Αν θυμάμαι καλά δε το λέει, αλλά μπορεί να κάνω λάθος.
+45
Luna Scamander
Roland Weasley
Milady D' Hiver
Katherine Black
Eloise Prewett
Magic Is Might
Violleta Black
Serena Veronite
Vesper
Amycus
Neville Longbottom
Ignazya
Roxanne Derwent
Lena Duchannes
Dominique Weasley
Elizabeth Swan
Berenice
Andros the Invincible
Μia Melanie Hawkins
Imperio
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
Morgan le Fay
Romilda Vane
Mysterious Wizard
Phineas Nigellus Black
Ignotus Peverell
elliza
Arcturus Regulus Black
Tania_Re
Tom Marvolo Riddle
anthian9
Leanan Sidhe
Artemisia Lufkin
Maria Lovegood
Cassandra Black
Alicia Spinnet
Ariana Lestrange
Mirabelle Salvatore
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Rea
Maria Granger
mjhp4ever
Nearly Headless Nick
49 απαντήσεις
Hunger Games (Αγώνες Πείνας)
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°101
Απ: Hunger Games (Αγώνες Πείνας)
Σχετικά με το σπόιλερ κι εγώ.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°102
Έχω να σχολιάσω μόνο ένα πράγμα:
Φάτσα Σνόου στην τελευταία σκηνή:
"They shall pay for this insolence! "
edit Επίσης πρέπει να ήμουν η μόνη στην αίθουσα που έκλαψε στον θάνατο της Ρου
Φάτσα Σνόου στην τελευταία σκηνή:
"They shall pay for this insolence! "
- We seed the stars:
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°103
εγω δε μπορω να καταλαβω πως γινεται κ στη σκηνη που η ρου δειχνει στην κατνιςς τους χνηλατες, κ τις δυο φορες που την ειδα ολοι γελαγαν. εκτος απ μενα κ τη φιλη μου
σας φανηκε αστεια η σκηνη?
σας φανηκε αστεια η σκηνη?
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°104
Εμένα όχι
Αν γέλασα θα ήταν μόνο σε φάση "μουαχαχα" εκεί.
Καλά εμείς είχαμε και αναίσθητους που γελούσαν όταν πέθανε η Ρου, έλεος δηλαδή
Αν γέλασα θα ήταν μόνο σε φάση "μουαχαχα" εκεί.
Καλά εμείς είχαμε και αναίσθητους που γελούσαν όταν πέθανε η Ρου, έλεος δηλαδή
- We seed the stars:
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°105
Arcturus Regulus Black έγραψε:
Από τους φόρους μου άρεσε η Ρου( μ έβγαζε μια αθωότητα που βγάζει και στα βιβλία) και ο Cato!
Αυτό, αυτό, αυτό. Ειδικά εκεί που η Ρου κανει στην Κατνις με πονηρο βλεμμα 'You and him...? Really..?' Ήταν τόσο αξιαγάπητο παιδάκι
Arcturus Regulus Black έγραψε:Να ρωτήσω αυτήν την ατάκα του Χέιμιτς για τα ρούχα της Τρίνκετ την είχε το βιβλίο?
- Σπόιλερ:
Παρεπιπτόντως αυτόν τον περίμενα χοντρό δεν ξέρω γτ ...αλλά ήταν γαμάτος χαρακτήρας
α)Μα χοντρος επρεπε να ειναι, η Κατνις λεει οτι εχει κοιλιά, αλλά σιγά.
β)Όχι,δεν τη λέει την ατάκα, αλλά είναι τόσο γαμάτη
'Relax your corset and have a drink' Θ-ε-ο-ς
Cassandra Black έγραψε:
Και εγώ έκλαψα.
Στενοχωρήθηκα που δεν έβαλαν τη τζενιφερ να πει το νανούρισμα της Ρου. Ειναι τοσο ομορφο...απλα υπέροχο τραγούδι, θεωρώ ότι έπρεπε να παιχτει, θελω να πω ας ηταν 2 ώρες και 17 λεπτα ορ σάμθινγκ δε θα χάλαγε η δουλειά.
Σε μερικές σκηνες (αποψη μου παντα) η Τζενιφερ δε μου φανηκε Κατνις, να εχει αυτη τη φλογα του κοριτσιού που έζησε μια ταλαιπωρημένη ζωή, του κοριτσιού που παλεύει να κρατήσει και τους δύο φόρους ζωντανούς. Σε αλλες ηταν εξαιρετική. Η ομάδα πάντως είχε καλή χημεία και έπαιζαν όλοι καλά.
Ο Πίτα ήταν εκπληκτικός και απλά τόσο καλούλης *_*
Η Ρου και ο Χέιμιτς εκπληκτικοί.-Απλά.-
Το Σίννα δεν τον φανταζομουν έτσι, αλλά καλά έπαιξε...
Με ενόχλησε η αλλαγή με την καρφίτσα. Υποτίθεται ότι η Ματζ ηταν η μονη φιλη της Κατνις και
- Σπόιλερ:
- αν η Κατνις δεν εχει εστω μια μακρινη σχεση με το Δήμαρχο, πώς θα πάει σπίτι του για να δει την εξέγερση στην 8 στο 2ο;
Γέλαγα με τον Σνόου που ξαναέλεγε τις ατάκες. Στην τελετή με τα άρματα:'Welcome...welcome...Our tributes....WELCOME!'
και μετά με το Σενεκα Κρέιν 'I don't like underdongs. Have you ever been in Distric 12. It's full of ash and coal. There are a lot of underdongs there. I didn't like it. You wouldn't like it either. I don't like underdongs' (ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο ) και φυσικά η εξομολόγηση προς τον Σενέκα 'I like you' (εκει το γελοιοποίησα λίγο λέγοντας Έξομολογήσεις! ')
Το μούσι του Σενεκα ήταν πώρωση απλά
Τέλος πάντων, η ταινία, παρότι έχω κάποια παράπονα ήταν ωραία και σε κράταγε με τα μάτια ορθάνοιχτα να παρακολουθείς το κάθε τι! Μου άρεσε πολύ και ανυπομονώ να δω τις επόμενες!
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°106
Την είδα κι εγώ.
Αρκετά καλή αν και με κούρασε λίγο η σκηνοθεσία.
Η πρωταγωνίστρια ήταν απίστευτη όπως και ο Χέιμιτς( ) και η Τρίνκετ ( ).
Αν θυμάμαι καλά έκλαψα μόνο στις σκηνές της Κάτνις με την Πριμ, δάκρυσα δηλαδή. Είχε και γέλιο σε κάποια σημεία.
Η αγαπημένη μου σκηνή είναι η αξιολόγηση της Κάτνις.
Πάντως ήταν κάτι διαφορετικό, έκαναν καλή δουλειά.
Αρκετά καλή αν και με κούρασε λίγο η σκηνοθεσία.
Η πρωταγωνίστρια ήταν απίστευτη όπως και ο Χέιμιτς( ) και η Τρίνκετ ( ).
Αν θυμάμαι καλά έκλαψα μόνο στις σκηνές της Κάτνις με την Πριμ, δάκρυσα δηλαδή. Είχε και γέλιο σε κάποια σημεία.
Η αγαπημένη μου σκηνή είναι η αξιολόγηση της Κάτνις.
Πάντως ήταν κάτι διαφορετικό, έκαναν καλή δουλειά.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Ignotus Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°107
Παιδια χτες την ειδα κι εγω κι ηταν απο τις πιο ωραιες ταινιες που εχω δει αλλα παντα προτευει ο Χαρι !!! Ηταν ας το πω πορωτικο!!! Εγω παιδια δεν σας κρυβο οτι στην σκηνη με η Κατνις και την Ρου που πεθαινε εγινα λιωμα !!! Μου αρεσε που ειχε δραση και γενικα ολοι η ιδεα μου αρεσαν και η σκηνες που ηταν ρομαντικες Αλλα μου αρεσαν αρκετα και η σκηνες με τους σκοτωμους !! Α να σημιωσουμε οτι η Κατνις εκανε σχετικα εξυπνες κινησεις οπως αυτη που ανεβηκε στο δεντρο ! Παιδια αυτη ηταν μια απο της πραγματικα τελειες ταινιες
- Durmstrang:
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°108
Επειδή δεν θα πάω να την δω στους κινηματογράφους,αλλά θα την κατεβάσω,είναι ωραία ταινία.Αξίζει να την κατεβάσω?
Slytherin Fiction Team
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°109
Πήγα και την είδα.
Ήταν μία πραγματικά ωραία ταινία. Αν και νευρίαζα σε μερικά σημεία που έδειχνε την μία εικόνα στην άλλη και δεν μπορούσα ακριβώς να καταλάβω τι συμβαίνει εκεί.
Εκεί που γέλασα ήταν όταν ο Χειμιτς σχολίαζε τα ρούχα. Αγαπημένος χαρακτήρας; Ο Χέιμιτς και η Κατνιςς, ήταν αρκετά πιστικοί κατά προσωπική μου γνώμη.
Βασικά στεναχωρήθηκα πολύ στον θάνατο της Ρου, περιμένα πως θα πεθάνει αλλά και πάλι ήταν πολύ λυπιρό. Τέλος, τρόμαξα όταν επιτέθηκε αυτό το σκυλί. Μα τι κακοί, να είναι ήσυχα και εκεί που το περιμένεις αλλά όχι έτσι να σου πεταχτεί ένα σκυλί.
Ήταν μία πραγματικά ωραία ταινία. Αν και νευρίαζα σε μερικά σημεία που έδειχνε την μία εικόνα στην άλλη και δεν μπορούσα ακριβώς να καταλάβω τι συμβαίνει εκεί.
Εκεί που γέλασα ήταν όταν ο Χειμιτς σχολίαζε τα ρούχα. Αγαπημένος χαρακτήρας; Ο Χέιμιτς και η Κατνιςς, ήταν αρκετά πιστικοί κατά προσωπική μου γνώμη.
Βασικά στεναχωρήθηκα πολύ στον θάνατο της Ρου, περιμένα πως θα πεθάνει αλλά και πάλι ήταν πολύ λυπιρό. Τέλος, τρόμαξα όταν επιτέθηκε αυτό το σκυλί. Μα τι κακοί, να είναι ήσυχα και εκεί που το περιμένεις αλλά όχι έτσι να σου πεταχτεί ένα σκυλί.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°110
Αιμ σπιτσλες Ήταν τρομερή τρομερή ΤΡΟΜΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Λάτρεψα την Κάτνις, τον Πίτα, την Έφη, τον Σίνικα, τον Σίνα, τον Γκέιλ, τον Χέιμιτς, την Ρου. Όλους!!! Και ας μην ήταν μερικοί όπως τους περίμενα. Ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Τολμώ να πω οτι δάκρυσα (οι άντρες δεν κλαίνε ) στον θάνατο της ρου μου ήταν .... και στο τέλος όταν γύρισαν στην περιοχή 12, όταν είδε την αδερφή της και την μάνα της Τόσο συγκινητικό
Τώρα λεπτομέρειες που μου έμειναν: ο θάνατος του Σινικα, που κάρφωσε το βέλος στο μήλο ( ), η κάπιτολ, που ίσως να μην ήταν ακριβώς όπως την περίμενα ήταν αρκετά καλή και έβγαζε έναν αέρα "Κάπιτολ", (μια βλακεία) το αγοράκι με το σπαθί που είδε η κάτνις μπορεί να παραείναι λεπτομέρια αλλά έδειχνε το πως αντιμετώπιζαν οι καπιτολιανοί () τους αγώνες.
Και είναι άλλα τόσα και άλλα τόσα που απλά δεν τα θυμάμαι τώρα.
Αχ αδημονώ να βγει η επόμενη
Λάτρεψα την Κάτνις, τον Πίτα, την Έφη, τον Σίνικα, τον Σίνα, τον Γκέιλ, τον Χέιμιτς, την Ρου. Όλους!!! Και ας μην ήταν μερικοί όπως τους περίμενα. Ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Τολμώ να πω οτι δάκρυσα (οι άντρες δεν κλαίνε ) στον θάνατο της ρου μου ήταν .... και στο τέλος όταν γύρισαν στην περιοχή 12, όταν είδε την αδερφή της και την μάνα της Τόσο συγκινητικό
Τώρα λεπτομέρειες που μου έμειναν: ο θάνατος του Σινικα, που κάρφωσε το βέλος στο μήλο ( ), η κάπιτολ, που ίσως να μην ήταν ακριβώς όπως την περίμενα ήταν αρκετά καλή και έβγαζε έναν αέρα "Κάπιτολ", (μια βλακεία) το αγοράκι με το σπαθί που είδε η κάτνις μπορεί να παραείναι λεπτομέρια αλλά έδειχνε το πως αντιμετώπιζαν οι καπιτολιανοί () τους αγώνες.
Και είναι άλλα τόσα και άλλα τόσα που απλά δεν τα θυμάμαι τώρα.
Αχ αδημονώ να βγει η επόμενη
meet me in montauk
Carl
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°111
Μόλις σήμερα την είδα και έχω να πω πως μπαίνει στις αγαπημένες μου ταινίες. Πραγματικά δεν την περίμενα τόσο καλή και μάλιστα περίμενα λιγότερο πιστή μεταφορά του βιβλίου, ωστόσο υπήρχαν όλες σχεδόν οι σκηνές (με ελάχιστες αποκλίσεις σε μερικές π.χ. για τα θηρία δεν αναφέρθηκε ότι είχαν τα μάτια των νεκρών φόρων κ.τ.λ.), η μουσική ήταν φοβερή και οι ερμηνείες αρκετά ικανοποιητικές. Απλά νομίζω πως στην προσπάθεια να συμπεριλάβουν το 95% των σκηνών του βιβλίου, κάποιες δυνατές σκηνές δεν ήταν αρκετά συγκηνινησιακά φορτισμένες.
Κάτνις: Μου άρεσε η ερμηνεία της ηθοποιού, αν και υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης. Πάντως αυτή η ηθοποιός έχει φοβερά μάτια. Ευτυχώς ταίριαζε πολύ στην Κάτνις που είχα στο μυαλό μου όταν διάβαζα το βιβλίο και γενικά δεν έχω παράπονο.
Πίτα: Πολύ χοντροκομμένος ρόλος σε σχέση με τον Πίτα του βιβλίου. Και μόνο ο βηματισμός του στην ταινία μου θύμιζε κοντό, ηλίθιο με ακατοίκητο κεφάλι. Πού στο καλό πήγε ο συναισθηματικός Πίτα; Γιατί μας δώσει αυτόν τον ψωνισμένο ξανθόψειρα;
Γκέιλ: Για τις πέντε ατάκες που είπε ήταν φοβερός και είναι πολύ κοντά στον Γκέιλ του βιβλίου.
Έφι: Μου ερχόταν να γελάσω σε σκηνές που έπαιζε. Ιδιαίτερα στο μαχαίρι και το mahogany, απλά δεν συγκρατήθηκα. Επίσης τα καπέλα της ήταν πολύ αστεία και στο πρώτο πλάνο που την έδειξαν νόμιζα πως ήταν άντρας.
Χέιμιτς: Καμιά σχέση με τον κοιλαρά, ημιφαλακρό, κοντό και μεθύστακα γέρο που ένας-θεός-ξέρει-πως-κέρδισε-στους-αγώνες του βιβλίου. Μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος του και νομίζω πως έκαναν καλά που έδωσαν αρκετή έμφαση. Εμένα μια φορά, την κέρδισε τη συμπάθειά μου.
Σίννα: Σχεδόν υποτονικός, ολίγον τι αδιάφορος.
Πριμ: Ήθελα περισσότερο.
Ρου: Ακόμα κι αν δεν έκλαψα, δεν μπόρεσα να μη συγκινηθώ στο θάνατό της και να μην τη συμπαθήσω. Αν και αυτήν θα θελα περισσότερο επίσης. Αχ, φτωχή Ρου.
Αλεπουδίτσα: Σχεδόν τη λυπήθηκα όταν πέθανε και μ' άρεσε που στην ταινία αναδείχτηκε η καπατσοσύνη της.
Σενέκα (ή όπως αλλιώς τον λένε): Τον συμπάθησα και η σκηνή με τα νυχτόμουρα ήταν μία έκπληξη που όμως ταίριαζε απόλυτα για πρό-φινάλε. Το μούσι του ήταν θεϊκό!
Τελειώνοντας ένα έχω να πω: Το DVD δεν θα μου γλιτώσει.
Κάτνις: Μου άρεσε η ερμηνεία της ηθοποιού, αν και υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης. Πάντως αυτή η ηθοποιός έχει φοβερά μάτια. Ευτυχώς ταίριαζε πολύ στην Κάτνις που είχα στο μυαλό μου όταν διάβαζα το βιβλίο και γενικά δεν έχω παράπονο.
Πίτα: Πολύ χοντροκομμένος ρόλος σε σχέση με τον Πίτα του βιβλίου. Και μόνο ο βηματισμός του στην ταινία μου θύμιζε κοντό, ηλίθιο με ακατοίκητο κεφάλι. Πού στο καλό πήγε ο συναισθηματικός Πίτα; Γιατί μας δώσει αυτόν τον ψωνισμένο ξανθόψειρα;
Γκέιλ: Για τις πέντε ατάκες που είπε ήταν φοβερός και είναι πολύ κοντά στον Γκέιλ του βιβλίου.
Έφι: Μου ερχόταν να γελάσω σε σκηνές που έπαιζε. Ιδιαίτερα στο μαχαίρι και το mahogany, απλά δεν συγκρατήθηκα. Επίσης τα καπέλα της ήταν πολύ αστεία και στο πρώτο πλάνο που την έδειξαν νόμιζα πως ήταν άντρας.
Χέιμιτς: Καμιά σχέση με τον κοιλαρά, ημιφαλακρό, κοντό και μεθύστακα γέρο που ένας-θεός-ξέρει-πως-κέρδισε-στους-αγώνες του βιβλίου. Μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος του και νομίζω πως έκαναν καλά που έδωσαν αρκετή έμφαση. Εμένα μια φορά, την κέρδισε τη συμπάθειά μου.
Σίννα: Σχεδόν υποτονικός, ολίγον τι αδιάφορος.
Πριμ: Ήθελα περισσότερο.
Ρου: Ακόμα κι αν δεν έκλαψα, δεν μπόρεσα να μη συγκινηθώ στο θάνατό της και να μην τη συμπαθήσω. Αν και αυτήν θα θελα περισσότερο επίσης. Αχ, φτωχή Ρου.
Αλεπουδίτσα: Σχεδόν τη λυπήθηκα όταν πέθανε και μ' άρεσε που στην ταινία αναδείχτηκε η καπατσοσύνη της.
Σενέκα (ή όπως αλλιώς τον λένε): Τον συμπάθησα και η σκηνή με τα νυχτόμουρα ήταν μία έκπληξη που όμως ταίριαζε απόλυτα για πρό-φινάλε. Το μούσι του ήταν θεϊκό!
Τελειώνοντας ένα έχω να πω: Το DVD δεν θα μου γλιτώσει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mysterious Wizard στις Κυρ Απρ 08, 2012 12:29 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Αντί για Έφι έγραψα Σόφι. Αν είναι δυνατόν! :facepalm:)
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°112
Λοιπον, λοιποοον
εγω δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα την ειδα την ταινια και μου αρεσε αρκετα!
Και επειδη ειμαι ολιγον ασχετη με την υποθεση των βιβλιων, εχω μερικες αποριες..
1) Οταν η Κατνις περνει τη θεση της αδερφης της, εκει που λεει η αλλη "χειροκροτηστε", τι ειναι αυτο το σημα που κανουν ολοι, αντι για χειροκροτημα? Κατι σχετικο με την επανασταση που ειχαν κανει? Το εκανε και η Κατνις, μετα το θανατο της Ρου.
2) Πως στο καλο πετανε δεντρα και λιονταρια μεσα στην αρενα οποτε τους καπνισει?? Ενταξει ειναι ταινια φαντασιας... αλλα πολυ fake ρε παιδι μου.
Απο αποριες ,αυτα.
Εντυπωσεις τωρα
1) Καταρχας δε μου αρεσε το styling:yummy:. Οχι των παιδιων, των αλλων που παρακολουθουσαν (π.χ αυτη αριστερα
2)Αυτη με τον κορσε μου θυμισε την κακια βασιλισσα απο την Αλικη στη χωρα των θαυματων.
3) Απο τη στιγμη που τους βγαλανε στην αρενα και μετα ειχα πορωθει. Ειδικα στις σκηνες με τη Ρου... Οταν εδειχνε το θανατο της και την Κατνις να της τραγουδαει και μετα να της βαζει λουλουδια ,πορωθηκα ακομα περισσοτερο.
4) Δεν πολυκαταλαβα τι εγινε μετα με την περιφερεια 11, αλλα καλα κανανε !
5)ΓΙΑΤΙ, γιατι, γιατι δεν εδειξαν τοσες λιγες σκηνες με τον Γκειλ?? Η' μαλλον γιατι δε βαλανε τον Γκειλ στη θεση του Πιτα και τον Πιτα στη θεση του Γκειλ??
6) Μιας και εθιξα τον Πιτα, να πω οτι ηταν σαν αγγουρι (και σα χαρακτηρας). Δε μου αρεσε σε καμια σκηνη, ουτε καν σ'αυτη με το παραθυρο, που ειχε σκοταδια και α)δεν πολυφαινοταν, β) του εδινε υποτιθεται ενα τονο μυστηριου. Ειχε αυτο το υφος μωρε... το πολυ εκφραστικο, της αγελαδας.
7) Η Κατνις ΘΕΑ.
8)Τα soundtracks στις σκηνες της μαχης ηταν τελεια!!
9) Το τελος ηταν λιγο αποτομο. Που πηγε ο κυριουλης με το μουσι?
α... και ολο αυτο το θεμα με τα "πιτσουνακια" ,που το ξεκινησε ο Πιτα και μετα το συνεχισανε οι κριτες επειδη τους συμφερε ,ηταν ΣΤΗΜΕΝΟ. Οκ, αυτος ηταν ερωτευμενος μαζι της, αλλα δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη να τον ερωτευτητε κι'αυτη! Στην αρχη ουτε καν του μιλαει, παει να τον πνιξει οταν λεει οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της, αλλα ξαφνικα, βγαινει η ανακοινωση για τους δυο νικητες και τρεχει να τον βρει. Και τον ερωτευεται.
Γενικα ομως μου αρεσε η ταινια!
εγω δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα την ειδα την ταινια και μου αρεσε αρκετα!
Και επειδη ειμαι ολιγον ασχετη με την υποθεση των βιβλιων, εχω μερικες αποριες..
1) Οταν η Κατνις περνει τη θεση της αδερφης της, εκει που λεει η αλλη "χειροκροτηστε", τι ειναι αυτο το σημα που κανουν ολοι, αντι για χειροκροτημα? Κατι σχετικο με την επανασταση που ειχαν κανει? Το εκανε και η Κατνις, μετα το θανατο της Ρου.
2) Πως στο καλο πετανε δεντρα και λιονταρια μεσα στην αρενα οποτε τους καπνισει?? Ενταξει ειναι ταινια φαντασιας... αλλα πολυ fake ρε παιδι μου.
Απο αποριες ,αυτα.
Εντυπωσεις τωρα
1) Καταρχας δε μου αρεσε το styling:yummy:. Οχι των παιδιων, των αλλων που παρακολουθουσαν (π.χ αυτη αριστερα
- Σπόιλερ:
- )
2)Αυτη με τον κορσε μου θυμισε την κακια βασιλισσα απο την Αλικη στη χωρα των θαυματων.
3) Απο τη στιγμη που τους βγαλανε στην αρενα και μετα ειχα πορωθει. Ειδικα στις σκηνες με τη Ρου... Οταν εδειχνε το θανατο της και την Κατνις να της τραγουδαει και μετα να της βαζει λουλουδια ,πορωθηκα ακομα περισσοτερο.
4) Δεν πολυκαταλαβα τι εγινε μετα με την περιφερεια 11, αλλα καλα κανανε !
5)ΓΙΑΤΙ, γιατι, γιατι δεν εδειξαν τοσες λιγες σκηνες με τον Γκειλ?? Η' μαλλον γιατι δε βαλανε τον Γκειλ στη θεση του Πιτα και τον Πιτα στη θεση του Γκειλ??
6) Μιας και εθιξα τον Πιτα, να πω οτι ηταν σαν αγγουρι (και σα χαρακτηρας). Δε μου αρεσε σε καμια σκηνη, ουτε καν σ'αυτη με το παραθυρο, που ειχε σκοταδια και α)δεν πολυφαινοταν, β) του εδινε υποτιθεται ενα τονο μυστηριου. Ειχε αυτο το υφος μωρε... το πολυ εκφραστικο, της αγελαδας.
7) Η Κατνις ΘΕΑ.
8)Τα soundtracks στις σκηνες της μαχης ηταν τελεια!!
9) Το τελος ηταν λιγο αποτομο. Που πηγε ο κυριουλης με το μουσι?
α... και ολο αυτο το θεμα με τα "πιτσουνακια" ,που το ξεκινησε ο Πιτα και μετα το συνεχισανε οι κριτες επειδη τους συμφερε ,ηταν ΣΤΗΜΕΝΟ. Οκ, αυτος ηταν ερωτευμενος μαζι της, αλλα δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη να τον ερωτευτητε κι'αυτη! Στην αρχη ουτε καν του μιλαει, παει να τον πνιξει οταν λεει οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της, αλλα ξαφνικα, βγαινει η ανακοινωση για τους δυο νικητες και τρεχει να τον βρει. Και τον ερωτευεται.
Γενικα ομως μου αρεσε η ταινια!
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°113
Ελπίδα έγραψε:Ο θάνατος της Ρου μου θύμισε αρκετά το fanmade.
^Ναι.
Εγώ απλά καταχάρηκα που βγήκε καλή η ταινία. Στην αρχή δεν μου χε κάτσει καλά ούτε ο Σάδερλαντ για Σνόου.
Αλλά τελικά απέδειξαν πως μπορούν και ειδικά η Τζέννιφερ, φαίνεται σοβαρή ηθοποιός.
Η μεταφορά από το βιβλίο ήταν πολύ καλή και βγάζω το καπέλο στην παραγωγή γιατί σεβάστηκαν τους φανς και δεν έβαλαν τίποτα το εξαιρετικό εξτρά, ούτε χάλασαν την πλοκή.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°114
Μετά από τεράστια αναμονή και ψυχρολουσία του καστινγκ, απεδείχθη ότι η ταινία άξιζε και με το παραπάνω. Καταπληκτικοί οι ηθοποιοί που, επιτέλους, με διέψευσαν κ εμένα και χιλιάδες ακόμη άτομα που είχανε φρικάρει με την επιλογή τους για τόσο αγαπημένους ρολους. Η Τζένιφερ μπράβο της και της βγάζω το καπέλο με έπεισε ως Κατνις! Μέχρι κ οι εκφράσεις της ήταν Κατνις! Απίστευτη ερμηνεία κ περιμένω τα καλύτερα στις επόμενες ταινίες, καθώς ο ρόλος θα "ωριμάσει" πάνω της κάτα κάποιον τρόπο. Φαντάζομαι πόσο ωραία θα παίζει! Ο Τζος Χάτσερον μπράβο του και ήταν ένας Πίτα όλο γλύκα, με τις ατακάρες του, με το χιουμοράκι το απίστευτο στην συνέντευξη, με την σιωπηλή αγάπη του για την Κάτνις. Ο Λίαμ ως Γκέιλ... ε, δεν τον είδαμε σχεδόν καθόλου, αλλά μια χαρά μου φάνηκε, ακριβώς αυτό που φανταζόμουν και στα βιβλία και μάλιστα κ εμφανισιακά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήταν ο Χέιμιτς σε χορωδία με την Έφι Τρίνκετ που THIS IS MAHOGANY, PEOPLE! O Χέιμιτς ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα και ήταν κ μάλλον από τους ελάχιστους που μου άρεσαν από την αρχή στον ρόλο τους. Μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν ο Σίννα, που στο μυαλό μου είχα μια εντελώς διαφορετική εικόνα του, μα τελικά ήταν φοβερός και του αξίζουν συγχαρητήρια. (Πρόσεξε κανένας άλλος πως είχε μέχρι και το χρυσαφί μολύβι στα μάτια; :') ) Ο Σάδερλαντ είναι η λατρεία μου κ ήταν φυσικά εξαιρετικός Σνόου <3 *ίμοζ χάρτ*
Ένα ρισπέκτ στον σκηνοθέτη που πρόσεξε την λεπτομέρεια με εξαίρεση την σκηνή της παρέλασης των φόρων όπου ενώ στην αρχή το κοινό πετάει ένα σωρό πράγματα, στο επόμενο πλάνο δεν υπάρχει τίποτα κάτω. Κατά τα άλλα απλά ΜΠΡΑ-ΒΟ!
Από τις πιο πιστές στο βιβλίο κινηματογραφικές μεταφορές, με μικρές εξαιρέσεις που ωστόσο δεν σε χαλούσαν καθόλου. *Εξαιρετική αλλαγή στον θάνατο του Σενέκα Κρέιν. Την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. *
Το σάουντρακ λατρεμένο δεν το συζητώ.
Ένα 10/10 να 'χουμε!
Ένα ρισπέκτ στον σκηνοθέτη που πρόσεξε την λεπτομέρεια με εξαίρεση την σκηνή της παρέλασης των φόρων όπου ενώ στην αρχή το κοινό πετάει ένα σωρό πράγματα, στο επόμενο πλάνο δεν υπάρχει τίποτα κάτω. Κατά τα άλλα απλά ΜΠΡΑ-ΒΟ!
Από τις πιο πιστές στο βιβλίο κινηματογραφικές μεταφορές, με μικρές εξαιρέσεις που ωστόσο δεν σε χαλούσαν καθόλου. *Εξαιρετική αλλαγή στον θάνατο του Σενέκα Κρέιν. Την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. *
Το σάουντρακ λατρεμένο δεν το συζητώ.
Ένα 10/10 να 'χουμε!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°115
Την είδα πριν το Πάσχα, αλλά οκάυ, τώρα θα σχολιάσω.
Ήτανε μια πολύ καλή ταινία. Εντάξει, δεν με άφησε και έκθαμβη, αλλά η μεταφορά από το βιβλίο στη μεγάλη οθόνη ήταν πολύ ομαλή και προσεγμένη.
Γουατφ, γιατί δεν ελέγξαμε τη διάρκεια και πήγαμε στη προβολή των 11;
Στο τέλος απλά νύσταζα τόοοοοσο πολύ.
Οι ερμηνείες καταρχάς.
Η Λώρενς ολώς παραδόξως μου φάνηκε πως ταυτίστηκε με τον χαρακτήρα που υποδύεται και απέδωσε πάρα πολύ καλά! Ιδίως σε μερικές φορές ήταν τόσο... Κάτνις, κάτι που δεν περίμενα με καμία δύναμη.
Μπράβο της πραγματικά, κρίμα τα αρνητικά σχόλια που έγιναν με την ανακοίνωση του κάστινγκ.
Ο Πίτα όσο συμπαθητικός και γλυκούλης και λατρεία ήταν στο βιβλίο, τόσο με ξενέρωσε στη ταινία. Καταρχάς κακά τα ψέμματα, αλλά η εμφάνιση παίζει ρόλο και αυτός απείχε πάρα πολύ από το αριστοκρατικό του Πίτα. Υπερπήδηξαν ΑΤΑΚΑΡΕΣ και γενικώς ως ήρωας υπήρξε χλεχλές...
Ο Γκέιλ από την άλλη, αχ, ακριβώς το αντίθετο από το Πίτα. Στο βιβλίο ευχόμουν "ΨΟΦΑ!" ενώ στη ταινία μου άρεσε τόοοοσο πολύ (εντάξει, το γεγονός της γοητείας και της ομορφιάς του συνέβαλε καθοριστικά ).
Καταλήξαμε με τη παρέα στο συμπέρασμα πως ο Χέιμιτς ήταν μανάρι και τον αγαπάω, απλά. Παρόλο που τον περιμέναμε με μπάκα και ίσως φαλακρό, ΗΤΑΝΕ ΘΕΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.
Ο Σίννα όταν πρωτοέμαθα το κάστινγκ με ξίνισε πάρα πολύ για να πω την αλήθεια, αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ καλούληηηης! Πρόσεξα και εγώ το χρυσό μολύβι και ολώς παραδόξως, του πήγαινε τόσο πολύ ρε φίλε.
Τη Πριμ δεν μπορώ να την αγαπήσω. Ούτε στο βιβλίο ούτε στη ταινία, απλά δεν μπορώ. Από την άλλη η Ρου είναι λατρεία ατελείωτη. Μια γλύκα.
Επίσης μου άρεσε η Αλεπουδίτσα πάρα πολύ!!
Με ξενέρωσαν τα εξης:
Τα μπουλντόγκ στο τέλος. Όσο καλή κι αν ήταν η ταινία, μετά από αυτό δεν μπορώ να τη θεωρήσω "άψογη".
Η απουσία της Ματζ και όλη η ιστορία με τη καρφίτσα.
Μετά την αρένα όλα κύλησαν σαν σε φαστ φόργουαρντ σε δευτερόλεπτα.
Όταν κατασπάραζαν τα μεταλαγμένα τον φόρο της 2 (; ), δεν είχαν φτιάξει καλά τα εφέ. Είχε μείνει όσο ματωμένος ήταν πριν (υπερβολικά για αρχή θα έλεγα).
Δεν μου άρεσε καθόλου η χάι-τεκ αίθουσα που ρύθμιζαν την αρένα.
Μάλλον είναι πιο πολύ προσωπική γνώμη, αλλά μερικές σκηνές ήταν γυρισμένες στον ώμο. Επιπλέον κάπου γινόντουσαν όλα υπερβολικά γρήγορα και δεν μπορούσες να παρακολουθήσεις, ενώ αλλού έπινες και ένα καφεδάκι πριν την επόμενη κίνηση.
Ο θάνατος της Ρου ήταν τόσο συγκινητικός.
Επίσης, όταν έδειχνε την ανοιχτή πληγή του Πίτα, μου ξέφυγε ένα όχι και τόσο διακριτικό "ΙΟΥ" πριν προλάβω να το συγκρατήσω.
Τα κοστούμια δεν μου άρεσαν, περίμενα καμιά υπερπαραγωγή και τη φωτιά πιο σουπερντούπερουάου.
ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΝΕΚΑΑ.
Θα ήθελα να μάθουμε πιο πολλά για το Χέιμιτς και τη ζωή του και τη συμμετοχή του στους Αγώνες.
Τέλος πάντων, αυτά για την ώρα, έχω παραλείψει πολλά που είχα χαιλατάρει, αλλά σε γενικές γραμμές δεν με χάλασε η ταινία.
Εδιτ:
Ήτανε μια πολύ καλή ταινία. Εντάξει, δεν με άφησε και έκθαμβη, αλλά η μεταφορά από το βιβλίο στη μεγάλη οθόνη ήταν πολύ ομαλή και προσεγμένη.
Γουατφ, γιατί δεν ελέγξαμε τη διάρκεια και πήγαμε στη προβολή των 11;
Στο τέλος απλά νύσταζα τόοοοοσο πολύ.
Οι ερμηνείες καταρχάς.
Η Λώρενς ολώς παραδόξως μου φάνηκε πως ταυτίστηκε με τον χαρακτήρα που υποδύεται και απέδωσε πάρα πολύ καλά! Ιδίως σε μερικές φορές ήταν τόσο... Κάτνις, κάτι που δεν περίμενα με καμία δύναμη.
Μπράβο της πραγματικά, κρίμα τα αρνητικά σχόλια που έγιναν με την ανακοίνωση του κάστινγκ.
Ο Πίτα όσο συμπαθητικός και γλυκούλης και λατρεία ήταν στο βιβλίο, τόσο με ξενέρωσε στη ταινία. Καταρχάς κακά τα ψέμματα, αλλά η εμφάνιση παίζει ρόλο και αυτός απείχε πάρα πολύ από το αριστοκρατικό του Πίτα. Υπερπήδηξαν ΑΤΑΚΑΡΕΣ και γενικώς ως ήρωας υπήρξε χλεχλές...
Ο Γκέιλ από την άλλη, αχ, ακριβώς το αντίθετο από το Πίτα. Στο βιβλίο ευχόμουν "ΨΟΦΑ!" ενώ στη ταινία μου άρεσε τόοοοσο πολύ (εντάξει, το γεγονός της γοητείας και της ομορφιάς του συνέβαλε καθοριστικά ).
Καταλήξαμε με τη παρέα στο συμπέρασμα πως ο Χέιμιτς ήταν μανάρι και τον αγαπάω, απλά. Παρόλο που τον περιμέναμε με μπάκα και ίσως φαλακρό, ΗΤΑΝΕ ΘΕΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.
Ο Σίννα όταν πρωτοέμαθα το κάστινγκ με ξίνισε πάρα πολύ για να πω την αλήθεια, αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ καλούληηηης! Πρόσεξα και εγώ το χρυσό μολύβι και ολώς παραδόξως, του πήγαινε τόσο πολύ ρε φίλε.
Τη Πριμ δεν μπορώ να την αγαπήσω. Ούτε στο βιβλίο ούτε στη ταινία, απλά δεν μπορώ. Από την άλλη η Ρου είναι λατρεία ατελείωτη. Μια γλύκα.
Επίσης μου άρεσε η Αλεπουδίτσα πάρα πολύ!!
Με ξενέρωσαν τα εξης:
Τα μπουλντόγκ στο τέλος. Όσο καλή κι αν ήταν η ταινία, μετά από αυτό δεν μπορώ να τη θεωρήσω "άψογη".
Η απουσία της Ματζ και όλη η ιστορία με τη καρφίτσα.
Μετά την αρένα όλα κύλησαν σαν σε φαστ φόργουαρντ σε δευτερόλεπτα.
Όταν κατασπάραζαν τα μεταλαγμένα τον φόρο της 2 (; ), δεν είχαν φτιάξει καλά τα εφέ. Είχε μείνει όσο ματωμένος ήταν πριν (υπερβολικά για αρχή θα έλεγα).
Δεν μου άρεσε καθόλου η χάι-τεκ αίθουσα που ρύθμιζαν την αρένα.
Μάλλον είναι πιο πολύ προσωπική γνώμη, αλλά μερικές σκηνές ήταν γυρισμένες στον ώμο. Επιπλέον κάπου γινόντουσαν όλα υπερβολικά γρήγορα και δεν μπορούσες να παρακολουθήσεις, ενώ αλλού έπινες και ένα καφεδάκι πριν την επόμενη κίνηση.
Ο θάνατος της Ρου ήταν τόσο συγκινητικός.
Επίσης, όταν έδειχνε την ανοιχτή πληγή του Πίτα, μου ξέφυγε ένα όχι και τόσο διακριτικό "ΙΟΥ" πριν προλάβω να το συγκρατήσω.
Τα κοστούμια δεν μου άρεσαν, περίμενα καμιά υπερπαραγωγή και τη φωτιά πιο σουπερντούπερουάου.
ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΝΕΚΑΑ.
Θα ήθελα να μάθουμε πιο πολλά για το Χέιμιτς και τη ζωή του και τη συμμετοχή του στους Αγώνες.
Τέλος πάντων, αυτά για την ώρα, έχω παραλείψει πολλά που είχα χαιλατάρει, αλλά σε γενικές γραμμές δεν με χάλασε η ταινία.
Εδιτ:
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°116
Λοιποοον το ειδα και εγω!
Τι ταινιαρα ηταν αυτηηη ΘΕΕ ΜΟΥ?
Μου αρεσαν σχεδον τα παντα!Δηλαδη η Jennifer Lawrence ηταν φοβερη ως Κατνις!Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω αλλη ηθοποιο που θα μπορουσε να την κανει τοσο καλα οσο αυτη!
Η Εφι Θεα!Την λατρεψα ριλι!Ειδικα η ατακα:ΕΙΝΑΙ ΜΑΟΝΙ! !
Τον Sutherland τον αγαπω.Απλα.Μολις ειδα το καστ περιμενα με ανυπομονησια να δω πως θα κανει τον Σνοου και εμεινα φουλ ευχαριστημενος
Τι συγκινητικη η σκηνη με την Ρου!
Και τι ωραια η αλλαγη που εκαναν με την Κοτσυφοκισσα.Το προτιμησα απο την Μαγκ αλλα τωρα που το σκεφτομαι τοτε θα παραλειψουν και το κομματι της θειας της.
Αυτα που με ξενερωσαν ειναι τα εξης!
Δεν υπηρχε η ενταση Χειμιτς-Κατνις οσο αυτη που υπηρχε στα βιβλια.-.-
Η Κατνις στην συνεντευξη ηταν σαν την χαζη και εκνευριστηκα
Επισης τα μεταλλαγμενα ρε φιλε Που πανε τα πιτμπουλ?
Θα μπορουσαν να το κανουν τοσο φρικιαστικο και με αγωνια και τελικα ηταν οτι να ναι!
Α!Εντιτ οι σκηνες στην αιθουσα χαι-τεκ ηταν πολυ καλες και μπραβο τους που το προσθεσαν οπως και το τελος του Σενεκα που ηταν απολαυστικο
Αυτα!
Τι ταινιαρα ηταν αυτηηη ΘΕΕ ΜΟΥ?
Μου αρεσαν σχεδον τα παντα!Δηλαδη η Jennifer Lawrence ηταν φοβερη ως Κατνις!Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω αλλη ηθοποιο που θα μπορουσε να την κανει τοσο καλα οσο αυτη!
Η Εφι Θεα!Την λατρεψα ριλι!Ειδικα η ατακα:ΕΙΝΑΙ ΜΑΟΝΙ! !
Τον Sutherland τον αγαπω.Απλα.Μολις ειδα το καστ περιμενα με ανυπομονησια να δω πως θα κανει τον Σνοου και εμεινα φουλ ευχαριστημενος
Τι συγκινητικη η σκηνη με την Ρου!
Και τι ωραια η αλλαγη που εκαναν με την Κοτσυφοκισσα.Το προτιμησα απο την Μαγκ αλλα τωρα που το σκεφτομαι τοτε θα παραλειψουν και το κομματι της θειας της.
Αυτα που με ξενερωσαν ειναι τα εξης!
Δεν υπηρχε η ενταση Χειμιτς-Κατνις οσο αυτη που υπηρχε στα βιβλια.-.-
Η Κατνις στην συνεντευξη ηταν σαν την χαζη και εκνευριστηκα
Επισης τα μεταλλαγμενα ρε φιλε Που πανε τα πιτμπουλ?
Θα μπορουσαν να το κανουν τοσο φρικιαστικο και με αγωνια και τελικα ηταν οτι να ναι!
Α!Εντιτ οι σκηνες στην αιθουσα χαι-τεκ ηταν πολυ καλες και μπραβο τους που το προσθεσαν οπως και το τελος του Σενεκα που ηταν απολαυστικο
Αυτα!
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°117
[/spoiler]
true!
true!
- Σπόιλερ:
- "Now, uhm, Fight to the death!"
"You fight to the death!"
"Uhhm it doesn't work like that"
"What if we refuse to kill each other?"
"Yeah, what do you think about that?"
"Just... fight to the death please"
"And we are gonna eat these berries if you don't let us both win!"
"Yeah... Here we go"
"Go ahead"
"We will"
"Do it then"
"We're gonna"
"We're waiting"
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°118
Καλέ κανείς δεν έχει κάτσει να γράψει τα νέα μέλη του καστ εδω?
- Σπόιλερ:
- District 1
Gloss: Alan Ritchson
Cashmere: Stephanie Leigh Schlund
District 2
Brutus:Bruno Gunn
Enobaria: Meta Golding
District 3
Wiress: Amanda Plummer
District 4
Finnick Odair: Sam Claflin
Mags: Lynn Cohen
District 7
Johanna Mason: Jena Malone
District 11
Chaff: E. Roger Mitchell
Seeder: Maria Howell
Plutarch Heavensbee: Philip Seymour Hoffman
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°119
γιατιιιιιι ??????
ο Claflin για φινικ ????
το ηξερα απο αιωνες οτι αυτος μαλλον θα τον επαιζε αλλα ειχα λιγες ελπιδες επειδη δεν ειχε ανακοινωθει επισημα ο ρολος....
γιατι lionsgate ??????
ο Claflin για φινικ ????
το ηξερα απο αιωνες οτι αυτος μαλλον θα τον επαιζε αλλα ειχα λιγες ελπιδες επειδη δεν ειχε ανακοινωθει επισημα ο ρολος....
γιατι lionsgate ??????
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°120
Εμένα μου αρέσει για Φίνικ αυτός πάντως!
_
_
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
The North Remembers
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°121
Καλός είναι, όντως.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°122
Χαλια ειναι
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°123
ήταν πάρα πού ωραιο.Δεν ξερω αν η μεταφορά έγινε στην ίδια ροή με τον βιβλίο ή αν την άλλαξαν αφού δεν το εχω διαβάσει αν και το θελω πολύ...Το είδα σημερα το απογευμα αν και εκλαψα όταν πέθανε η Ρου μετά μου αρεσε πολύ..Είχε ενδιαφέρουσα τροπη και ηταν πολυ ωραιο το λατρεψα..κριμα τα επομενα θα βγουμε μεταξυ 2014 και 2015...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mia Melanie Hawkins στις Κυρ Αυγ 26, 2012 10:05 pm, 2 φορές συνολικά
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°124
Έχουν βγει εδώ και 7-8 χρόνια?
_
_
- Stuff:
The North Remembers
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°125
Ε συγγνωμη λαθος μου 2014-2015 εννοουσα
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.: