ζο0σε σε μια οικογενεια πο0 οι γονεις το0 ολο μαλωναν, ερωτευτικε την παιδικη το0 φιλη, 7 χρονια στο χοο0γο0αρντς ηταν το ατομο πο0 ολοι κοροιδευαν η μια λε3η 11 γραμματων η λιλη τον μισησε, οπο0 και μετα παντρευτικε τον μεγαλυτερο ανταγωνιστη το0, αυτη μετα πεθανε και παρ'οτι δεν συμπαθο0σε μετα τον χαρι επειδη εμοιαζε στον πατερα το0 αποδειχτηκε οτι ηταν με το μερος το0 (αφο0 ειχε πρωτα πεθανει)
+72
Jesy Black
Mia Luna
Violleta Black
Hermione Maria Granger
Constance07
Magic Is Might
Hrw Black Snape
Emily Lupin
Lucy Weasley
_Albus_Dumbledore_
Leon Black
Αlbus Dumbledοre
RosalieSnapeHale
jeaney_weasley
Antioch Peverell
Louna Lucy
AnastasiaWeasley
Μιχάλης
Monkey D Loofy
Heavenly Spirit
agnostos
HarryPotter1996
El Enaki
princessmaggie
BeatlesAndMarauders
Catherine Tonks
Narcissa Black
Dominique Weasley
Snuffles
Romilda Vane
Aurora Sinistra
Sectumsembra
Nicolas Flamel
paul potter
Ignotus Peverell
didaki
Harry Potter Black
belatrix1 lily black
Isabelle Lightwood
xBellamortx
Gellert
naftis
the anonymous
Alviva Black
lefter4
albanis harrypottermanis
Laura Mandley
TedWinchester
Ronerm
Remous Loupin
hristiinah
Lisette de Lapin
Marcy Ann Dunkelheit
Nethiel
Vindictus Viridian
Harry James Potter
Sirius Black
Andromeda Black
Aspa Lefebvre
Natalie Black
Chris$$$
Minerva McGonagall
Amelia Blackfoot
Cassandra Black
Neville Longbottom
Albus Severus Potter
hermione greinger
Lydia Granger
Laythar
artemis
hermaine fan 10
Bellatrix Wanna-be-Riddle
76 απαντήσεις
Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο
RosalieSnapeHale- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 105
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο
ο σνειπ
ζο0σε σε μια οικογενεια πο0 οι γονεις το0 ολο μαλωναν, ερωτευτικε την παιδικη το0 φιλη, 7 χρονια στο χοο0γο0αρντς ηταν το ατομο πο0 ολοι κοροιδευαν η μια λε3η 11 γραμματων η λιλη τον μισησε, οπο0 και μετα παντρευτικε τον μεγαλυτερο ανταγωνιστη το0, αυτη μετα πεθανε και παρ'οτι δεν συμπαθο0σε μετα τον χαρι επειδη εμοιαζε στον πατερα το0 αποδειχτηκε οτι ηταν με το μερος το0 (αφο0 ειχε πρωτα πεθανει)
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°77
Gellert έγραψε:Υπαρχει πιο τραγικο προσωπο απο τον Βολντεμορτ;
Ο Κακομοιρης τι ηθελε; Εναν κοσμο καλυτερο ως προς την αποψη του.
Αυτος και ο Χιτλερ
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°78
Για εμένα είναι ο Ντάμπλντορ!!Όταν διάβασα το 7ο βιβλίο
σοβαρά τον λυπήθηκα Λίγο ήθελα να βάλω τα κλάματα
σοβαρά τον λυπήθηκα Λίγο ήθελα να βάλω τα κλάματα
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°79
Τα πιο τραγικά είναι ο χάρι που έχασε κάθε σχεδόν πατρική φιγούρα μετά τους γονείς του:τον Σείριο τον Λούπιν τον Ντάμπλντορ συν το ότι έπεσε πάνω του το βάρος της προφητείας, και τον Σνέιπ που ζούσε τόσα χρόνια με τις τύψεις ότι "σκότωσε" την αγαπημένη του
- Σπόιλερ:
_Albus_Dumbledore_- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 239
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
Magical Identity
Today's thought: Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν φρικιά και δαίμονες πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν, τα μυαλά μου έχουν γεμίσει ιδέες έμμονες. Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονες...
- Δημοσίευση Ν°80
Νταμπλντορ
Together, they make the Deathly Hallows.
Together, they make one master of death.
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°81
Ο Σέβερους χωρίς δεύτερη σκέψη.. Από μικρός πέρασε πολλές δυσκολίες.. Στο σχολείο δεν είχε φίλους, μεγαλώνοντας ερωτεύτηκε την Λίλυ η οποία τον απέρριψε κι εκείνος πληγώθηκε βαθιά, αλλά συνέχισε να την αγαπάει τρελά μέχρι την τελευταία του ημέρα... Βέβαια αυτή τη μιζέρια με την οποία ζούσε, την διάλεξε, αλλά η οικογένειά του και ο τρόπος που μεγάλωσε τον έσπρωξαν σε αυτή την κατεύθυνση.. Πέθανε άδικα..
Emily Lupin- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 14334
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: how much better is your love than wine
- Δημοσίευση Ν°82
ο σεβερους που τραβηξε τοσα και τοσα για να προστατευσει τον μοναχογιο της μιασ και μοναδικης του αγαπης
"I am haunted by humans."
_Albus_Dumbledore_- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 239
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
Magical Identity
Today's thought: Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν φρικιά και δαίμονες πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν, τα μυαλά μου έχουν γεμίσει ιδέες έμμονες. Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονες...
- Δημοσίευση Ν°83
Φυσικα ο Σεβερους!! Χμμ...αρχιζω.
Απο μικρος δεν ειχε κανενα φιλο.Εχασε την γυναικα που αγαπουσε απο τον ανθρωπο που μισουσε πιο πολυ.Ολοι τον λογαριαζαν σαν ενα δολοφονο,ενα ακαρδο θανατοφαγο!Επεζε την ζωη του κορωνα γραμματα για να προστατευσει τον Χαρι,κι αυτο το εκανε στο ονομα της Λιλυ που δεν την ξεχασε ποτε.Πεθανε φρικτα χωρις να καταλαβει κανεις ποσο καλος ηταν στ αληθεια.Και 2 στιγμες που με συγκινησαν απειρα οσον αφορα τον Σεβερους:
-After all this time?
-Always
(Εριξα τοτε ενα κλαμα )
-Albus Severus Potter, you were named after two headmasters of Hogwarts. One of them was a Slytherin and he was the bravest man I ever knew (Κατ' εμε,η δικαιωση του Σνειπ)
Απο μικρος δεν ειχε κανενα φιλο.Εχασε την γυναικα που αγαπουσε απο τον ανθρωπο που μισουσε πιο πολυ.Ολοι τον λογαριαζαν σαν ενα δολοφονο,ενα ακαρδο θανατοφαγο!Επεζε την ζωη του κορωνα γραμματα για να προστατευσει τον Χαρι,κι αυτο το εκανε στο ονομα της Λιλυ που δεν την ξεχασε ποτε.Πεθανε φρικτα χωρις να καταλαβει κανεις ποσο καλος ηταν στ αληθεια.Και 2 στιγμες που με συγκινησαν απειρα οσον αφορα τον Σεβερους:
-After all this time?
-Always
(Εριξα τοτε ενα κλαμα )
-Albus Severus Potter, you were named after two headmasters of Hogwarts. One of them was a Slytherin and he was the bravest man I ever knew (Κατ' εμε,η δικαιωση του Σνειπ)
Together, they make the Deathly Hallows.
Together, they make one master of death.
Hrw Black Snape- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αnyone who thinks sitting in a church can make you a christian,must also think that sitting in a garage can make you a car
- Δημοσίευση Ν°84
Προφανώς η «μάχη» δίνεται ανάμεσα σε Σέβερους και Σείριο ΑΛΛΑ προσωπικά, δεν μπορώ να δω κανέναν από τους δύο σαν «θλιβερό» πρόσωπο γιατί και οι δύο κράτησαν τόσο αξιοπρεπή στάση στη ζωή τους, που δεν μου άφηναν περιθώριο να τους λυπηθώ και ούτε νομίζω ότι θα ήθελαν.
Ναι, η ζωή του Σέβερους ήταν τραγική. Είχε άσχημες εμπειρίες, που τον οδήγησαν σε πολλές λάθος επιλογές και τελικά δε συγχώρεσε ποτέ τον εαυτό του γι' αυτό. Πίστευε ότι εξαιτίας του σκοτώθηκε το μοναδικό πρόσωπο που πραγματικά ένιωσε να είναι δίπλα του και σε όλη του τη ζωή προσπαθούσε να επανορθώσει αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε άλλο. Μέχρι και το τέλος του όμως δεν ήθελε κανένας να το ξέρει γιατί ακριβώς δεν ήθελε κανένας να τον λυπηθεί. Ήταν επιλογή του να είναι αντιπαθής γιατί θα θεωρούσε τον εαυτό του αναξιοπρεπή αν άρχιζε να κλαίγεται. Κι αν έδωσε τις αναμνήσεις του στο Χάρι, νομίζω ήταν κυρίως για να του δείξει το καθήκον του (να πεθάνει από το Βόλντεμορτ στο δάσος) και λιγότερο για να αναγνωριστεί η δική του προσφορά.
Και ο Σείριος είχε εξίσου τραγική ζωή, με επίσης άσχημα παιδικά χρόνια. Ζήτησε από τον καλύτερό του φίλο να εμπιστευθεί κάποιον που θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο. Ήταν διατεθιμένος να κυνηγηθεί αυτός ώστε ο Τζέιμς, η οικογένειά του αλλά και ο Ποντικοουράς να μείνουν στο απυρόβλητο και τελικά, παρά την αυτοθυσία του, απέτυχε. Μέσα σε μια μέρα έχασε και τους 3 φίλους του. Τον Τζέιμς γιατί πέθανε, τον Πίτερ γιατί αποδείχθηκε σκάρτος και τον Ρέμους γιατί πίστεψε στην ενοχή του. Πλήρωσε για κάτι που ούτε διανοήθηκε να κάνει και αναγκάστηκε να περάσει σχεδόν τη μισή του ζωή δίπλα στους Παράφρονες συν τις τύψεις που είχε για το αποτυχημένο σχέδιό του! Κι όταν κατάφερε να ξεφύγει από όλο αυτόν τον παραλογισμό, πριν προλάβει να το χαρεί, πέθανε! Πέθανε όμως περήφανα, στη μάχη, και δεν παραπονέθηκε ποτέ για όσα είχε τραβήξει, απλά ήθελε να προσφέρει στον Χάρι, αυτό που δεν κατάφερε να προσφέρει στον πατέρα του. Να τον προστατέψει και να τον βοηθήσει χωρίς να ζητά συμπόνιες και δάφνες.
Άρα κανένας από τους δύο δε μου βγάζει θλίψη. Ο Σνέιπ μου βγάζει αξιοπρέπεια και ο Μπλάκ αρχοντιά. Αντίθετα ο Ποντικοουράς ήταν η επιτομή της κακομοιριάς και της μικροπρέπειας. Ενώ η παιδική του ζωή δεν είχε τραγικά άσχημα γεγονότα (απ' όσο ξέρουμε) και βρισκόταν πάντα δίπλα στους καλύτερους από τους οποίους θα μπορούσε να διδαχθεί ώστε να γίνει και ο ίδιος πιο ικανός, προτίμησε να ζήσει στη σκιά τους. Ήταν επιλογή του να μη σταθεί στο ύψος των γύρω του και παρά τα θαυμάσια παραδείγματα που είχε στο κοντινό του περιβάλλον, ο ίδιος δεν προσπάθησε ποτέ να ξεφύγει από τη μετριότητα. Σε όλες της κρίσιμες στιγμές του, έκανε πίσω. Δείλιασε όταν οι Πότερ τον έκαναν φύλακα του μυστικού τους και δεν είχε καν το σθένος να υποστηρίξει το Βόλντεμορτ μπροστά στο Σείριο, το Ρέμους και το Χάρι! Ίσα- ίσα, επικαλέστηκε το πόσο καλός ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ υπήρξε! Ακόμα κι όταν μπορούσε να εμποδίσει το Χάρι να το σκάσει, φοβήθηκε και δίστασε να το κάνει. Και το πλήρωσε επιτέλους... Οπότε για τα δικά μου δεδομένα, δεν ξέρω αν είναι τραγικός, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας που μου φαίνεται πιο θλιβερός, πιο μίζερος, πιο αναξιοπρεπής και πιο μικρός από κάθε άλλον...
Ναι, η ζωή του Σέβερους ήταν τραγική. Είχε άσχημες εμπειρίες, που τον οδήγησαν σε πολλές λάθος επιλογές και τελικά δε συγχώρεσε ποτέ τον εαυτό του γι' αυτό. Πίστευε ότι εξαιτίας του σκοτώθηκε το μοναδικό πρόσωπο που πραγματικά ένιωσε να είναι δίπλα του και σε όλη του τη ζωή προσπαθούσε να επανορθώσει αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε άλλο. Μέχρι και το τέλος του όμως δεν ήθελε κανένας να το ξέρει γιατί ακριβώς δεν ήθελε κανένας να τον λυπηθεί. Ήταν επιλογή του να είναι αντιπαθής γιατί θα θεωρούσε τον εαυτό του αναξιοπρεπή αν άρχιζε να κλαίγεται. Κι αν έδωσε τις αναμνήσεις του στο Χάρι, νομίζω ήταν κυρίως για να του δείξει το καθήκον του (να πεθάνει από το Βόλντεμορτ στο δάσος) και λιγότερο για να αναγνωριστεί η δική του προσφορά.
Και ο Σείριος είχε εξίσου τραγική ζωή, με επίσης άσχημα παιδικά χρόνια. Ζήτησε από τον καλύτερό του φίλο να εμπιστευθεί κάποιον που θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο. Ήταν διατεθιμένος να κυνηγηθεί αυτός ώστε ο Τζέιμς, η οικογένειά του αλλά και ο Ποντικοουράς να μείνουν στο απυρόβλητο και τελικά, παρά την αυτοθυσία του, απέτυχε. Μέσα σε μια μέρα έχασε και τους 3 φίλους του. Τον Τζέιμς γιατί πέθανε, τον Πίτερ γιατί αποδείχθηκε σκάρτος και τον Ρέμους γιατί πίστεψε στην ενοχή του. Πλήρωσε για κάτι που ούτε διανοήθηκε να κάνει και αναγκάστηκε να περάσει σχεδόν τη μισή του ζωή δίπλα στους Παράφρονες συν τις τύψεις που είχε για το αποτυχημένο σχέδιό του! Κι όταν κατάφερε να ξεφύγει από όλο αυτόν τον παραλογισμό, πριν προλάβει να το χαρεί, πέθανε! Πέθανε όμως περήφανα, στη μάχη, και δεν παραπονέθηκε ποτέ για όσα είχε τραβήξει, απλά ήθελε να προσφέρει στον Χάρι, αυτό που δεν κατάφερε να προσφέρει στον πατέρα του. Να τον προστατέψει και να τον βοηθήσει χωρίς να ζητά συμπόνιες και δάφνες.
Άρα κανένας από τους δύο δε μου βγάζει θλίψη. Ο Σνέιπ μου βγάζει αξιοπρέπεια και ο Μπλάκ αρχοντιά. Αντίθετα ο Ποντικοουράς ήταν η επιτομή της κακομοιριάς και της μικροπρέπειας. Ενώ η παιδική του ζωή δεν είχε τραγικά άσχημα γεγονότα (απ' όσο ξέρουμε) και βρισκόταν πάντα δίπλα στους καλύτερους από τους οποίους θα μπορούσε να διδαχθεί ώστε να γίνει και ο ίδιος πιο ικανός, προτίμησε να ζήσει στη σκιά τους. Ήταν επιλογή του να μη σταθεί στο ύψος των γύρω του και παρά τα θαυμάσια παραδείγματα που είχε στο κοντινό του περιβάλλον, ο ίδιος δεν προσπάθησε ποτέ να ξεφύγει από τη μετριότητα. Σε όλες της κρίσιμες στιγμές του, έκανε πίσω. Δείλιασε όταν οι Πότερ τον έκαναν φύλακα του μυστικού τους και δεν είχε καν το σθένος να υποστηρίξει το Βόλντεμορτ μπροστά στο Σείριο, το Ρέμους και το Χάρι! Ίσα- ίσα, επικαλέστηκε το πόσο καλός ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ υπήρξε! Ακόμα κι όταν μπορούσε να εμποδίσει το Χάρι να το σκάσει, φοβήθηκε και δίστασε να το κάνει. Και το πλήρωσε επιτέλους... Οπότε για τα δικά μου δεδομένα, δεν ξέρω αν είναι τραγικός, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας που μου φαίνεται πιο θλιβερός, πιο μίζερος, πιο αναξιοπρεπής και πιο μικρός από κάθε άλλον...
- Σπόιλερ:
- Πάλι σεντόνι έγραψα...
- home sweet home:
- it all ends here:
- If you don't stand for something,
you will fall for anything...
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°85
κατα την γνωμη μου ο πιο τραγικος ειναι ο Σνειπ, επειδη εχασε τον ανθρωπο που αγαπουσε πραγματικα και το πιο θλιβερο ο Χαρι που περασε ολα αυτα χωρις πραγματικα να το ζηταει ο ιδιος
- feeling nosy?:
Constance07- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 53
Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°86
πιστευω πως το πιο τραγικο προσωπο σε ολη την ιστορια του χαρι ποτερ ειναι ο σεβερους σνειπ γιατι ηταν ερωτευμενος με τη λιλυ, εκεινη παντρευτηκε τον τζειμς που τον βασανιζε στο σχολειο και μετα τον θανατο της υποσχεθηκε να προστατεψει τον γιο της.και οντως τον προστατεψε, παρολο που εδειχνε εναν πολυ ασχημο χαρακτηρα, αλλα εγω ηξερα απο το πρωτο βιβλιο πως αυτος ο χαρακτηρας εχει μεγαλυτερη σημασια απ΄οτι τον παρουσιαζε η ροουλιγκ στα πρωτα βιβλια και οντως ηταν μια μεγαλη ανατροπη στο τελος. τελος ο σνειπ πεθανε με αξιοπρεπεια, δεν παρακαλουσε τον βολντεμορτ να του χαρισει τη ζωη και το τελευταιο πραγμα που εκανε ειναι να δωσει στον χαρι τις αναμνησεις του, γιατι επιτελους ο χαρι επρεπε να μαθει ολη την αληθεια και του ζητησε να τον κοιταξει στα ματια για να αντικρισει για τελευταια φορα τα ματια της λιλυ. εγω προσωπικα αυτον θεωρω τον πιο τραγικο χαρακτηρα, αλλα πιστευω πως ο θανατος του ηταν σωστος, αφου ειχε κανει το καθηκον του απεναντι στη γυναικα που αγαπουσε και στον γιο της.
Hermione Maria Granger- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°87
σιγουρα ο Σνειπ... περασε σιγουρα παρα πολλα...
αλλα και ο Σειριος δεν παει πισω...
αλλα και ο Σειριος δεν παει πισω...
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°88
Lucy Weasley έγραψε:Ο Σέβερους χωρίς δεύτερη σκέψη.. Από μικρός πέρασε πολλές δυσκολίες.. Στο σχολείο δεν είχε φίλους, μεγαλώνοντας ερωτεύτηκε την Λίλυ η οποία τον απέρριψε κι εκείνος πληγώθηκε βαθιά, αλλά συνέχισε να την αγαπάει τρελά μέχρι την τελευταία του ημέρα... Βέβαια αυτή τη μιζέρια με την οποία ζούσε, την διάλεξε, αλλά η οικογένειά του και ο τρόπος που μεγάλωσε τον έσπρωξαν σε αυτή την κατεύθυνση.. Πέθανε άδικα..
- Mon cote artistique♥ :
Mia Luna- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1190
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°89
το πιο τραγικό πρόσωπο στο Χάρι Πότερ είναι σίγουρα ο Σνέιπ γιατί μισεί όποιον δεν είναι στο Σλίθεριν
Emily Lupin- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 14334
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2014
Magical Identity
Today's thought: how much better is your love than wine
- Δημοσίευση Ν°90
τραγικο θεωρεις ενα προσωπο που μισει τους αλλους???σε χανω μαρακι!
"I am haunted by humans."
Jesy Black- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 372
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°91
το πιο τραγικο προσωπο σιγουρα ειναι ο Σνειπ ..περασε πολλα και δεν γνωρισε κανεις την καλη πλευρα του.....
Severus.Snape- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°92
Τον Σέβερους Σνέιπ για λόγους που είπαν οι άλλοι πιο πάνω
Lord of the Rings and Harry Potter for ever:yupi:
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°93
ο σεβερους σνειπ
Noelia di Firenze- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 1194
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
Magical Identity
Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)
- Δημοσίευση Ν°94
ο Σνειπ με διαφορα... περασε τοσα πολλα ειναι να τον λυπασαι..
Jane Lovegood- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 831
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2018
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°95
Πολλά πρόσωπα θεωρώ τραγικά. Τον Χάρη, τον σείριο, τον ντάμπλντορ, όμως όλα αυτά τα πρόσωπα στο τέλος βρήκανε κάποια λύτρωση για τα βάσανα τουσ. Έτσι πιστεύω ότι το πραγματικά τραγικό πρόσωπο είναι ο σέβερους σνέιπ. Δεν είχε ποτέ του κανέναν φίλο, αγάπησε μία γυναίκα η οποία δεν του ανταπέδωσε ποτέ την αγάπη του και στη συνέχεια υπήρξεάθελά του υπεύθυνος για τον θάνατό της. Μετά από αυτό πέρασε την υπόλοιπη ζωή του προστατεύοντας το μοναχογιό της ως φόρο τιμής σε εκείνη, Αλλά παρόλα αυτά κανένας δεν είδε την καλή του πλευρά όσο ζούσε εκτός από τον ντάμπλντορ και πάντα ήτανε αντιπαθής στους άλλους εξαιτίας του γεγονότος ότι έπαιζε πολύ καλά το ρόλο του διπλού πράκτορα και έτσι νόμιζαν ότι είναι με τη μεριά του βόλντεμορτ, ενώ στην πραγματικότητα εκείνος είχε κάνει ότι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει το Τάγμα και τον Χάρη.
Καλό δεν είναι το να μην αδικείς, αλλά να μην θέλεις να αδικείς.
Δημόκριτος