Την περίοδο των πανελληνίων την έπαιρνα κάθε μέρα και μιλούσαμε για τουλάχιστον μία ώρα μόνο και μόνο επειδή λειτουργούσε όπως ακριβώς και του Ντάμπλντορ, καθησυχαστικά
+70
Emily Lupin
Alison Sheridan
Claire Delacour
Alastor Moody
Magic Is Might
Milady D' Hiver
Romilda Vane
Alviva Black
Immortality Dumbledore
Roxanne Black
Blood Countess
SiMoS
Ignotus Peverell
Morgan le Fay
Lily Luna Potter
Leanan Sidhe
Lisette de Lapin
Nethiel
Roxy Black
anthian9
Berenice
Gellert
FoNikos21
Merlin the Great
Cassandra Black
Hecate
Madame Maxime
John Dawlish
Marcy Ann Dunkelheit
Stacy Potter Black
Roxanne Derwent
Vanna Echelon
Rachel Rivera
Alice Longbottom
Perenelle Flamel
Bella Black
Amelia Blackfoot
The Sorting Hat
Dimitra Peverell
Clary Fray
Nearly Headless Nick
Leonie Vernier
Phineas Nigellus Black
Eleanna Lovegood
Helena Ravenclaw
Herpo The Foul
Mysterious Wizard
Ariana Lestrange
Maria Lovegood
Apοlline Delacour
Alicia Spinnet
Isabelle Lightwood
Lucy Weasley
Sylvie Lovegood
Beatrice Baudelaire
elliza
FLEUR258
Tom Marvolo Riddle
Ronerm
Andromeda Black
Arcturus Regulus Black
Eloise Prewett
Vindictus Viridian
Hermione Black
Amycus
Minerva McGonagall
Jace Wayland
Sorazal the Erised
Imperio
Αstοria Greengrass
74 απαντήσεις
Οι φωνές των μελών μας :P
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Οι φωνές των μελών μας :P
Να μην ξαναπείς τη φωνή της αρραβωνιαστικιάς μου καρακιτσαριό
Την περίοδο των πανελληνίων την έπαιρνα κάθε μέρα και μιλούσαμε για τουλάχιστον μία ώρα μόνο και μόνο επειδή λειτουργούσε όπως ακριβώς και του Ντάμπλντορ, καθησυχαστικά
Statler
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°52
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μαρία θέλω να μιλήσω κι εγώ μαζί σου
Ουυυυ,ωραίαααα.
Στείλε μου Λευτέρη με πμ τον αριθμό σου να σε πάρω κάποια στιγμή να με ακούσεις.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°53
Ενημερώσεις και Ανακοινώσεις :blasé:
Αρχικά να πω οτι την Παρασκευή στις 26 του μήνα είχα μια συνομιλία που κράτησε περίπου μιαμιση με δύο ώρες με τη Ρέα ...μα πόσο καμμένη είσαι ρε?
Ηταν κάπου στην πλάκα και κοιτούσε παπούτσια, βιτρίνες και τα σχετικά και φυσικά βρήκε χάρη στην κολοφαρδία μου ανοιχτό το ζαχαροπλαστείο που τόσο ποθούσε ...οι περαστικοί πρέπει να την τσέκαραν και να την παρατηρούσαν γτ έκανε διάφορα στο δρόμο και φυσικά πέρασε απο τα σταρμπακς
Η αναμονή για τον ηλεκτρικό ήταν λιγότερο επίπονη και περισσότερο ευχάριστη γτ μιλούσε μαζί μου φυσικά ...φυσικά ενδιάμεσα ειπώθηκαν διάφορα που είναι προσωπικά
Με τη Ρέα μίλησα και σήμερα το απόγευμα αλλά λιγότερο αυτή τη φορά ...καλό πλέξιμο λατρείαααα
Και τώρα ερχόμαστε στο προσωπικό ρεκόρ μου στο τηλέφωνο με ένα απο τα πιο αξιολάτρευτα μέλη..την Sylvie Lightwood...κατα κόσμον Σύλια
Περιττό να πω οτι έχουμε σπάσει τα ρεκόρ ομιλίας αφού μιλούσαμε απο τις 9.30 σήμερα το βράδυ μέχρι τις 12.30 περίπου σχεδόν τρεις ώρες και ακόμη απο τις 1.30 μέχρι τις 4 και τέταρτο περίπου δηλαδή άλλες δυομιση με τρεις ώρες...το σύνολο 6 ώρες σχεδόν
Δεν είχα τη δύναμη να το κλείσω πραγματικά...δν ήθελα να το κλείσω ...και μάλιστα σταματήσαμε να μιλάμε επειδή τέλειωσε η μπαταρίααα
Τώρα το τι λέγαμεεεε? αφήστε το καλύτερα ...μιλούσαμε για πράγματα όπως ναρκωτικά ακόμα και τραγουδούσαμε κιόλας ...δν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ...θέλω να ξαναμιλήσουμε τωραα
Η φωνή της είναι πάρα πολύ γλυκιά και το γέλιο ακόμη πιο γλυκό
Αν δν τέλειωνε η μπαταρία νομιζω ακόμη θα μιλούσαμε...δν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι
Ποπο σας λάτρεψα και τις δύο
Εννοείται οτι καμία δν γλιτώνει να ξαναμιλήσουμε...για να μην πω οτι θα πάρω αύριο κιόλας
Αν και με τη Σύλια κάτι μ λέει οτι θα μιλήσουμε πολύ σύντομα και για πολύ ώρα
Αρχικά να πω οτι την Παρασκευή στις 26 του μήνα είχα μια συνομιλία που κράτησε περίπου μιαμιση με δύο ώρες με τη Ρέα ...μα πόσο καμμένη είσαι ρε?
Ηταν κάπου στην πλάκα και κοιτούσε παπούτσια, βιτρίνες και τα σχετικά και φυσικά βρήκε χάρη στην κολοφαρδία μου ανοιχτό το ζαχαροπλαστείο που τόσο ποθούσε ...οι περαστικοί πρέπει να την τσέκαραν και να την παρατηρούσαν γτ έκανε διάφορα στο δρόμο και φυσικά πέρασε απο τα σταρμπακς
Η αναμονή για τον ηλεκτρικό ήταν λιγότερο επίπονη και περισσότερο ευχάριστη γτ μιλούσε μαζί μου φυσικά ...φυσικά ενδιάμεσα ειπώθηκαν διάφορα που είναι προσωπικά
Με τη Ρέα μίλησα και σήμερα το απόγευμα αλλά λιγότερο αυτή τη φορά ...καλό πλέξιμο λατρείαααα
Και τώρα ερχόμαστε στο προσωπικό ρεκόρ μου στο τηλέφωνο με ένα απο τα πιο αξιολάτρευτα μέλη..την Sylvie Lightwood...κατα κόσμον Σύλια
Περιττό να πω οτι έχουμε σπάσει τα ρεκόρ ομιλίας αφού μιλούσαμε απο τις 9.30 σήμερα το βράδυ μέχρι τις 12.30 περίπου σχεδόν τρεις ώρες και ακόμη απο τις 1.30 μέχρι τις 4 και τέταρτο περίπου δηλαδή άλλες δυομιση με τρεις ώρες...το σύνολο 6 ώρες σχεδόν
Δεν είχα τη δύναμη να το κλείσω πραγματικά...δν ήθελα να το κλείσω ...και μάλιστα σταματήσαμε να μιλάμε επειδή τέλειωσε η μπαταρίααα
Τώρα το τι λέγαμεεεε? αφήστε το καλύτερα ...μιλούσαμε για πράγματα όπως ναρκωτικά ακόμα και τραγουδούσαμε κιόλας ...δν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ...θέλω να ξαναμιλήσουμε τωραα
Η φωνή της είναι πάρα πολύ γλυκιά και το γέλιο ακόμη πιο γλυκό
Αν δν τέλειωνε η μπαταρία νομιζω ακόμη θα μιλούσαμε...δν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι
Ποπο σας λάτρεψα και τις δύο
Εννοείται οτι καμία δν γλιτώνει να ξαναμιλήσουμε...για να μην πω οτι θα πάρω αύριο κιόλας
Αν και με τη Σύλια κάτι μ λέει οτι θα μιλήσουμε πολύ σύντομα και για πολύ ώρα
*
*
*
*
*
*
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°54
Πριν λιγο εκλεισα κι εγω το τηλ με την Συλια την λατρεμενη κορη! Διοτι ναι αφου ειχα απελπιστει οτι δεν θα της μιλησω σημερα μιας και καποιος την ειχε παρει μονοτερμα τοσες ωρες! Η Συλς εχει τοοσο γουτσου φωνουλαααααααα! βασικα για καποιο λογο μου θυμιζε τη φωνη της Ευης! μιλησαμε σχεδον μιση ωρα κατα τη διαρκεια της οποιας υπηρξαν πολλααααα χασμουρητα! Θα της ξαναμιλησω σουν! Μη σας πω και αυριο!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°55
Σήμερα μιλησα με 2 άτομα.
Πρώτα μιλησα για τριτη φορα με τον Πάνο-Τζεις. Δεν εχω να πω κατι, γιατί είμαι ξενερωτη.
Και για πρώτη φορά μιλησα με το Μαάκι c.g. ιμπεριάδα. Πωπω. ΟΚ η κοπέλα είναι θεά. Μιλάς ανετα για ώρες μαζι της αν βρεις το καταλληλο θέμα! Εχει την φωνή που φανταζομουν ακριβως, μια φωνή ντομπρα και γλυκια ταυτοχρονα! Και έχει και απιστευτο γέλιο. Πρεπει να ξαναμιλήσουμε.-
Ακουσα και την φωνή της λατρεμένης Εύης Πρασινογκαζόν! Αλλη φωνούλα απο κει. Να σε πει ψωριάρικο γατί να πέσεις κατω.
Πρώτα μιλησα για τριτη φορα με τον Πάνο-Τζεις. Δεν εχω να πω κατι, γιατί είμαι ξενερωτη.
Και για πρώτη φορά μιλησα με το Μαάκι c.g. ιμπεριάδα. Πωπω. ΟΚ η κοπέλα είναι θεά. Μιλάς ανετα για ώρες μαζι της αν βρεις το καταλληλο θέμα! Εχει την φωνή που φανταζομουν ακριβως, μια φωνή ντομπρα και γλυκια ταυτοχρονα! Και έχει και απιστευτο γέλιο. Πρεπει να ξαναμιλήσουμε.-
Ακουσα και την φωνή της λατρεμένης Εύης Πρασινογκαζόν! Αλλη φωνούλα απο κει. Να σε πει ψωριάρικο γατί να πέσεις κατω.
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°56
Οου γιεα!μολις μιλησα με Πεν Πεν Πενελοπε c.g.4 Ελοισε! Η πεν πεν εχει τοοοοσο γλυκια φωνουλαααα!!! μιλησαμε σχεδον 50 λεπτα και θα μιλαγαμε και πιο πολυ αν δεν της εσβηνε το κιν! θα ξαναμιλησουμε χαααν!
_
_
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
The North Remembers
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°57
Ενα εχω να πω..Πεννυ λαλαλαλαλαλαλαλαλα..Μια ωρα και κατι ειχαμε καμερα στο oovoo και τα 9/10 των λεξεων που ελεγε ηταν λαλαλαλαλα..Οσο καταφερα να την ακουσω μπορω να πω πως τα σπαει..Εχει φωναρααα
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Beatrice Baudelaire- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 9237
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010
Magical Identity
Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.
- Δημοσίευση Ν°58
Προχτες μιλησα με τον Χρηστο.
Όταν το σήκωσε και άκουσα τη φωνή του, μου φάνηκε μεγαλίστικη και έμεινα λίγο, κι εγώ
δεν ξέρω τι περίμενα να ακούσω.
Μετά συνειδητοποίησα ότι τελικά ήταν ακριβώς όπως την περίμενα. Πολύ καλήηη
Και με έκανε τόσο ευτυχισμένη με το σχόλιο για τη φωνή μου!
Βέβαια δεν μιλήσαμε πολύ, γιατί έκλεισε η γραμμή και δεν μπορούσα να ξαναπάρω με τίποτα.
Έλεγα να ξαναπάρω, αλλά είπε ότι θα πάρει αυτός
Όταν το σήκωσε και άκουσα τη φωνή του, μου φάνηκε μεγαλίστικη και έμεινα λίγο, κι εγώ
δεν ξέρω τι περίμενα να ακούσω.
Μετά συνειδητοποίησα ότι τελικά ήταν ακριβώς όπως την περίμενα. Πολύ καλήηη
Και με έκανε τόσο ευτυχισμένη με το σχόλιο για τη φωνή μου!
Βέβαια δεν μιλήσαμε πολύ, γιατί έκλεισε η γραμμή και δεν μπορούσα να ξαναπάρω με τίποτα.
Έλεγα να ξαναπάρω, αλλά είπε ότι θα πάρει αυτός
I'm a wanderess
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Parabatai ♥
-00-
- Don't you know better?:
- ♥:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°59
Μεγαλίστικη εγώ?
Για την φωνή σου αλήθεια είπα μην ανησυχείς
Καλά ήταν στη θάλασσα οταν μιλήσαμε και της είπα να μ δώσει να μιλήσω με την αδερφή της αλλά πουυ ...την άλλη φορά θα της μιλήσω
Θα βάλω κάρτα και θα σε πάρω γτ μου τελείωσε
Α και πριν λίγη ώρα μίλησα για 47 λεπτά ακριβώς με το κρητικό καμάρι( ) τον Πάνο...μου το κλεισε γτ ερχόταν ο πατέρας του...τι να πει κανείς
Λέγαμε διαφορες βλακείες και καταλήξαμε στο οτι έχει μια κρητική προφορά και εγώ αυτή την αφεντική τρικαλινή φινέτσα(σε αυτό κατέληξα μόνος μου βασικά :blasé: )...την ίδια ώρα και προκειμένου να μας χαλάσει την συνομιλία είμαι σίγουρος πήρε τηλέφωνο η Σύλια στον Πάνο(αυτός μ μιλούσε απο το κινητο της μανας του )
Μιλούσαμε για διάφορα θέματα και δν κολλούσαμε πουθενά ...η επικοινωνία μας ήταν άριστη ! Φυσικα...
Είχαμε και λίγο φορουμιακή συζήτηση και λίγο συζήτηση για τους γείτονες του Πάνου
Ρε ζωάδι βάζουμε καμια κάρτα που και που...δες εμένα
Για την φωνή σου αλήθεια είπα μην ανησυχείς
Καλά ήταν στη θάλασσα οταν μιλήσαμε και της είπα να μ δώσει να μιλήσω με την αδερφή της αλλά πουυ ...την άλλη φορά θα της μιλήσω
Θα βάλω κάρτα και θα σε πάρω γτ μου τελείωσε
Α και πριν λίγη ώρα μίλησα για 47 λεπτά ακριβώς με το κρητικό καμάρι( ) τον Πάνο...μου το κλεισε γτ ερχόταν ο πατέρας του...τι να πει κανείς
Λέγαμε διαφορες βλακείες και καταλήξαμε στο οτι έχει μια κρητική προφορά και εγώ αυτή την αφεντική τρικαλινή φινέτσα(σε αυτό κατέληξα μόνος μου βασικά :blasé: )...την ίδια ώρα και προκειμένου να μας χαλάσει την συνομιλία είμαι σίγουρος πήρε τηλέφωνο η Σύλια στον Πάνο(αυτός μ μιλούσε απο το κινητο της μανας του )
Μιλούσαμε για διάφορα θέματα και δν κολλούσαμε πουθενά ...η επικοινωνία μας ήταν άριστη ! Φυσικα...
Είχαμε και λίγο φορουμιακή συζήτηση και λίγο συζήτηση για τους γείτονες του Πάνου
Ρε ζωάδι βάζουμε καμια κάρτα που και που...δες εμένα
*
*
*
*
*
*
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°60
Μιλαμε ο Χρηστος εχει τοσο βαρια φωνη
δεν το περιμενα
Και γελαει συνεχεια το χαζοχαρουμενο!
Και τονιζει και αυτος καπως το λ!Ολο για μενα λετε!
Θαψαμε βεβαιως βεβαιως οσο και να προσπαθει να το κρυψει η σιγανοπαπαδια
Και οντως δεν συμφωνουμε πουθενα!
Να δω εσενα? Εσυ δεν εχεις καρτα ρε μιασμα!
Τα λεμε!
δεν το περιμενα
Και γελαει συνεχεια το χαζοχαρουμενο!
Και τονιζει και αυτος καπως το λ!Ολο για μενα λετε!
Θαψαμε βεβαιως βεβαιως οσο και να προσπαθει να το κρυψει η σιγανοπαπαδια
Και οντως δεν συμφωνουμε πουθενα!
Να δω εσενα? Εσυ δεν εχεις καρτα ρε μιασμα!
Τα λεμε!
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°61
Εγώ εντυπώσεις από τις φωνές της μαμάς-Μαρίας και του Χρήστου δεν έχω πει, ε.
Λοιπόόόν....Αρχίζουμε με την μαμάκα μου
Η Μαρία έχει μία τόσο υπέροχη φωνή<3 Πολύ γλυκιάάά<3 Κι έχει και ένα τόσο τέλειο γέλιοοοοο<3 Και επίσης πάει και για τραγουδίστρια [Τράλαλα λαλα λαλα στρούμφοτραγουδώ<3]Επίσης μου αποπνέει και μια αίσθηση ασφάλειας[ναι η φωνή όλα αυτά. ]
Και ένα τελευταίο σχόλιο: Η προφορά με "σσσ" τζαμάουα
Και τώρα περνάμε στον Χρήστο Ο κύριος Χρήστος που λέτε έχει την πιο τζαμάτη αντρική φωνή Πόρωση. Τελείως, όμως. Και επειδή είναι χαζοχαρούμενο και γελάει συνέχεια[βασικά άρχισε να γελάει 1:30 ώρα μετά που τον πήρα τηλ.Τι σου κάνει η συζήτηση μαζί μου :blasé: ]έχω να σχολιάσω πως έχει και το πιο τέλειο γέλιο, μετά το δικό μου ,φυσικά. Και την επόμενη φορά θα τον βάλω να μου τραγουδήσει να σας πω σχόλια.
Και ναι ρε, χτες πήρα για να σας την σπάσω.
Και Πάνο, ο Χρήστος βάζει κάρτα, άλλοι του την τελειώνουν.
Λοιπόόόν....Αρχίζουμε με την μαμάκα μου
Η Μαρία έχει μία τόσο υπέροχη φωνή<3 Πολύ γλυκιάάά<3 Κι έχει και ένα τόσο τέλειο γέλιοοοοο<3 Και επίσης πάει και για τραγουδίστρια [Τράλαλα λαλα λαλα στρούμφοτραγουδώ<3]Επίσης μου αποπνέει και μια αίσθηση ασφάλειας[ναι η φωνή όλα αυτά. ]
Και ένα τελευταίο σχόλιο: Η προφορά με "σσσ" τζαμάουα
Και τώρα περνάμε στον Χρήστο Ο κύριος Χρήστος που λέτε έχει την πιο τζαμάτη αντρική φωνή Πόρωση. Τελείως, όμως. Και επειδή είναι χαζοχαρούμενο και γελάει συνέχεια[βασικά άρχισε να γελάει 1:30 ώρα μετά που τον πήρα τηλ.Τι σου κάνει η συζήτηση μαζί μου :blasé: ]έχω να σχολιάσω πως έχει και το πιο τέλειο γέλιο, μετά το δικό μου ,φυσικά. Και την επόμενη φορά θα τον βάλω να μου τραγουδήσει να σας πω σχόλια.
Και ναι ρε, χτες πήρα για να σας την σπάσω.
Και Πάνο, ο Χρήστος βάζει κάρτα, άλλοι του την τελειώνουν.
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°62
Ναιιιι σημερα το ξημερωμα μιλησα με κορουλινιιιι!! και ειχε την υψιστη τιμη να με ακουσει να μιλαω με τα μασελακιαααα! Η Συλς εχει υπεροχη φωνη και οταν τραγουδαειιιι
_
_
- Stuff:
The North Remembers
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°63
Άκουσα τον Λευτέρη.
Εκεί που καθόμουν με πήρε τηλέφωνο η Ελλίζα η οποιά ήταν μαζί του.
Χάρηκα πολύ που τους άκουσα και που με θυμήθηκαν.
Δεν προλάβαμε να πούμε πολλά,περισσότερο για τις σχολές μας είπαμε.
Η φωνή του Λευτέρη μου φάνηκε απίστευτα φιλική,συμπαθητική,οικεία και αρμονική.
Θα τον ξαναπάρω κάποια στιγμή γιατί θέλω να τον ξανά ακούσω.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°64
Έχω ακούσει μόνο φωνές απ το βίντεο που είχε φτιάξει ο FoNikos21 για τα γενέθλια του HarryWorld αλλά όχι ότι τις θυμάμαι. Θέλω πολύ να ακούσω τις φωνές σας από κοντά!
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°65
Όλο το ΜΜΚΓΘ έχει αδιαμφηβήτητα υπέροχες φωνές!
Ο Πάνος ο Μπάρτι έχει μια φωνή που μόλις την άκουσα έμεινα λίγο και έλεγα από μέσα μου "ΠΟΙΟΣ.ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ.ΤΙ.ΕΚΑΝΕΣ.ΣΤΟΝ.ΠΑΝΟ? ". Ντάξει ΚΑΜΙΑ σχέση έτσι όπως τη θυμόμουν! Ήταν σχετικά βαριά. Ως γνωστόν αγαπώ τις ωραίες βαθιές φωνές. Και ο Πάνος έχει μια ωραία βαθιά φωνή! Επίσης είχε μια πολύ ελαφριά προφορά, που την καταάβαινες ανεπαίσθητα και ούτε που σε δυσκόλευε να τον καταλάβεις!
Το Μαάκι-Ιμπέριο είχε κι αυτό μια φωνή που δεν περίμενα να ακούσω, δεν ξέρω γιατί! Ήταν πολύ τσαχπίνα και χαριτωμένη και όταν αποκαλούσε τον Πάνο "μωρή" έλιωνα.
Το Πεννάκι-Ελοίζ δεν το άκουσα πολύ, δεν μιλούσε πολύ αλλά όταν μιλούσε η τεχνολογία μας σαμπόταρε! . Έπιασα όμως μερικά φινετσάτα "λαλαλα" .
Ο Πάνος ο Μπάρτι έχει μια φωνή που μόλις την άκουσα έμεινα λίγο και έλεγα από μέσα μου "ΠΟΙΟΣ.ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ.ΤΙ.ΕΚΑΝΕΣ.ΣΤΟΝ.ΠΑΝΟ? ". Ντάξει ΚΑΜΙΑ σχέση έτσι όπως τη θυμόμουν! Ήταν σχετικά βαριά. Ως γνωστόν αγαπώ τις ωραίες βαθιές φωνές. Και ο Πάνος έχει μια ωραία βαθιά φωνή! Επίσης είχε μια πολύ ελαφριά προφορά, που την καταάβαινες ανεπαίσθητα και ούτε που σε δυσκόλευε να τον καταλάβεις!
Το Μαάκι-Ιμπέριο είχε κι αυτό μια φωνή που δεν περίμενα να ακούσω, δεν ξέρω γιατί! Ήταν πολύ τσαχπίνα και χαριτωμένη και όταν αποκαλούσε τον Πάνο "μωρή" έλιωνα.
Το Πεννάκι-Ελοίζ δεν το άκουσα πολύ, δεν μιλούσε πολύ αλλά όταν μιλούσε η τεχνολογία μας σαμπόταρε! . Έπιασα όμως μερικά φινετσάτα "λαλαλα" .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°66
Αχχχχ θέλω να σας ακούσω απο κοντάααα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°67
Μαακι-Γκαμπριέλ πώς την περιμενες την φωνη μου?
_
_
- Stuff:
The North Remembers
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°68
^ Δεν την περίμενα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°69
νομιζες οτι ειμαι μουγκη?
_
_
- Stuff:
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°70
Παιδιά όποιος θέλει να μου στείλει π.μ. να ανταλλάξουμε κινητά για να γνωριζόμαστε κ εμείς!
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°71
FLEUR258 έγραψε:Άκουσα τον Λευτέρη.
Awwww
Κι εμένα η φωνή του Μαρακίου με έκανε να το συμπαθήσω ακόμα περισσότερο, είναι δροσερή και πάνω κάτω όπως την περίμενα, αν και έχει μία ιδιαίτερη χροιά χάρη στην οποία σου μένει στη μνήμη!
Κι εγώ θέλω να ξαναμιλήσουμε!
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°72
Κ εγώ θέλω να σας μιλήσω παιδιάαα!!!
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°73
Πριν από λίγα λεπτά έκλεισα το τηλ. με την Ας μου<3
Οκ, λατρεύω την φωνή της! Ειδικά ότι το σήκωσε και λέει 'Ναι?' και της λέω 'μάντεψε ποια είμαι' και άρχισε να φωνάζει και να γέλαει και να λέει 'Αλεξάνδρα' λάτρεψα την φωνή της ακόμα περισσότερο.
Έχει από τα καλύτερα γέλια που έχω ακούσει. Πραγματικά! Λάτρεψα το γέλιο της...
Πρέπει να την ρώτησα και να με ρώτησα 10 φορές 'Τι κάνεις?' μέχρι να σπάσει η αμηχανία..Βασικά μονο έχω είχα λίγο ανχός αλλά της το είπα και αρχίσαμε να γελάμε..
Το βασικότερο θέμα συζήτησης ήταν ο καιρός.. Της έλεγα για τον καιρό στην Ρόδο που έχουμε σήμερα και που έχουμε γενικά και μου έλεγε για την Βέροια...
Δυστυχώς έπρεπε να κλείσει γιατί είχε κολύμβηση αλλά θα ξαναμιλήσουμε το απόγευμα
Οκ, λατρεύω την φωνή της! Ειδικά ότι το σήκωσε και λέει 'Ναι?' και της λέω 'μάντεψε ποια είμαι' και άρχισε να φωνάζει και να γέλαει και να λέει 'Αλεξάνδρα' λάτρεψα την φωνή της ακόμα περισσότερο.
Έχει από τα καλύτερα γέλια που έχω ακούσει. Πραγματικά! Λάτρεψα το γέλιο της...
Πρέπει να την ρώτησα και να με ρώτησα 10 φορές 'Τι κάνεις?' μέχρι να σπάσει η αμηχανία..Βασικά μονο έχω είχα λίγο ανχός αλλά της το είπα και αρχίσαμε να γελάμε..
Το βασικότερο θέμα συζήτησης ήταν ο καιρός.. Της έλεγα για τον καιρό στην Ρόδο που έχουμε σήμερα και που έχουμε γενικά και μου έλεγε για την Βέροια...
Δυστυχώς έπρεπε να κλείσει γιατί είχε κολύμβηση αλλά θα ξαναμιλήσουμε το απόγευμα
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Apοlline Delacour- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2086
Location : Σε ένα ερημικό νησί μαζί με τον έρωτα της ζωής μου (Ron Weasley)
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Magical Identity
Today's thought: Ron :
- Δημοσίευση Ν°74
Αλεξάνδρα μου στέλνεις το κινητό σου να σε πάρω αργότερα να μιλήσουμε;
there's no way to describe what you do to me
- my little secrets♥:
- R.S.T. MEMBER
Ravenclaw Fiction Team
- Τσάρλις Έιντζελς:
We are Charlie's Angels. It's a family affair.
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°75
^Άργησα να το δω..Ναι στο στέλνω
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,