Εχει τόσο γούτσου φωνή,χαρούμενη,γλυκιά ολα μαζί! Οπως την φανταζόμουν!
Ειναι πολύ ευχαριστος άνθρωπος η κορούλα μου. Σε κανει να χαμογελάς συνεχεια!
Θελω να ξαναμιλήσουμε συντομα!
Eloise Prewett έγραψε:Επειδή μερικοί,μερικοί είναι πολύ σνομπ για να γράψουν για τις υπέροχες φωνές μας, γράφω εγώ πρώτη.
Προχθές(νομίζω!) μιλησα με τον αγαπητό Α.Ρ.Μπ. ακα Χρηστάκος. Απο την πρώτη στιγμή η φωνή του μου θυμιζε υπερβολικά πολύ έναν φίλο μου, αλλα εντάξει η ποιοτητα της συζητησης ήταν ΕΝΤΕΛΏΣ διαφορετική. Εχει ψιλοσοβαρή φωνή θα έλεγα αλλα ηταν και τοσο γούτσου ταυτοχρονα.
Μου τραγουδούσε συνέχεια! Μετά απο ένα σημείο άρχισα να τραγουδάω και γω.
Γενικά έχει πολύυυ γέλιο. Αν και κλείσαμε λιγο αποτομα.
Θα σε ξαναπάρω, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Μα είχα γράψει οταν μιλήσαμε απο το κινητοΑstοria Greengrass έγραψε:^^Τασε για την δικια μου φωνη που μιλησαμε στο μσν με καμερα δεν εχεις τιποτα να πεις?
Λοιπον ξαναμιλησα με τον Τασο..απο μσν βεβαια..Ενα εχω να πω..Πολυυυ τελεια η φωνη του
Και εχει και την προφορα απο Σαλονικα
Ποια προφορά ρε πράγμα; Υπάρχει τέτοια προφορά;Αstοria Greengrass έγραψε:Ξεκιναω..Πριν αρκετες μερες μιλησα με την Ρεα..Οχι για πολυ ομως Με πηρε να με ρωτησει το τηλ της Μαριας-Ιμπεριο..
Αλλα μπορω να πω πως η φωνη της ηταν οπως την φανταζομουν..
Πολυ ηρεμη και καθαρη φωνη..Ωραια Αθηναικη προφορα
Eλεανίτσα μου εγώ δεν σε άκουσα σχεδόν καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σχηματίσω γνώμη...Σοοοοοοζ Την επόμενη φοράEleanna Lovegood έγραψε:Θα μιλησα για... ενα λεπτο με τη Συλια αλλα εχω να πω οτι εχει φοβερη φωνη
Ελπιζω να καταφερουμε να μιλησουμε και περισσοτερο
Ο ΦινέαςPhineas Nigellus Black έγραψε:Λοιπόν, η Συλς. Η Συλς έχει πολύ γλυκιά φωνη! Ειναι πολύ γλυκιά γενικά... Βέβαια δεν μιλούσε πολύ γιατι ήμασταν απο το οοβοο , αλλα επειδη ειμαι πολύ καλός ανθρωπος και με παρακαλάει το κορίτσι θα την πάρω ένα τηλέφωνο σημερα :blasé:
Αstοria Greengrass έγραψε:
Επισης,μιλησα 22 λεπτα με τον Κωστη (Herpo The Foul) .
Τι ΥΠΕΡΟΧΗ φωνη που εχει ο μελλοντικος μου συμφοιτητης-συναδελφος και τα σχετικα,ξερει αυτος..
Ειπαμε για το σχολειο,για τα μαθηματα,για την γεωγραφικη θεση της Χιου στον χαρτη αα και σχολιασα και το γελιο ενος φιλου του..
Νταξει απλα τα σπαει σαν παιδι ο Κωστης Δε μου γλιτωνεις..Συντομα θα ξαναμιλησουμε
Imperio έγραψε:^κι εγω αναρωτιεμαι πως ακουγεσαι απο το τηλ Μαριλενα κανονισε
Κάθε φορά που μιλάμε θα γράφεις?Phineas Nigellus Black έγραψε:Λοιπον μιλησα-ξανα με την Πέννυ χθες βράδυ, για κανα 2ωρο. Δηλαδή δεν μιλούσαμε ψιθυρίζαμε Γελούσε συνέχεια με ένα απαίσιο γελάκι Με λέει οτι είναι ετσι επειδη ψιθύριζε Γενικα μ'αρεσει η ψυθιριστή της φωνη Ειναι απο τα λίγα ατομα που μπορώ να συνεννοηθώ ψυθιριστά μεσω κινητού