.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+72
Jesy Black
Mia Luna
Violleta Black
Hermione Maria Granger
Constance07
Magic Is Might
Hrw Black Snape
Emily Lupin
Lucy Weasley
_Albus_Dumbledore_
Leon Black
Αlbus Dumbledοre
RosalieSnapeHale
jeaney_weasley
Antioch Peverell
Louna Lucy
AnastasiaWeasley
Μιχάλης
Monkey D Loofy
Heavenly Spirit
agnostos
HarryPotter1996
El Enaki
princessmaggie
BeatlesAndMarauders
Catherine Tonks
Narcissa Black
Dominique Weasley
Snuffles
Romilda Vane
Aurora Sinistra
Sectumsembra
Nicolas Flamel
paul potter
Ignotus Peverell
didaki
Harry Potter Black
belatrix1 lily black
Isabelle Lightwood
xBellamortx
Gellert
naftis
the anonymous
Alviva Black
lefter4
albanis harrypottermanis
Laura Mandley
TedWinchester
Ronerm
Remous Loupin
hristiinah
Lisette de Lapin
Marcy Ann Dunkelheit
Nethiel
Vindictus Viridian
Harry James Potter
Sirius Black
Andromeda Black
Aspa Lefebvre
Natalie Black
Chris$$$
Minerva McGonagall
Amelia Blackfoot
Cassandra Black
Neville Longbottom
Albus Severus Potter
hermione greinger
Lydia Granger
Laythar
artemis
hermaine fan 10
Bellatrix Wanna-be-Riddle
76 απαντήσεις

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο

Andromeda Black
    Andromeda Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 16892
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Μischief managed.

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο

Δημοσίευση από Andromeda Black Τρι Οκτ 25, 2011 6:02 pm

Πως είναι δυνατόν να έχει ευθύνη ο Σείριος αφού ΔΕΝ πρόδωσε αυτός τον Τζέιμς και την Λίλυ, ΔΕΝ σκότωσε κανέναν Μαγκλ ούτε τον Ποντικοουρά και ΔΕΝ δικάστηκε καν..;;;Αν είναι δυνατόν αν και οι αθώοι έχουν την ευθύνη για το ότι καταδικάστηκαν επειδή οι πραγματικοί ένοχοι την γλύτωσαν ή επειδή απλά έπρεπε να κατηγορήσουν κάποιον!Φυσικά και ο Σείριος δεν έφταιξε στο ελάχιστο, ήταν η μεγαλύτερη αδικία που μπορούσε να γίνει αυτό που του έκαναν!Και το ότι δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί δεν του δίνει καμία μα καμία ευθύνη αφού ήταν αθώος!Αν και οι αθώοι έχουν φταίξιμο επειδή αντιδράνε και κινδυνεύουν να κλειστούν στο Αζκαμπαν γι'αυτό τότε καλύτερα να κλειδαμπαρώνονται όλοι στο σπίτι τους...
    Και νομιζω πως ήταν πιο εύκολο να πάει ο Σείριος να τα βάλει με τον Ποντικοουρά παρά ο Σνέιπ με τον Βόλντεμορτ, γι'αυτό άλλωστε δεν πήγε να τον βρει, δεν θα είχε ελπίδα...

Και όσο για την λογική και δίκαιη στήριξη που λες πως δεν είχε ο Σνέιπ όπως και το ότι κανένας δεν πίστεψε πραγματικά ότι άλλαξε στρατόπεδο ο Σνέιπ,νομίζω πως κάνεις λάθος αφού ο Ντάμπλντορ τον εμπιστευόταν απόλυτα και άτομα όπως ο Λούπιν, ο Χάγκριντ και άλλοι εμπιστεύονταν τον Σνέιπ επειδή τον εμπιστευόταν και ο Ντάμπλντορ...

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Tumblr_lrwbm8xZe71qj565ko1_500
    Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Beautyandthebeastsign
    i solemnly swear that i am up to no good:
    ♥ Sirius Black ♥
    Vindictus Viridian
    Vindictus Viridian
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 17209
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Empty Απ: Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο

Δημοσίευση από Vindictus Viridian Τρι Οκτ 25, 2011 6:11 pm

καταρχας δεν ειπε κανεις πως δεν ηταν αδικια η φυλακιση του σείριου!!!!
    κατα δευτερον να παει ο σνεηπ να τα βαλει με τον βολντεμορτ θα μπορουσε ανετα...
    όταν χανεις οτι πολυτιμοτερο εχεις αν εισαι παρορμητικος σαν χαρακτηρας δεν σκεφτεσαι αν ειναι ισχυροτερος ο αντιπαλο...ορμας!!!σκεψου να εχανες οτι πιο πολυτιμο είχες και ο αντιπαλος σου να ηταν ισχυροτερος απο εσενα...θα καθωσουν και θα τον κοιταγες???απλα ο σνεηπ ειχε την λογικη να διαχιριστει αλλιως το θεμα!!!!
    τελος το λες και μονη σου εμπιστευονταν τον σνεηπ επειδη τον εμπιστευοταν ο νταμπλντορ...αρα δεν μιλαμε για εμπιστοσυνη αλλα για ανεχεια....τον ανέχονταν για να κανουν χαρη στον νταμπλντορ...αν εγω σε εμπιστευομαι σε εμπιστευομαι και τελος...δεν το παω μεσω λαμιας να πω σε εμπιστευομαι μιας και σε εμπιστευεται εκεινος και κατι παραπανω θα ξερει κτλ...ή εμπιστευεσαι ή οχι!!!
    οταν ο χαρι ειπε στον λουπιν οτι ειχε ακουσει απο την συζητηση ντρακο-σνεηπ το επιχειρημα του λουπιν ειναι οτι πρεπει να εμπιστευομαστε την κριση του νταμπλντορ κι αφου τον εμπιστευεται εκεινος....σαν να λεει οτι πρεπει να το δεχτουμε ακομα κι αν δεν θελουμε!!!αν πραγματικα τον εμπιστευονταν θα έλεγε πως εχει παίξει την ζωη του κορώνα γραμματα πως έχει αλλαξει πραγματικα στρατοπεδο και χιλια δυο αλλα...εριξε το μπαλακι στην κριση του νταμπλντορ ομως!!

We are the hot ghosts of HarryWorld
    "Τι σου κάνω Λίλα μου!"
    - Chost Chickos

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Tumblr_static_severus-snape-in-deathly-hallows-gifs-hogwarts-professors-17276177-500-208

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Gentleeeeeeeee_zpsda022e6e
    hristiinah
    hristiinah
    Πρωτοετής στην Σχολή
    Πρωτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 15
    Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2011

Δημοσίευση από hristiinah Τρι Οκτ 25, 2011 7:52 pm

ο σειριος φυσικα,
    εζησε σε μια οικογενεια που δεν τον αποδεχονταν οπως ειναι,
    εχασε τους καλυτερους του φιλους,
    περασε 12 χρονια στην φυλακη χωρις να καν να φταιει,
    απεδρασε και κρυβοταν για 2 χρονια,
    τον σκοτωσε η ιδια του η ξαδελφη,
    και τελικα αποδειχτηκε αθωος μετα τον θανατο του!
    Remous Loupin
    Remous Loupin
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 2628
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: Μπορεί να είσαι μόνο ένας άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο, αλλά μπορεί και να είσαι ολόκληρος ο κόσμος για έναν άνθρωπο

Δημοσίευση από Remous Loupin Τετ Οκτ 26, 2011 10:38 am

7)Πετουνια(Εχασε την αδελφη της και δε μπορουσε να διξει στον ανιψιο της την αγαπη της λογω εγωισμου)
    6)Νταμπλντορ(Ειχε βασανιστικη αναμονη στο θανατο)
    5)Νεβιλ(Τρελαθικαν οι γονεις του)
    4)Χαρι(Πεθαναν οι γονεις του και αυτος που τους σκοτωσε ζητουσε και εκδικηση)
    3)Ποντικοουρας(Ζουσε μεσα στις τυψεις γτ εκανε κτ τ οποιο δν ηθελε απλως ηταν δειλος)
    2)Σειριος(Καταδικαστικε για κατι που δεν εκανε)
    1)Σνειπ(Ειχε ανεκπληρωτο ερωτα και εκανε τ παντα για καπιοους οι οπιοι ποτε δεν το μαθαν)

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Fwowuf
    Sirius Black
    Sirius Black
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 18489
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009

Magical Identity
    Today's thought: Μischief Managed

Δημοσίευση από Sirius Black Τετ Οκτ 26, 2011 2:47 pm

Remous Loupin έγραψε:7)Πετουνια(Εχασε την αδελφη της και δε μπορουσε να διξει στον ανιψιο της την αγαπη της λογω εγωισμου)
    6)Νταμπλντορ(Ειχε βασανιστικη αναμονη στο θανατο)
    5)Νεβιλ(Τρελαθικαν οι γονεις του)
    4)Χαρι(Πεθαναν οι γονεις του και αυτος που τους σκοτωσε ζητουσε και εκδικηση)
    3)Ποντικοουρας(Ζουσε μεσα στις τυψεις γτ εκανε κτ τ οποιο δν ηθελε απλως ηταν δειλος)
    2)Σειριος(Καταδικαστικε για κατι που δεν εκανε)
    1)Σνειπ(Ειχε ανεκπληρωτο ερωτα και εκανε τ παντα για καπιοους οι οπιοι ποτε δεν το μαθαν)

Ρε παιδιά όχι και ο Ποντικοουράς τραγικό πρόσωπο.. facepalm Μην τρελαθούμε... facepalm Ήταν ένας αισχρός προδότης που παρέδωσε τους φίλους του στον θάνατο και όχι μόνο δεν το μετάνιωσε αλλά θα το ξαναέκανε..Ήταν ένας ελεεινός που δεν άξιζε να είναι στο Γκρίφιντορ ούτε φίλος τόσο υπέροχων ατόμων...Αρουραίος όνομα και πράγμα..

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Tumblr_lvov6pxgdR1r2jhvko1_500

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Signued

Σπόιλερ:

Mischief managed:
    ♥Andromeda Black ♥
    Remous Loupin
    Remous Loupin
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 2628
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011

Magical Identity
    Today's thought: Μπορεί να είσαι μόνο ένας άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο, αλλά μπορεί και να είσαι ολόκληρος ο κόσμος για έναν άνθρωπο

Δημοσίευση από Remous Loupin Τετ Οκτ 26, 2011 2:50 pm

Μα τι λες αφου αυτοκτονησε απο τυψεις συμφωνω οτι ηταν ενας αξιολιπιτος προδοτης αλλα δεν πιστευω πως ηθελε να γινουν ετσι τα πραγματα.Νμζ πως πραγματικα αγαπουσε τους Ποττερ αλλα οχι και για να δωσει τη ζωη του απλως ηταν δειλος!Κατα τη γνωμη μου ετσι εχουν τ πραγματα.

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Fwowuf
    Ronerm
    Ronerm
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 12534
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια

Δημοσίευση από Ronerm Παρ Οκτ 28, 2011 7:41 pm

Λοιπόν ξεκινάμε έχω αρκετά στο μυαλό μου

Πρώτον ο Σνέιπ (ότι και αν λέει η μάνα μου :P ). Γιατί; Λοιπόν έχουμε και λέμε ο Σέβερους είναι ένα άτομο το οποίο πέρασε πραγματικά άσχημα παιδικά χρόνια. Με 2 γονείς που δεν του έδειξαν τι θα πει αγάπη, τρυφερότητα. Δεν του έδιναν σημασία, τσακώνονταν συνέχεια και κατά τη γνώμη μου η συμπεριφορά τους και οι αντιδράσεις τους του προκάλεσαν παιδικά τραύματα που θα τον βασάνιζαν για χρόνια. Καθόλου δείγμα αγάπης. Με το που πήγε στο Χόγκουαρτς η Λίλυ ήταν το μονο στήριγμα του. Ήταν ο μόνος άνθρωπος σε ολόκληρη τη ζωή του τον νοιάστηκε πραγματικά. Οι άλλοι συμμαθητές του όμως πως τον αντιμετώπιζαν? Σαν ένα τίποτα. Κοροϊδία και χλευασμός ήταν αυτά που βιώνε σε καθημερινή βάση (με πρωτεργάτες τον Σείριο και τον Τζέιμς snob ). Και δεν ήταν μονο η λεκτική βία και ο "ψυχολογικός πόλεμος" αλλά πολλές φορές του ασκούσαν πραγματική βία. Μίσος από παντού. Αργότερα η αγάπη της ζωής του ερωτεύτηκε και τα έφτιαξε με τον χειρότερο εχθρό του. Προσπάθησε να την σώσει ζητώντας τη βοήθεια του Ντάμπλντορ αλλά τελικά... η Λίλυ πέθανε. Τρομερός ο πόνος του. Όμως την αγάπησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Και τον Χάρι είτε τον συμπαθούσε είτε όχι τον προστάτευε τόσο καιρό και έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του για αυτόν. Μην μου πείτε ότι δεν είναι τραγικό πρόσωπο.

Λοιπόν μια δεύτερη άποψη που είναι και απολύτως λογική είναι ο Χάρι σαν τραγικό πρόσωπο. Δεν γνώρισε ποτέ τους γονείς του (εκτός από 1 χρονο) απ' όπου δεν έχει καμία ανάμνηση. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια με τον άκαρδο θείο του, την απαίσια θεία και τον κακομαθημένο. Τον κακαομεταχειρίζονταν τον αντιπαθουσαν και τον έβλεπαν με μισό μάτι. Ίχνος αγάπης... Τελικά αργότερα όπως ανέφερε και ο Χάρης απέκτησε ένα πολύ καλό κοινωνικό περίγυρο με πολύ καλούς φίλους.

Θα επανέρθω γιατί έχω πολλά ακομη να γράψω αλλά βαριέμαι Razz

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Rdv7kyzwppuxqw19ij6qk27

Wands up for our queen J.K.Rowling
    Sirius Black
    Sirius Black
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Magical Identity

Δημοσίευση από Sirius Black Τρι Νοε 01, 2011 4:51 pm

Remous Loupin έγραψε:Μα τι λες αφου αυτοκτονησε απο τυψεις συμφωνω οτι ηταν ενας αξιολιπιτος προδοτης αλλα δεν πιστευω πως ηθελε να γινουν ετσι τα πραγματα.Νμζ πως πραγματικα αγαπουσε τους Ποττερ αλλα οχι και για να δωσει τη ζωη του απλως ηταν δειλος!Κατα τη γνωμη μου ετσι εχουν τ πραγματα.

Απο δειλια αυτοκτόνησε...Απλώς σκέφτηκε να παρακουσει τον αφέντη του και το χέρι που του είχε φτιάξει αυτός τον δολοφόνησε..Καμμια σχέση με μεταμέλεια ουτε τυψεις...

Σπόιλερ:

Mischief managed:
    ♥Andromeda Black ♥
    Vindictus Viridian
    Vindictus Viridian
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Vindictus Viridian Τρι Νοε 01, 2011 4:57 pm

Σπόιλερ:

"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
    - Chost Chickos

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Tumblr_static_severus-snape-in-deathly-hallows-gifs-hogwarts-professors-17276177-500-208

Sirius Black
    Sirius Black
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Magical Identity

Δημοσίευση από Sirius Black Τρι Νοε 01, 2011 5:29 pm

Όσο για τον Σνέιπ δακρύσαμε με την τραγικότητα του.. :P Και στο κάτω κάτω αν ήθελε να τον συμπαθούν και να τον στηρίζουν ας βοηθούσε λίγο με την συμπεριφορά του...Τον αντιπαθούσαν και για το παρελθόν του όλοι αλλά και για το ότι η συμπεριφορά του σε όλους ήταν αντιπαθητική..Τον Σείριο όλοι τον μισούσαν θεωρώντας τον δολοφόνο και ο ίδιος καταφερε να κερδίσει την συμπάθεια όλων..Θα με πείτε χάρη στον Ντάμπλντορ..Ε ο ίδιο ο Ντάμπλντορ έλεγε στον Σνέιπ να δείξει προς τα έξω την καλή του πλευρά και δεν ήθελε..Δεν ήθελε να μάθει ο Χάρι ότι τον προστατεύει..Τοτε πως θες κυριέ μου να σε στηρίζουν όλοι όταν θες να δείχνεις και προς τα έξω ότι είσαι κακος;Και κατι ακόμα..Όταν μετά τον θάνατο των Πότερ πήγε στο σπίτι τους ούτε ενδιαφέρθηκε για τον μικρό Χάρι..Μόνο η Λίλι..Το παιδάκι έκλαιγε και αυτός ούτε συγκινούνταν...Λοιπόν εγώ δεν θεωρώ τραγικό έναν τόσο σκληρόπετσο άνθρωπο...Το ότι ήταν τραγικός ο θανατός του συμφωνώ..Η ζωή του όμως όχι..Είχε πολλές επιλογές...

Σπόιλερ:

Mischief managed:
    ♥Andromeda Black ♥
    Vindictus Viridian
    Vindictus Viridian
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Vindictus Viridian Τρι Νοε 01, 2011 5:32 pm

εδειχνε σε ολους οτι ειναι κακός????
    αν εγώ ρισκαρα το κεφαλι μου,επαιζα την ζωη μου κορωνα γραμματα,ήμουν με τον πιο φοβερο εχθρο του χγ για να κατασκοπευω, και συμπεριφερομουν με σκληροτητα....θα καταλαβαινατε ολοι οτι ειμαι κακος???? ti? αυτο θα σας εδειχνα??? ti?

"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
    - Chost Chickos

Sirius Black
    Sirius Black
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Magical Identity

Δημοσίευση από Sirius Black Τρι Νοε 01, 2011 5:34 pm

Αν ήσουν τόσο ξινός όσο ο Σνέιπ και ήξερα ότι αυτά τα κάνεις για ένα μονο άτομο και δεν δίνεις δεκάρα για τους άλλους ναι...Η συμπάθεια και η στήριξη κερδίζεται δεν απαιτείται..Και θέλω σχόλιο για το περιστατικό που σε λέω στο σπίτι των Πότερ...

Σπόιλερ:

Mischief managed:
    ♥Andromeda Black ♥
    Vindictus Viridian
    Vindictus Viridian
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Vindictus Viridian Τρι Νοε 01, 2011 5:44 pm

πόσα θέλω εγώ και δεν τα εχω :P !!!!
    κοιταξε να σου πω...ο σνεηπ ειχε αφιερωσει την ζωη του στην λίλη...μπήκε μέσα στο δωμάτιο και την είδε νεκρη...γκρεμίστηκε ο κόσμος του...εννοείται πως δεν θα έδινε σημασία στον χάρι εκείνη την στιγμη...ήταν ένα μωρο και ήταν μεγάλο κριμα αυτο που του συνέβη...αλλά δεν είχε καμία σχέση μαζί του ο σνέηπ ώστε να επικεντρωθει σε αυτό...σε πληροφορώ πως εγω αν έβλεπα σε ένα σπίτι μια γυναίκα που αγαπούσα όσο τίποτα άλλο και ένα μωρο που πρώτη φορα το βλέπω να κλαίει θα επικεντρωνόμουν σε εκείνη!!! είναι ανθρώπινο....φυσικά οταν θα ξεπερνούσα το σοκ θα φερόμουν με τρυφερότητα στο μωρό...κάτι που ο σνέηπ δεν είχε την πολυτέλεια να κάνει...δεν ήταν ακόμη ολοκληρωτικά στο μέρος του ντάμπλντορ και απο στιγμη σε στιγμή υπήρχαν πιθανότητες να καταφτάσει όλο το τάγμα...
    κι εγω θελω απαντηση για όσα ειπα και προσπέρασεεεεες Razz

"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
    - Chost Chickos

TedWinchester
    TedWinchester
    Πρωτοετής στην Σχολή
    Πρωτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 7
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2011

Δημοσίευση από TedWinchester Πεμ Νοε 03, 2011 5:21 pm

Πιστεύω πως το πιο τραγικό πρόσωπο μετά τους Σέβερους-Σείριο Μπλακ είναι ο Νέβιλ αλλά και ο Χάρι. Που ο πρώτος ζούσε συνέχεια την αποδοκιμασία των άλλων και στο τέλος τους απέδειξε τι άξιζε. Και ο δεύτερος περνούσε πολλά, κατακραυγή και λοιπά αλλά έφτιαξε την ζωή του.

Έπειτα, θα πω και για τον Κόλιν Κρίβι... Που ήρθε στο Χόγκουαρτς κρυφά για να πολεμήσει και πέθανε... Sad

Η μαγεία δεν έχει τέλος... tongue
    Laura Mandley
    Laura Mandley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 4034
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.

Δημοσίευση από Laura Mandley Σαβ Νοε 05, 2011 11:45 pm

Ο Σείριος.Για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω giveup

Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
    Όλο "Γιατί;"
    Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
    Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
    "Γιατί όχι;"
    albanis harrypottermanis
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 28
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts:
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από albanis harrypottermanis Παρ Νοε 11, 2011 4:23 pm

να πω την αληθεια θιωερη ειναι ομως και η ζωη του Νεβιλ μεγαλωσε οχι απλα χωρις γονεις ειχε γονεισ οι οποιοι εχουν τρελαει και ξερει πως παρολο που υπαρχουν δεν μπορουν να τον στηριξουν και να ειναι διπλα του Sad τον σιρειο δεν 3ερω για τι αλλα ποτε δεν τον συμπαθησα πολυ και ο σνειπ ειναι βεβαια ενα αρκετα τραγικο προσωπο της ιστοριας
    lefter4
    lefter4
    Εκτοετής στην Σχολή
    Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 311
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2011

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από lefter4 Κυρ Νοε 13, 2011 2:27 pm

πιστέβω ο Σίριος και ο Σνέιπ

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Tumblr_lvqlukmyC81qdqlhzo1_500Expecto __________________ Patronum
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Κυρ Νοε 13, 2011 2:33 pm

Ο Σεβερους λογω των τραγικων γεγονοτων που σημαδεψαν το παρελθον του,τον ρολο του διπλου πρακτορα που επαιζε... το παραμικρο λαθος θα του κοστιζε την ζωη του και φυσικα ο τροπος που πεθανε... crying

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 1290vg5h

RAULSON:
    the anonymous
    the anonymous
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 20
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts:
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από the anonymous Κυρ Νοε 20, 2011 3:56 pm

Σεβερους Σνειπ διοτι απο την αρχη μεχτι το τελος υπεφερε..

Help will always be given at Hogwards to those who ask for it.
    naftis
    naftis
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 72
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

Magical Identity
    Today's thought: Τὶ εἶναι ὁ ἄνθρωπος; Ἕνα τίποτα ... ...

Δημοσίευση από naftis Τρι Δεκ 06, 2011 6:54 pm

Laythar έγραψε:Sirius Black, από θέμα οικογένειας, άστα να πάνε, βρήκε έναν αδερφό στο Χόγκουαρτς τον οποίον τον έχασε και όλοι θεωρούσαν αυτόν υπεύθυνο, πέρασε 12 χρόνια της ζωής του σε ένα εφιαλτικό μέρος, όταν νόμιζε ότι βρήκε ξανά μια οικογένεια αυτή του ξεγλίστρησε μέσα από τα χέρια αφήνοντας τον ξανά μόνο και κλεισμένο σε ένα σπίτι (και με βάση τον χαρακτήρα του είναι σαν να κλείδωνες ένα λιοντάρι στο κλουβί), ώσπου τελικά βρήκε τον θάνατο από το χέρι του ίδιου του του αίματος...!
    Συμφωνῶ, μία τραγικὴ μορφὴ εἶναι ὁ Sirius Black.

Οἰ τελείως παρακμιακὲς μορφὲς εἶναι τὰ μέλη τῆς οἰκογενείας Μαλφόυ. Ὁ Λούσιους δὲν μοῦ φαίνεται νὰ εἶναι σπουδαῖος μαχητής. Ὁ Ντράκο μᾶλλον ἀγγαρεία κάνει κι ἀκολουθεῖ τὸν δρόμο τὸν ὁποῖο ἄλλοι ἐπέλεξαν γιὰ αὐτόν.
    Gellert
    Gellert
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Τρι Δεκ 06, 2011 7:41 pm

Υπαρχει πιο τραγικο προσωπο απο τον Βολντεμορτ; ti?

Ο Κακομοιρης τι ηθελε; Εναν κοσμο καλυτερο ως προς την αποψη του.

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Shma
    Marcy Ann Dunkelheit
    Marcy Ann Dunkelheit
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 1493
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: Καλυτερα σκυλα παρα σκυλακι!

Δημοσίευση από Marcy Ann Dunkelheit Τρι Δεκ 06, 2011 9:04 pm

Ο Σειριος.
    Μεγαλωσε με μια οικογενεια που δεν τον αποδεχοταν εξ'αιτιας των πιστευω του και κατα τη γνωμη μου απο αντιδραση δεν αποδεχοταν και αυτος τα δικα τους.
    Δηλαδη,αν η οικογενεια τον σεβοταν θα εκανε και αυτος το ιδιο.Υστερα ο γνωρισε ενα φιλο-αδερφο και τον εχασε προσφατα!!Περασε τη μιση ζωη του σε μια κρυα και σκληρη φυλακη με ''λερωμενο'' ονομα.Τελος βρηκε τραγικο θανατο βοηθοντας το βαφτηστιρι του...Τι αλλο να πω...Ειλικρινα μπραβο του για το κουραγιο που εδειξε παρ'ολα αυτα!!!

Nobody knows it but you've got a secret smile
    And you use it only for me.
    xBellamortx
    xBellamortx
    Εκτοετής στην Σχολή
    Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 364
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: There is no Dark Side of the moon, really. Matter of fact it's all dark.

Δημοσίευση από xBellamortx Τρι Δεκ 20, 2011 10:02 pm

Gellert έγραψε:Υπαρχει πιο τραγικο προσωπο απο τον Βολντεμορτ; ti?

Ο Κακομοιρης τι ηθελε; Εναν κοσμο καλυτερο ως προς την αποψη του.

Δεν ξερεις ποοοσο συμφωνω! Επιτέλους και κάποιος άλλος που το βλέπει!

2ος έρχεται φυσικά ο Σεβ In Love για ευνόητους λόγους!

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Harryworld

“Love that is not madness is not love.”

Σπόιλερ:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Τετ Δεκ 21, 2011 9:17 pm

Ένα όνομα: Νέβιλ Λονγκμπότομ.
    Πραγματικά αμφιβάλλω αν αξίζει να αποδώσουμε σε κάποιον άλλον ήρωα τον τίτλο του θλιβερότερου προσωπου τη στιγμή που υπάρχει ο Νέβιλ ως χαρακτήρας. Έζησε μια ζωή άδικη, που κάθε άλλο παρά άξιζε, χωρίς να το αξίζει. Κι όμως, πάλεψε, το ξεπέρασε και προχώρησε, πάλεψε. Πραγματικά, ο Νέβιλ ήταν από τους λίγους ανθρώπους που έζησαν τον πόνο μα βγήκαν δυνατότεροι. Άντεξε όλους τους bullers aka Draco, έμαθε, άγγιξε τα όριά του και τα ξεπέρασε, προσπάθησε. Έκανε περήφανους τους γονείς του (:. Δεν ήταν μόνο οι πράξεις του, μα και ο αξιομνημόνευτος χαρακτήρας του. Στήριζε.
    Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να συγκρίνουμε ήρωες , μα επειδή προαναφέρθηκε πολλές φορές ο Σείριος, θα πω κι εγώ τη γνώμη μου. Φυλακίστηκε, βασανίστηκε, δολοφονήθηκε, όμως έζησε την ζωή του όπως την ήθελε. Με υπέροχους φίλους και παρέα, πέθανε όπως επιθυμούσε: πολεμώντας, υπερασπίζοντας τον Χάρι, ελεύθερος. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος προκάλεσε την Μπέλλατριξ, πως ο ίδιος επιδίωξε να μπει στη μάχη, δεν αναγκάστηκε. Ο Νέβιλ μπήκε με την γέννησή του σε ένα ανώφελο και άδικο για αυτόν κυνηγητό.
    Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στον Ποντικοουρά. Δεν λέω πως δεν ήταν προδότης, αδύναμος ψυχικά, χωρίς θέληση και δύναμη. Όμως έτσι ήταν πάντα, έτσι μεγάλωσε, έτσι έζησε, στη σκιά κάποιου άλλου. Δεν βρέθηκε ποτέ κανείς να τον βοηθήσει να βγει προς τα έξω, να παίρνει δικές τους πρωτοβουλίες, να μην φοβάται και να μην αναγκάζεται να υπακούει κανέναν. Στους μαράουντερς υπήρξε το σκυλάκι που ακολουθούσε. Το σημάδεψε αυτό πιστεύω. Τους φίλους του τους αγαπούσε, το πιστεύω. Αν μπορούσε να αλλάξει, αν ήταν απλά πιο θαραλλέος και δυνατός για να φύγει από τον Βόλντεμορτ θα έκανε ό,τι μπορούσε για να τους βοηθήσει. Και δεν μπορείτε να το αρνηθείτε αυτό, το βλέπουμε στην τελευταία του στιγμή δισταγμού, στην ύστατη πράξη του. Σε μια προσπάθεια να σώσει ό,τι αγάπησαν οι σύντροφοί του.
    Θα επανέλθω.

Το πιο θλιβερό- τραγικό πρόσωπο - Σελίδα 2 Ypo
    belatrix1 lily black
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 20
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2011

Δημοσίευση από belatrix1 lily black Παρ Δεκ 23, 2011 12:17 pm

αχ...και ο σειριοσ μου και ο σεβερουλησ..δεν ξερω..

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 3:01 am