Dan_Liza έγραψε:ΧΑ!
Κανεις δεν εχει ακουσει την δικη μου φωνη.
Τελικά μόνο εμένα δεν έχει ακούσει κανείς. ΧΑ! ΧΑ!
Μόνο τον Δημήτρη έχω ακούσει, πολύ ωραία φωνή αλλά εμένα μου φάνηκε και πολύ οικεία.
Dan_Liza έγραψε:ΧΑ!
Κανεις δεν εχει ακουσει την δικη μου φωνη.
Fleur Delacour έγραψε:Τελικά μόνο εμένα δεν έχει ακούσει κανείς. ΧΑ! ΧΑ!
Bellatrix Lestrange έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Τελικά μόνο εμένα δεν έχει ακούσει κανείς. ΧΑ! ΧΑ!
Νομίζεις.
Αλλά ούτε εγώ έχω ακούσει κανέναν. :P
Bellatrix Lestrange έγραψε:Τουλάχιστον μπορείς να την φανταστείς έτσι όπως θες εσύ! Και μπορεί να είναι καλύτερο αυτό...
Hecate έγραψε:Bellatrix Lestrange έγραψε:Τουλάχιστον μπορείς να την φανταστείς έτσι όπως θες εσύ! Και μπορεί να είναι καλύτερο αυτό...
Μα το θεμα μας δεν ειναι να φαντασιωνομαστε τη Σοφια, το θεμα μας ειναι να τη δουμε/ακουσουμε καποια στιγμη :P
Ή μηπως δεν υπαρχει Σοφια? Έχω αρχισει να πιστεύω πως πισω της κρυβεται ενα επιτελειο ανθρωπων που προσπαθουν να μας την πλασαρουν για αληθινη :P
Και ελεγα ποιον ξεχασα... :PMinerva McGonagall έγραψε:εμενα ρε;
Καλα αυτο με την κουκουλα, κορυφαιο. :PdREAm Girl έγραψε:
Ηλίας (όχι, δε σε ξέχασα εσένα :P ) : απλά ένα πράγμα κουκούλα yo ξέρεις εσύ. :P
Connie έγραψε:
Ειρήνη: Θηλυκότατη φωνή, if I may be so bold και καταπληκτικη προφορα. Ακούγεται ακόμα και από το τηλέφωνο οτι ειναι εξυπνος ανθρωπος.
Εσας τα κορίτσια σας εχω πρήξει με την φωνη του απ'αυτούλη, μα ονόματα δε λεμε οικογενεις δε θιγουμε.
Connie έγραψε:Ειρήνη να σημειώσω πως 15 του μηνος σας περιμενω στο ξενοδοχειο οπου θα το παιζω άρρωστη για να λουφαρω απο την πολλοστη μου επισκεψη στην βουλη με το σχολειο.
Θα σου τραγουδησω οσο θες.
Hecate έγραψε:Bellatrix Lestrange έγραψε:Τουλάχιστον μπορείς να την φανταστείς έτσι όπως θες εσύ! Και μπορεί να είναι καλύτερο αυτό...
Μα το θεμα μας δεν ειναι να φαντασιωνομαστε τη Σοφια, το θεμα μας ειναι να τη δουμε/ακουσουμε καποια στιγμη :P
Ή μηπως δεν υπαρχει Σοφια? Έχω αρχισει να πιστεύω πως πισω της κρυβεται ενα επιτελειο ανθρωπων που προσπαθουν να μας την πλασαρουν για αληθινη :P
Poisonous_touch έγραψε:
Μαριλενα: Μην ακουτε την Κονι, απλως η φωνη της οταν μιλαει, ειναι λες και φωναζει. :P Αλλα καθολου ενοχλητικη.
FoNikos21 έγραψε:Connie έγραψε:Χ*στήκαμε.
Καληνύχτα.
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά σε έχω προειδόποιήσει άπειρες φορές για την καταλληλότητα του λεξιλογίου σου... το φάουλ είναι αναπόφευκτο αυτή τη φορά...
FLEUR258 έγραψε:
Connie,και για εμενα η Κοννι εχει την ωραιοτερη φωνη που εχω ακουσει !Ειναι απαλη...δεν περιγραφεται βασικα,ειναι πανεμορφη :P
FoNikos21 έγραψε:Απ' ότι κατάλαβες, πιο πιθανό είναι να βγάλεις 30000 μόρια στις Πανελλαδικές παρά να την δεις ή να την ακούσεις :P
FoNikos21 έγραψε:Οκ, αν και πέρα από την πλάκα, έχει κάθε δικαίωμα να μην επιθυμεί να δημοσιεύσει φώτο της. Ίσως είναι λίγο πιο επιφυλακτική από εμάς
Narcissa έγραψε:Η φωνή μου γλυκιά ευχάριστη και γουστάρετε να την ακούτε; Τι καπνίσατε ρε παιδιά; Δώστε μου και μένα...
Κάτσε να θυμηθώ τώρα ποιους εχω ακούσει.
Α ναι την πιο τέλεια φωνή ever την εχει η ElJ girl κοπελάρα μου έπρεπε να κάνεις ραδιόφωνο...!
Κοννι οταν δεν τσιρίζει στ ακουστικο Ok :P :P :P :P
Poisonous_touch έγραψε:Α ναι?
Κονι, στην Ανια τραγουδησες. Τα κραταω εγω αυτα.
Anastasia Black έγραψε:Κοννι:φωναρα!δεν ειναι τσιριχτη μου τραγουδησε κιολας!!!!!!!φοβερηηηη!!!