φόρουμ και τα μέλη που δεν ανήκουν στον ίδιο κοιτώνα με τον υποψήφιο μπορούν να αξιολογήσουν και να ψηφίσουν αυτόν που αξίζει. Δε χάνει κανείς ψήφους, αντίθετα, κερδίζει σε περισσότερους τομείς. Γωγώ και Χρήστο, εσείς βγήκατε επειδή το αξίζατε, πιστεύετε ότι αν ίσχυε το μέτρο αυτό, δηλαδή να μην μπορεί να σας ψηφίσει ο κοιτώνας σας, δε θα βγαίνατε;
Πάντως, θα μου επιτρέψεις, Γωγώ μου, να διαφωνήσω για αυτό που έγραψες σχετικά με τη δημοκρατικότητα του θεσμού και κάθετα και οριζόντια, μη σου πω. Πιστεύω ότι το τημ έχει σωστά κριτήρια και όλοι οι υποψήφιοι βγαίνουν για τους σωστούς λόγους και δεν νομίζω να αδικείται και κανείς. Anyway...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°866
Άρα αφού υπάρχουν συμπάθειες ανεξάρτητως κοιτώνα γιατί να απαγορευτεί μόνο το να ψηφίζουμε το μέλος του κοιτώνα μας; Άσε που τα περισσότερα μέλη δεν έχουν καν πρόσβαση στους άλλους κοιτώνες για να ξέρουν το τι προσφέρουν τα άλλα μέλη μέσα στον κοιτώνα τους...Και θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτά τα μέλη ακόμη και αν το δικός τους εκπρόσωπος το αξίζει, δεν είναι σωστό αυτό... Θα υπάρξει και αποχή πιστεύω, εγώ για παράδειγμα αν πιστεύω πως ο εκπρόσωπος του Γκρίφιντορ το αξίζει πιο πολύ απο όλους θα προτιμήσω να μην ψηφίσω καθόλου παρά να ψηφίσω άλλον.
Και βρε παιδιά, όταν υπάρχουν τόσοι κανονισμοί και τόσο μεγάλη διαδικασία, που είναι η δημοκρατικότητα του θεσμού;
Εγώ πιστεύω πως με όσο σωστά κριτήρια ψηφίζει το τημ, με το ίδιο σωστά κριτήρια θα ψηφίζουν και τα μέλη αν γίνει ελεύθερη η ψηφοφορία στους κοιτώνες.Το πιστεύω ακράδαντα αυτό, και μεις μέλη έιμαστε σαν τα υπόλοιπα και αν γίνει έτσι θα νιώθουν μεγαλύτερη ελευθερία τα μέλη.
Το επόμενο βήμα θα είναι να λέμε στα μέλη ποιόν απο τους 4 να ψηφίσουν...
Και βρε παιδιά, όταν υπάρχουν τόσοι κανονισμοί και τόσο μεγάλη διαδικασία, που είναι η δημοκρατικότητα του θεσμού;
Εγώ πιστεύω πως με όσο σωστά κριτήρια ψηφίζει το τημ, με το ίδιο σωστά κριτήρια θα ψηφίζουν και τα μέλη αν γίνει ελεύθερη η ψηφοφορία στους κοιτώνες.Το πιστεύω ακράδαντα αυτό, και μεις μέλη έιμαστε σαν τα υπόλοιπα και αν γίνει έτσι θα νιώθουν μεγαλύτερη ελευθερία τα μέλη.
Το επόμενο βήμα θα είναι να λέμε στα μέλη ποιόν απο τους 4 να ψηφίσουν...
Proud to be a Marauder
♥ Sirius Black ♥
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°867
Τα μέλη πράγματι επιλέγουν έναν υποψήφιο ανάμεσα στους δύο που προτείνετε. Αν δεν τους αρέσει κανένας υποψήφιος τότε γιατί πιστεύεις πως θα τον ψήφιζε για Μάγο του Μήνα στην τελική φάση; Μάλλον δε θα τον ψήφιζε. Ακόμη όμως κι αν ήταν η επιλογή που ήθελε, τότε τα άλλα μέλη του φόρουμ θα τον ψηφίζουν καθώς ο περιορισμός θα ισχύει και σε αυτούς. Αυτός που αξίζει στο τέλος θα αναγνωριστεί.Andromeda Black έγραψε:Έχουμε στερήσει ήδη στα μέλη την ελευθερία να ψηφίζουν όποιον θέλουν στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία αφού τους δίνουμε εμείς 2 να διαλέξουν, γιατί να τους στερήσουμε και την δυνατότητα να ψηφίσουν τον εκπρόσωπο του κοιτώνα τους;
Φανταστείτε για παράδειγμα να ήταν ο Χρήστος υποψήφιος και να μην μπορούσα να τον ψηφίσω, δεν γίνονται αυτά.
Γίνεται.Andromeda Black έγραψε:Φανταστείτε για παράδειγμα να ήταν ο Χρήστος υποψήφιος και να μην μπορούσα να τον ψηφίσω, δεν γίνονται αυτά.
Για αυτό υπάρχει το κείμενο περιγραφής του κάθε υποψηφίου. Εκεί γράφονται οι λόγοι για τους οποίους αξίζει ο υποψήφιος οπότε δε χρειάζεται να βρίσκεσαι στον κοιτώνα του καθ' ένα για να μάθεις τι έχει κάνει.Andromeda Black έγραψε:Άσε που τα περισσότερα μέλη δεν έχουν καν πρόσβαση στους άλλους κοιτώνες για να ξέρουν το τι προσφέρουν τα άλλα μέλη μέσα στον κοιτώνα τους...Και θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτά τα μέλη ακόμη και αν το δικός τους εκπρόσωπος το αξίζει, δεν είναι σωστό αυτό...
Λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ σε αυτή την πρόταση γιατί αυτή η ανταγωνιστικότητα των κοιτώνων και οι σχέσεις με ψηφίζεις-σε ψηφίζω, κουράζουν πολύ.
C. Addicts for the win.
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°868
Χαιρομαι που βλέπω οτι σας αρέσει η πρόταση.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνω σαφές είναι και στην πρώτη φάση ΠΛΕΟΝ θα ψηφίζουμε με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.
Οχι ψηφίζω τον Sorazal γιατί επρεπε να είχε βγει απο καιρο ή κορούλα μου επιτέλους ήρθε η σειρά σου.
Δεν είμαστε ουρά στο ΙΚΑ. ΜτΜ βγάζουμε.
Θεωρώ πως δεν θα υπάρξει αποχή αλλά ακόμα κι αν εχει δεν θα είναι απο μέλη που λειτουργούν ομαδικά. Οποτε η ψηφος τους καλύτερα να μην προσμετράτε γιατί ούτως η αλλως θα ψηφιζαν διχως αντικειμενικά κριτήρια.
Αν αξίζει τον τίτλο ο μάγος του κοιτώνας σας θα επικρατήσει.
Τον στέλνετε στον τελικό γύρο επειδή τον πιστεύετε. Αφήστε τους άλλους τρεις κοιτώνες να τον υποστηρίξουν. Απολυτα δίκαια κι απολυτα δημοκρατικά.
Χαίρομαι που οι περισσότεροι συμφωνείτε. Δίνουμε με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα ο Μάγος του Μήνα να αποκτήσει την παλιά του αίγλη.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνω σαφές είναι και στην πρώτη φάση ΠΛΕΟΝ θα ψηφίζουμε με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.
Οχι ψηφίζω τον Sorazal γιατί επρεπε να είχε βγει απο καιρο ή κορούλα μου επιτέλους ήρθε η σειρά σου.
Δεν είμαστε ουρά στο ΙΚΑ. ΜτΜ βγάζουμε.
Θεωρώ πως δεν θα υπάρξει αποχή αλλά ακόμα κι αν εχει δεν θα είναι απο μέλη που λειτουργούν ομαδικά. Οποτε η ψηφος τους καλύτερα να μην προσμετράτε γιατί ούτως η αλλως θα ψηφιζαν διχως αντικειμενικά κριτήρια.
Αν αξίζει τον τίτλο ο μάγος του κοιτώνας σας θα επικρατήσει.
Τον στέλνετε στον τελικό γύρο επειδή τον πιστεύετε. Αφήστε τους άλλους τρεις κοιτώνες να τον υποστηρίξουν. Απολυτα δίκαια κι απολυτα δημοκρατικά.
Χαίρομαι που οι περισσότεροι συμφωνείτε. Δίνουμε με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα ο Μάγος του Μήνα να αποκτήσει την παλιά του αίγλη.
Waldorf
- House of Westeros:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°869
Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη!
Ποιος ο λόγος να ψηφίζουμε το ίδιο μέλος και στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία, αλλά και στην πανφορουμιακή; Για να τον ψηφίσουμε στον κοιτώνα σημαίνει πως τον στηρίζουμε. Από την άλλη είναι και το θέμα της φιλίας, που οι περισσότεροι πιστέυω πως ψηφίζουμε αυτόν που εκτιμάμε και όχι αυτόν που αξίζει τον τίτλο.
Ποιος ο λόγος να ψηφίζουμε το ίδιο μέλος και στην ενδοκοιτωνική ψηφοφορία, αλλά και στην πανφορουμιακή; Για να τον ψηφίσουμε στον κοιτώνα σημαίνει πως τον στηρίζουμε. Από την άλλη είναι και το θέμα της φιλίας, που οι περισσότεροι πιστέυω πως ψηφίζουμε αυτόν που εκτιμάμε και όχι αυτόν που αξίζει τον τίτλο.
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°870
Η πρόταση του Μέρλιν του Σχάρα με βρίσκει σύμφωνο
Αν όντως αξίζει την πρωτιά κάποιο μέλος από τον κοιτώνα μας, τον ψηφίζουμε στην "εντός των τειχών" ψηφοφορία.
Στην τελική ψηφοφορία, ο αδιαμφισβήτητος ΜτΜ θα ψηφίζεται από τους υπόλοιπους 3 κοιτώνες, ξεκάθαρα και ωραία.
Με αυτό το τρόπο, και θα ελαττωθεί σε σημαντικό βαθμό ο δημοσιοσχετίστικος χαρακτήρας που έχει πάρει ο θεσμός και θα εξαλειφθούν πιθανά ψεγάδια του τύπου "βγήκε ΜτΜ, γιατί έτυχε εκείνο το μήνα οι περισσότεροι ψηφοφόροι να ανήκουν στο κοιτώνα του".
Θυμάμαι αρκετές περιπτώσεις όχι και τόσο ενεργών μελών, που δηλώνουν ότι ψηφίζουν το τάδε μέλος γιατί πολύ απλά φέρουν το ίδιο έμβλημα κοιτώνα. Σε τέτοιες εικόνες αποσκοπεί ο θεσμός? Φυσικά και όχι...
Αν όντως αξίζει την πρωτιά κάποιο μέλος από τον κοιτώνα μας, τον ψηφίζουμε στην "εντός των τειχών" ψηφοφορία.
Στην τελική ψηφοφορία, ο αδιαμφισβήτητος ΜτΜ θα ψηφίζεται από τους υπόλοιπους 3 κοιτώνες, ξεκάθαρα και ωραία.
Με αυτό το τρόπο, και θα ελαττωθεί σε σημαντικό βαθμό ο δημοσιοσχετίστικος χαρακτήρας που έχει πάρει ο θεσμός και θα εξαλειφθούν πιθανά ψεγάδια του τύπου "βγήκε ΜτΜ, γιατί έτυχε εκείνο το μήνα οι περισσότεροι ψηφοφόροι να ανήκουν στο κοιτώνα του".
Θυμάμαι αρκετές περιπτώσεις όχι και τόσο ενεργών μελών, που δηλώνουν ότι ψηφίζουν το τάδε μέλος γιατί πολύ απλά φέρουν το ίδιο έμβλημα κοιτώνα. Σε τέτοιες εικόνες αποσκοπεί ο θεσμός? Φυσικά και όχι...
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°871
Και εγώ συμφωνώ
Να κάνω μία άλλη πρόταση; Όταν μία ιστορία στα fiction team τελειώνει να δίνονται 10-15 βαθμοί στον κοιτώνα, τι λέτε;
Να κάνω μία άλλη πρόταση; Όταν μία ιστορία στα fiction team τελειώνει να δίνονται 10-15 βαθμοί στον κοιτώνα, τι λέτε;
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°872
Μα δίνονται ήδη στον ιδιοκτήτη. Θα μπορούσε να γίνει κάτι σαν διαγωνισμός όπου θα επιλέγονταν τα καλύτερα από κάθε κοιτώνα και το τελικώς καλύτερο να προσέφερε πόντους στον κοιτώνα. Γενικά, ιδέα μου από παλιότερα πως πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι για να ζωντανέψουν οι κατηγορίες.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°873
Maria Lovegood έγραψε:Και εγώ συμφωνώ
Μαράκι κάθε φορά που τελειώνει μία ιστορία σε φίξιον δίνονται 30 γαλέρες στο συγγραφέα αν κρίνει ο επιμελητής ότι έφτασε ομαλά στο τέλος της και όχι για να πάρει τις γαλέρες
*
*
*
*
*
*
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°874
Andros the Invincible έγραψε: Γενικά, ιδέα μου από παλιότερα πως πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι για να ζωντανέψουν οι κατηγορίες.
Να μετατοπιστούν εκτός κοιτωνιακών συνόρων, ώστε να αυξηθεί το αναγνωστικό κοινό και ταυτόχρονα το κίνητρο του εκάστοτε μέλους για να συνεχίσει τη συγγραφή.
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°875
Αλλά θεωρούνται μέρος του κοιτώνα Νίκο, και για αυτό θεώρησαν πως έπρεπε να μπούνε εκεί. Εγώ είχα προτείνει να βγούνε "πιο έξω", όχι τόσο βαθιά θαμμένες οι ενότητες του αλλά με αυτή τη πλατφόρμα οι υποκατηγορίες δεν μπορούν να πάνε πάνω από τα θρετς του κοιτώνα όπως παλιά, αλλά πάνε κάτω, κάτι επιπλέον που δυσκολεύει τα μέλη να βρούνε την κατηγορία.