+45
Luna Scamander
Roland Weasley
Milady D' Hiver
Katherine Black
Eloise Prewett
Magic Is Might
Violleta Black
Serena Veronite
Vesper
Amycus
Neville Longbottom
Ignazya
Roxanne Derwent
Lena Duchannes
Dominique Weasley
Elizabeth Swan
Berenice
Andros the Invincible
Μia Melanie Hawkins
Imperio
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
Morgan le Fay
Romilda Vane
Mysterious Wizard
Phineas Nigellus Black
Ignotus Peverell
elliza
Arcturus Regulus Black
Tania_Re
Tom Marvolo Riddle
anthian9
Leanan Sidhe
Artemisia Lufkin
Maria Lovegood
Cassandra Black
Alicia Spinnet
Ariana Lestrange
Mirabelle Salvatore
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Rea
Maria Granger
mjhp4ever
Nearly Headless Nick
49 απαντήσεις
Hunger Games (Αγώνες Πείνας)
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°251
Απ: Hunger Games (Αγώνες Πείνας)
λεω να κλαψω ΤΩΡΑ! το εχω ανεβασει κ αλου αλλα υγειαα!!
- feeling nosy?:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°252
το πρωτο μεγαλο επισημο τρειλερ της 3ης ταινιας
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°253
To είδα, Αλλά επειδή απαρίθμησα κάποιες αγαπημένες μου σκηνές θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας.
Αλλά άξιζε τον κόπο.
- Όποιος δεν έχει δει την ταινία να μην ανοίξει. :
- Νοσοκομείο τραυματισμένων, περιοχή 8, σήκωμα χεριών, αποδοχή φόρου τιμής προς την Κατνίς ή αλλιώς Κοτσυφόκισσα~ Δάκρυσα, μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.
Σκηνή με το ποτάμι, (εκεί κατ'εμέ έπρεπε να δοθεί φιλί, εκεί, όχι μετά στο σπίτι )
Ωραία σκηνή πάντως έστω κι λίγο που κούρνιασε στον ώμο του.
Η στιγμή με την επιχείρηση διάσωσης ενώ ο Φοινίκ λειτουργούσε σαν αντιπερισπασμός~Πω ρε φίλε με γουρλωμένα μάτια παρακολουθούσα, κόντεψα να φάω νύχια απ'την αφωνία, δλδ έλεος.
Η σκηνή με την επανασύνδεση Άννι/Φοινίκ στο τέλος, την οποία συγχωρείστε με την είχα ξεχάσει τελείως κι νόμιζα ότι τα έχει με Τζοάννα.
*Εξαιρετικός ο Φιλίπ (να ζήσουμε να τον θυμόμαστε, πάλι καλά που άντεξε μέχρι των τέλος των γυρισμάτων), μ'άρεσε ο Γκέιλ, (τι να λέμε τώρα έρως σαλάμι αέρως), μ'άρεσε κι ο Φοινίκ ω ναι κι αυτός γλυκούλης πολύ. Εντάξει τι να πω για τον Πίτα, πολύ λίγο έδειξε φυσικό κιόλας, στο part 2 τώρα δεν πειράζει, πάντως στις σκηνές στο τέλος, εκεί με δηλητήριο και που την έβαλε κάτω... φρίκαρα πολύ ομολογώ.
Ντόναλτ Σάδερλαντ ~ Θεός προσκυνώ ακόμα κι στο ρόλο του κακού. Αυτά τα ολίγα από μένα.
Αλλά άξιζε τον κόπο.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°254
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°255
^Μακάρι να το έβλεπα, ωστόσο πάτησα το απόλυτο σκοτάδι και άκουσα το πιάνο,
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°256
Mirabelle Salvatore έγραψε:
- Σπόιλερ:
Σκηνή με το ποτάμι, (εκεί κατ'εμέ έπρεπε να δοθεί φιλί, εκεί, όχι μετά στο σπίτι )
- Σπόιλερ:
- η αγαπημενη μου, που μετα το αλλαζει και δειχνει τη σκηνη με το φραγμα, προσκυνω.
Οχι φιλι εκει, πως θα εδειχνε μετα το φραγμα;
- Σπόιλερ:
Ωραία σκηνή πάντως έστω κι λίγο που κούρνιασε στον ώμο του.
- Σπόιλερ:
- Μχχ. Τεσπα. Ας μη πω παλι τα ιδια.
- Σπόιλερ:
Η στιγμή με την επιχείρηση διάσωσης ενώ ο Φοινίκ λειτουργούσε σαν αντιπερισπασμός
Εντάξει τι να πω για τον Πίτα, πολύ λίγο έδειξε φυσικό κιόλας, στο part 2 τώρα δεν πειράζει, πάντως στις σκηνές στο τέλος, εκεί με δηλητήριο και που την έβαλε κάτω... φρίκαρα πολύ ομολογώ.
- Σπόιλερ:
- Απο εκει μεχρι το τελος ηταν τα πιο ενδιαφεροντα λεπτα της ταινιας.
Πραγματικα, στο τελος με τον Πιτα να προσπαθει να πνιξει την Κατνις, και να την χτυπάει κατω με τοση δυναμη, εμεινα καγκελο. Δε το περιμενα με τιποτα!
Και ωραιο κλεισιμο με την κατνις να πηγαιενει να τον δει την ωρα που η Κοιν εβγαζε λογο.
Νομιζω η σκηνη διασωσης και η σκηνη με το τραγουδι ηταν οι πιο επικες.
Εξυπνες και οι κινησεις του Σνοου σε ολη την ταινια, καθως και ο συμβολισμος με τα τριανταφυλλα. Οντως πολυ καλος στο ρολο του.
/quote]
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°257
Το είδα την Κυριακή. Ήμουν αντίθετος απο την αρχή στο σπάσιμο σε δύο κομμάτια του βιβλίου και πήγα λίγο αρπαγμένος αλλά τελικά, δεν ήταν άσχημα.
Το φρικτό με αυτήν την ταινία είναι ότι έπεσε σε παρόμοια ιστορικά συγκυρία (θα μου πείς και πότε δεν είναι παρόμοια) με αυτά που παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις στην Συρία. Εβλεπες τους Ειρηνοποιούς και σκεπτόσουν τους Τζιχαντιστές, τον κόσμο που πέθαινε και έβλεπες τον άμαχο πληθυσμό που υποφέρει. Δύσκολο όπως και να το κάνεις.
Είχε τα σημεία της, γέλασα με το επαναστατικό σποτάκι που γύριζε η Κάτνις και τις φάτσες όλων με το αποτέλεσμα. Αγαπώ τον Χεϊμιτς γιατί είναι η κυνική νότα της σκηνής και με την Έφι, τις ατάκες της ότι είναι πολιτικός πρόσφυγας, την γκρίνια για τα ρούχα και το φλερτάκι με τον ξεμέθυστο Χέϊμιτς. Η ποτοαπαγόρευση ήταν κορυφαία.
Στις καλύτερες σκηνές, το "The Hanging Tree" και ό,τι θα ακολουθήσει μετά. Αλλά και το ίδιο το τραγούδι, πολύ ωραία μελωδία.
Το φρικτό με αυτήν την ταινία είναι ότι έπεσε σε παρόμοια ιστορικά συγκυρία (θα μου πείς και πότε δεν είναι παρόμοια) με αυτά που παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις στην Συρία. Εβλεπες τους Ειρηνοποιούς και σκεπτόσουν τους Τζιχαντιστές, τον κόσμο που πέθαινε και έβλεπες τον άμαχο πληθυσμό που υποφέρει. Δύσκολο όπως και να το κάνεις.
Είχε τα σημεία της, γέλασα με το επαναστατικό σποτάκι που γύριζε η Κάτνις και τις φάτσες όλων με το αποτέλεσμα. Αγαπώ τον Χεϊμιτς γιατί είναι η κυνική νότα της σκηνής και με την Έφι, τις ατάκες της ότι είναι πολιτικός πρόσφυγας, την γκρίνια για τα ρούχα και το φλερτάκι με τον ξεμέθυστο Χέϊμιτς. Η ποτοαπαγόρευση ήταν κορυφαία.
Στις καλύτερες σκηνές, το "The Hanging Tree" και ό,τι θα ακολουθήσει μετά. Αλλά και το ίδιο το τραγούδι, πολύ ωραία μελωδία.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°258
Πολύ πιστό στο βιβλίο το mockingjay part I και γενικά το έχουν αυτό στις κινηματογραφικές μεταφορές των hunger games.(γιατί δεν αναλάβατε και τα HP?DAMN YOU KLOVES)
Το hanging tree τέσσερα χρόνια τώρα,το είχα εντελώς ΑΛΛΙΩΣ στο μυαλό μου!Αλλά το έκαναν υπέροχο και η σκηνή που ακολούθησε μετά!
Τα βιβλία ήταν από Katniss' POV και μου άρεσε που είδαμε περισσότερες σκηνές ακόμα κι αν ήταν για να ενημερώσουν όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία για γεγονότα και καταστάσεις.
Μου αρέσει επίσης που υπάρχει μια ισορροπία "δε θα σε κάνουμε να τα χάσεις εσύ που δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο" και "έλα πάρε inside joke και ατάκα όπως την είχαμε στα βιβλία αναγνώστη που έγινες θεατής"!
Love yaaa
Το hanging tree τέσσερα χρόνια τώρα,το είχα εντελώς ΑΛΛΙΩΣ στο μυαλό μου!Αλλά το έκαναν υπέροχο και η σκηνή που ακολούθησε μετά!
Τα βιβλία ήταν από Katniss' POV και μου άρεσε που είδαμε περισσότερες σκηνές ακόμα κι αν ήταν για να ενημερώσουν όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία για γεγονότα και καταστάσεις.
Μου αρέσει επίσης που υπάρχει μια ισορροπία "δε θα σε κάνουμε να τα χάσεις εσύ που δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο" και "έλα πάρε inside joke και ατάκα όπως την είχαμε στα βιβλία αναγνώστη που έγινες θεατής"!
Love yaaa
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°259
Θα παω να το δω σημερα
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Roland Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 4343
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Fuck it all.
- Δημοσίευση Ν°260
Η καλύτερη ταινία ever
Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
but a minion will always be cuter
but a minion will always be cuter
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°261
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°262
παιζει η gwendoline christie; ο.Ο ακα brienne of tarth; δειτε το 0.49
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°263
Αχά, την είχαν καστάρει νωρίς νομίζω κιόλας για τo ρόλο της Lyme
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°264
κατι θυμαμαι τωρα που το λες. το χα ξεχασει εντελως.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°265
Σε γενική εικόνα έχω να πω ότι δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Απίστευτα πιστή μεταφορά, κόπια απ το βιβλίο, ατάκες και σκηνές αυτούσιες και προσωπικά μου ήταν αρκετό αυτό. Ζούσα για τη σκηνή με το θάνατο της Κόιν και την απέδωσαν εξαιρετικά. Σιπάρουμε απίστευτα ΧέιμιτςxΈφι, μου άρεσε τόοσο αυτή η μικρή προσθήκη με το φιλί<3 Επικές σκηνές μάχης και πολύ καλό cgi. Μου άρεσε απίστευτα και η Τάιγκερ.
Γενικά άλλο ένα μεγάλο fandom έφτασε στο τέλος του. Bittersweet taste, but in our hearts forever κοκ.
Φωτιά στην ουρά του Μπάτερκαπ.-
*whistles the mockingjay tune*
Γενικά άλλο ένα μεγάλο fandom έφτασε στο τέλος του. Bittersweet taste, but in our hearts forever κοκ.
Φωτιά στην ουρά του Μπάτερκαπ.-
*whistles the mockingjay tune*
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°266
^ Πες μου ότι πήγες και εσύ σήμερα να το δεις στις 10 και 20?
Ωραία ταινία. Κι εγώ καταχάρηκα το θάνατο της Κοιν! Καλά να πάθει!
Ωραία ταινία. Κι εγώ καταχάρηκα το θάνατο της Κοιν! Καλά να πάθει!
- μπλομ:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°267
Ήταν αργό.
Όχι πολύ ωραία μεταφορά, πραγματικά, πιστή και στην τελεία ένα πράγμα, αλλά ΑΡΓΟ. Ήμασταν σε φάση "τελειώνετε μας έχετε σπάσει τα νεύρα!"
Ο θάνατος της Κόιν, η φάση με το πετρέλαιο και η μάχη με τα mutts στους υπονόμους ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη σ' αυτή την ταινία
Όχι πολύ ωραία μεταφορά, πραγματικά, πιστή και στην τελεία ένα πράγμα, αλλά ΑΡΓΟ. Ήμασταν σε φάση "τελειώνετε μας έχετε σπάσει τα νεύρα!"
Ο θάνατος της Κόιν, η φάση με το πετρέλαιο και η μάχη με τα mutts στους υπονόμους ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη σ' αυτή την ταινία
- We seed the stars:
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°268
Η δεύτερη ταινία Mockingjay ήταν άσκοπη και περιττή. Έκανε μια δοκιμή το Χάρι Πότερ να σπάει τις ταινίες και το κάναν όλοι τώρα καραμέλα για να έχουν έσοδα.
Το ότι χώρισαν αυτό το πολύ καλό βιβλίο σε δύο μέρη όπου το πρώτο ήταν βαρετότατο χωρίς καμία δράση ενώ το δεύτερο για να βάλει μέσα όλα όσα έπρεπε χοροπηδούσε από το ένα στο άλλο αποδεικνύει πως κάποιες ταινίες θα έπρεπε να μην χωρίζονται!
Θα μου πείτε εδώ κατάφεραν και βγάλαν 3! ταινίες από το Χόμπιτ, δεν θα μπορούσαν να βγάλουν δύο από το Mockingjay;
Τέσπα η ταινία με απογοήτευσε.
Το ότι χώρισαν αυτό το πολύ καλό βιβλίο σε δύο μέρη όπου το πρώτο ήταν βαρετότατο χωρίς καμία δράση ενώ το δεύτερο για να βάλει μέσα όλα όσα έπρεπε χοροπηδούσε από το ένα στο άλλο αποδεικνύει πως κάποιες ταινίες θα έπρεπε να μην χωρίζονται!
Θα μου πείτε εδώ κατάφεραν και βγάλαν 3! ταινίες από το Χόμπιτ, δεν θα μπορούσαν να βγάλουν δύο από το Mockingjay;
Τέσπα η ταινία με απογοήτευσε.
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°269
βάλτε κανά σπόιλερ ρε παιδιά, μερικοί δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°270
Η ταινία ήταν περισσότερα υποσχόμενη.Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά δεν άξιζε τέτοιο φινάλε.Της έλειπε η επικότητα και η μάχη.Το soundtrack δεν υπήρχε.Το έντινγκ ανούσια παρατραβηγμένο.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°271
('Iσως φταίει κι το γεγονός πως είχα άγχος κι δεν απόλαυσα το φιλμ όσο θα ήθελα διότι...)
Στην αρχή κόντευε να με πάρει ο ύπνος, σε φάση "τι γίνεται ρε παιδιά;". Τη στιγμή που έπεσε το πετρέλαιο ξύπνησα , τη δε στιγμή που έκαναν εισβολή τα μεταλλαγμένα στους υπόγειους εκεί τα είδα όλα! Δάκρυσα, έκλαψα, κάποιες σκηνές (ακόμα κι χωρίς βιβλίο τις είχα προβλέψει, --> θάνατο Κόιν) το τέλος κι αυτό έτσι όπως το περίμενα. Μόνο εκεί με την 'ιπτάμενη' κι καλά 'τροφή' έμεινα λίγο στον τόπο αλλά οκ , το άντεξα κι αυτό.
Μία μέτρια προς το καλή ταινία, δεν με συντάραξε όπως κι τα προηγούμενα παρτ.
Στην αρχή κόντευε να με πάρει ο ύπνος, σε φάση "τι γίνεται ρε παιδιά;". Τη στιγμή που έπεσε το πετρέλαιο ξύπνησα , τη δε στιγμή που έκαναν εισβολή τα μεταλλαγμένα στους υπόγειους εκεί τα είδα όλα! Δάκρυσα, έκλαψα, κάποιες σκηνές (ακόμα κι χωρίς βιβλίο τις είχα προβλέψει, --> θάνατο Κόιν) το τέλος κι αυτό έτσι όπως το περίμενα. Μόνο εκεί με την 'ιπτάμενη' κι καλά 'τροφή' έμεινα λίγο στον τόπο αλλά οκ , το άντεξα κι αυτό.
Μία μέτρια προς το καλή ταινία, δεν με συντάραξε όπως κι τα προηγούμενα παρτ.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°272
Nearly Headless Nick έγραψε:βάλτε κανά σπόιλερ ρε παιδιά, μερικοί δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία
δις. γιατι εγω ας πουμε ξερω καποια πραγματα αλλα οχι ολα. αλλά και παλι επελεξα και μπηκα στο τοπικ οποτε εγω φταιω που πηρε το ματι σποιλερ. (σταματησα να διαβαζω με το που ειδα κατι σποιλερικο)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°273
Λοιπόν, πολύ καλή η μεταφορά. Είχα τις αμφιβολίες μου για το τι θα δω αλλά τελικά ήταν εξαιρετικό.
Πρώτον, δεν κανιβάλισαν τον θάνατο της Πριμ με αργές κινήσεις, λυπητερές μουσικές, ουρλιαχτά και 'γω δεν ξέρω τι. Έχουμε δει τι γίνεται στις άλλες ταινίες όταν παίζει θάνατος και πραγματικά, το δίλεπτο ξέσπασμα της Κάτνις ήταν το καλύτερο σκηνοθετικό κόλπο τους. Πέρασαν όλες οι σκηνές που έπρεπε να περάσουν και ΜΠΑΜ! το ξέσπασμα εκεί που χρειαζόνταν και για όσο χρειαζόταν.
Δεύτερον, η σκηνή με Κάτνις και Γκέιλ μετά τον βομβαρδισμό στην έπαυλη. Άψογη! Στημένη εξαιρετικά με την Κάτνις να κάθεται στην πολυθρόνα του Σνόου και ο Γκέιλ, όρθιος, απολογούμενος, μετανοούσα Μαγδαληνή. 2 λεπτά σκηνή και η τελευταία ατάκα. "Goodbye Gale". Τέλος. Ούτε μα ού τε μου!
Η ταινία ήταν εξαιρετική. Τίποτε δικό της, τίποτε περιττό, κανένα σεναριακό τζίτζιλιμίτζιλι. Πολύ καλές οι ερμηνείες. Σκηνοθεσία και φωτογραφία άψογα. Άριστα!
Πρώτον, δεν κανιβάλισαν τον θάνατο της Πριμ με αργές κινήσεις, λυπητερές μουσικές, ουρλιαχτά και 'γω δεν ξέρω τι. Έχουμε δει τι γίνεται στις άλλες ταινίες όταν παίζει θάνατος και πραγματικά, το δίλεπτο ξέσπασμα της Κάτνις ήταν το καλύτερο σκηνοθετικό κόλπο τους. Πέρασαν όλες οι σκηνές που έπρεπε να περάσουν και ΜΠΑΜ! το ξέσπασμα εκεί που χρειαζόνταν και για όσο χρειαζόταν.
Δεύτερον, η σκηνή με Κάτνις και Γκέιλ μετά τον βομβαρδισμό στην έπαυλη. Άψογη! Στημένη εξαιρετικά με την Κάτνις να κάθεται στην πολυθρόνα του Σνόου και ο Γκέιλ, όρθιος, απολογούμενος, μετανοούσα Μαγδαληνή. 2 λεπτά σκηνή και η τελευταία ατάκα. "Goodbye Gale". Τέλος. Ούτε μα ού τε μου!
Η ταινία ήταν εξαιρετική. Τίποτε δικό της, τίποτε περιττό, κανένα σεναριακό τζίτζιλιμίτζιλι. Πολύ καλές οι ερμηνείες. Σκηνοθεσία και φωτογραφία άψογα. Άριστα!
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°274
Μωρε συμφωνω με ολα οσα λες. Την σκηνη στο τελος τελος δεν μου αρεσε που βαλανε. Δεν ξερω αν ηταν του βιβλιου ή το βιβλιο το υποννοουσε αλλα εμενα δεν μ αρεσε καθολου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°275
Τον προηγούμενο μήνα είδα και τις 4 ταινίες μαζεμένες.
Τι να πω...Πραγματικά υπέροχες!
Η 1η ήταν τόσο συναρπαστική και η 2η με κράταγε πολύ στο τέλος σε αγωνία.
Την 3η την βρήκα αρκετά στενάχωρη αλλά μου άρεσε.
Και η 4η θεωρώ ήταν επική. Ωραία πλοκή.
Θεωρώ ότι σας ταινίες περνάνε υπέροχα μηνύματα. Δεν περίμενα να πεθάνει ο Φοινίκ ούτε η Πριμ για να πω την αλήθεια. Περισσότερο όμως στεναχωρήθηκα για τον Φοινίκ.
Η φάση στους υπονόμους στην 4η ήταν απλά wow.
Θα ήθελα ώρες ώρες λίγο πιο δυναμική την Κάτνις, δεν ξέρω γιατί.
Στο τέλος ότι τελικά θα σημάδευε την πρόεδρο για να πω το περίμενα. Δεν κατάλαβα όμως αυτή γιατί πρότεινε πάλι αγώνες πείνας και γιατί και καλά η Κάτνις αρχίκα συμφώνησε. Μου το εξηγεί κάποιος?
Τι να πω...Πραγματικά υπέροχες!
Η 1η ήταν τόσο συναρπαστική και η 2η με κράταγε πολύ στο τέλος σε αγωνία.
Την 3η την βρήκα αρκετά στενάχωρη αλλά μου άρεσε.
Και η 4η θεωρώ ήταν επική. Ωραία πλοκή.
Θεωρώ ότι σας ταινίες περνάνε υπέροχα μηνύματα. Δεν περίμενα να πεθάνει ο Φοινίκ ούτε η Πριμ για να πω την αλήθεια. Περισσότερο όμως στεναχωρήθηκα για τον Φοινίκ.
Η φάση στους υπονόμους στην 4η ήταν απλά wow.
Θα ήθελα ώρες ώρες λίγο πιο δυναμική την Κάτνις, δεν ξέρω γιατί.
Στο τέλος ότι τελικά θα σημάδευε την πρόεδρο για να πω το περίμενα. Δεν κατάλαβα όμως αυτή γιατί πρότεινε πάλι αγώνες πείνας και γιατί και καλά η Κάτνις αρχίκα συμφώνησε. Μου το εξηγεί κάποιος?
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...