από Morfin Gaunt Τετ Μάης 16, 2012 5:39 pm
Εγώ όταν θα ανέβαινα στο Χόγκουαρτς Εξπρές δεν θα αγχωνόμουν ιδιαίτερα.Απλά θα κοιτούσα να βρω κανέναν συμμαθητή μου για να αρχίσω να γνωρίζω άτομα.Βέβαια όσο περισσότερο θα φτάναμε στο Χόγκουαρτς,τόσο εγώ θα λουζόμουνα απο ιδρώτα.
Όταν θα άρχισα να διασχίζω την Μαύρη Λίμνη με μία απο τις βάρκες που βρίσκονται εκεί θα άρχισα να νοιώθω δέος και θαυμασμό για το ένδοξο κάστρο.Θα ένοιωθα κατά κάποιον τρόπο σαν να γύρισα πίσω στον Μεσαίωνα,αντικρίζοντας το.
Όταν η καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ ή οποιοσδήποτε καθηγητής έβγαινε να μας καλωσορίσει θα ένοιωθα μιά νευρικότητα καθώς και ένα μυρμίγγιασμα σε όλο μου το κορμί.Θα σκεφτόμουνα επείσης πως τώρα όλα αρχίζουνε.
Τέλος,όταν θα ερχότανε η στιγμή της επιλογής το πως θα έπρατα θα εξαρτιόταν απο το τι θα ήξερα για το Καπέλο της Επιλογής.Εάν δεν γνώριζα τίποτα για αυτό θα τα άφηνα όλα πάνω(αμφιβάλω βασικά αν θα καταλάβαινα γιατί το φόρεσα
),εάν όμως ήξερα και για το Καπέλο και για τους κοιτώνες θα φρόντιζα να επιρεάσω την επιλογή του ώστε να με βάλει στον κοιτώνα που επιθυμώ εγώ.
Ύστερα απο όλα αυτά,καθώς και το πλούσιο φαγοπότι στο οποίο θα ένοιωθα τέλεια,θα πήγαινα με τους υπόλοιπους πρωτοετής στα υπνοδωμάτια του κοιτώνα μου,σκεφτόμενος πως απο αύριο θα αρχίσουνε τα μαθήματα της σχολής.Θα ένοιωθα σαν να άρχιζε για εμένα μιά καινούρια μεγάλη περιπέτεια.