Προδότρα, Ρέα, δεν το περίμενα από σένα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψιλή φωνή, αλλά όταν μιλάμε για χαζά πράματα στο τηλέφωνο... :P
Ο τίτλος του τόπικ μου φανηκε λες και καναμε καμια διαμαρτυρια, για να ακουστει η φωνη μας.
Ανια:Στο μσν έχουμε μιλήσει μόνο, αλλά έχει έντεχνη φωνή. Θα γούσταρα να την ακούσω να τραγουδά.
Ρεα:Δεν υπάρχει πιο γλυκεια φωνή, πιο όμορφο άκουσμα από τη φωνλη της Ρέας όταν έχει μόλις ξυπνήσει. .&-
Μέρλιν:επίσης στο μσν, του σπασα τα νεύρα μέχρι να τον βάλω ομπρός στο μικρόφωνο, μα τελικά το αποτέλεσμα με αποζημίωσε. Χωρίς όμως παρεξήγηση, είναι λίιιγο ψιλη. Αν χαλαρωνε θα του βγαινε καλυτερη.
Artsi: εχουμε μιλησει ελάχιστα , μα και από τη φωνή κιόλα φαίνεται φιλοσοφημένο άτομο.
Ειρήνη: Θηλυκότατη φωνή, if I may be so bold και καταπληκτικη προφορα. Ακούγεται ακόμα και από το τηλέφωνο οτι ειναι εξυπνος ανθρωπος.
Το πρικτόνι έχει ιου φωνη, πραγματικα και χωρις πλακα ειναι σαν αγοροκοριτσο, νταλικερης, βοθρατζης, πως το λενε. :P
Αν και επίσης εχω αρχισει να την συνηθιζω. :P
ΛΕυτέρης.: τον ειχα ακούσει για δευτερολεπτα άλλα ήταν στόκος στο πι σι τότε. Μου φάνηκε γκέι.
Σίμος:
Όχι και πολύ αντρική φωνή μα είναι τόοοοοοοοοοοοοοοοση ωραια... ήρεμη. Πάντα. Αν και φτιαχτή ωρες ωρες για να μην φαίνεται η διάθεση του, τον έχω καταφέρει να γελάσει.
Φάτε τη σκόνη μου.
Εσας τα κορίτσια σας εχω πρήξει με την φωνη του απ'αυτούλη, μα ονόματα δε λεμε οικογενεις δε θιγουμε.
Μαράκι: Γλυκήτατη φωνή, μαγεμένη. Τέλος.
Μαρία-Ναρκίσσα: Αρκετά γλυκειά φωνγη. στην αρχή δε μου άρεσε και ντρεπομαι για αυτο. :shy:
Τα σπάει.
Κανας άλλος; ΑΑ ναι, η Alicia-chan, αν και δεν μπαιενι πλέον. Πολυ ψιλη φωνη και γλυκεια.
)
αν ξέχασα κανένα να μου το πειτε.