Όντως δεν χάνεις τίποτα το σοβαρόSorazal the Erised έγραψε:Lucy Weasley έγραψε:Λάζαρε δεν έχω μιλήσει μαζί σου...
Ε καλά μην νομίζεις ότι χάνεις και τίποτα! :mistletoe:
- Σπόιλερ:
Όντως δεν χάνεις τίποτα το σοβαρόSorazal the Erised έγραψε:Lucy Weasley έγραψε:Λάζαρε δεν έχω μιλήσει μαζί σου...
Ε καλά μην νομίζεις ότι χάνεις και τίποτα! :mistletoe:
Lucy Weasley έγραψε:Τάσε ούτε με εσένα έχω μιλήσει ακόμα...
Αstοria Greengrass έγραψε:Lucy Weasley έγραψε:Τάσε ούτε με εσένα έχω μιλήσει ακόμα...
αν θελεις την ευτυχια σου μη μιλησεις ποτε με τον Τασο
Maria Lovegood έγραψε:ο Arcturus Regulus Black εχει το πιο τέλειο γέλιο που έχω ακούσει έβερ.-
Maria Lovegood έγραψε:ο Arcturus Regulus Black εχει το πιο τέλειο γέλιο που έχω ακούσει έβερ.-
Arcturus Regulus Black έγραψε:Θα πιστέψω τον Τάσο
Arcturus Regulus Black έγραψε:
Πάντως είναι τραγική ειρωνεία αν σκεφτεί κανείς ότι η Maria Lovegood έχει την πιο τέλεια φωνή γενικά και το χω πει εδώ και πολύ καιρό
Σε πρόλαβα
Αν δεν βγάλει λεφτά αλλιώς μπορεί να ηχογραφήσει παιδικά παραμύθια ή να μεταδίδει αγώνες πόκερ για υψηλότερη τηλεθέαση ή οτιδήποτε χρειάζεται γυναικεία φωνή
Και έχει την πιο ωραία φωνή στο φόρουμ το χω πει και στον Τάσο ρώτα
Phineas Nigellus Black έγραψε:Σαν πολύ μεγάλη υπό δεν έχεις Αρκτούρε; Να την μικρύνεις
Και δεν μπορείς να κάνεις ποστ χωρίς να αναφέρεις το όνομα μου εε; Ξεπέρασε με επιτέλους :blasé:
Επίσης όλο και κάτι θα έχεις αναφέρει. Δεν πολυθυμάμαι αλλα μάλλον το'χει πει. Αλλά (!!!) είχε προσθέσει και ένα μετά τον Τάσο φυσικά