Δεν πειράζει, τα πες ωραια.ΘανατοΘάνος ο Α' έγραψε:Α,τα λένε αυτά πριν αρχίσω το λογύδριο.
Ε κουκλί δε το λες. Βασικα το κακο πιστεύω ειναι πως μοιάζει μεγαλύτερος, σε εμενα τουλάχιστον. Πιο σοβαρός,πιο ώριμος απο όσο ο πίτα.
Δεν πειράζει, τα πες ωραια.ΘανατοΘάνος ο Α' έγραψε:Α,τα λένε αυτά πριν αρχίσω το λογύδριο.
Αφού τα λες ωραία βρε!Amycus έγραψε:Α,τα λένε αυτά πριν αρχίσω το λογύδριο.
Να τον κλωνοποιήσουμε να γεμίσει Γκέϊλδες όλο το Πάνεμ.Vesper έγραψε:
Το άλλο το παιδί έχει γονίδιο πως να το κάνουμε
Δεν έχω τι να απαντήσω!Amycus έγραψε:Να τον κλωνοποιήσουμε να γεμίσει Γκέϊλδες όλο το Πάνεμ.Vesper έγραψε:
Vesper έγραψε:Δεν έχω τι να απαντήσω!Amycus έγραψε:Να τον κλωνοποιήσουμε να γεμίσει Γκέϊλδες όλο το Πάνεμ.Vesper έγραψε:
just say yes:P:Mirabelle Salvatore έγραψε:^Μην το προσπαθήσεις, τις περισσότερες φορές ούτες κι εγώ μπορώ.
Μα άμα δεν έχουν δείξει οι ταινίες τον χαρακτήρα του Peeta που πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στο 90% του φίλμ,τι έχουν δείξει για τον Gale που εμφανίζεται στο 0,005% της ταινίας και στις σκηνές του κυνηγάει κοτσύφια για να τον κάνουν τόσο ενδιαφέρον; Άρα κρίνουμε βάσει φάτσας,όχι χαρακτήρα.Αν βάζαμε τον Ντε Βίτο να κάνει τον Gale,θα είχατε την ίδια ανταπόκριση;Romilda Vane έγραψε:Ο Πιτα καλο παιδι φαινεται αλλα δεν μας δειχνει και τιποτα για την προσωπικοτητα του στις ταινιες Πολυ λιγα πραγματα. Να εξελιχθει λιγο σα χαρακτηρας να αποφασισουμε Ειναι πολυ ουδετερος
Βασικα απο αποψη χαρακτηρα και για τους δυο λιγα πραγματα εχουμε μαθει απο τις ταινιες. Απλά ο Γκέιλ μου φαινεται πιο κοντα στην Κατνις σε αυτο το θεμα .
οχι.Amycus έγραψε: Άρα κρίνουμε βάσει φάτσας,όχι χαρακτήρα.
(στη δευτερη ταινια κανει σκηνες, αλλα δικαιολογημενα )Arcturus Regulus Black έγραψε:Γιατί ο Πίτα δεν της συμπαραστέκεται και τις κάνει σκηνές; Και τι εννοείς όλο και κάτι παθαίνει και θέλει να τον προστατεύσουν; Από πού και ως που ένα περιστατικό πέραν των δυνάμεών του είναι κριτήριο του χαρακτήρα του; Ίσα ίσα είπε στην Κάτνις να τον παρατήσει και να φύγει.
Arcturus Regulus Black έγραψε:
Για μένα η Κάτνις έχει το πρόβλημα που δε ξέρει τι θέλει και όχι ο Πίτα ή ο Γκέιλ
ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΜΓΗ.Ignotus Peverell έγραψε:Here you are.
anthian9 έγραψε:Είδα το Catching Fire. 8,5/10
- Σπόιλερ:
Η ταινία ήταν εξαιρετική και πολύ πιο ενήλικη, ακριβώς όπως το βιβλίο.
Η μεταφορά εξαιρετικά ακριβής επίσης, γεγονός που δεν θα σταματήσει να με εκπλήσσει. Ένα μπράβο στους παραγωγούς! Τελικά κάποιοι κατάλαβαν ότι το να μένεις πιστός στην πλοκή -χαρακτήρες ενός βιβλίου δεν δείχνει έλλειψη πρωτοτυπίας στο σενάριο, αλλά σεβασμό στον αναγνώστη-->μέλλοντα θεατή της ταινίας, αλλά και στον συγγραφέα, στο έργο του και στους υποψήφιους θεατές που δεν διάβασαν το βιβλίο. Όταν έχεις ένα αναγνωστικό κοινό του βελενήκους της Σούζαν Κόλλινς, δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις. Για να διάβασαν τόσα εκατομμύρια άτομα τα βιβλία και για να υπάρχει τόσο ενεργό fandom, σημαίνει ότι τα αγαπήσαμε. Τα βιβλία. πριν καν βγουν οι ταινίες. Πράγμα που συνεπάγεται, πως φυσικά και θα υποστηρίξουμε μια καλή μεταφορά της σειράς στη μεγάλη οθόνη. Όταν μάλιστα αυτή η μεταφορά πετυχαίνει τον σκοπό της-να παρουσιάσει με εικόνες, ήχους και χρώματα έναν κόσμο τον οποίο επισκεφτήκαμε με την φαντασία μας- λοιπόν, τότε... θα σπάσουν τα ταμεία. Και δικαίως. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που ακολούθησαν το παράδειγμα της πρώτης ταινίας και παρέμειναν πιστοί στο βιβλίο μέχρι αηδίας. Είδαμε ότι γίνεται. Άντε να παίρνουν παράδειγμα μερικοί, γκουχ γκουχ.
Εξαιρετικές επιλογές σε Μαγκς και Φοίνικ. Η Μαγκς, θεέ μου, ήταν τόσο γλυκιά. Με συγκίνησε από την αρχή μέχρι το (σύντομο) τέλος της. Ο Φοίνικ, τι να πω, ήταν ο Φοίνικ της φαντασίας μου-του βιβλίου. Δεν πιστεύω πως μπορεί πλέον να γκρινιάξει κανείς για την επιλογή του ηθοποιού. Ατάκα προς ατάκα, βλέμμα προς βλέμμα... ίδιος. Και με αυτό το εύθραυστο και συναισθηματικό.
Μπίτι και Γουάιρες- απλά αχτύπητο δίδυμο. Ακριβώς η ίδια συντροφικότητα που έβγαζαν στο βιβλίο. Και στη σωστή αναλογία ιδιοφυ'ί'ας-τρέλας.
Ο Χέιμιτς γίνεται καλύτερος και καλύτερος ή είναι η ιδέα μου; Το ίδιο και η Έφφυ. Από ταινία σε ταινία, μπαίνουν καλύτερα στο πετσί των ρόλων.
Σίννα. Ω Σίννα.
Η Πριμ μου φαίνεται ελάχιστα πιο συμπαθητική στις ταινίες. Στα βιβλία μου την έσπαγε. Κατόρθωμα και αυτό. Ειδικά εκεί που κράτησε την ψυχραιμία της μετά το μαστίγωμα του Γκειλ.
Καλά, όσον αφορά τον Γκέιλ πιστεύω ότι είναι ο πιο αδικημένος από άποψη screentime. Δεν αισθάνομαι πως έχω κατανοήσει πλήρως τον χαρακτήρα του, όπως έγινε στο δεύτερο βιβλίο. Απλά βλέπουμε αποσπασματικά πράγματα γι αυτόν εδώ κι εκεί σε κάθε ταινία. Ακόμα και οι σκηνές με την Κάτνις στο δάσος έμοιαζαν κάπως πρόχειρες και βεβιασμένες, για να καταλήξουμε α. στο φιλί και β.στο μαστίγωμα. Δεν μας έχουν δείξει δηλαδή το άτομο που αγαπουσε η Κατνις, ούτε κατά διάνοια.
Ο Πίτα απλά λατρεία. Πανέξυπνο ζαχαρωτάκι Αυτόν π.χ. κατάλαβα γιατί τονε ρωτεύτηκε η Κατνις. Ό,τι κάνει, το κάνει για να την προστατέψει: και γιατί την αγαπάει και την αγαπούσε πάντα, αλλά και για να προστατέψει την Κοτσυφόκισσα, το σύμβολο της επανάστασης και κατά συνέπεια να δώσει μαι ευκαιρία στον λαό της Πάνεμ να κατατροπώσει την Κάπιτολ.
Ο Σνοου επιβλητικός. Λατρεύω τις σκηνές του.
Η τελευταία σκηνή η αλήθεια είναι πως με φρίκαρε ακριβώς όπως όταν την διάβαζα πρώτη φορά. Πολύ καλή ερμηνεία από την Λόρενς και On character.
There is no district 12.
Αναμένουμε με αγωνία για το τρίτο μέρος!